Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
szerintem inkabb orulj, hogy nem kurvul el mint oly sok minden

maozedong
Drum & Bass

Resurrection!

Egy kicsit leült a dárenbész mostanában, a breakbeat meg a (tech)house kicsit visszaszorította, meg nem is igazán jöttek ki -szerintem- olyan igazi nagy átütõ lemezek mint 4-5 éve.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ILLNeo
Ebben igazatok van... végül is így müködik mindennel ez....<#eljen>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

PResident Evil
meg van ez oldva, kéremszépen! <#wink>

nem tom,szerintem annyira nincs, maximum csak itt az sg-n,mert mindenki nyaral 😄
van egy 99es free magazinom, ed rushal az elején, aki azt nyilatkozza hogy a a dárenbész vírusként mûkõdik, és egyszer majd meghódítja az egész világot 😄
mondjuk én nem szeretném ha mindennap ugyanaz menne a tévében. jobb ez így undergroundban. ha valaki meg agyon fanatikus az úgy is bulikba jár

How much can you take,before you snap?

z0ty
Attól függ hol. a médiában tény, hogy szarnak rá, jó lesz mindenkinek majd a groovehouse.

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

ILLNeo
Köszi!

Imádom a Drum&Bass-t mindig is imádtam, de nagyon el van ez m?faj hanyagolva mostanában szerintem, szerintetek nincs?(Sajnos)

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

PResident Evil
de van csak aki nyitotta az egy unreg volt... 😊

ILLNeo
Szevasztok!

Ennek a topicnak nincs témaindítója? Ez alapból itt volt?

Geeryy
lol 😄 nemtudom hogy irtam el . jo mondjuk tegnapi nap hosszu wolt 😄
de arra gondoltam kozbe 😄 meg azt is akartam irni .sry lama vagyok 😄 kovezettek meg 😄

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

PResident Evil
ennyi ! 😄

criminal law
Talán azért, mert nem ez a szám címe, hanem az, hogy More Fire.
Mármint ha arra a legújabbra gondolsz. :-)

Geeryy
<#hehe>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

franco
torrent hulye gyerek444

<#idiota><#idiota><#idiota>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Geeryy
Anima Sound System - No fire.
ezt keresem. mielott vki leugatna hogy "dc++ hulye gyerek444" vagy vmi hasonlo kerestem ott is de nem találtam. ha vki lenne olyan kedves es adna egy linket +koszonnem.

RIZLA
Andy C milyen volt...? volt vki...,? (biztos szar 😊 )

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Geeryy
ugylegyen

Majd meglesz valahogy 😊
10re ott vagyunk...

gondolom a 3as felol jossz egerbol, onnan a 24esre jobb kanyar, s onnantol mar nem nehez... szeretettel varunk ;]
Geeryy
e10 ,d10 hatar , FÕTÉR , megvagyon ?

A Gyöngyös térképre mondhatnátok egy koordinátát (D11, B9 stb) 😊

Geeryy

Geeryy
"nem tudsz valami térképet adni hogy hol lesz a party? Infected leírta ugyan de azon nem nagyon tudok elmenni 😊"
elvileg mindjart jon swn aztan linkel vagy csinal vagy okosat.

windrunner
csakte😛

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Geeryy
up. mert meghaltunk*

nekem megvan, de nem tudom hova feltölteni, max emilban ha elküldöm

How much can you take,before you snap?

Glpetyus
nem 😊

z0ty
az dnb?😄

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Glpetyus
Amúgy=

Glpetyus

MEGA OFF:

Ha valakinek megvan a Karányi: Álomszép cimû száma,az feltölthetné egy(nem FTP-s) tárhelyre,nagyon megköszönném. ^:^

Geeryy

Bispo
megnézem
thx

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

Geeryy
szerintem az hogy "legjobb" alapbol vicces mert : izlesek es pofon-váglak.
Én BassDrive-ot szoktam hallgatni ha olyan kedvem van.
http://us-tx1.streams.bassdrive.com:9000

Bispo
Szevasztok szerintetek melyik a legjobb netes D*n*B rádió???

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

Geeryy
igen tegnap szolt infected csak nem jutott eszembe hogy javitsak elnezest.

A végleges dátum és lineup:

2005.06.24. (péntek)
Electric Night 3. @ Gyöngyös, Tiszti Klub

Swn + Mikeewhite (paranoir)
/ electro /

Neuro (urban breakdown - eger)
/ breakbeat, hiphop /

Hologroove (sonicboom - eger)
/ drum and bass /

Bala (paranoir)
/ drum and bass /

Infected (paranoir)
/ drum and bass /

+ MC Cornelius
+ VJ KéK
+ CSUFIMUFI VJ-k

Start: 22:00
End: 04:00

BELÉPÕ NINCS!

Christiansen
Az ám!
Annak voltunk a bemutató koncertjén másfél hónapja.
Jazz/Funk/Blues-ba van kép:
Az elejénél nézd

magus
megszereztem a natural faket. iszonyat jo lett, ezt hallgatom mar 3 napja

Christiansen
Magus: Szerezd be Herbie Hancock - Future 2 Future c. albumát...
Jazzy with dnb!

Glpetyus

Jó ^.^

Christiansen
a De-Phazz-ra értettem

már éppen be akartam szúrni és is a gyöngyösi ajánlót, de megelõztél 😊
a dátum ha jól tudom még nem 100%...

PResident Evil
messze van :\

Geeryy
prezi nem jossz le ?

magus
nem, elmeletileg hetfon kapom meg (elony ha az ember ofoje jazz boltban dolgozik mellekallasban😊)

milyen koncert?

windrunner
énkérekelnézést

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

PResident Evil
narkós biztos megy ! 😄

Geeryy

az milyen zene esetleg egy szamot feltudnal lokni valahova ?

2005.06.28. - Electric Night 3 @ Gyöngyös, Tiszti Klub
Swn ( paranoir )
Neuro ( urban breakdown - eger )
Hologroove ( sonicboom - eger )
Bala ( paranoir )
Infected ( paranoir )
+ MC Cornelius (urban breakdown - eger)
+ visual
Entry: Free!
ha valakinek kedved tamad esetleg nezzen el nyugodtan.

Christiansen
Új album megvan? (Natural Fake)
Voltál a koncerten?