32214
Maya
-
love 23
joy 32
wow 27
mad 159
sad 58
fear 5
neutral 18
-
Hajra Wolf, kivancsi vagyok mi lesz a vege!
Nezem ezt az Eve Contest legjobb 15-jet a Devianton... Verseny utan rinyalni -foleg resztvevokent- nem igazan szerencses, de en eleg tragya kepet adtam le, ugyse nyertem volna, igy megtehetem. :) Szoval elnezve a beerkezett munkakat, nem kicsit vicces nehany dontos urhajo... Morci is pl az artistpub-world3d-rol is siman kimaradt meg nehany nagyon profi gep is. Mindegy, a zsuri biztos jobban tudja, mondjuk paran ahogy nezem a forumon is hangot adtak velemenyuknek, bar sokra aztan nem mennek vele. -
Midas #28873 jol nez ki :)
-
Hát újracsináltam ami elszállt. Jelenleg így áll. Az ablakokat lekerekítettem, és már éppen a testet formáltam volna az ablakokhoz mikor megesett az eset. De így már utólag valószínűleg nem is fogom smooth-olni, majd arról normal mappolni, mert minek, ez is messze lesz a képen, szóval bevellel oldom meg. De még így van ahogy van.
-
megesik->mentés gyakran (vagy automatán) -
Midas #28870 ismeros :) reszvetem -
Szarszemét életbe. Automata víruskeresés elindul. Maya összeomlik. Mentés jó régen. -
nem is olyan vészes :) Láttam már rosszabb, fizetett munkát (ami persze egy dolog). Nonprofit célra, első animációként kezelve a célnak megfelel reméljük :) -
zenoka #28867 :)) -
kenyeresdaniel #28866 Természetesen nonprofit :)
Első animációm.
Szakdolgozatomhoz lesz. Ez a minőség már megfelelő egy Bsc szakdogához a konzulens szerint is XD
-
zenoka #28865 a szandek nemes...
kivitelezes borzalmas (szakmai szemmel). remelhetoleg nonprofit munka. -
kenyeresdaniel #28864 Üdv
Gondoltam megosztom veletek az animációt amit készítettem.
http://rapidshare.com/#!download|284|425129434|muzeum.avi|47443
Nem röhögni !. Értelmileg sérült gyerekeknek készült oktatóvideó. -
bár nem használtam, de felteszem, csak szokni kell... a 3ds max után a maya is fura volt a millió menüjével és irányításával, de elég hamar beleszoktam... most meg már ügyetlen vagyok másban :) -
drevil666 #28862 Alias használnék ha boldogulnék vele:)
nyitottam egy topicot is korábban ezügyben:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1286618628
Az Alias tökéletes lenne (ha jól konvertálható belőle Inventorba a cucc), de kurva szar a kezelése. -
Én meg most egy villamost készítgetek. Igaz poligonban. -
így van, az Alias hajdanán a maya-t készítő cég neve volt, amit később felvásárolt az Autodesk (mint minden mást is kb :D), és különböző részfeladatokra bontotta a programjai tudását, és ezek alapján adta ki őket... formatervezők között én is sokat hallottam már az alias surface-t. ott, ahol nem jó a poligonális modellezés... de autodesk alias termékekből is van egy pár: Autodesk Alias Design,Autodesk Alias Design for Inventor,Autodesk Alias Surface,Autodesk Alias Automotive...
-
Esetleg ICEM Surface modellezot... Sokak szerint mar elavult, de itt van par profi, akik ha valami gyorsan kell, akkor azt hasznaljak. -
Nos, szerintem nem ugyanaz a ket program, de lehet, hogy tevedek... Bar en ugy tudom, hogy az Autodesk itt a nagy felvasarlo.
Ha Surface-ekkel akarsz dolgozni, akkor hasznald az Alias Surface programot, ne a Maya-t. A fomratervezok koreben azt hasznalja mindenki design elemek letrehozasahoz, meg a Rhino-t (ezt is ajanlani tudom). Jo, nem mindenki, de 90% biztos. -
drevil666 #28857 Úgy tudom az Alias, amit Én használok az tulajdonképp MAYA, mert tavaly felvásárolta a MAYA-t.
A kezelőfelülete más.
Na ilyesmit kellene pofásan megcsinálni:
[Sajna az Inventor nem erre lett tenyésztve[#zavart1] ezért nem képes erre.]
[IMG][/IMG]
-
reméljük... bár az alias-ban nem vagyunk nagyon otthon... -
Midas #28855 lol
-
drevil666 #28854 Pár hét és a tenyeremből fogtok enni.
Sith nagyúr vagyok:) -
befogadni persze hogy befogadunk, csak kérdés, hogy mennyit látsz montanában pl engem vagy Garout a környéken :( sajna eléggé beütött a sok feladat... -
drevil666 #28852 de remélem befogadtok:)
úgy 2000 HSZ-t már végigolvastam
invetorban nyomulok amúgy -
zenoka #28851 3 eves hozzaszolas lol.... -
drevil666 #28850 túl keskeny... a szán is meg a tok is, de amúgy nagyon szép. -
drevil666 #28849 ohhhh
Jó helyen járok
-
drevil666 #28848 Üdv.
Én Alias 2011-et használok.
kérdésem: a MAYA a Surface-ekkel hogy bánik.
Könnyen lehet STEP-be vagy valami más uni-formátumba tenni a saját formátumát?
Főleg gépjárművek (buszok) formadarabjait akarom vele megcsinálni, de a felhasználói felület hááááááát...
-
kenyeresdaniel #28847 Üdv
Win 7 alatt találkozott már valaki olyan problémával hogy a panelek egyszerüen nem jelennek meg ?
gma x3100 integrált vga van a gépben ,ezmiatt lehet ez a hiba. De xp n minden ok volt. -
nem rémlik, hogy tapasztaltam volna... -
montressor #28845 neha nemtom mit csinalok, de az eger jobb gombjara nem tudom kivalasztani a vertex/face stb-ket, hanem complete tool es select all van csak. Ebbol, h lehet kilepni? es mitol van ez?
koszi -
montressor #28844 a butykok kozott alul surusodik ossze kicsit... -
montressor #28843 ketszer olyan textura suruseggel:
-
unfold, ha úgy van darabolva, meg növeld az ismétlődést, hogy jobban látszódjanak az eltérések (legalábbis én több kisebb kockán jobban látom, mint pár nagyobbon...) -
montressor #28841 csak vm modban voltam...
Hogy lehetne a beepitett toolokkal csokkenteni ennek a torzulasait?
-
montressor #28840 jol nez ki
2011ben az uv editorban nem lehet eleket kijelolni?? vagy csak nekem tocsoreszik? -
csini lesz -
Egyszerű víztorony. Távolban lesz és nem is fog teljesen látszódni, úgyhogy csak textúra.
Talajtól a hegyes csúcsig 35méter magas.
-
A textúra és a viewcube megoldódott a legfrisebb driver feltevésével, de a lambert 1 még mindig fennáll, de az szerencsére csak egy jeleneten belüli dolog. -
Mint már írtam korábban nem tudok renderelni semmit, amin lambert1 van. Ha létrehozok egy új bevonatot, azt simán viszi. A viewcube sem látszik, csak egy feketeség, de ez még nem volna baj, egyébként sem használom, de a textúra helyén színes bizbasz. Így nem lehet dolgozni. Feltettem a 2011sp1-et, ha másért nem ezért megéri váltani. De ugyanaz dettó
textúra helyén színes bizbasz. Pedig ez felpakolta magának az összes runtime és directx dolgot. Viszont beimportáltam a beállításokat, de az csak nem okozhatja ezt.??
A textúra egyszerű jpg, semmi progresszív módszer. Rendernél látszódik, csak viewportban nem. Rendszert most nem tudnék telepíteni, mert XP telepítőmet nem bootolja az alaplap. (nem a meghajtó a rossz, másik gépben betölti). Még megpróbálom újratenni a vido drivert, azonfelül semmi ötlet.