Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felteszem olyan 3 óra körül lenne a renderidõ, viszont jóval olcsóbban,,, 24 körül van dobozos 3 GHz-es 640-es Athlon X4, vagy 33-ért 955-ös 3.2-es Phenom II 6 MB L3 cache-el
vagy intelbõl 45 körül négymagos Core i5... LGA-775-ös procit azért már nem vennék (c2q), noha teljesítményben máig ott lenne a jók között, azért már nem lehetne õket túl sokáig megtartani...
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Otthoni gépnek (AMD X2 4000-es, 4 GRam, 8600XT) volt a scene 6 és fél óra. A gömbtankról csinálok egy thumbnailos rendert, fg és aoc volt bekapcsolva. De viszonylag nagy texturák, sok ojjektum, kb 1.5 milla poly, nagy felbontás (1680-1050), sampling 2-0. Fg map elõzetesen nem készült.
Céges gép a létezõ leggyorsabb 8 magos proci, 24 GRam, meg a legbrutálabb kártya. A samplinget feljebb raktam 3-1-re így volt neki 70 perc. Gondolom GI-vel jönne ki igazán a különbség, de én kissé többet vártam. Amennyi különbség van köztük árban, annyival nem volt gyorsabb. Mondjuk a 12 millió polys bescannelt kocsit úgy forgatja mintha ezer poly lenne csak, de ilyet otthon úgyse sokszor próbálna az ember.
Nyilván minél gyorsabb annál jobb, de animációnál így is trükközni kéne, állóképnél meg én kibírom a plusz 5 órát, ha arról van szó. Szóval csak odafigyeléssel Wolf szerintem, de ezzel gondolom nem mondtam újat.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Ez a tv-s dolog meg mindenkeppen hd-s kabel kell en eloszor azzal voltam de ott nem tudod rendesen allitani a kep meretet szoval kilognak dolgok ezert mindenkeppen olyan tv kell aminek van rendes csatlakozoja meg valami normalis frekvenciat is tud.
the world is mine
Na úgy néz ki, hogy miután megvették a telket, akkor befolyik a számlámra pár nulla. Nem fogom elszórni, de asszem veszek, egy négymagos masinát, 8giga rammal, és akkor elkezdhetek foglalkozni az UT val. Múltkor megnéztem Az Eat3D introduction tutort róla, és azt kell mondjam veszettül érdekel. Csak még azt nem tudom, mennyire kell hozzá tudni programozni. Úgyértem, ha megadod a muksónak, hogy ellenség, akkor úgy is viselkedik, van a rendszerben MI?
Arra gondoltam, neki kéne állni lemodellezni a pesti belvárost, aztán kéne venni egy régi Need for Underground1 motort, és összedobni egy jó kis versenyt. Vajon meddig tartana garázsfejlesztéssel?? 10év?
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
the world is mine
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Szóval majd egyszer, ha lesz rá pénzem, akkor beruházok egy ilyesmire, de egyelõre a monitorom szervízben, és ha kész, maradok annál.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
the world is mine
the world is mine
the world is mine
A villamos túloldalán, vagyis víztorony körül panel-lakótelep lesz. Amolyan két városnegyed határa. Az utca másik oldalára kerülõ házakat még el kell készíteni, de elõbb a panelházakat teszem be, mert a hátteret asszem külön kell renderelni, mert nincs elég memória.
Te ilyet még nem csesztem. A legelsõ házat amit csináltam áthelyeztem másik oldalra. Ezzel még nem is lett volna baj, csak a move tool, objecten volt és nem worldön. Így az egész épület el lett cseszve. Hogy miért nem vettem észre? mert csak az alap volt látható mikor mozgattam. Az egész épületet össze kellett legózni, mert nyomtam rá egy freeze-t mielõtt észrevettem volna.
the world is mine
Vagy megpróbálom ezt is azt is.
the world is mine
Ennél jobb nem lesz mostanában. A futómû nincs kész, mert még nem találtam olyan képet amin jól látszik a dolog. De most egyébként sincs rá szükségem, majd valamikor késõbb újra elõveszem.
Viszont pár egyszerû panelházzal a háttérben veszett jól nézne ki szerintem.
elkészült az okatatóvideo sorozat következõ része, jelenleg még hang nélkül
Életem 2. animációja XD , és még kettõt kell csinálnom pár héten belül
Egy állatkerti séta szimulálása a téma.
Akit érdekel lesse meg.
Az állatok nem mozognak csak toporzékolnak , az is elég ahhoz hogy eléggé élethûnek hassanak.
http://rapidshare.com/files/427791035/allatok.avi
Annyit tudok, hogy a textúrát azt mindenképpen festeni szeretném, hogy ne legyen valósághû reprodukció, hanem olyan, mintha egy játék lenne.
joy 32
wow 27
mad 159
sad 58
fear 5
neutral 18
Nezem ezt az Eve Contest legjobb 15-jet a Devianton... Verseny utan rinyalni -foleg resztvevokent- nem igazan szerencses, de en eleg tragya kepet adtam le, ugyse nyertem volna, igy megtehetem. 😊 Szoval elnezve a beerkezett munkakat, nem kicsit vicces nehany dontos urhajo... Morci is pl az artistpub-world3d-rol is siman kimaradt meg nehany nagyon profi gep is. Mindegy, a zsuri biztos jobban tudja, mondjuk paran ahogy nezem a forumon is hangot adtak velemenyuknek, bar sokra aztan nem mennek vele.
the world is mine

the world is mine
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Elsõ animációm.
Szakdolgozatomhoz lesz. Ez a minõség már megfelelõ egy Bsc szakdogához a konzulens szerint is XD
kivitelezes borzalmas (szakmai szemmel). remelhetoleg nonprofit munka.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Gondoltam megosztom veletek az animációt amit készítettem.
http://rapidshare.com/#!download|284|425129434|muzeum.avi|47443
Nem röhögni !. Értelmileg sérült gyerekeknek készült oktatóvideó.
nyitottam egy topicot is korábban ezügyben:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1286618628
Az Alias tökéletes lenne (ha jól konvertálható belõle Inventorba a cucc), de kurva szar a kezelése.
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Ha Surface-ekkel akarsz dolgozni, akkor hasznald az Alias Surface programot, ne a Maya-t. A fomratervezok koreben azt hasznalja mindenki design elemek letrehozasahoz, meg a Rhino-t (ezt is ajanlani tudom). Jo, nem mindenki, de 90% biztos.
A kezelõfelülete más.
Na ilyesmit kellene pofásan megcsinálni:
[sajna az Inventor nem erre lett tenyésztve<#zavart1>#zavart1> ezért nem képes erre.]
[/url][/img]
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
the world is mine
Sith nagyúr vagyok😊
úgy 2000 HSZ-t már végigolvastam
invetorban nyomulok amúgy
Jó helyen járok<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Én Alias 2011-et használok.
kérdésem: a MAYA a Surface-ekkel hogy bánik.
Könnyen lehet STEP-be vagy valami más uni-formátumba tenni a saját formátumát?
Fõleg gépjármûvek (buszok) formadarabjait akarom vele megcsinálni, de a felhasználói felület hááááááát...
Win 7 alatt találkozott már valaki olyan problémával hogy a panelek egyszerüen nem jelennek meg ?
gma x3100 integrált vga van a gépben ,ezmiatt lehet ez a hiba. De xp n minden ok volt.