32214
Maya
-
Hi... mai wip kép.
Bongó scene (120kb) -
nice... muszály volt ez a színvilág? -
Sziasztok!
Nekem meg az se
.. voltam haverokkal lanozni, természetesen vírusírtót elfelejtettem felrakni, úgyhogy elkaptam valami kellemes vírust (amit azóta továbbadtam az itthoni hálózaton pár gépre :F)és azzal harcoltunk hosszú napokon át :/. okos fejemmel csináltam pl olyat is, hogy hálón volt a gép amikor újraraktam a windowst -persze egyből felmászott megint a fíreg :P mind1 nagy nehezen megtisztultunk.. 
Pár napra rá adódott egy lehetőség, hogy jó áron megszabaduljak a régi gépemtől, természetesen az új gép miatt is kellett még egy format c:, most fent van minden,4554634tűzfal, vírus nincs, maya induláskor befagy.
Szerencse, hogy erre az időszakra esett az alkotói válságom is, úgyhogy nem törtem össze semmit. (még)
apropó Deko te is indulhatsz AP versenyen, vagy a szerkesztőséghez taltozol?
by -
na kérem, vissza"szopolyogtam" ide a fórumba, miután a "drágaszágomon" már csak a format:c segített 
Igyekszem újra aktivizálni magam itt is.
Youth: lenyűgöz a munkád, ilyen rövid idő alatt ezt véghez vinni... hmmm, gratula!
-
BPT is available already for Maya 6.
And the Bevel will be available once BPT RV, the next version of BPT, is ready.
Regards,
Byron
CgTalkon írta a szerző :) -
Youth ez marha jó lett! Gratula! -
Huh ez nagyon fú de jó :). Szép lett.
Spotlamp: nagyon de nagyon köszi. Mindjárt le is szedem. -
Ez nagyon kellemes lett...Gratulalok a melohoz!
-
Lekonel #6545 Gratula! -
Hali!
Na ez a melóm:

Bocsi a vízjelért de még nem nyomták ki a nyomdában, addig meg nehogy belémkössenek, hátha épp ezt a fórumot nézi mindennap :))
2 napig modelleztem, 2 nap shaderelés, textúra-készítés hibák javítása. És ma kell leadnom még 2 ilyen rendert + wireframes render...
2717x2717-ben kellett volna renderelnem de kiakadt a gépem. Úgyhogy megengedte hogy CSAK 2100x2100-ban rendereljem, 2:30 perc volt a render.
Majd nyomok be képeket holnap vagy még este vagy amikor ráérek, most sietek, csak ennyire ugrottam be hogy legyen miről beszélni. Majd AP-on nyitok neki topicopt és akkor rekok be több képet.
Bye! -
Lekonel #6543 Váze de hol van az a tutor?
Villámvadász valami elektroteknikai dolog?!:) -
Megnéztem a tutort, marha jó lett! -
Köszönjük, már szedem is:) -
KÖszi! -
Hali!
Villámvadászra feltettem egy SP_HDRI_lighting.avi-t! Ha valakit érdekelne hogy lehet MR-el HDRI képeket használni. -
Bobanak igaza van Mayer! Fel a fejjel, reklámozd magad, ahogy csak tudod, és előbb vagy utóbb a munka megkeres! -
Huh Boba ez most iszonyatosan jólesett. Most megint 2 hétig olyan önbizalmam lesz, hogy még a kutyák is megijednek tőlem :). -
Mayer, még 2-3 olyan minőségű modell mint amilyen a Nikon fényképező, és készen áll az út a pályára! -
Gratulálok Youth!! Nekm már ugyan mondtad ICQ-n de had dicsérjelek még1*. Jó lehet ha egy amcsi cég felkér valamire. Remélem egyszer én is tapasztalhatom eme felemelő érzést :). -
Penatesz ez nem működik így, nem kúszik fölfele a fizetés csak úgy. Max ha nagyobb munka van, akkor... Ha más megrendelője lesz, annak már tud mutatni referenciát, és kérhet többet. Minél többen keresik, annál többet kérhet... -
Youth nem gond,ha az ember nem megy fel egybol az arral.Nem kell elsietni,csak fokozatosan.Elosszor bevezeto ar,aztan mikor latja,hogy megbizhato vagy,jo minoseget es hataridore szallitasz,akkor mar lehet tobbet es tobbet es tobbet kerni
-
ja, de már bánom hogy csak ennyit kértem... (550$) 4 napi meló, de nagyon kemény szal a csávó egyből belement, na mindegy ő kaszált rajtam gondolom pár száz amcsi dellárt én meg legalább a nyári fizum megkerestem. De szerencsére tetszettek az eddigiek neki és mondta hogy van még pár dolog, számít rám, mondom ráérek :)
na amíg nem rakok be képet addig maradjunk ennyiben, majd mesélek... -
na gratu Youth, és jól fizetnek? -
Oryon sűrgősen dobj meg egy ZBrush tutorral:) -
Látták a képet cgtalkon és írt a gyerek én meg írtam hogy itt élek probléma e, mondja nem, na akkor csapjunk a lecsóba mondom :) -
Youth, ilyen melóra hogy akadtál? Amúgy gratula! -
Én egy amcsi cégnek modelleztem egy korcsolyát, még va n1 napom hogy befejezzem, végülis kész van márcsak 3db 2717x2717-es kép kell. V-ray valamiért nem tud ekkora képhez GI-t számolni vagy nem értem... úgyhogy most hagyományosan fogom bevilágítani :( GI mániás vagyok...
Ha kész lesz mutatok képeket... -
potyek #6526 Ja meg készülök az ap kontesztre ha van idöm :o) -
potyek #6525 Én lakást ujitok felfelé :O) -
Skacok mi van a fórummal, mindenki meghalt? -
Mayer
bocsi -
csak ma
yer csinálta:) -
Lekonel #6521 Bocs kövezzetek meg azthittem máshogy csináltátok a drótot...azért azt még én is tudom hogy extrude:)))
De köszi! -
nem tom mért nem adnak ki mr-es gnomon videot, az voln igazán jó! -
nekem a Concept art is kell:) De nem minden m-aya videó van meg. Azokat is szedem. -
ha jól tudom mostanában inkább csak concept artos vidókat adnak ki... mayat most hanyagolják szerintem :/ -
Tud valaki új gnomon videó letöltő oldalt? dc-n sok van, de tetü lassú... -
amúgy az fg milyen gyorsan számol jó minőségben? -
Youth: Megpróbálom. Csak van az a NIKON felirat és annak is van árnyéka. Nagyobb fotonokkal nem tudom hogy hogy fogy látszódni az ilyen és ehhez hasonló helyek árnyéka de próba cseresznye. Egyébként nagyon jó volt az árnyék már standard radiusos fotonokkal is. Valahogy ez a mental már máshogy számol. -
Igen igen. Tényleg jobb lett. igazad volt. Nem gondoltam volna (ezért nem is csináltam pedig átfutott az agyamon) de valóban élethűbb. De nézzétek meg a front és back képek színvilága közti külömbséget. Ha kitchen HDRI-vel világítok akkor minden szépen a saját színét birtokolja viszont ha mással akkor minden kék lesz :). Ezen idegeskedek, hogy miért lehet.