32214
Maya
  • potyek
    Én mondanék vmit, szerintem mindenkinek van pár tutor videoja, mi lenne ha összeirnánk kinek mi van meg, és ha lenne vkinek tárhelye, akkor összehoznánk egy jo kis videotékát? :) na persze csak igy magunknak
  • youth #6753
    Skate2.mov (~2MB) dolgozom a vibráláson jelenleg.. :)
  • youth #6752
    http://www.simplymaya.com/
    Ismeritek ezt? Kár hogy fizetős... bár van pár ingyenes tutor is.
  • youth #6751
    Igen! Na renderelek egy sort aztán megint feltöltök egy ilyen körbeforgatásos cuccot :)
    Én ezeket nem nagyon tanulom inkább kilesem tutorokból, vagy magamtól jövök rá. ha valakit isteníteni akarsz az ne én legyek hanem Aldaryn. Ő aztán mindent tud... Kész ha valakire fel lehe nézni, nos én rá nézek :) Ha látnád miket csinál nem felőlem kérdezgetnél...
  • PaniC-
    deko: ma volt kis idom nezegettem, ugyanugy beepul a mayaba mint az mr, ugyanott valaszthato.
    Ami feltunt, direktbe be lehet kotni a hdri kepet.

ftp-re mehet?
  • PaniC-
    deko: ma volt kis idom nezegettem, ugyanugy beepul a mayaba mint az mr, ugyanott valaszthato.
    Ami feltunt, direktbe be lehet kotni a hdri kepet.

ftp-re mehet?
  • Davidka
    köszi, de ezzel sem megy... mekcsináltam mindent, amit ír (renderelés nélkül jó is lenne), de csak egy nagy fehér izét renderel, bárhogy próbálom... Esetleg a render globalsnál kell valamit állítgatni?
  • fle go
    Youth: a gorkorit is maxban Vray-el renderelted?
  • fle go
    Youth:ez nagyon fasza!!! Gratula, csak tudnam honnan tudsz ilyen dolgokat, vagy honnan tanulod...
  • youth #6745
    Hali!
    Itt a kori wireframeje, egy kis körbeforgathatós játék:
    Skate.mov (1,05 MB) (Úgy tánik mintha vibrálna a kép, de mindjárt összefűzöm rendesen és akkor megtudom hogy újra kell e renderelni :) nagy szopás lenne...)
    Igen Maxban renderelek V-ray társoságában...

Nálam is jó a villamvadasz!
  • PaniC-
    pedig nem valtozott, most probaltam.
    caps lock?
  • Penatesz
    Probalnam leszedni a tutort amit Panic feltett a villamvadasz-rol,de nem akarja elfogadni a jelszot...

nalatok muxik?
  • PaniC-
    davidka: kicsit trukkozni kell, itt egy tutorial.
    youth asszem maxba nyomja a rendereket.
  • Davidka
    ömm, hát sztem nem... Arra gondoltam a wire alatt, hogy már láttam olyan rendereket (de lehet csak annak tűntek), amik textúra nélküliek voltak és megvoltak rajta a wireframe-es vonalak... (asszem Youth is mutatott olyan rendert a kocsijáról)
  • deko
    Azt a linket még én raktam fel valamikor jó pár hónapja:)
    This Wonderful Live
    Aki még eddig nem látta, kötelezően nézze meg!
  • deko
    Dávidka:
    Esetleg erre gondoltál?: Create Wire
    Letöltöm én is, aztán kipróbálom.
  • deko
    Youth:
    Fantasztikus lett
    Tessék kitenni az AP-ra is izibe
  • deko
    Nem csak a cgtalkon vannak fent ebből képek, hanem a 3Dluvr nyertes képei közül is van bíz jó pár
  • Penatesz
    Youth: kiraly lett a kori.FG? egy aprocska eszrevetel:a rendereles miatt a kori szele (konturja) nekem kevesbe tunik elesnek.ez a videokartyad teljesitokepessege vagy mi?

Potyek: altalanos felzudulast keltett,mikor az oldal megszunt.(nem tudok rola,hogy atkoltozott volna)de dc-n a kovetkezo hubokat keresd:Grafixlab,Dinomedia
  • dw69
    sas nevet akartam csak minden ezzek kapcsolatos nick mar foglalt:)
    a maxbol meg nem lett elegem csak kiprobaltam mayat(igaz eloszor nem tetszett) aztan jobban atneztem és megtetszett:) nade nem fényezek és nem szolok le semmit...

meg is mutatom minek alltam neki: (komolyabb dolog ebbol se lesz de gyakorlasnak megfelel)
  • youth #6734
    És? Persze, ha valaki csinál valamit nem biztos hogy olyan helyre teszi fel ahol csak ororszul beszélnek, esetleg nemzetközi babérokra tör és cgtalkra is felrakja, én is felismertem pár képet ami a cgtalk galériájában is szerepel ez olyan mint régen a Render.hu...
  • potyek
    nem tudjátok hova költözött a :http://tutorial3d.xdl.hu/?
  • youth #6732
    Ez a DW69 név korántsem hasonlít a SAS névre :)) Mindenesetre örülök hogy elnéztél ide! Nyugodtan kérdezz min bárki körünkben és aki tud majd úgyis segít...
    Amúgy mi ez a hirtelen váltás a mayara? csak nem te is azon táborba kívánsz tartozni akiknek elegük lett a maxból? :))
  • youth #6731
    Hali!
    Na engedélyt kaptam a legútóbbi "művem" publikálására...

Hátsó nézete a kiri-korinak :)
    És szemből...

Most renderelek róla egy animációt, tudjátok, hogy körbeforog, wireframeként, aztán átmegy shaderes változatba...
    Na majd még rakok fel képet a wire-ről, úgyis most számol róla a gép egy 360 fokos körbeforgást...
  • dw69
    oooooo

sorry, toroljetek

tehát:

hi all

Nezem mar par napja a forumot, mondom mostmar regelnem kell:)

Majd neha lesz 1-2 kerdesem...

Ja, sas vagyok:)
  • dw69
    Hi all!

Nezem mar par napja a forumot, mondom mostmar regelnem kell:)

Majd neha lesz 1-2 kerdesem maya-val kapcsolatban...

Ja, sas vagyok:)
  • Penatesz
    Deko ebben a galeriaban van egy csomo olyan kep,ami mas galeriakon is font van.
  • PaniC-
    Display/Head up Display/Poly Count
  • Davidka
    hi,
    azt honnan tudom meg, hogy hány poligon van a képemen?? És wire-ös képet hogyan rendereljek? előre is köszi!
  • deko
    szevasztok, próbálta ezt már valaki?:
    turtle
    Tapasztalat, vélemémény, egyéb infó?

Amúgy a linket itt találtam:
    render.RU

ezek az oroszok is tunnnnak ám, érdemes meglesni a galériát.
  • Peetmaya
    :))) de nehezen jött össze:))
    fogok feltölteni cloth video tutort a digital tutorstól. most végignézegetem, hogy mi van benne, szerintem jó.
  • PaniC-
    na most...

http://www.s21net.com

• PaniC-
    www.s21net.com
  • Peetmaya
    rossz link
  • PaniC-
    vanBuuren: a studio21 forgalmazza mo.-n BOXX nevre hallgato kifejezeten pc alapu dualprocis grafikus munkaallomasokat.
    www.s21net.com

• PaniC-
    Peet: oks
  • Peetmaya
    Panic, ok, jó, de azért előre szólhatnál, ha valamit feltöltesz...
  • astrantia
    Peet: igaz.
    Esetleg azt tudom javasolni (jobb ötletem nincs), hogy akkor Flego jelölje ki a szerkesztendő faceket, és a panelablakban a Show-->Isolate select-->View selected használatával tüntesse el átmenetileg a poligon többi részét.
  • VanBuuren
    a gép főként a rendereléshez kellene... de a modellezési munkákat is ezen végezném...nézegettem én is a különböző boltokban fellelhető konfigokat és hardware elemeket ,de semmi használhatót nem találtam...ezért kérnék tőletek segítséget...a konkrét beszerzési hely és az ár kellene..egy intézménynek kellene a gép..próbáltam rábeszélni őket egy sgi rendszerre ..de a 4.5 millás árkategóríát sokalták a szimpla office gépek után...amúgy az intézménynek nem főprofilja az animáció...:) várom tovvábra is az ötleteket a hardware-re 400 e ft-ig kössze..
  • PaniC-
    dobtam fel egy video tutorialt az ftp-re... meg most toltok meg egyet.
    jo tanulast, remelem hasznos lesz :)