32214
Maya
-
Meglehet, de a lényeg: a Lesz-en, és nem a VAN-on van :(
+1 ember aki beválalja és Ti??? -
Az meglehet, akkor gondolom amiatt lett fénnyel túltelített a jeleneted.
Illum object. Nemtudom így hívják-e, én rövidítettem most:D Az a lényeg, hogy érted. Olyan object, ami világít a sötétben:D -
nem azt mondtam, hogy nincs értelme, hanem hogy félek attól csak a lelkesedés szól még a háttérben. Amúgy persze hogy "alfa", hiszen 1 óra alatt csaptam össze, olyan "mostmutasdmegmiregondolsz" stílusban, csak egy ceruza firka a papíron. Addíg nincs értelme nagyobb energiát belefektetni, míg nincs pozitív visszajelzés. -
ahham akkor az volt a baj, hogy én csináltam illumi objectet ha egyáltalán így hívják :) -
Mayer, pedíg ponthogy Turtleban egyszerűbb az FG.Ott csak bekapcsolod és megy. Mentalban kell, hogy legyen egy illum object is a jelenetben asszem. Nálam amúgy fáintosan megy. -
Bevállalom?........igen :) -
Oryon: Köszönöm de azért ez annyira nem jó. Egyebkent meg ez ne fájdítsa a szívedet, mert ez elég szar fajta fényképező :). Neked már biztos jobb lesz
Vrayről valaki pontosabb infot nem tud minthogy "hamarosan"?
Deko: Nem azt mondtad hogy elhaló project szagú :)? Egyébként nekem teteszik a designe ötleted. A megvalósítás még valóban alfa verziósnak tűnik :). Én benne leszek mindenképpen ha összejön !!
Turtle nagyon teteszik emberek. FG-t még nem tom használni mert valahogy mindenm kép ködös lesz, de a többi funkció jónak tűnik, és nagyon egyszerűnek is egyben. Mindenki próbálja ki aki még nem tette!
Fényképező Artist Pubon a Befejezet munkák közt van ahol van róla egy újabb render hátulnézetből.
Artist Pub -
NÉHA Te is lehetnél ICQ-n!!! -
-------Figyelem-------
Deko ez FANTASZTIKUS!!!!
Szvsz ez jó layout az oldalnak...ötletes, érthető, és a kezdők már itt tanulhatják a maya kezelését :P
Ha sokan benne lennétek MEG KELL csinálnunk ezt a Minden ami maya oldalt!!!
Szvsz:
Csak saját Tutorokkal!!!
Saját videó tutor csak akkor ha modemmel is véges időn belül lejön.
Az integrált SG az alap.
Linkgyüjtemény a legjobb oldalakkal tele!!! (AP, etc.)
Lehet még:
Wip és kész művek galériája.
Tippek trükkök.
Egy mondatban: MINDEN AMI MAYA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ONLY MAYA!!!!
Én beválalom, hogy segítek, és TE???????????
Beválalod?
Igen vagy nem????? -
Nekem egy zöld Romet-em van (50köbcentis), ez nemérdekel? :) -
"Új V-ray-ban sem lesz, azmeg hamarosan lesz mayához"
Az igazság szóljon belőled és áldjon meg az Ég érte :) -
ááááááá, elkottáztam a linket az előbb, sorry.
szóvalaaa: maya.hu ismét:) -
én nem szervezek, mert nem jön el senki :(
De ha valaki megcsinálja, akkor én leszek az első aki ott lesz :) -
HOL hol hol hol hol???????????
(le az MR-el :P) -
Még mindig nem volt elég!!!
Itt fájditod a szívemet...mind a tehetségeddel, mind pedig, hogy még mindig nincs digitális fényképezőm :(
Legalábbis igazi, mert virtuális hála neked már van :))))
Ez majdnem ugyan olyan, csak a gombot nem tudom lenyomni :P -
Köszi a felajánlást. Néha lehetnél ICQ-n a részletekért :) -
Köszi. ez csak teszt volt :) -
pauly #6819 Üdv
Youth ezt a movos képet hogy csinltad hogy lehet forgatni?
Van hozzá valami progid?Egyzserű megcsinálni igy?
Ja és megkaptad már érte a pénzt?:) -
karaj. adott hozzá a megrendelő egy rakás képet, vagy hogy modellezted? -
Na hali!
Kicsit utómunkáztam rajta meg rákomopzitáltam a 81 framre alulra egy csíkot :) csk a poén kedvéért. Tudom undorítóak a színek nade kísérletezem... teccik érteni? :)
Ismét kori immár shaderesen is! (2MB)
A irradiance mapot kb 1 óráig számolta majd ezt kimentve márcsak a képeket kellett számolni nem törődve a GIvel :) 1 framet kb 2-3 percig számolt, így a képek kicsivel több mint 3 órás renderidőre sikerültek, összesen irradiance mappal 4 óra...
Bye! -
raktam fel doksit is hozza... -
már nekem is műx, újraraktam a mayát és megy -
hát nemtom, nekem MR sokkalta gyorsabbnak tűnik...
10000 photon emissiont már vagy 4 perce számol, totál alap beállításokkal indítottam a rendert...
ja persze GInak nyoma sincs a kész rendernél:)) na még próbálgatni kell ezt... -
hát nemtom, nekem MR sokkalta gyorsabbnak tűnik...
10000 photon emissiont már vagy 4 perce számol, totál alap beállításokkal indítottam a rendert...
ja persze GInak nyoma sincs a kész rendernél:)) na még próbálgatni kell ezt... -
airfield-et adsz a cloth-hoz.
kipróbálom ezt a renderert -
hi, megint lenne egy kérdésem.
csináltam egy repülőt és azt akarom, hogy maga után húzzon egy feliratot, valami vászonszerűségen. hogyan csináljam meg, hogy az a vászon szépen lebegjen a szélben? -
Peet:
Turtle renderer review on Cgnetworks. -
Panic ez mi is?
Na skacok, akar a társaság egy sg maya fórum talit összehozni? -
feldobtam a turtle-t az ftp-re, meg az orvossagot is hozza.
inz: én is a TurtleSetup-20040630.exe talaltam ,de nekem gond nelkul felment. -
ti tudjátok... -
youth: ide jartam egyetemre :) -
Basszus !!!
A mai napom azzal ment el,hogy ujra tettem a mayat,konfiguraltam megint a sajat izem szerint es egy budos vonalat sem volt idom huzni.
Peet szerintem varjuk meg Deko holnapi doc-jat,hogy o mire gondolt,nekem ugy tunik,hogy ebben koztunk meg neki van a legnagyobb tapasztalata. -
Na skacok! Akkor össze kéne rakni egy listát, hogy a servernek amit szeretnénk, mit kell tudnia. pl: http, ftp, e-mail, levelező lista, fórum ilyenek... -
Várlak Cinegér!! :)
De szerintem bicajjal gyoresabb leszek mint ezzel a csöpséggel, ha szabad szítanom a kedéjeket... Völgy-hídról (ami nem olyan pici Lásd) Lefújja a szél a "kocsidat" Wuhaha!!!
Most biztos szeretsz :)
Amúgy ha valakit érdekel és van hozzá jó nete, mert modemesek ugye ezért sokat fizetnek pár kép a városról ahol élek:
http://youth.fw.hu/veszprem/01.jpg
.
.
http://youth.fw.hu/veszprem/05.jpg
Bye! -
Ákos, tudod hogy véged van?
Az új drágaszágomban fogod végig kalauzolni nekem a városod, bezárva egy Kinder tojásba:)))
A régi és az új paripám még együtt: smart&suzuki
Melyik kicsi? Melyik nagy? ugye ugye???? -
Háhá motor? :) Megnéznélek Ildi egy Harleyon ahogy feszítessz :) De a legnagyobbon!!!! -
Deko, az a paripa véletlenül motor? Ha igen, akkor kíváncsi vagyok milyen:) Imádom a motorokat:) -
Penatesz: sorry, de megérkezett az új "paripám" és egész hétvégén a kilómétereket faltam vele 
Egy kicsit késve, de nem feledve, meglesz az a doksi. Vagy ma este, vagy holnap délelőtt valamikor.
A munkahelyemen munka közben/helyett úgy is fogékonyabb vagyok az ilyenre
-
Amiota feltettem a 6-os verziot azota elofordul,hogy nem latom a pivot-omat forgatas kozben,total commanderbol nem tudom inditani ugy hogy egy mb-re raklikkelek(pedig a hivatkozas megvan),de a legbosszantobb az,hogy hiaba importalok egy kepet amivel dolgozni szeretnek,az csak azon a nezeten jelenik meg amelyikbe betettem, a perspektivikus nezetemben csak egy sotet lapot latok.(1-7-ig mar minden billentyut nyomtam).Ez valami beallitasi hiba,vagy tegyem ujra a 6-ost?
-
Lekonel #6796 Köszi!