32214
Maya
  • oryon
    Meglehet, de a lényeg: a Lesz-en, és nem a VAN-on van :(

+1 ember aki beválalja és Ti???
  • Boba
    Az meglehet, akkor gondolom amiatt lett fénnyel túltelített a jeleneted.

Illum object. Nemtudom így hívják-e, én rövidítettem most:D Az a lényeg, hogy érted. Olyan object, ami világít a sötétben:D
  • deko
    nem azt mondtam, hogy nincs értelme, hanem hogy félek attól csak a lelkesedés szól még a háttérben. Amúgy persze hogy "alfa", hiszen 1 óra alatt csaptam össze, olyan "mostmutasdmegmiregondolsz" stílusban, csak egy ceruza firka a papíron. Addíg nincs értelme nagyobb energiát belefektetni, míg nincs pozitív visszajelzés.
  • Mayer
    ahham akkor az volt a baj, hogy én csináltam illumi objectet ha egyáltalán így hívják :)
  • Boba
    Mayer, pedíg ponthogy Turtleban egyszerűbb az FG.Ott csak bekapcsolod és megy. Mentalban kell, hogy legyen egy illum object is a jelenetben asszem. Nálam amúgy fáintosan megy.
  • Mayer
    Bevállalom?........igen :)
  • Mayer
    Oryon: Köszönöm de azért ez annyira nem jó. Egyebkent meg ez ne fájdítsa a szívedet, mert ez elég szar fajta fényképező :). Neked már biztos jobb lesz

Vrayről valaki pontosabb infot nem tud minthogy "hamarosan"?

Deko: Nem azt mondtad hogy elhaló project szagú :)? Egyébként nekem teteszik a designe ötleted. A megvalósítás még valóban alfa verziósnak tűnik :). Én benne leszek mindenképpen ha összejön !!

Turtle nagyon teteszik emberek. FG-t még nem tom használni mert valahogy mindenm kép ködös lesz, de a többi funkció jónak tűnik, és nagyon egyszerűnek is egyben. Mindenki próbálja ki aki még nem tette!

Fényképező Artist Pubon a Befejezet munkák közt van ahol van róla egy újabb render hátulnézetből.
    Artist Pub
  • oryon
    NÉHA Te is lehetnél ICQ-n!!!
  • oryon
    -------Figyelem-------

Deko ez FANTASZTIKUS!!!!

Szvsz ez jó layout az oldalnak...ötletes, érthető, és a kezdők már itt tanulhatják a maya kezelését :P

Ha sokan benne lennétek MEG KELL csinálnunk ezt a Minden ami maya oldalt!!!

Szvsz:
    Csak saját Tutorokkal!!!
    Saját videó tutor csak akkor ha modemmel is véges időn belül lejön.
    Az integrált SG az alap.
    Linkgyüjtemény a legjobb oldalakkal tele!!! (AP, etc.)
    Lehet még:
    Wip és kész művek galériája.
    Tippek trükkök.

Egy mondatban: MINDEN AMI MAYA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ONLY MAYA!!!!

Én beválalom, hogy segítek, és TE???????????
    Beválalod?
    Igen vagy nem?????
  • oryon
    Nekem egy zöld Romet-em van (50köbcentis), ez nemérdekel? :)
  • oryon
    "Új V-ray-ban sem lesz, azmeg hamarosan lesz mayához"

Az igazság szóljon belőled és áldjon meg az Ég érte :)
  • deko
    ááááááá, elkottáztam a linket az előbb, sorry.
    szóvalaaa: maya.hu ismét:)
  • oryon
    én nem szervezek, mert nem jön el senki :(
    De ha valaki megcsinálja, akkor én leszek az első aki ott lesz :)
  • oryon
    HOL hol hol hol hol???????????
    (le az MR-el :P)
  • oryon
    Még mindig nem volt elég!!!
    Itt fájditod a szívemet...mind a tehetségeddel, mind pedig, hogy még mindig nincs digitális fényképezőm :(
    Legalábbis igazi, mert virtuális hála neked már van :))))
    Ez majdnem ugyan olyan, csak a gombot nem tudom lenyomni :P
  • oryon
    Köszi a felajánlást. Néha lehetnél ICQ-n a részletekért :)
  • oryon
    Köszi. ez csak teszt volt :)
  • pauly
    Üdv

Youth ezt a movos képet hogy csinltad hogy lehet forgatni?
    Van hozzá valami progid?Egyzserű megcsinálni igy?
    Ja és megkaptad már érte a pénzt?:)
  • inz
    karaj. adott hozzá a megrendelő egy rakás képet, vagy hogy modellezted?
  • youth #6817
    Na hali!
    Kicsit utómunkáztam rajta meg rákomopzitáltam a 81 framre alulra egy csíkot :) csk a poén kedvéért. Tudom undorítóak a színek nade kísérletezem... teccik érteni? :)

Ismét kori immár shaderesen is! (2MB)
    A irradiance mapot kb 1 óráig számolta majd ezt kimentve márcsak a képeket kellett számolni nem törődve a GIvel :) 1 framet kb 2-3 percig számolt, így a képek kicsivel több mint 3 órás renderidőre sikerültek, összesen irradiance mappal 4 óra...

Bye!
  • PaniC-
    raktam fel doksit is hozza...
  • inz
    már nekem is műx, újraraktam a mayát és megy
  • Peetmaya
    hát nemtom, nekem MR sokkalta gyorsabbnak tűnik...
    10000 photon emissiont már vagy 4 perce számol, totál alap beállításokkal indítottam a rendert...
    ja persze GInak nyoma sincs a kész rendernél:)) na még próbálgatni kell ezt...
  • Peetmaya
    hát nemtom, nekem MR sokkalta gyorsabbnak tűnik...
    10000 photon emissiont már vagy 4 perce számol, totál alap beállításokkal indítottam a rendert...
    ja persze GInak nyoma sincs a kész rendernél:)) na még próbálgatni kell ezt...
  • Peetmaya
    airfield-et adsz a cloth-hoz.
    kipróbálom ezt a renderert
  • Davidka
    hi, megint lenne egy kérdésem.
    csináltam egy repülőt és azt akarom, hogy maga után húzzon egy feliratot, valami vászonszerűségen. hogyan csináljam meg, hogy az a vászon szépen lebegjen a szélben?
  • Boba
    Peet:
    Turtle renderer review on Cgnetworks.
  • Peetmaya
    Panic ez mi is?

Na skacok, akar a társaság egy sg maya fórum talit összehozni?
  • PaniC-
    feldobtam a turtle-t az ftp-re, meg az orvossagot is hozza.

inz: én is a TurtleSetup-20040630.exe talaltam ,de nekem gond nelkul felment.
  • Peetmaya
    ti tudjátok...
  • PaniC-
    youth: ide jartam egyetemre :)
  • Penatesz
    Basszus !!!
    A mai napom azzal ment el,hogy ujra tettem a mayat,konfiguraltam megint a sajat izem szerint es egy budos vonalat sem volt idom huzni.

Peet szerintem varjuk meg Deko holnapi doc-jat,hogy o mire gondolt,nekem ugy tunik,hogy ebben koztunk meg neki van a legnagyobb tapasztalata.
  • Peetmaya
    Na skacok! Akkor össze kéne rakni egy listát, hogy a servernek amit szeretnénk, mit kell tudnia. pl: http, ftp, e-mail, levelező lista, fórum ilyenek...
  • youth #6802
    Várlak Cinegér!! :)
    De szerintem bicajjal gyoresabb leszek mint ezzel a csöpséggel, ha szabad szítanom a kedéjeket... Völgy-hídról (ami nem olyan pici Lásd) Lefújja a szél a "kocsidat" Wuhaha!!!
    Most biztos szeretsz :)

Amúgy ha valakit érdekel és van hozzá jó nete, mert modemesek ugye ezért sokat fizetnek pár kép a városról ahol élek:
    http://youth.fw.hu/veszprem/01.jpg
    .
    .
    http://youth.fw.hu/veszprem/05.jpg

Bye!
  • deko
    Ákos, tudod hogy véged van?
    Az új drágaszágomban fogod végig kalauzolni nekem a városod, bezárva egy Kinder tojásba:)))
    A régi és az új paripám még együtt: smart&suzuki
    Melyik kicsi? Melyik nagy? ugye ugye????
  • youth #6800
    Háhá motor? :) Megnéznélek Ildi egy Harleyon ahogy feszítessz :) De a legnagyobbon!!!!
  • Boba
    Deko, az a paripa véletlenül motor? Ha igen, akkor kíváncsi vagyok milyen:) Imádom a motorokat:)
  • deko
    Penatesz: sorry, de megérkezett az új "paripám" és egész hétvégén a kilómétereket faltam vele
    Egy kicsit késve, de nem feledve, meglesz az a doksi. Vagy ma este, vagy holnap délelőtt valamikor.
    A munkahelyemen munka közben/helyett úgy is fogékonyabb vagyok az ilyenre
  • Penatesz
    Amiota feltettem a 6-os verziot azota elofordul,hogy nem latom a pivot-omat forgatas kozben,total commanderbol nem tudom inditani ugy hogy egy mb-re raklikkelek(pedig a hivatkozas megvan),de a legbosszantobb az,hogy hiaba importalok egy kepet amivel dolgozni szeretnek,az csak azon a nezeten jelenik meg amelyikbe betettem, a perspektivikus nezetemben csak egy sotet lapot latok.(1-7-ig mar minden billentyut nyomtam).Ez valami beallitasi hiba,vagy tegyem ujra a 6-ost?
  • Lekonel
    Köszi!