32214
Maya
-
nem, ha van domainünk, akkor az lesz, csak a villamvadaszon keresztül fog menni. Na haverral kapcsolatban az az 1-etlen megjegyzésem volna, hogy ő sem jótékonysági intézmény, úgyhogy ha komolyan gondoljuk a servert, akkor ez havi kb 5-10 eft költségbe kerülne. Valószínű le lehet faragni 5-re, de azt mondta, hogy egyedi eset lennénk, mert keveset akarunk, úgyhogy kialakít majd egy árkonstrukciót.
A rebuild curve-nél még nem is annyira, de a rebuild surface-nél az is fontos, hogy a textúra map UV-it helyrerakja. -
Ha nem olyan sok élről lenne szó akkor vagdosd splittel, beállítod a toleranciát 50%ra így ha ráböksz egy élre akkor azt a közepénél vágja el.
Amúgy próbáld meg felrakni az MJpolytoolst 6-hoz hátha jó vagy már próbáltad? -
maya6-hoz letezik mar mjpolytools? vagy valami mas plugin amiben van connect edge?
elore is koszi -
Peet: Bart azt mondta állja a winyót bár ezt nem tudom hogy gondolta 20 ezret kipengetne? Na meg kéne ezt vele beszélni.
Annyi lenne hogy ezt a winyót be kéne rakni a villamvadasz szerverébe, haveroddal beszéld meg hogy mehet e...
Ha ez megvan akkor intézzük csak a többit.
Ja és megleeht azt csinálni hogy mondjuk ez lesz az elérése a winyónknak hogy http://villamvadasz.hu/maya/
például? és akkor erre reggelünk egy domaint és ha valaki beírja azt hogy www.mayasgyerekek.hu akkor odaugrik erre a linkre vagy hogy oldgató meg?
Mayer: gratulálok szép lett nagyon! -
Mayer megelőzött... de legalább egymásnak nem mondunk ellent:D -
3 vonal köré nem illik felületet illeszteni. 4 köré illik:)
Amúgy mi a különbség az insert knot-hoz képest? Hogy uniform módban építi ujra a görbét, tehát a CV-k azonos távolságra lesznek egymástól. Ezáltal az ilyen görbékből épített modell valszleg egy kicsit egyenletesebb lesz.
Fontos: rebuild curve és rebuild surface után MINDÍG delete history. Minden után egy history, a crasht is távoltartja... tartja a mondás:D -
a rebuild csak a vonalra hat (mármint a rebuild curve) nem befolyásolja a felületeket. Viszont ha a 2 vonal amikből a felületet létrehozod nem egyforma vertexszámú akkor deformálódhat a felület, tehát ebből a szempontból fontos.
És igen helyettesíthető, viszont az insert kontnak megvan az az előnye, hogy oda helyezed a pontodat a vonalon ahova akarod, a rebuild viszont egymástól egyenlő távolságra pozícionálja a vertexeket.
Remélemérthető voltam -
igen ezt idaig is lattam,de akkor ez helyettesitheto az insert kont-tal,felteve ha sok idom van?nekem idaig az volt az erzesem,hogy a rebulidnek szerepe van abban is,ha kifeszitek mondjuk 3 EP curve koze egy feluletet -
Rebuild curve funkciónak az a lényege, hogy mint a neve is mutatja újraépíti a vonalat. Például van egy köröd, és kevéc a vertexeinek a száma akkor rebuild cirve, beálítod hogy mennyi vertex legyen, áés voila, kész az újrakonstruált vonal :) -
illetve,hogy mikor melyik beallitas a legelonyosebb
-
Sracok,rebuild curve funkcioval nem vagyok tisztaban.Tudom,hogy alap lenne,de meg mindig nem 100%-ig vilagos,hogy mifele ertelme van.Valami tutornak vagy hozzaszolasnak orulnek.
-
Na skacok, akkor tárhellyel kapcsolatban, milyen igények vannak, mert akkor ezt én tudnám intézni, és természetesen én is beszállok a team-be, mert ez mindenképpen fontos, hogy létrejöjjön! -
jé, itt is van fórum? ezt nem tudtam. a képet submitoltad galériába, vagy majd onnan teszik be ha úgy ondolják? -
5csillag -
Ja, egyébként 5 csillagom van 3dtotalon :). Juppi :)
Itt a link -
Ha már ekkora ma a pangás akkor dobok fel pár wip-et. :)
távcső1
távcső2 -
Na én meg felraktam a korit AP-ra ha érdekel valakit: topicja nekííjje -
Hmm... újabb NURBS próbálgatások részemről:)
Deeppaint 3d-ben akkor is megtudom festeni a modellt, ha nem 1 darabból áll. 2 nurbs patch-t poly-vá konvertáltam és kiexportáltam obj-ként. Megfestettem mindkettőt deeppaint3d-ben, kiexportáltam a képeket majd feldobtam mayában a nurbs patchekre. és tádám, sikerült. Tehát, semmivel sem hosszadalmasabb deeppaint 3d-ben textúrázni nurbs-t mind poly-t. Najoh, 2 lépéssel:)
Felőlem is mehet ez a maya3d.hu, de én elvben egy másik 3d-s oldal szerkesztését is magamra vállaltam régebben. Most kezd ujra éledezni az az oldal, és szeretnék segíteni a többieknek. -
maya-maya.hu :) <<< csak mániákusoknak :)
only-maya.hu
maya-overall.hu :))
mayer.hu ja ez nem jo bocsi :)
nem tok többet kifáradtan :) -
már megint egyre jár az agyunk! :) -
bazz így egyszerre írni :)) -
maya3d?
-
maya3d.hu ???
nem tom, nincs 5letem. -
valóban foglalt 
Nos egyéb alternatíva a névre? -
Lekonel #6855 Meg Mayer nek is:)
-
Lekonel #6854 Nah gratula dekonak!:) -
Tudassal sajna meg nem nagyon fogok tudni beszallni,de erkolcsi es nemi anyagi tamogatassal en is benne vagyok.
-
Kezdek pipa lenni erre a kiscsajra. Hívom a CSALÁDOT la maya maffia 
Az árba meg persze én is beszállok :). -
"elbeszélgettek vele" ? 
-
Itt van minden adata szóval egy kicsit elbeszélgetünk vele :)) -
nem akarom letorni a nagy lelkesedest, de:
A maya.hu domain név állapota: Bejegyzett
További információk:
* DNS rekord
* Domain-igénylő vagy domain-használó -- Domonkos Eszter
itt -
Na pontosítok:
.hu 3.900 Ft /2 év, utána 2.000 Ft/év -
Csak domain kell. Az meg 3000 ft 1 évre kb -
Könnyelmű igéret volt Youth: Deko igényes szolgáltatáskör miatt 150000Ft/év!!!
Szal fejenként 50000Ft.
Na jó mielött szívroham lenne, talált egy egész olcsót és jót :P -
Harmadolunk, ehhez regaszkodom!!!
Te aztán nem tétlenkedsz :) -
Amennyiben nem szállna be más így a költségek felét állom én, most megengedhetem magamnak :DDDD -
mielőtt lestipistopizzák, a www.maya.hu domain-t saját költségemre lefoglalom. ennyit az én "beleadásomról" anyagilag. nos skacok, mostmár ti jöttök:) futó lép.... -
Hali!
ObjectWorkx vagy mi aa progi neve ha kell majd küldöm e-mailben meg úgyis tervezek róla egy pici tutort írni... ugyanis a progi is kicsi van 5 lépés megcsinálod és kész..
Igen megkaptam.
Inz: igen kaptam hozzá előlről oldalról stb meg közti szögekben is képet -
Fönn van CGtalkon!!!
Boba: Persze hogy értem.
Deko: már igy is nagyon jó. -
Illumination (asszem)= csak önmegvilágító (a környezetet nem világítja meg, míg FG-t nem használsz)