32214
Maya
-
Akkor most feltöltöm megint, és akinek nincs 6.0-s maya-ja, annak felrakom a ascii formátumot, abban átírja a verszámot és már megy is
vagyis mennie kell...
nálam amúgy működik a file... -
6.0-s maya kell hozzá, Leonkel neked megnyitotta? -
Peet! Nem tudom megnyitni a fájlt, azt írja hiba következtében elvesztek az adatok. -
Az AP contestet csináld! Az oldal ráér, meg megcinálom én csak majd add oda az eddig elékszült designt. -
Oryon, beszéljünk ICQ-n, Panicnak hála tudom hogy lehetne megcsinálni... segítek. -
Dekonak emberfeletti ereje van. Ez már paranormális eset... Mulder, Scully!!! Hozzák be bevizsgálásra!
(mostmár úgyse tudsz megütni, BEEE :)))) -
Te Peet!
Nekem nem nyitja meg a jelenetet. Minnyá mérges leszek :). Másnál olvasható? -
Lekonel #7114 bazzeg az a cinema 4D s se semmi cucc:)
Maya ban van valami ehhez hasonlo?? -
Lekonel #7113 Nagyon zsír lett de áruld el... ezt te csináltad csak erre a célra?:)
Mer akkor fanatikus vagy:D -
a Frame-eket felejtsd el, mara mar teljesen kimentek divatbol...
meg azt' a kepen levo szerkezetet tul bonyolult lenne megvalositani framekkel. -
oryon: biztos hogy frame-l kell ezt megoldani?
egy dinamikusan table+php-s megoldas sokkal korrektebb , egyszerubben es kezelhetobb lenne... -
előzetes véleményt, fikázást a jelenetről ide a fórumra! KÖVEZZETEK!:) -
Na skacok, akkor itt az oldal, ahol bővebb infó és a letölthető jelenet van.
Small contest
ui.: elnézést az idétlen fogalmazásért, jó kedvem volt:) -
A tegnapi szívrohamaim után ma hajnalban megtudtam a Ponthatárokat!!!
Ezuton is köszönöm azoknak, akik szurkoltak és sok sikert kívántak!
Láttatok volna tegnap...a honlap szerkesztésénél felhúztam magam, teljesen...de szerintem tudat alatt így jött ki rajtam az izgalom :)
Így elértem a mai teljes lelki nyugalmamat (munka után lelki nyugalom (!?))...
Így folytattam a mayaponthu.hu szerkesztését, de elakadtam a frameset-nél :(
Apropó, aki ért a Frameset-hez (keretrendszer, http) és össze tudna rakni egyet a lenti képnél egy fokkal bonyolultabban de úgy, hogy a beléjük rakott képek illeszkedjenet, az a közjó érdekében szóljon!!!!
-
----"Versenyről"!!!----
Mi legyen a bevilágítás témája???
Az amit deko javasolt???
1, napsütésben,
2, borús időben,
3, szobában. -
Deko vs. mindenki!
Benne vagyok :)
Az Ap Contestről már lemaradok az oldal miatt, de akkor ez legalább marad :P -
Elkészült a jelenet, hamarosan felteszem, csak adok neki egy kis körítést... -
a francba, imádok nurbsel modellezni, marha egyszerű:( -
én linux alatt használtam maya-t, az alá nem volt akkor még byron, most meg win alatt vagyok, de 6.0 ez alá meg még nincs byron, úgyhogy marad az én kis hülye megoldásom:) -
Igen de miért választanád a hülyébb megoldást (már bocsi), csak azért mert megszoktad? Szerintem fel kell fedezni mindent és aztán a legjobbat választani. Én is ha nem tudnám hogy van chamfer Byronban még mindig bevelt használnék (előbb elírtam MJpoly helyett Byront kellett volna írnom, abban asszem csak vertex chamfer van)
Szép a modell! -
hopsz, elbasztam:)))
roman.trojanowsky@...
csak azért, hogy lássátok szépen is:) -
hehe poén:))
kaptam egy levelet roman.<b>trojan</b>owsky@... tól és a levélben ez állt: mail failed, a címe pedig annyi volt, hogy excuse me.
:))) hálisten a vírusírtó már a szerveren kinyírta belőle a vírust, úgyhogy hozzám már nem jutott belőle semmi:) -
én is így használom, szerintem is ki lehet bírni, jól működik az... -
1-2 percet kilehet bírni szerintem. Annál tovább egy sem tartott egy párezer polys testen.
Pl ezen a modellen is így csináltam.
Én nem találom olyan lassúnak ezt a folyamatot, persze mindenki máshogy dolgozik. -
Sziasztok!
Valakinek nincs meg veletlen a Matchmover 3 progi? -
Hehe, törölgetni azokat a félrecsúszott éleket, vertexeket, estleg újra kötözgetni... és ha egy több ezer polys testel csinálod hát megnéznélek ahogy utómunkázo ltörelemmel :) -
Nemannyira bugos, csak egy rövid utómunkát igényel. -
Mondjuk Maxban nincs is olyan hogy edgere bevel, csak facere lehet bevelet tenni ami nem más mint extrudálod és közben állíthatod hogy kicsinyítse a facet amid extrudáltál vagy nagyítsa vagy hagyja, én maxban szoktam meg hogy chamferezem az éleket mivel ott csak olyan van élre. Szal nekem ez jött be... maya alap bevel hányadék, ennyire bugos hogy lehet egy alap eszköz?? -
én bevel helyett chamfert használok, ugyanis az alap maya bevel csúny adolgokat csinál szal azt hagyom is a pics*ba. MJpolytoolsban viszont van szép chamfer. -
Youth ha polyban modellezel, akkor egy élet mért nem úgy kerekítesz le, hogy kijelölsz egy edge-t és azt mondod neki, hogy bevel. Még azt is beállíthatod, hogy a lekerekítés milyen részletes legyen... -
nagyon impresszív, bár félig meddig benne van mayaban is a sub-dben. Ott nem lehet ennyire finoman állítani, és MR sem rendereli le normálisan, de a maya soft renderer az igen. Újabb spanyol viasz feltaláló... -
mon #7090 Panic: általában independence.no-ip.org esetleg hunworld.sytes.net [HUN]mon névvel... -
Nézzétek meg a MOV ot: Cinema 4D
Lehet súlyozni az éleket... klassz! :) én ezt csak chamferekkel tudom megoldani. -
Csinálj egy jelenetet töltsd fel és utána mindenki kap 1 hetet. aztán összegyűjtjük 1 hét még sok is, csak aki nem nézi rendszeresen az is lássa azért még időben. -
OKÉ!! Én is benne vagyok -
mon: melyik hubokon, milyen neven vagy? -
Lekonel #7085 Én rugdalozok szivesen köszi én is benne vagyok:) -
szreintem akkor indítsunk egy versenyt ezügyben, én csinálok egy jelenetet, aztán mindenki befényezi, lerendereli és megjegyzi a renderidőt, majd elküldi Youthnak, vagy nekem, és vagy kirakjuk ide 8000-kor, vagy felrakom htmlben villamvadaszra, és egy rögtönzött zsűrivel véleményezzük a képeket, aztán amikor megvan a sorrend, akkor feltűntetjük a neveket. Tetszik az ötlet, ki van még benne?
Penatesz de komolyan, honnan a fészkesből veszed, hogy én vagyok olyan jó, hogy labdába rúgjak Deko mellett???? -
Peet azert esett rad a valasztasom,mert azt mondtad,hogy: "..én akkor is MR-es leszek, ha gyorsabb lesz Deko modszere, mert MR viszont relative gyorsabban tud szebb minőséget" es kelloen jo vagy ahhoz,hogy labdaba rugj deko mellett.
Mindenki[b/]:jol van en is beszallok es megkerek mindenkit hogy szalljon be.mindenki renderelje le a kepet olyan stilusban es modszerekkel,ahogy gondolja,utana tuntesse fel a renderidot es en arra gondoltam,hogy elosszor nev nelkul tegyuk kozze oket es csak velemenyezes utan leplezzuk le,hogy ki mit kovetett el.(Habar ennek mar kicsit verseny szaga van,de igy kizarhato a reszrehajlas,ha lenne olyan egyaltalan)Arra gondoltam,hogy Youth-nak kellene feltenni a kepeket,ugy mint a 6000.alkalommal tette.De ehhez legalabb 4-5 vallalkozo szellemu emberke kell.(Mondjuk velem egyutt vagyunk 3-an,de en meg gondoltam: Youthra,Orionra,Bobara,Mayerre,Lekonelre,PaniCra es mindenkire,akit itt nem soroltam fel)
-
ebbe sok beleszólásom volt:))
és mi volna akkor, hogy totál shaderek nélkül kéne az egészet, szürke lambert mindenen, és ezt kéne fényekkel belőni. ha már nekem kell sceene-t csinálnom, akkor én mondom meg a feltételekt:)))