Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
renderman, nem tudod véletlenül, hogyan lehet deeppaintben a perspektívát (fov) állítani? mert az alapbeállítás kicsit idegesítő.
mint képre, nem muszáj tenni a másik oldalra is fényforrást (bár szerintem jobban mutatna, ha lenne valami nem túl erős ott is), de úgy jobban látszana az egész modell, könnyebb lenne véleményt mondani róla.
Szerinted az arc másik oldalára is kellene valami? A fej túloldalán van egy gyenge ambient. Lehet, hogy erősebbre kellene vennem.
A textura Cilinderic eljárással van ráfeszítve. Még sajnos nem tudok jobbat.
A textura Cilinderic eljárással van ráfeszítve. Még sajnos nem tudok jobbat.
vélemény: a modell jónak tűnik.
(a megvilágítás nem a legjobb, nem látszik rendesen minden. esetleg egy wireframe-es képet is betehetnél)
a textúra is jónak tűnik, bár az orránál kicsit "elnyúlik"
összességében: király, szívesen látnék belőle egy képet jobb megvilágítással
(a megvilágítás nem a legjobb, nem látszik rendesen minden. esetleg egy wireframe-es képet is betehetnél)
a textúra is jónak tűnik, bár az orránál kicsit "elnyúlik"
összességében: király, szívesen látnék belőle egy képet jobb megvilágítással
Afrancba akkor mégsem sikerült. Érdekes mert az én gépemen látszik, de egy másik gépen már nem 8(
A 30 napos verzió azért jó, mert vannak rajta tutorial-ok a kép scene-vel együtt! Nekem egy olyan verzió van meg, amit a haveromtól kaptam, csak neki postán küldték le a CD-t ingyen és bérmentve... Azt ne kérdezzétek, hogy hogy csinálta, mert nem tudom, de majd utánnajárok... 😊
A fusionnak a rar-jai hány megásak???
A fusionnak a rar-jai hány megásak???
Meg tudod adni a 30 napos maya cimét,hogy hol találom meg?
2db rar megvan!
Szerintem töltsd le a Direct Connectet, megbeszélünk egy időpontot és összekötjük a winyóinkat. Ez a megoldás eredményesebb lenne.
http://www.neo-modus.com
Másik probléma:
Kinek van meg a Pixar Renderman Artist Tools 4.1
Én megszereztem licenszel együtt, de az MTOR plugin valamiért nem akar aktivizálódni Maya alatt.
Szerintem töltsd le a Direct Connectet, megbeszélünk egy időpontot és összekötjük a winyóinkat. Ez a megoldás eredményesebb lenne.
http://www.neo-modus.com
Másik probléma:
Kinek van meg a Pixar Renderman Artist Tools 4.1
Én megszereztem licenszel együtt, de az MTOR plugin valamiért nem akar aktivizálódni Maya alatt.
Mennyi rar van meg?
128 kB/s berelt vonalunk van, de tegnap nagyon lassu volt.
Vagy a gamez ilyen?!
Mail-t irjal ha elkezdjem.
vicces vazzeg..😊
128 kB/s berelt vonalunk van, de tegnap nagyon lassu volt.
Vagy a gamez ilyen?!
Mail-t irjal ha elkezdjem.
vicces vazzeg..😊
Sziasztok!
Honnan tudnám letölteni a MAYA4 mind a három cd-jét? Biztos hely kéne, mert modemmel több napig is eltartana 😞
Írjátok meg a címemre, plz!!!!!
Előre is Köszönöm !
Honnan tudnám letölteni a MAYA4 mind a három cd-jét? Biztos hely kéne, mert modemmel több napig is eltartana 😞
Írjátok meg a címemre, plz!!!!!
Előre is Köszönöm !
Elöször regisztrálni kell magad!
Ha megtörtént akkor Forum menü/felhasználói információk
Ott tudsz egy max 120x20-as képet feltölteni!
Ha megtörtént akkor Forum menü/felhasználói információk
Ott tudsz egy max 120x20-as képet feltölteni!
Nem használ valaki Digital Nature Tools for Maya4 plugin-t?
Én leszedtem de sajnos licensz nélkül csak 320x240-ben képes renderelni vele a Maya.
Jó lenne, ha segítene valaki, mert baromi sok mindent tud ez a kis kütyü.
Én leszedtem de sajnos licensz nélkül csak 320x240-ben képes renderelni vele a Maya.
Jó lenne, ha segítene valaki, mert baromi sok mindent tud ez a kis kütyü.