32214
Maya
-
Köszi Peet. 1 hét múlva lesz még WIP.
Gyraph: Cak neked :) Fw elephant -
egész jó Mayer mit akarsz?
Na várjuk a további wip képeket... -
Az ATW-re felpakolt kepek 1szeruen nem jelennek meg nekem...pedig ezt most megneznem, mert en is pont a Lost Pencil-t csinalom... :( -
Jaja rulz. Nagyon dícséretes. Fiatal lány lennék én is tuti követném a példádat.:)
Lányok & Srácok én most elmegyek egy hétre, de addig nem ám vilgmegváltó tervet kidolgozni nélkülem (vagy ilyesmi) :).
más: Elkészült a weboldalam, többé kevésbé. :). Az az igazság hogy FW szar, és úgy döntöttem regizek ATW-n szóval oda töltöttem fel az oldalt, de a banner még FW-s.
Még nincs index page
más: Nekifogtam poly modellezést tanulni Peet folyamatos unszolásásra :). A Lost Pencil Studio 9 cd-s Elefánt modellezési tutorját kezdtem el. Ha visszajöttem folytatom a 3. CD-töl. Eddig itt tartok. Nem kell kemény kritika mert még csak most tanulom a polyt szóval csak finoman :).
WIP low poly elephant
1 hét múlva vagyok. Bye all! -
Néda... Fiatal lány, és érdeklődik a Maya iránt? (sőt, kettő... Dekot ide értve)...rulz
-
Deko: Nekem is a Sharon naplója a kedvencem :)
Meg nagyon szeretem az animéket is! -
A fenyofak kiraly !!!
De ez a hid annyira romos,hogy igazabol be van szakadva
.
Pirvimet olvastad?Kell valami,ami esetleg nekem meglehet? -
jah Boba, most az egyszer egyetértünk valamiben:)
Deko hol vannak a shaderek?
vagy előbb vélszerű világítani és utána shaderelni, vagy fordítva? -
...na akkor tovább szőttem az én "kis mesémet".
Itt egy újabb render a következő fázisról. Immár romos a híd és fenyőfák is vannak már peeeeet! :P -
Hja... animációs film nem mese... és ez nem mese!:D Najoh, lehet mese is. Sztem a Shrek meg a Némó nyomában is mese. De lotr, Star Wars már nem. Vagy mese felnőtteknek. Lévén fantasy (sci-fi most egykutya) sztoriról van szó, elmesélnek egy kitalált történetet, nem valós életből vett példát. Pl Badboys 2 már nem mese felnőtteknek. Az akció film. ez szigoruan szvsz mondjuk. -
valóban nem korfüggő, de szerintem nagyon nagy butaság összekeverni az animációs filmet a mesével. A gyűrűk urában 80% cg-vel késdzült, vgay több.. sőt, majdnem minden filmben lassacskán. Akkor csak mesét nézünk? közel sem...
Szerintem a kettő sokkal jobb lett mint az egy, bár ez egyéni szoc, hogy kinek melyik tetszik, de technikai fejlődésben egyetértek veled. én akkor dobtam hátast, amikor a rajzolt ló leugrott a papírról és elkezdett vágtatni, közben cg ló lett... iszonyatosan jól megcsinálták az egész filmet... -
Hehe, nálam jobbára a Minimax megy és a kedvencem a Sharon naplója:) Szeretem a rajzfilmeket, de az animációs cg filmek a gyengéim. A Shrek elbitorolja a dobogót:)
Szerintem nem korfüggő, hogy ki szereti a meséket és ki nem:)
(vagy én sohasem fogok felnőni? :P ) -
Oryon, én simán bevallom, hogy 17 évesen nézek mesét. És nem csak Tom és Jerry-t. Amúgy szerintem is az az alap, van sztem 2-3 kazim, bár jópár éve feléjük sem néztem, lehet már meg sincsenek. De egykét mesét érdemes nézni a rajzolásuk miatt (Samurai Jack, X-men evolutions).
Amúgy tegnap este néztem meg a Shrek2-t moziban, sztem király. Bár az 1 jobb volt, de grafikailag a 2 nagy lépés volt szerintem. Pl az erdő fái, a sivatag és a víz nagyon jól néz ki. Fiona hercegnő mindkét alakja is új shadereket kapott, nagyon jól sikerült.
Láttam egy új Dreamworks film bemutatóját, valamilyen vegetáriánus cápáról meg egy kishalról fog szólni, amolyan Nemo elpojénkodva:D A grafikáján is látszik, jól megcsinált de olyan mintha plüssjátékok lennének. Azért a Némóban a vízalatti táj nagyon realisztikusra sikerült. -
Ja, egyébként hol lenne? (Ugye Bp-en?) -
Nos fórumtalra ráérek: augusztus: 9, 14, 16, 21 (egész nap); 11, 12, 13, 18, 19, 20 (csak délelőtt). No lehet válogatni... ^_^ -
Frenkie!
Ha bedugod ide azt "max"-os orrod
,
neked is nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT!
-
Láttad az előzetesét, az a pár másodperc sokkal aranyosabb mint az egész film...
A bemutató után kicsit csalódtam a filmben...jó lett volna, ha ugyanazon a vonalon megy tovább a film...
Neeeee, már unom, hogy mindenki ezt mondja CG film = mese...
Könyörgöm nöjjünk már fel, Tom és Jerry az mese (a legjobb), ez pedig ANIMÁCIÓS FILM, vagy hogyan szokás írni...
Hát nem szebben hangzik, mit azt mondom: mesét nézek közel 20 évesen??? -
hehe, unatkoztam, és megnéztem az Ice Age-t. Amikor először láttam, ámultam, hogy dejó deszép, azóta már kicsit jobban konyítok a dologhoz, már látom rajta azt, hogy totál amatőr munka az egész. Nem vitték túlzásba a shadereket, a modellekről meg ne is beszéljünk:))
de az animációk szépek, aranyosak, illenek a meséhez. -
Beteg képek? Akkor jól megválasztott cím. Insomnia egy betegség. -
látjátok, Oryonra mindig lehet számítani:) -
Augusztus :) (80%-ban minden nap jó) -
na skacok, ki mikor érne rá egy fórumtalira, ha mára nem sikerült összegyűlnie a jónépnek? -
fu Penatesz, szép képek, de nagyon irritálóak, ez az ember aki csinálta, kicsit beteg:)) de tud, az tény! -
de amúgy gyere be a csetbe és dumálunk -
Penatesz, én arra gondoltam, vagyis nem én, hanem elsősorban Deko, hogy 3an összeülünk, és kikupálunk polyból:))
de ha zavarok, akkor bocsi.. -
Peet,veled semmit.Ide csak azok mehetnek,akik annyira seggek polybol,mint en.Te ehhez a bagazshoz tulkepzett vagy.De hogy te se unatkozz,skubi,hogy mit talaltam.Nem semmi a ficko es igen termekeny is.(En vagy egy orat ucsorogtem es gyonyorkodtem a kepeiben)
http://www.goteborg.seths.se/gb04194a/
A blueprinteket koszonom.
-
Penatesz:
Itt van néhány fej blueprint, de inkább egész test.
Remélem polyban kezded el:)))
Szivi anyuci, de ilyet elfelejteni, ejnye bejnye!:) Akkor hétfőre megbeszéltünk valamit? -
Peet, köszi:)
Penatesz: Hétfőn majd adok neked jó párat, vagy a legjobb ha modellezünk egy fejet:) Hozzál wincsit! -
Eleg,ha csak figyeled a forumot,es jelzet,hogy te is jossz,mikor felmerul a kerdes,hogy ki er ra.
Akarok modellezni egy fejet,de semmi hasznalhato blueprintet nem talalok.Nincs valakinek egy elol es egy oldalnezete? -
A talival kapcsolatban: akkor én is mehetek? De jó! ^_^ Szóval én augusztus első 2 hetében ráérek, utána angoltanfolyamon fogok gubbasztani... Majd akkor szóljatok nekem is, ha megint terveztek talit! Köszi! -
(Remelem most nem eloz meg senki :-)
Figyelj mon,ha spiralt akarsz,akkor vedd a rombuszodat es tedd le olya messze az origotol,amilyen messze csak akarod,hogy legyen a sugara a spiralodnak,(Fonot,hogy ezek utan a pivottodat az origoba tedd)aztan a duplicate op.box-ban allitsd be,hogy minden egyes uj masolat 30 fokkal legyen elforgatva az elozohoz kepest es emelkedjen mondjuk x tavolsagot.ismetelje a forgatast mondjuk 20-szor,es aztan loft-old ossze.ezek utan nezd meg,hogy mennyire spiral amit kaptal es a szerint valtoztasd az ertekeket. -
mon #7411 szerintetek, hogyan lehetne csavarmenetet csinálni (valamiféle spirálra gondoltam, de nem igazán jött össze még a spirált is alig tudtam összehozni, aztán fogtam egy romboszt és azt akartam extrudálni a spirál mentén, de nem nagyon követte a felület a spirál vonalát :( - majd ezt akartam volna kivágni egy csőből, de ez már nem valósult meg ) -
brake light link
vagy light linking editorban szépek kikapcsolgatod a tárgyakat. -
öööö...hol is tudom beállítani azt a paramétert hogy egy fényforrás ne legyen hatással egy ojjektumra? 100x csináltam már, de valahogy most nem ugrik be komenzi hírtelen....
-
na ez a beszéd anyuci:) -
Oryon:
Néha nem várt dolgok miatt hiusul meg egy elképzelés vagy akár találkozó. Én sajnálom a legjobban, hisz régen beszélegettem olyan jót és önfeledten, mint Veled, Peet-el és Penatesz-el "A" találkozón.
Komolyan "Unicum" volt!
Ami késik, nem múlik, hiszen lesz Replay, vétek lenne kihagyni. -
Üdv. a fórumon is, nem csak a csatin:) -
Flegos,
B O L D O G S Z Ü L i N A P O T!!!
-
He pajtas, a legjobbakat!!Enyhe karorvendessel tolt el a tudat,hogy nem en vagyok a legidosebb a bagazsban 
Mookid: szerintem azt a mayas konyvet nehogy felretedd,legalabbis ha az a 3D vilaga az,akkor ne,mivel nagyszeru segitseget nyujt,az alapok elsajatitasahoz.
Oryon,Peet: sajnalom a kudarcba fulladt talalkat,legkozelebb jobban igyekszem
-
mookid, üdv a klübban! ahhoz, hoyg a talin ott legyél nem kell keményen gyúrnod a programot, elég csak foglalkoznod vele:)