32214
Maya
-
nemtökmind1? jól éreztük magunkat:) -
Ott leszek!
Oldal tervek ide vagy oda:) Az volt az alibi:))) -
Ja igen, mint a múltkor: az "oldalterveket" beszéltük egész esete, igaz??? :P -
én megyek. -
Oryon rám számíthatsz, én megyek feltétlen, meg kell az oldal terveket beszélni
-
--<=( SG TALÁLKOZÓ!!! )=>--
Igen, a mostani pénteken TALÁLKOZÓ!!!!
MEGHÍVLAK Titeket:
Augusztus 6. (Péntek) 18:00-tól a Western Pub-ban!
Részletek:
Sokak unszolására elválaltam ÚJRA e feladatot, hogy megszervezzem, legyen tali...!
Aki tud jöjjön!
HATÁROZOTTAN és MOST:
Ki TUD jönni a találkozóra!!! (100%-ban)
Aki "talán", "lehet", "még nem tudom" + stb. mer írni, azt megkeresem és ****** * *******, ******** !!!
Természetesen megértem, ha valakinek "TÉNYLEG KOMOLY DOLGA VAN" és EMIATT nem tud jönni!
Az újaknak, hogy hol van a Pub:
4,6-os villamos vonalán a Mester utca-i megállóban kell leszállni (Petőfi híd pesti hídfőtől 1 megálló) és ha körülnézel az egyik oldalon ott kell lenni-e egy Híd Western Pub-nak (valódi western kocsma kinézetű hely)!
Ne felejts el bemenni, mert ott leszünk :-P
Egyéb kérdésekkel/kérésekkel/mondandóval ENGEM illene megkeresni!!!
Ha nem lennék elérhető, akkor még Deko-t. -
sms nem is rossz ötlet, akkor lehet én is be tudnék szállni pár százzal, esetleg ezerrel... (de nem biztos, hogy tartósa, mer nem töltöm fel gyakran...) -
havi 500-on akár nem múlik. megtudjátok oldani, hogy "sms-ben" lehessen fizetni? az tök kényelmes és gyors megoldás lenne. -
Mayernek pénteken angol suliba kell mennie aztán én meg vele szeretnék menni egyedül félek, tudod... Szóval szerda vagy csütörtök kéne hogy legyen, persze ha a többiek nem akarják semmi baj legyen pénteken csak éppenséggel 2 ember mínisz...
Bartot előkapjuk a föld alól is megígérte hogy álja a 80-as vinyót... -
de jövő héten is péntekre terveztük, de lehet rugalmasabbnak kéne lennünk?
mookid nem kell gyorsan lecsapni rá, egész egyszerűen erre szükségünk van ennyiért, ha csinálni akarunk valamit, akkor azt csináljuk korrektül, kultúráltan. Youth winyót hogyan akarsz ingyen szerezni? -
1. Először próbáljunk meg ingyér szerezni vinyót...
2. A fórumtalival kapcsolatban, Mayer és én jövő héten érünk rá kedd és péntek kivételével bármelyik nap. Ha most pénteken akarjátok akkor megint nem leszünk :/ -
Én válaltam az "olcsó verziós" megoldást...
Ha akarjátok megcsinálom, hogy képet kapjatok, hogy mi legyen!!!! -
Jaja...én is lehet tudok többet, de lehet, hogy csak kevesebbet :( -
mennyire gyorsan kéne lecsapni erre a 20ezer/éves ajánlatra? csak mert ha nem sürgős, akkor szerintem előbb hozzuk össze az oldalt, ha kell, tegyük addig freewebre vagy bárhova, és ha már van valami, akkor vágjunk csak bele... persze ti jobban tudjátok, nekem semmi tapasztalatom :) egyébként nagyon szeretném, hogy beinduljon az oldal, legalább ez is motiválna, hogy csináljam... -
Ha gondolod "aljamunkát", tudnék neked szerezni még Augusztusra... -
Hát nehéz helyzetben vagyok, mert minden pénzem a szüleimnek adom, de szvsz olyan 5eFt-t talán...
De ha lehet és vagyunk elegen igazságosan elosztva, maradjunk ez alatt /fő!!! -
Rám számíthatsz, a poly tudásomra kevésbé :P
Na jó, majd mutatok ezt+azt :) -
Youth minél többen vagyunk annál jobb, úgyis lesz aki 3ezret ad bele, lesz aki 500Ft-ot, lényegtelen, meglegyen a pénz.
De most szólok, hogy ha összejön a pénz, figyelve lesz a szerver, és aki most kussol nagyban, meg neki nemkell, de aztán elkunyerálja, és baszik az egészre, csak leszedi önző módon, azt kiherélem!
csak vicc volt:))
szóval nem hiszem el, hogy fejenként akár 500Ft-ot ne tudna beleadni mindenki a közös cél érdekében. 14 rongyért tudok szerezni 80gb-os winyót. Próbáljuk meg komolyan venni ezt a dolgot ha már belekezdtünk. -
És hogy lesz, annak lesz csak hozzáférése, az tudja csak a jelszót aki beleadott? Vagy hogy?
Azt kéne hogy akik beleadtak azoknak lenne egy user nevük és jelszavuk a szerverre... na mindegy csak felvetettem
Jó lenne ha összejönnénk 6-7en és akkor dúrván 3000-t kéne fizetni... vagy ha már 10-en lennénk akkor évi 2 ezer az nagyon jó. Szólok Spotlampnak is... -
:)))
azért kell több ember, hogy hirtelen össze tudjuk szedni a dolgot, és elinduljon a dolog. -
Lekonel #7544 az havi 20000/12 ed rongy ami pedig...1666,666 ft amihez ha már csak 3 an vagyunk akkor kevesebb int 800 ft kell azaz a legcélszerűbb ha 5 en vagy 6 aan vagyunk, 5 esetén 333,333 kell fizetni az már nagyon de nagyon fer:)1 sör...azt ki lehet hagyni ugy is gátolja a sportolást:) -
ne mond azt, hogy nem korrekt ár... -
Lekonel #7542 hm:) -
felírtalak titeket is. -
legalább 80Gb-os winyó kell
Leonkel most az a stájsz, hogy évi 20 rongyot kell összeszednünk, úgyhogy most ezt kéne összeszedni -
Lekonel #7539 Mennyit adjak bele?:) monjuk havi 8kiló fölé ne menjünk?:) -
én is beszállok, mint mondtam, 1-2 ezer forintom van a célra. Ha a wincseszter mégsem jönne össze, nekem pont most kell új a 20 gigás rendszervinyóm helyett, úgyhogy tárgyalhatunk :) -
beszállok:) -
elkezdtem felirogatni, szóljatok, ha valaki benne van, aztán ha már sokan megvagyunk, akkor szólok.
valaki meg kerítse elő bart barátunkat (már ha tudja:) -
Szia Leonkel van kedved fizetni a szerverbe?:) -
biztos hogy belső programot írtak, el se tudom képzelni, hogy ők ezt manuálisan csinálták volna...
jólvan, akkor kezdjük előről, gyűjtsünk neveket. Oryon, Youth és Penatesz mondta, hogy ad pénzt a szerverre, én is csatlakozom hozzájuk, ki még? Szerintem Deko is benne van. Gyerünk csatlkozni a névsorhoz! Boba, téged abszolút nem érdekel a dolog? -
Lekonel #7533 Szervuszok haza jöttem:)Ö
Új experiencákkal:DD és uj ötletekkel:)
-
Amúgy attól mert bedigitalizálták a test pontjait, attól még nincs kész a modell, ezek csak egy nagy pontokból álló "felhőt" képeznek. Aztán ezek pontok összekötögetésével vonalakat majd ezekből felületeket képeznek vagy én úgy csinálnám hogy négyszögeket hoznék létre persze polyból, majd ezeket össze attacholom és már csak kell egy smooth rá...
Persze ilyen filmes produkciókban nem csodálkoznék azon ha erre a scannelésre külön belső programot írtak. -
Ja van úgy hogy bescannelik aztán javíthatják a hibákat...
De azért jól jönne egy 3ds scanner, a legolcsóbbik az a kar szerű, bejelölöm a pontokat a testen és hozzáérintem a gépet azán meghatározza a koordinátáit, rohadt jó lenne... -
"Így készült a Star Wars: Episode I, The Phantom Menace" Című könyvet ajánlom, valahol a 2/3ánál van. A foltrol foltra manuálisan létrehozás szerinted mit jelent? Modellezést? Szerintem igen. -
Jaj Peet!
Azt elfelejtetted elolvasni, hogy Ward ezt már leírta?
2: Van amit lemodelleznek, és a hibákat is ki kell javítani. Erről kép nincsen, audio-ban mondják. Illetve a részleteket modellezik a kapott mintára a grafikusok. -
Peet: szerintem rosszul kezded a "kalapolast".Elosszor tudjuk meg,hogy kik azok akik aldoznanak az otletre.Utana nezzuk meg hogy osszesen mennyibe lesz az egesz.(Elo tudjuk e keriteni Bart-ot vagy sem)Ezek utan osszuk le a teljes osszeget a resztvevokkel,igy pedig kapunk egy iranyarat.Az iranyar pedig valakinek sok lesz,valaki pedig fog tudni beleadni tobbet is.Ha latom,hogy mennyibe kerulne fejenkent,akkor meg tudom mondani,hogy tudok e valalni tobbet is,vagy sem. -
Azzal a szerverrel kapcsolatban: szóval nekem havi 2000 Ft a zsebpénzem és a telkártyámat is én fizetem... Dolgozni e nyártól már tudtam volna, csak nem találtam munkát... :((
Szóval anyagilag nem tudok beszállni (remélem nem haragszotok rám nagyon...), más dologgal meg azért nem, mert én is csak most ismerkedem a Maya-val.
De ha úgy látjátok, hogy valamiben mégis a hasznomat tudjátok venni, akkor szóljatok és megteszem a tőlem telhetőt! -
jaj Boba!
azt elfelejtetted megemlíteni, amikor erősködtél, hogy Nurbs patch modelling annyira jó, hogy nagyon, mert az ILM is ezt használja, hogy ahonnan a példát vetted (sw2) azért használták ezt a módszert, mert 3d scannerrel belőtték szgépbe a gyurmafigurákat, és nem kellett modellezéssel szarozni. megnéztem dvd-n, jó kis video ez a from puppets to pixels vagy micsoda. -
Az erő veled van Penatesz! :)))