32214
Maya
-
a szokasos
-
uhhh...
tegnap egy haveromnak segitettem koltozkodni,aztan egy masiknak,aki nyelvvizsgazott ma (egesz nap nem voltam gep kozelben) ma pedig egyszeruen nem volt aram reggel ota.hat csodalkozik barki is,hogy remeg a kezem?
Itt szeretnem megjegyezni Oryon,hogy szereny szemelyem nelkul nem kerul megrendezesre ez a talalka
-
Flegos, felírtalak a névsorba, veled együtt már 10-en vagyunk, úgyhogy gyűlünk keményen. Gyerünk srácok, szedjük össze a pénzt!!!! -
astrantia #7601 nya, már nagyjából mindent újra felraktam, most mennem kell, de este jövök. cső:))
(win xp-t már ismerem nagyjából, win 2003-mal még nem foglalkoztam, meg az most nincs is meg:)) -
Sziasztok!
Joideig nem voltam, de most ismetelten jelen:)
Olvasvan itt a dolgokat, ugy erzem nekem se kellene kimaradnom ebbol a server dologbol, ugy hogy azt gondoltam, par ezer Ft-al en is tudnam tamogatni a dolgot.
Holnapi nappal (talalka) kacsolatban meg nem tudok 100%-os valaszt adni, a munkam miatt, nalam nincs olyan hogy elore tudom, mikor lesz vege a melonak, merthogy mindig a flancos grafikusunktol fuggok. Szoval nem tudom holnap lenne-e a penzbeszedes meg ilyesmi, az jo lenne ha errol valak par mondatban tajekoztatna.
Udv mindenkit, es 1000 bocs ha holnap nem fogok tudni elmenni a talira! -
potyek #7599 nem lehet , hogy vmi szar cd van a meghajtoban, akkor is ezt csinálja -
Lekonel #7598 Jah és ha már it vagyok bocs de valaki mondjon már egy ram tesztelőt ami kifejezetetten hibákra van meg ha van vinya ho is jöhetne. meg van őrülve ez a szar pedig most vettem:) -
Lekonel #7597 nope
Azt is hittem h lassubb és azért is de be kell vallanom valami szaraxik mer az pl. mitől van hogy bemegyek sajátgépbe és talozza a dolgokat azzal a kis körte fény gecivel. aztán meg leefagy, bezárom és eltűnik. lehet h szaraxik a még 1 éves sincs vincseszterem?:(((( -
potyek #7596 de miért rakod vissza? win2003 topik :o) -
Lekonel #7595 és köszi a privit de aszonja unable to connect:) -
Lekonel #7594 astrantia együtt érzek veled én 2003 rol most cseréltem vissza xp t mer a doom3 nem akart elindulni:) -
astrantia dolgozunk a problémán:) -
astrantia #7592 na, én most reinstall winfos, mert nem megy fel a maya:((
majd este see you:) -
astrantia #7591 priviben ment -
Lekonel #7590 valaki villamvadasznak lecci irjale megin ip jet me gjelszavat:) -
Lekonel #7589 én éjjeli bagoly vagyok bassza meg nemtok leszokni róla:(
De másnap meg persze 8 kor kelek:) -
astrantia #7588 lekonel: te nem tudsz aludni éjszaka:)?
-
astrantia #7587 peet: sürgősen kéne egy átutalási cím vagy valami hasonló, mivel jövő héttől ismét nem leszek internetközelben, kb. szeptemberig. -
Lekonel #7586 Maroon jo az oldalad!
GL -
maroon, mért nem maradunk le sokról?
ez olyan beszólás volt, mintha magadat fikáznád, sűrgősen szokj le róla! -
Az tényleg jópofa volt :) -
Brian élete c. film. :) Sürgősen pótolni!! :P -
az jó film:)) de azért ne kövezzetek meg, majd csinál mást Deko:)) -
A fórumtalival kapcsolatban meg: nem érek rá... :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((... hjajj... Sebaj, majd legközelebb (remélem...) Mondjuk nem hinném, hogy sokról maradtok le, ha nem találkoztok velem... :)) -
Miért? Mi baj van a "Jehovával"?? -
Nyilvános kövezés!!!! :DDDD
Na jó, ne kövezzük meg...még ha azt is mondja: "Jehova..." :P -
Deko: hehe, ez tényleg aranyos!
Ilyeneket honnan szedsz??? -
Boba veled együtt eddig 9-en fizetnénk a szerverért
Deko nem azért mondtam, jéézusom, ne kövezzetek meg ezért!:) -
oké, máris töröltem a "projectből" :) -
attól függ mennyien leszünk, ahoz igazítom. -
miért, nem olyan deko?:))) szerintem az arca igen.
Boba az sms-el csak ő tudná beszedni, én nem, úgyhogy maradjon az átutalásos módszer. Csak meg kell csináltatnom a számlámat:))
és mennyit szánsz amúgy a nemes célra? -
jajjj, nemááá:( -
Értem. Még mindíg azt mondom, hogy sms-es módszer jobb... csak akkor ne Ő szedje, hanem valaki. Akár Te. Persze átutalásos módszer is megoldható, csak nem annyira kényelmes. -
Boba nem havi 500 kéne, hanem egy összegben annyi, amennyit jónak látsz. Megoldható lenne az sms, de haverom külön kérése az volt, hogy ne legyen jobbra balra küldözgetés, ő már csak 1 összegben kapjon meg mindent. Szóval az átutalás lenne a legjobb, ha neked az megfelel. -
kicsit olyan pokemonos:) -
kisállatka a romos hidam egyik pillérjére:

ez a mai agyszüleményem:) -
kössz:) -
astrantia #7567 peet: király
-
átutalással lesz, de egyelőre gyűjtjük az adakozók névsorát.
Tegnap chaten sikerült dekonak meg haveromnak megegyeztetnie a dolgokat, a lényeg az, hogy 20 rongyot kell összeszednünk erre az évre, és lesz winyó is meg szerver is, minden ami kell!
Úgyhogy skacok harjá, gyűjjön az a pénz!
Astrantia felírtalak a névsorba! -
astrantia #7565 Vazz, az ember nincs itt 3 hétig, és négy órán keresztül olvashatja a hozzászólásokat, hogy le ne maradjon (vagy inkább lemaradjon?
) a dolgokról. Majd kiesett a szemem 
1. Flego és Frenkie, nektek így utólag: még sok-sok boldog szülinapot!
2. Maroon, Mookid: én is csatlakozom azokhoz, akik örömmel üdvözölnek benneteket a mayások népes táborában!
3. Deko: nagyon szép és ötletes a "romos híd" témád, bár tőled nem is vártam mást.
Bár én is így tudnék! 
4. Mayer: MESTER!!! A képed:
5. Deko: a chat nagyon jó ötlet volt tőled, ne szomorkodj, ha az elején még nem indul be. Ígérem, mikor csak netközelben vagyok, mindig fenn leszek.
6. A honlap eddig csúcsszuper
, nehogy félbehagyjátok! Sajna én nem könnyen tudok elmenni a találkozóra, 200 km választ el tőletek. De az anyagiakba én is beszállok 3000-el, ha nem gond. Csak még nem tudom, hogy juttassam el. Mondjuk csekken jó?