32214
Maya
  • Penatesz
    a szokasos
  • Penatesz
    uhhh...
    tegnap egy haveromnak segitettem koltozkodni,aztan egy masiknak,aki nyelvvizsgazott ma (egesz nap nem voltam gep kozelben) ma pedig egyszeruen nem volt aram reggel ota.hat csodalkozik barki is,hogy remeg a kezem?

Itt szeretnem megjegyezni Oryon,hogy szereny szemelyem nelkul nem kerul megrendezesre ez a talalka
  • Peetmaya
    Flegos, felírtalak a névsorba, veled együtt már 10-en vagyunk, úgyhogy gyűlünk keményen. Gyerünk srácok, szedjük össze a pénzt!!!!
  • astrantia
    nya, már nagyjából mindent újra felraktam, most mennem kell, de este jövök. cső:))
    (win xp-t már ismerem nagyjából, win 2003-mal még nem foglalkoztam, meg az most nincs is meg:))
  • fle go
    Sziasztok!
    Joideig nem voltam, de most ismetelten jelen:)
    Olvasvan itt a dolgokat, ugy erzem nekem se kellene kimaradnom ebbol a server dologbol, ugy hogy azt gondoltam, par ezer Ft-al en is tudnam tamogatni a dolgot.
    Holnapi nappal (talalka) kacsolatban meg nem tudok 100%-os valaszt adni, a munkam miatt, nalam nincs olyan hogy elore tudom, mikor lesz vege a melonak, merthogy mindig a flancos grafikusunktol fuggok. Szoval nem tudom holnap lenne-e a penzbeszedes meg ilyesmi, az jo lenne ha errol valak par mondatban tajekoztatna.
    Udv mindenkit, es 1000 bocs ha holnap nem fogok tudni elmenni a talira!
  • potyek
    nem lehet , hogy vmi szar cd van a meghajtoban, akkor is ezt csinálja
  • Lekonel
    Jah és ha már it vagyok bocs de valaki mondjon már egy ram tesztelőt ami kifejezetetten hibákra van meg ha van vinya ho is jöhetne. meg van őrülve ez a szar pedig most vettem:)
  • Lekonel
    nope
    Azt is hittem h lassubb és azért is de be kell vallanom valami szaraxik mer az pl. mitől van hogy bemegyek sajátgépbe és talozza a dolgokat azzal a kis körte fény gecivel. aztán meg leefagy, bezárom és eltűnik. lehet h szaraxik a még 1 éves sincs vincseszterem?:((((
  • potyek
    de miért rakod vissza? win2003 topik :o)
  • Lekonel
    és köszi a privit de aszonja unable to connect:)
  • Lekonel
    astrantia együtt érzek veled én 2003 rol most cseréltem vissza xp t mer a doom3 nem akart elindulni:)
  • Peetmaya
    astrantia dolgozunk a problémán:)
  • astrantia
    na, én most reinstall winfos, mert nem megy fel a maya:((
    majd este see you:)
  • astrantia
    priviben ment
  • Lekonel
    valaki villamvadasznak lecci irjale megin ip jet me gjelszavat:)
  • Lekonel
    én éjjeli bagoly vagyok bassza meg nemtok leszokni róla:(
    De másnap meg persze 8 kor kelek:)
  • astrantia
    lekonel: te nem tudsz aludni éjszaka:)?
  • astrantia
    peet: sürgősen kéne egy átutalási cím vagy valami hasonló, mivel jövő héttől ismét nem leszek internetközelben, kb. szeptemberig.
  • Lekonel
    Maroon jo az oldalad!
    GL
  • Peetmaya
    maroon, mért nem maradunk le sokról?
    ez olyan beszólás volt, mintha magadat fikáznád, sűrgősen szokj le róla!
  • youth #7584
    Az tényleg jópofa volt :)
  • Aldaryn
    Brian élete c. film. :) Sürgősen pótolni!! :P
  • Peetmaya
    az jó film:)) de azért ne kövezzetek meg, majd csinál mást Deko:))
  • maroon
    A fórumtalival kapcsolatban meg: nem érek rá... :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((... hjajj... Sebaj, majd legközelebb (remélem...) Mondjuk nem hinném, hogy sokról maradtok le, ha nem találkoztok velem... :))
  • maroon
    Miért? Mi baj van a "Jehovával"??
  • oryon
    Nyilvános kövezés!!!! :DDDD

Na jó, ne kövezzük meg...még ha azt is mondja: "Jehova..." :P
  • oryon
    Deko: hehe, ez tényleg aranyos!
    Ilyeneket honnan szedsz???
  • Peetmaya
    Boba veled együtt eddig 9-en fizetnénk a szerverért

Deko nem azért mondtam, jéézusom, ne kövezzetek meg ezért!:)
  • deko
    oké, máris töröltem a "projectből" :)
  • Boba
    attól függ mennyien leszünk, ahoz igazítom.
  • Peetmaya
    miért, nem olyan deko?:))) szerintem az arca igen.

Boba az sms-el csak ő tudná beszedni, én nem, úgyhogy maradjon az átutalásos módszer. Csak meg kell csináltatnom a számlámat:))
    és mennyit szánsz amúgy a nemes célra?
  • deko
    jajjj, nemááá:(
  • Boba
    Értem. Még mindíg azt mondom, hogy sms-es módszer jobb... csak akkor ne Ő szedje, hanem valaki. Akár Te. Persze átutalásos módszer is megoldható, csak nem annyira kényelmes.
  • Peetmaya
    Boba nem havi 500 kéne, hanem egy összegben annyi, amennyit jónak látsz. Megoldható lenne az sms, de haverom külön kérése az volt, hogy ne legyen jobbra balra küldözgetés, ő már csak 1 összegben kapjon meg mindent. Szóval az átutalás lenne a legjobb, ha neked az megfelel.
  • Peetmaya
    kicsit olyan pokemonos:)
  • deko
    kisállatka a romos hidam egyik pillérjére:

ez a mai agyszüleményem:)
  • FRenkie
    kössz:)
  • astrantia
    peet: király
  • Peetmaya
    átutalással lesz, de egyelőre gyűjtjük az adakozók névsorát.
    Tegnap chaten sikerült dekonak meg haveromnak megegyeztetnie a dolgokat, a lényeg az, hogy 20 rongyot kell összeszednünk erre az évre, és lesz winyó is meg szerver is, minden ami kell!
    Úgyhogy skacok harjá, gyűjjön az a pénz!
    Astrantia felírtalak a névsorba!
  • astrantia
    Vazz, az ember nincs itt 3 hétig, és négy órán keresztül olvashatja a hozzászólásokat, hogy le ne maradjon (vagy inkább lemaradjon? ) a dolgokról. Majd kiesett a szemem
    1. Flego és Frenkie, nektek így utólag: még sok-sok boldog szülinapot!
    2. Maroon, Mookid: én is csatlakozom azokhoz, akik örömmel üdvözölnek benneteket a mayások népes táborában!
    3. Deko: nagyon szép és ötletes a "romos híd" témád, bár tőled nem is vártam mást. Bár én is így tudnék!
    4. Mayer: MESTER!!! A képed:
    5. Deko: a chat nagyon jó ötlet volt tőled, ne szomorkodj, ha az elején még nem indul be. Ígérem, mikor csak netközelben vagyok, mindig fenn leszek.
    6. A honlap eddig csúcsszuper , nehogy félbehagyjátok! Sajna én nem könnyen tudok elmenni a találkozóra, 200 km választ el tőletek. De az anyagiakba én is beszállok 3000-el, ha nem gond. Csak még nem tudom, hogy juttassam el. Mondjuk csekken jó?