32214
Maya
  • fle go
    Sziasztok!
    Sajnalom hogy tegnap nem tudtam megjelenni a talalkozon!
    Melo volt,tudom erre a legkonnyebb hivatkozni.
    Mas en csak most hallok errol a maya chatrol, hol milyen cimen erheto el az odal? Tajekoztassatok.
    Jovo het elejen ugy kb szerdara tudom igerni hogy feladom a penzt amit igertem. En 2000Ft-ra gondoltam. Meg annyi hogy ezt rozsaszin csekken vagy bankon keresztul kell atutalni?
    deko: jol alakul a boxmodeling:)!
  • deko
    Ja persze, itt a tegnapi illusztráció ha már elázott a nyomtatás: boxmodelling deko módra:)
    Penatesz, beformáztam a leányzó arcát neked az image plane-hez:
    Front face
    Side face
    jó munkát, várom a fejleményeket.
  • deko
    Inz: Hajrá, a displacement map legyőzésére holnap délig még van időd:)

Oryon: ugyeugye??? Khhm...

Penatesz: Fantasztikus voltál, szerintem esze ágában sem volt senkinek lekapcsolni Téged.:) Amúgy meg lemerült magától a duracel elemed:P
  • Penatesz
    Igy utolag kerek bocsanatot mindenkitol,kicsit elragadott a hev.Ilyenkor csak le kell kapcsolni,de ugy tunik,hogy a csapat mar ahhoz is faradt volt a vegen.
    Peet-et feltettuk Oryonnal a buszra,Oryont pedig vittem kemeny 200 m kocsival,hogy visszasetaljon olyan 100 m mielott agyba esik.

Lekonel,Mookid orulok,hogy eljottetek.
    Mookid mikor legkozelebb jossz,ne felejts el szolni,hogy masoljak neked CD-t!!!(Magamtol tuti elfelejtem)
    Peet utana neztem a videonak es az AW-Using Mental Ray for Maya c. van meg nekem.
    Oryon neked elvileg priviben elment a lista arrol,amivel szolgalhatok.
  • inz
    hah sok alkesz bagoly :)
    bárhova nézek csak ap-betűket látok mondjuk rég aludtam.. de akkoris befejezem a képet, nem győzhet le holmi displacement map
  • Peetmaya
    Deko nyekk az ágyba persze persze, most értem haza, de az ICQ-t még itt nyomod:)))

Azmodan üdv a csapatban!:)

na srácok, látjátok, gyűlik a pénz mint az állat, küldjétek a többit, és ami "fölöslegbe" gyűlne össze, azt beruházzuk a szerver kifizetése utáni soron következő fórumtalálkozóra, hogy mindenki jól érezhesse magát:))

Na most viszont megyek szunya, mert marha fáradt vagyok:)
    jóccakát mindenkinek, és hajrá AP contest, még így a célegyenesben is!:)
  • deko
    Üdv, jelentem én is hazaérkeztem. A találkozó 01:15-kor zárult, mert különben ránkzárták volna a pub-ot:)
    Végre megismerhettük Lekonelt és Mookid-ot személyesen is:)

Penatesz új oldaláról mutatkozott meg a késői órákon, fantasztikus előadássorozatot hallottunk Tőle!
    (ugye tanárúr?:)
    Oryon, Peet, ismét remek este volt.:)

Rövid helyzetjelentés:
    1,
    gyűlik a pénz, a jelenlegi adományozók eddigi névsora:
    Astrantia: 3000,-
    Penatesz: 5000,-
    Oryon: 2500,-
    Peet: 2000,-
    Deko: 3000,-

A számlaszámot kiteszem a #maya chat bannerébe, és aki befizet rá összeget, kérem küldjön egy scannelt bizonylatot a mélcímemre. (az is a chat bannerében lesz)

2,
    Valaki keresse meg légyszíves a maya.hu domain név bitorlóját és juttassa el hozzám az adatait, felveszem vele a kapcsolatot, talán átvehetjük tőle a nevet. (eddig semmi tartalom sincs a neten ez alatt a cím alatt)
    De mivel hölgyről van szó, lehet, hogy egy kellemes hangú "basszbariton" közületek nagyobb hatással lenne rá, mint én (???). :D

3,
    már nem tudom mit akartam, mert mire az előző mondat végére értem már elfelejtettem, de ami késik, nem múlik. na nyekk az ágyba....
  • Lekonel
    Srácok valahgy maya első cd jét oldjuk fel a netre lécci:)
    Ami a villámvadászon volt:)
  • Lekonel
    NO-no??:))
    az mit jelent?:DD
  • Lekonel
    Nah megjöttem:)
    Látjátok nekem eddig tart:))
    Jo volt tali GG legközelebb is:)
  • maroon
    Egyébként hogy sikerült a találka? (Vagy még mindig tart? :))
  • maroon
    No-no Lekonel... :))
  • maroon
    Így legyen! Ígérem, el fogom ismerni az érdemeimet, ok? :)
  • maroon
    Hmmm... :*) Köszi... :)
  • deko
    Jelentem az első csekk megérkezett astrantia részéről!
  • deko
    Azmodan: üdv a fórumon, egyet biztosíthatok, ha segítséget kérsz itt és valaki tudja a választ, azt bizton megkapod.

Inz: szeva újra itt.

Na megyek és készülök, mert a végén nem érek oda a találkozóra. by:)
  • fle go
    Peet: rendben es koszi, csak valaki szoljon majd itt a forumon mikor es hova kell a penzt kuldeni.
  • inz
    re!
    újra itthon véégre, már kezdtek elvonási tüneteim lenni :)
    Látom beindult a fórum rendesen, reggel óta olvasgatok
    Ja igen, aki ircen szólt volna hozzám annak üzenem, h nem azért nem válaszoltam mert bunker vagyok, hanem mert nem voltam otthon :P pénteken otthagytam a letöltést, aztán anyám csak kedden kapcsolta ki a gépet..
    talira sajna mos se tudok menni
    Üdv az újaknak
    by
  • Azmodan
    Üdvözletem!

Má tegnap regisztráltam, gondoltam végre írok, erre aszongya 24 órát várjak legalább:) Na remek:)

Szóval jómagam régóta LW-vel foglalkoztam, de szégyen, nem szégyen nem tudok 1ről a 2re jutni, főleg időhiány miatt:( Most a Maya van terítéken pár hónapja, mert volt valami kis project, ami miatt választanom kellett Max és Maya között...nos, választottam!

Tetszik a fórum, mert nagyon segítőkészek vagytok! Haladni elég nehéz úgy, hogy ha valami kínod van, akkor nincs kit megkérdezni. Remélem segítséget kapok néha itt Tőletet:)

...Ki tudja, az is lehet hogy valaki megismeri itt a nevem, dolgoztam játékszoftver cégnél (nem mint grafikus), és ki tudja kik bújkálnak itt:)
    Szó ami szó, üdv mindenkinek!

u.i. Láttam, hogy sokszor érdeklődtetek DC Hub-ok iránt, leírok párat, ami itt nem volt említve nagyon:

4fx.no-ip.com
    gorehide.mine.nu
    lataverne.dyndns.org
  • Lekonel
    Sztem ez igazán rendkívüli dolog mikor a lányok isteret építenek ki a cg ben! Sztem azoknak jobban menne:)(szuvenir vélemény )
  • Lekonel
    Heeej Maroon az lány?
    És még szép is?:)
  • Peetmaya
    fuhh, volt pörgés rendesen!
    Maroon, az odáig totál rendben van, hogy nem vagy beképzelt, de azért az érdemeidet el kell ismerned magad előtt is, hogy tovább léphess. Amúgy meg jajj annak, aki csúfolni mer:))
    Oryon, közbejött nekem egy munka, nem tudom meddig fog tartani, mindenképpen megyek a találkozóra, de lehet, hogy csak este 10 fele esek be, ha az megfelel nektek. Ha nem, akkor szóljatok időben, hogy már felesleges. De az is lehet, hogy időben ott leszek, még nem tudom előre ne hari. Azért számítsatok rám, és a pizza fele az enyém:))))
    üdv
  • FRenkie
    Emberek jó szórakozást nektek, legközlebb én is megyek!
  • szkoryon
    Nem hiszem el, bibibi! :)
    Ha megismerünk tuti, hogy normális embernek tartunk majd...
  • astrantia
    oryon: én buta cg-s vagyok:)
    cg-ben (is) buta
  • astrantia
    maroon: ilyen szép lány csak ne legyen kishitű:)
  • maroon
    De jó! Nem vagyok egyedül! :))
  • szkoryon
    Még nem találkoztam buta cg-ssel, bár ez szerencse lehet, de hiszem, hogy ehhez IQ kell!
    Szal szerintem azért vesztettünk!

Én is kishitű vagyok!
    De már javuló tendencián vagyok :)
  • maroon
    Végül is.. ja! :) Ígérem, egyszer megismertek! Csak az sajna nem holnap lesz... :(((
  • maroon
    Köszi! :*)
  • maroon
    Hát ebből is látszik, hogy talán nem vagyok beképzelt... :) Vagy inkább kicsinyhitű vagyok? Az is lehet... Sokat csúfoltak (néha még ma is), talán ezért... Vagy nemtom. Mindenesetre mostanság már megállom a helyem! És jajj annak, aki gúnyolódni mer rajtam! ^_^
  • szkoryon
    HOLNAP TALI!!!!

Augusztus 6. (Péntek) 18:00-tól a Western Pub-ban!

Meghívlak Titeket a találkozóra és elvben lesz meglepetés is!!!
    Nem nagy valami, de őszinte és tőlem, nektek!
    Nektek, akik a második családomhoz tartoztok :P

Aki nem tud eljönni, az lélekben lesz ott! :)
    Nem tehet róla senki, és emiatt nem is marad ki a buliból :)
    Aki tud azért jöjjön, mert élőben jobb!

Ja holnap, mint az utóbbi hetekben 9 órát dolgozom és eléggé fáradt leszek!
    Ezért előre elnézést, de mindent megteszek!
    És persze tőletek is függ.! :P

Akkor holnap!
  • youth #7612
    Ez miért kellett? Miért voltottál? :)
  • szkoryon
    Akit érdekel:
    Ha valaki észrevette, akkor újjáéledtem!
    Nézzétek meg a nevem!!!

Az új e-mailcímem: [email protected] !!!!!
  • szkoryon
    Jó ötlet! De még nem utaltam át eddig sehova, szóval akinek van tapasztalata az priviben keressen meg, plz!!! :P
  • szkoryon
    El is várom a Te "szereny szemelyedet"!!!! :)
  • szkoryon
    Ha nem ismerünk meg nem tudjuk, hogy mennyit vesztünk!!!
  • youth #7607
    Már megint sikkasztani akarsz?
    De oké küldöm neked :)
  • deko
    Peetel azt beszéltük meg, és ha Ti is beleegyeztek, hogy mindenki az én számlámra fizeti be az összeget és egy összegben eljutattom az illetékesnek. (természetesen csak majd akkor, amikor már végleg tudjuk mennyien vagyunk, mert csak akkor tudjuk elosztani "összegperkopf"). A számlaszámot priviben megírom azoknak akik beszállnak.
  • youth #7605
    Ha 10-en vagyunk akkor fejenként csak 2000 Ft-ot kell fizetni 1 évben... Kezd alakulni...