32214
Maya
  • szkoryon
    Köszi a hozzászólásokat!
  • Penatesz
    ja igen, még1x, vége AP contestnek, hajrá small contest:)))))))))))
  • Penatesz
    Ok mookid,meg semmit nem irtam sehova,de nyugi,ugyis mindent mindig az utolso pillanatra hagyok.
    Maya autoversenyzo??? hm..
    hat nalam a mehecskenel nem hiresebb !!!

es most at is adnam a szot Peetnek:

Deko ki beszélt rá a maya3d-re? Te első fórumtalin nagyon erőltetted a mayaponthu.hu-t:) mondjuk nekem a maya3d jobban tetszik és a keresők is inkább ezt írják be.

Na skacok, gyerünk a gyűjtéssel, már nem kell sok, kb 3/4-ednél tartunk. Meg kéne beszélni egy időpontot, hogy kinek mikor jó egy talit összehozni, ahova Sanyi is eljönne és megbeszélnénk a részleteket. ---labda feldobva---
  • mookid
    phoenix :))
    mindegy, a keresőkben úgyis első helyen leszünk...
    Penatesz: remélem, még nem írtál nekem cd-t, mert inkább a polygonos gnomon videókat kérném :) ezeket töltöttem egész nap, és hibásak a fájlok... a nurbs most várhat :)
    deko: holnap megy a lovetta (2000). csekkes fizetés lesz, ugye ilyenkor elég rá a számlaszám, nem kellenek további adatok a címzetthez?
  • Phoenix007
    Mondjad neki, hogy jó lesz az pontos J-vel is
  • deko
    Autóversenyző a kisasszony és ez a "művészneve". Nem hinném, hogy valaha is weblapot fog kreálni. na mindegy, jó nekünk a maya3d.hu is.
  • Phoenix007
    Hát mondjuk a maya.hu-t biztos nem azért foglalta le, hogy az önszorgalomból honlapot kreálgató felhasználókat húzza le vele...
  • potyek
    az is teljesen jo szerintem, de az ilyen nagy domain matyi miért ilyenekkel probálkozik, miért nem nagy cégekkel, ott még talán tudna pénzt is huzni
  • deko
    a maya.hu felejtő:( csak pénzért adná át, tárgyalni ugyan akarna, de azt hiszi ezzel nagy összeget tudna lehúzni rólunk.
    úgytűnik marad a maya3d.hu.
  • Peetmaya
    Penatesz, gyere fel irc chatre, ha ráérsz
    irc.godollo.hu ha jól tudom
  • Peetmaya
    az ilyen emberre még a szót is kár pazarolni.
  • Penatesz
    Persze Peet tudom,hogy igazad van,de van az a regi mondas,hogy: "hamar segiteni nem tudsz,legalabb ne arts !!!"
    En meg mindig felkapom a vizet,ha valaki ilyen kis "artos"...
  • Peetmaya
    Penatesz, ez nem így működik. Nem szabad bosszút állni azért, mert valaki ilyen gyökér. Az erkölcsi győztesek máris mi vagyunk, és az, hogy más domainünk lesz kis probléma. Ő meg csináljon a maya.hu-val azt amit akar, sokat úgyse tud, eddig se tudott:)
  • inz
    abban nem tudnál segíteni, hogy felvegyenek oda?
  • Penatesz
    Na az ilyenre mondom azt,hogy tehet egy szivesseget.Akkor legyen a domain "maya 3D",de en egy ilyen embernek nem akarok hozzajarulni a rezsikoltsegehez.

Deko ha legkozelebb beszelsz a kislannyal,kerdezd meg,hogy melyik egyetemre jar,mert ha a muegyetemre,akkor elintezem,hogy ne vezegezze el soha.
  • Phoenix007
    Ok guyz, csak egy ötlet volt. Akkor írjatok fel engem is a névsorba. Vagy írjátok meg, hogy hova utaljak mennyit. Illetve utalni nem tudok, majd csekken intézem. Vagy a legközelebbi fórumtalálkozón személyesen.
    Deko, kíváncsi vagyok, a hölgyikénél mennyibe kerül a domain, de szerintem az ukránok olcsóbbak lesznek

- Phoenix -
  • inz
    na igen, van aki így egészíti ki a fizetését :( gusztustalan egy dolog elsőre, de ha belegondolok joga van hozzá hogy lefoglalja a keresett domaineket.. ha egyszer gyors és ravasz hát ez van :)
  • inz
    köszi :)
    be akarom fejezni, csak újra kell kezdenem az egész textúrázást mert 1:rémesen néz ki 800x600 fölött, 2:a részletek is elvesznek pl a szoborról a jelenlegi textúrák miatt (tehát a lényegről).
    most erőt gyűjtök, majd kb egy hét múlva nekiülök megint, hátha akkor sikerül vmi .)
  • deko
    domain infó:
    beszéltem a hölgy édesanyjával, de nagyon úgy vettem ki a szavaiból, hogy ragaszkodik ehez a névhez. Végülis úgy váltunk el, hogy én később keresem még, erre a muterka azért benyögte gyorsan, hogy próbálkozzak, mert "jópénzért" biztos átadja. Khhhmmmm:(
  • Penatesz
    Ok Peet,orverzesig
    Phoenix,koszi a felajanlast,de mostmar lassan a celegyenesben vagyunk,es innen mar nem nagyon lenne ertelme visszakozni es egy tok uj dologba kezdeni.De persze ha csatlakozol hozzank,azt nagyon szivesen vesszuk.
  • Peetmaya
    Phoenix a gyűjtés már megkezdődött, nekem mind1 végeredményben, csak legyen meg az oldal. Azért volna jobb a mi szerverünk, mert haverom összedobja nekünk az oldal programozási hátterét, és ha valami gebasz van, rögtön tud intézkedni.
  • Peetmaya
    Penatesz, akkor kedd, és alkotunk valamit, aztán hajrá:)
  • fle go
    Frenkie: nem montam hogy nem fogok maxozni tobbet, pl renderelni tuti maxban fogok, mig meg nem tanulom a mayaban is hasznalni, meg velemenyem szerint nagyon jo kis progi a max, de a mayat is szeretnem megtanulni hasznalni.
  • potyek
    Valakinek nincs meg a teknös renderelöböl végleges verzio, mert nálem a beta lejárt :o(

thnx
  • Penatesz
    Inz szerintem ez van olyan jo,hogy megerdemeljen egy befejezest.
  • Penatesz
    na jolvan,most aztan mar tenyleg lelkiismeretfurdalasom van.mindenki tolja fel a forumra a jobbnal jobb kepeit,en meg itt allok es semmit sem csinalok.de ennek most vege!!!!!
  • Peetmaya
    :))))
    deko mikor lesz ap-n eredményhírdetés?
  • PaniC-
    varhato volt, gondolom mindenki bekuldte a Lost.pencil-es tutor elefantjat :)
  • deko
    lezárult a 3DluVr Afrikai szavanna contestje is:) Elefánt minden mennyiségben:)
  • Peetmaya
    vagy az interware-t lehet esetleg felkeresni...
  • deko
    Peet-től megkaptam a maya.hu előfizetőjének nevét és tel. számát. ma egész nap próbáltam hívni, de nem vette fel. Én nem adom fel ennyivel... majd még próbálkozom jövőhéten míg nem beszélek a hölgyeménnyel.
    (Aztán ha másképp nem megy, majd szólok az ukrán ismerőseimnek:DDDD )
  • Peetmaya
    de a legegyszerűbb, ha a textúrát színezed át:)

Inz nagyon jó lett a képed, kár hogy nincs befejezve, remélem ezt megteszed a későbbiekben, Oryon, tiédet már kommentáltam, Potyek nekem kicsit üresnek tűnik a kép, de az autó az ott van tényleg:)
  • deko
    mégis, mire gondolsz? a komplett felületed festheted ecsettel a Texturing->3D Paint Tool-al, a faceket esetleg külön színezheted, ha kijelölve a színezni szánt face-ekhez a Window->Rendering Editors->Hypershade-ben anyagot adsz és azt variálod... de még van számos lehetőség... kicsit pontosíts.
  • maroon
    Oryon és Potyek: megnéztem a képeket. Nagyon jók lettek! ;)
    Egy kérdés: hogyan tudok különböző részeket más színűre színezni? (Már a külön kijelölést próbáltam...)
  • Lekonel
    Potyek azt nem te csináltad:DD
    az is marha jó lett:)
  • Lekonel
    Inz...ez fantasztikus!
    A világa huhh ! gratu
  • szkoryon
    Itt az enyém is, de csak wip!
    http://www.freeweb.hu/oryon/gallery/SzKOryon.jpg
    Le lehet zizzenni a glow-ról!!!
    De egyéb kritika jöhet, mert eltökéltem, hogy befejezem!!!
  • potyek
    Na én is feldobok 2 képet a versenyröl, sajnos a képröl hiányzik még egy kerités is, de azt sehogy nem volt hajlando a maya kirenderelni, igy is 63 mega lett a scene :o( Szoval a verseny képem: http://cg.uw.hu/szala_contest.jpg
    és egy wip a kocsirol : http://cg.uw.hu/viperke.jpg ha valaki nem ismerné fel, a terminator 2 motoros üldözös csatornás jelenetének elsö hidja, ugy ahogy kb a 3. részben kinézhetett volna a háboru idején :o)
  • szkoryon
    Azért befejezd???

Én a fejembe vettem, hogy jól megleckéztetem magam: versenyen kívül, de befejezem!!!

Ha gondolod, rendezhetünk új időpontot, mert rajtunk kívül még vannak egy páran :)
  • inz
    nem, ezzel is magamat próbáltam büntetni :)