32214
Maya
-
----A TALI ELNAPOLVA!!!----
Sajna a tali elmarad. :(
Pedig tök állat az időpont : Péntek 13 :))))) -
:(
Akkor majd legközelebb...jó utazást! -
szjozsef #7803 Na szevasztok!Akit érdekel, a villámon megtalálja a Turtlet, kipróbáltam, megy, biztos! :-) -
Lekonel #7802 Mayer azt a texturát kicsinyitsd le egy picit nem?
Igen nagy porusai vannak az elfinek:) -
Én már egyszer írtam hogy nekem a kedd és a péntek nem jó, de azon kívül bármi, de ha másik nap nem jó nektek akkor én megint nem tudok menni :((. Szombat miért nem jó?
Na mindegy más: Megnéztem a hidas képeket.
Oryon: Miért glowol az a híd olyan eszeveszettül? Nem látni azokat a szép gerendákat.
Szala: Wow a kocsi nagyon baba lesz.
Más: Egy kicsit haladtam az elefánttal. kész van a modell, az Uv, és a textúra. De a textúra még ugye nem befejezett.
És itt van ő :)
Holnap tanulok csontozni :))
MaYer -
Lekonel #7800 Üdvelet Ujra mindekinek:)
Megcsináltam végre netemet:)
A talira most pénteken én is ráérnék...de mennél többen vagyunk annál jobb volna, ez nyílvánvaló...és hát oryon akkor szavadon kell fogjalak...virrasztanod kell:DD -
Elkészült a smallcontest képem ma, ahogy igértem, de nem tudom mekkora legyen a méret..600 nál ne sokkal nagyobb???, ha ebben a fórumban is közölnéd.
viszont az itt közölhető látvány nem közelíti meg az értékelhetőség színvonalát... én 800x600-ban leszámoltam, csak tudnom kell mennyiben adjam neked Peet. -
Ismered a mondast...
Aki este ur,az legyen nappal is az
-
Tali:[/] Mondjuk nem tudnék hajnalig maradni... Így is elég fáradt leszek, de ha lesz tali, megyek!!!
No tépek vissza angolozni... holnapra még kell írnom 2 fogalmazást meg egy hivatalos levelet (és ez csak egy töredéke a házinak...). Még csak a 2. nap és már fáradt vagyok... mi lesz augusztus 19-re?? :) -
én még nem tudom mi lesz pénteken. amúgy látványtervet csinálok Penatesz, úgyhogy netközelben vagyok, és bebe nézegetek azért, nehogy unatkozzatok:)))
10-re megyek szigetre nagyszínpadot bontani, olyan hulla vagyok már most, hogy csak na, reggel 7-8ig nyomom, aztán vissza ide befejezni a munkát,és csak dél körül fogok lefeküdni aludni. brrr na mind1, jók legyetek! -
Na ha már vagyunk hárman, tényleg ne hagyjuk veszni a dolgot! -
Üdv!
Nem volt net 3 napig, nézte valaki a Siggraphot? mert mintha 8-10 ig lett volna amit lehet élőben nézni vagy az Exhibition részét is mutogatják? -
Tali: én ráérnék pénteken is, 18 órakkor. -
Hát úgy télleg nem lenne túl izgalmas... Esetleg hétvégén? Vagy hétközben valamelyik este? -
Peet:te mi a turot csinalsz itt?????
Neked vagy dolgoznod,vagy aludnod kellene,nem pedig itt lustizni!!!
De amennyiben szabadidod van,azonnal varom hogy visszagyere es befejezd a modelezest velem!!!
Oryon:mivel te vagy a fo szerveznok es idaig ha jol lattam Phoneixen kivul senkinek sem jo az idopont,ezert javaslom az eheti partit elnapolni mondjuk jovo hetre,vagy kesobbre,mikor mindenki raer. -
Talira senemtudok... hamarosan lépek horvátországba. -
Majd "rászállok" a témára!!! :P -
Boba :( Szegény...nem tudom mi lenne, ha elszállna a monitorom...
A talira jössz???
-mayázni úgysem tudsz -.p -
Small Contest
gyerünk srácok, mostmár nem kifogás az AP contest:)
Deko győzködésére: nem kötelező mind3 témát megcsinálni, azt választjátok, amelyiket akarjátok, a lényeg, hogy szép legyen.
-
Tökéletes sosenem lesz... Amúgy mayázásnak lőttek egy időre. Elszállt a monitorom. Laptopon nemfogom eröltetni:D Fatertól meg nincsen pofám elkunyizni valamelyik monitort... lévén, hogy az övét kell most is gariba vinni:D Szóval majd monitorcsere után back... Iyama forever:) -
aztán a 6.0.1 gyorsjavítás hibáihoz meg majd kellenek gyorsjavítás-javításai:D -
potyek #7784 én már találtam hibát benne, az ap konteszt képem végleges verzioját nem volt hajlnado kirenderelni, csak ha pár layert lekapcsoltam :( sajnos ez, és az idegeskedés emiatt, meg is látszik a képemen :O( -
Nekem már lentvan, de még nem raktam fel. Eddíg mondjuk hibát még nem találtam a 6-ban, de jobb félni... -
gondolom olyan gyorsjavitasok, mint a 5.0.1-nel voltak... -
csak szolok...
Maya 6.0.1 is now available for download at:
>
> http://www.alias.com/maya/updates -
deko, mookid: :( -
Megadom a telefonszámom és ha eltévedsz, akkor fel tudsz hívni!!!!
(majd akkor adom meg, ha tényleg lesz találkozó!!!) -
szjozsef #7778 http://www.alias.com/eng/support/maya/updates/index.jhtml
Vallami update :-)) -
úgy tűnik, én sem tudok menni :(
Penatesz: nem tudunk valamikor összefutni? hétköznapokon ráérek, úgyhogy rajtad múlik, mikor és hol... -
Ehe! Deko nem csinálja kicsibe'! Namármost az ominózus helyszín a két pisztollyal, vagy a cowboy-jal van jelölve? -
Peet!
légyszi linkeld be ide újra a smallcontestet, hogy letöltsem a filet újra. -
Mostmár szinte biztos, hogy én nem tudok elmenni, sajnos meló van 1000L. sorry. -
Phoenix:Az eltevedes ellen,nezd meg a #6964 hozzaszolast.
Deko:az AP-n lattam olyan 5-8 kimondottan igenyes kepet is,amikkel szerintem gond nelkul lehetne indulni nemzetkozi contesten is.
-
Ok, ezt már olvastam vagy háromszor, ennek ellenére én még simán el tuok tévedni -
Remélem azért többen jöttök, mint akik nem!!!
Phoenix: Western Pub: Budapesten a Petőfi híd pesti hídfőnél!
Ha a 4.6-os villamossal jösz, akkor a Mester utcánál leszállsz és körbenézel...pont szembe veled lesz egy western stílusú pub...
Na oda kell BEMENNED! -
Én is ráérnék egész pénteken, a Western Pubot meg megkeresen valahogy (kocsmákban nem vagyok erős...) úgyhogy mennék én is, ha írtok időpontot. -
ma délután megcsinálom a smallcontestet én is! Eddig hol tart a dolog? kik csinálták meg? Ha mindenki beküldte, esetleg érdemes lesz ennek nyitni egy külön topicot az AP-on is. -
Penatesz: lelőtted az információ közlésemett:DDD Gratulálok minden pályázónak, a zsűri szavazatai már csordogálnak be hozzánk.
Gondolom tegnap együtt nyomtátok a Polygonos modellezést Peet-el. Naaanaaana? Mire jutottatok? Készítetettek valami szemmel láthatót?
A mayaponthu.hu-t csak az "olcsóverzió"-hoz gondoltam, de mivel olyan infantilis alapból, ha valóban reggelünk, nem árt ha kicsit komolyan vesszük (még ha mi magunk nem is vagyunk azok:P :) A maya3d.hu Youth és az én 5letem volt. de ha van jobb 5let, akkor ne tartsátok magatokban:)
Oryon: a talira nem tudok még válaszolni, de nagyobb az esély arra, hogy nem tudok ott lenni, mint arra hogy igen. sorry. -
Se penetk,se szombat,se vasarnap 

Viszont itt vannak az AP Contest kepei:
http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=652 -
-SG-re:
----ÚJRA TALI!!!----
Most rajtatok a sor!
Aug. Péntek 13.-án (most péntek :) a Western Pubban!
Aki szeretne/tud jönni, az a jelentkezése mellett írja le, mikor tudna legkorábban odajönni!
Mivel én ráérek egész Pénteken (legalábbis eddig még :), így csak tőletek függ, hogy mikor kezdődjön!!!
A legtöbb szavazatot kapott időpont nyer!
-Mivel keveset leszek a hónapban a neten, mindenki gyorsan álmodja meg!!!