32214
Maya
  • szkoryon
    ----A TALI ELNAPOLVA!!!----

Sajna a tali elmarad. :(
    Pedig tök állat az időpont : Péntek 13 :)))))
  • szkoryon
    :(
    Akkor majd legközelebb...jó utazást!
  • szjozsef
    Na szevasztok!Akit érdekel, a villámon megtalálja a Turtlet, kipróbáltam, megy, biztos! :-)
  • Lekonel
    Mayer azt a texturát kicsinyitsd le egy picit nem?
    Igen nagy porusai vannak az elfinek:)
  • Mayer
    Én már egyszer írtam hogy nekem a kedd és a péntek nem jó, de azon kívül bármi, de ha másik nap nem jó nektek akkor én megint nem tudok menni :((. Szombat miért nem jó?

Na mindegy más: Megnéztem a hidas képeket.

Oryon: Miért glowol az a híd olyan eszeveszettül? Nem látni azokat a szép gerendákat.

Szala: Wow a kocsi nagyon baba lesz.

Más: Egy kicsit haladtam az elefánttal. kész van a modell, az Uv, és a textúra. De a textúra még ugye nem befejezett.
    És itt van ő :)
    Holnap tanulok csontozni :))

MaYer
  • Lekonel
    Üdvelet Ujra mindekinek:)
    Megcsináltam végre netemet:)
    A talira most pénteken én is ráérnék...de mennél többen vagyunk annál jobb volna, ez nyílvánvaló...és hát oryon akkor szavadon kell fogjalak...virrasztanod kell:DD
  • deko
    Elkészült a smallcontest képem ma, ahogy igértem, de nem tudom mekkora legyen a méret..600 nál ne sokkal nagyobb???, ha ebben a fórumban is közölnéd.
    viszont az itt közölhető látvány nem közelíti meg az értékelhetőség színvonalát... én 800x600-ban leszámoltam, csak tudnom kell mennyiben adjam neked Peet.
  • Penatesz
    Ismered a mondast...
    Aki este ur,az legyen nappal is az
  • maroon
    Tali:[/] Mondjuk nem tudnék hajnalig maradni... Így is elég fáradt leszek, de ha lesz tali, megyek!!!
    No tépek vissza angolozni... holnapra még kell írnom 2 fogalmazást meg egy hivatalos levelet (és ez csak egy töredéke a házinak...). Még csak a 2. nap és már fáradt vagyok... mi lesz augusztus 19-re?? :)
  • Peetmaya
    én még nem tudom mi lesz pénteken. amúgy látványtervet csinálok Penatesz, úgyhogy netközelben vagyok, és bebe nézegetek azért, nehogy unatkozzatok:)))
    10-re megyek szigetre nagyszínpadot bontani, olyan hulla vagyok már most, hogy csak na, reggel 7-8ig nyomom, aztán vissza ide befejezni a munkát,és csak dél körül fogok lefeküdni aludni. brrr na mind1, jók legyetek!
  • Phoenix007
    Na ha már vagyunk hárman, tényleg ne hagyjuk veszni a dolgot!
  • youth #7794
    Üdv!
    Nem volt net 3 napig, nézte valaki a Siggraphot? mert mintha 8-10 ig lett volna amit lehet élőben nézni vagy az Exhibition részét is mutogatják?
  • maroon
    Tali: én ráérnék pénteken is, 18 órakkor.
  • Phoenix007
    Hát úgy télleg nem lenne túl izgalmas... Esetleg hétvégén? Vagy hétközben valamelyik este?
  • Penatesz
    Peet:te mi a turot csinalsz itt?????
    Neked vagy dolgoznod,vagy aludnod kellene,nem pedig itt lustizni!!!De amennyiben szabadidod van,azonnal varom hogy visszagyere es befejezd a modelezest velem!!!

Oryon:mivel te vagy a fo szerveznok es idaig ha jol lattam Phoneixen kivul senkinek sem jo az idopont,ezert javaslom az eheti partit elnapolni mondjuk jovo hetre,vagy kesobbre,mikor mindenki raer.
  • Boba
    Talira senemtudok... hamarosan lépek horvátországba.
  • szkoryon
    Majd "rászállok" a témára!!! :P
  • szkoryon
    Boba :( Szegény...nem tudom mi lenne, ha elszállna a monitorom...

A talira jössz???
    -mayázni úgysem tudsz -.p
  • Peetmaya
    Small Contest
    gyerünk srácok, mostmár nem kifogás az AP contest:)
    Deko győzködésére: nem kötelező mind3 témát megcsinálni, azt választjátok, amelyiket akarjátok, a lényeg, hogy szép legyen.
  • Boba
    Tökéletes sosenem lesz... Amúgy mayázásnak lőttek egy időre. Elszállt a monitorom. Laptopon nemfogom eröltetni:D Fatertól meg nincsen pofám elkunyizni valamelyik monitort... lévén, hogy az övét kell most is gariba vinni:D Szóval majd monitorcsere után back... Iyama forever:)
  • deko
    aztán a 6.0.1 gyorsjavítás hibáihoz meg majd kellenek gyorsjavítás-javításai:D
  • potyek
    én már találtam hibát benne, az ap konteszt képem végleges verzioját nem volt hajlnado kirenderelni, csak ha pár layert lekapcsoltam :( sajnos ez, és az idegeskedés emiatt, meg is látszik a képemen :O(
  • Boba
    Nekem már lentvan, de még nem raktam fel. Eddíg mondjuk hibát még nem találtam a 6-ban, de jobb félni...
  • PaniC-
    gondolom olyan gyorsjavitasok, mint a 5.0.1-nel voltak...
  • PaniC-
    csak szolok...

Maya 6.0.1 is now available for download at:
    >
    > http://www.alias.com/maya/updates
  • szkoryon
    deko, mookid: :(
  • szkoryon
    Megadom a telefonszámom és ha eltévedsz, akkor fel tudsz hívni!!!!

(majd akkor adom meg, ha tényleg lesz találkozó!!!)
  • szjozsef
    http://www.alias.com/eng/support/maya/updates/index.jhtml
    Vallami update :-))
  • mookid
    úgy tűnik, én sem tudok menni :(
    Penatesz: nem tudunk valamikor összefutni? hétköznapokon ráérek, úgyhogy rajtad múlik, mikor és hol...
  • Phoenix007
    Ehe! Deko nem csinálja kicsibe'! Namármost az ominózus helyszín a két pisztollyal, vagy a cowboy-jal van jelölve?
  • deko
    Peet!
    légyszi linkeld be ide újra a smallcontestet, hogy letöltsem a filet újra.
  • deko
    Mostmár szinte biztos, hogy én nem tudok elmenni, sajnos meló van 1000L. sorry.
  • Penatesz
    Phoenix:Az eltevedes ellen,nezd meg a #6964 hozzaszolast.

Deko:az AP-n lattam olyan 5-8 kimondottan igenyes kepet is,amikkel szerintem gond nelkul lehetne indulni nemzetkozi contesten is.
  • Phoenix007
    Ok, ezt már olvastam vagy háromszor, ennek ellenére én még simán el tuok tévedni
  • szkoryon
    Remélem azért többen jöttök, mint akik nem!!!

Phoenix: Western Pub: Budapesten a Petőfi híd pesti hídfőnél!
    Ha a 4.6-os villamossal jösz, akkor a Mester utcánál leszállsz és körbenézel...pont szembe veled lesz egy western stílusú pub...
    Na oda kell BEMENNED!
  • Phoenix007
    Én is ráérnék egész pénteken, a Western Pubot meg megkeresen valahogy (kocsmákban nem vagyok erős...) úgyhogy mennék én is, ha írtok időpontot.
  • deko
    ma délután megcsinálom a smallcontestet én is! Eddig hol tart a dolog? kik csinálták meg? Ha mindenki beküldte, esetleg érdemes lesz ennek nyitni egy külön topicot az AP-on is.
  • deko
    Penatesz: lelőtted az információ közlésemett:DDD Gratulálok minden pályázónak, a zsűri szavazatai már csordogálnak be hozzánk.

Gondolom tegnap együtt nyomtátok a Polygonos modellezést Peet-el. Naaanaaana? Mire jutottatok? Készítetettek valami szemmel láthatót?

A mayaponthu.hu-t csak az "olcsóverzió"-hoz gondoltam, de mivel olyan infantilis alapból, ha valóban reggelünk, nem árt ha kicsit komolyan vesszük (még ha mi magunk nem is vagyunk azok:P :) A maya3d.hu Youth és az én 5letem volt. de ha van jobb 5let, akkor ne tartsátok magatokban:)

Oryon: a talira nem tudok még válaszolni, de nagyobb az esély arra, hogy nem tudok ott lenni, mint arra hogy igen. sorry.
  • Penatesz
    Se penetk,se szombat,se vasarnap

Viszont itt vannak az AP Contest kepei:

http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=652
  • szkoryon
    -SG-re:

----ÚJRA TALI!!!----

Most rajtatok a sor!

Aug. Péntek 13.-án (most péntek :) a Western Pubban!

Aki szeretne/tud jönni, az a jelentkezése mellett írja le, mikor tudna legkorábban odajönni!

Mivel én ráérek egész Pénteken (legalábbis eddig még :), így csak tőletek függ, hogy mikor kezdődjön!!!

A legtöbb szavazatot kapott időpont nyer!

-Mivel keveset leszek a hónapban a neten, mindenki gyorsan álmodja meg!!!