32214
Maya
  • Magnificat
    Ki szeretném kérni a véleményeteket a kocsimról. Véleményeket bátran... még kezdő vagyok
  • mookid
    peet ez jól hangzik, lassan el kéne kezdeni a körkérdést, hogy kinek mikor jó...
  • Peetmaya
    mookid ő most nyaralni van, pénteken már itthon lesz, de hirtelen minden munka a nyakába fog szakadni, úgyhogy ha nem muszály, akkor nem erőltetné. Úgyhogy legyen az, hogy valamikor a jövő hétre beszélünk meg egy talit, amire a társaság apraja-nagyja is el tud jönni, meg persze ő is, és akkor megbeszélünk mindent.
  • mookid
    deko: ment egy kis pénz a számlára. mennyi hiányzik még?
    Lekonel: hogy érted, hogy más tészta? :)
    menjen mindenki csillaghullást nézni.
  • deko
    Találkozó: meló után /20:30 körül/ benézek én is egy kicsit...
  • Lekonel
    Srácok pls valami winchester tesztelőt adjon valaki baszkszik gépem
  • Lekonel
    Moolkid az más tészta:)
  • mookid
    peet: ezek szerint a sanyimano (honlapszerkesztő-tárhelybiztosító-problémamegoldó ember) sem lesz ott? akkor nem is lesz érdemi szervezés az ÜGGYEL kapcsolatban?
  • Peetmaya
    Oryon, most nem leszek ott a talin, több ok miatt is, az egyik pl ilyen, hogy az elmúlt 30 órámból 25-ö5 dolgoztam, 5-öt aludtam és most megint megyek reggelig dolgozni
    na mind1... szal majd máskor... jó szórakozást!
  • Phoenix007
    Mayer, ilyen humánus vagy? A szemész doktornő tanulhatna tőled, most voltam nála...
  • mookid
    myst 4 demo. nézzétek meg, ha még nem láttátok volna...
  • Mayer
    Phoenix: Gyorsan lekaptam neki stillel :). Meg se érezte.
  • Mayer
    :( Megint nem tok menni. Banyek. Csak olyan 10-re érnék fel pestre. Máskor ha szervezel oryon kérlek ne keddre és péntekre. Köszi.

Youth: Miért bosszankodnék. Tudom hogy nem vagyok azon a szinten és tudom hogy még nagyon sokáig nem is leszek. Addig meg tudod hogy mindíg a maximumra törexem.
  • youth #7832
    Oryon!
    Csütörtökön megyek Debrecenbe Frenkiehez, másnap meg bekunyizzuk magunkat Spotlamphoz ha minden jól megy :) Este lehet hogy elövünk a talira, de ez attól függ mennyire lesz kedvünk, nameg akkor megint csövezni kéne reggelig :/
  • maroon
    Nem lehetetlen... :)
  • Phoenix007
    Na meg aztán majd rákap a Mayára ő is
  • szkoryon
    Privátok mentek a telszámmal!!

Maroon: persze, ha az kell, hogy ott legyél, hozzhatsz nyugodtan biztonsági őröket is :)
    Komolyan hozhatod, nem lesz semmi problem, csak gyere!!!!
  • maroon
    Ja, és 18-tól érnék rá. :)
  • maroon
    Tali: én ráérek 13-án. És lehetünk 5-en is? Hoznék még egy embert, ha nem baj... Bár Ő nem Maya-zik, de ért a számítógépekhez, meg a programozáshoz, stb... Végül is olyan kísérő lenne (egyedül nem engednek el...). De jó fej, erről biztosíthatlak Titeket! ;)
  • szkoryon
    ----Találkozó!!!----

Na megszerveztem a szállásgondomat!!!!
    Akkor, lesz tali!!!

Péntek 13.-án 18:00-tól a Western Pub-ban!!!

De figyelem, mivel nem leszek csütörtök, péntek a neten, így nem tudok már utólag szervezkedni, de megkérek valakit, aki majd kapcsolatban lesz velem és majd ő közvetít!!!

Légyszi legyen valaki aki biztosra jön 18:00-ra a westbe (írja is le!!!)!

Megvárjuk a késöbb jövőket!!!!
    Légyszi, aki tud jönni csak késöbb, az jöjjön annyira amennyire tud, mert mi ott leszünk!!!

Aki írta, hogy most jönne annak privátban elküldtem a telefonszámom!!!

Akinek kell még a telefonszámom, az kérje el majd deko-tól, Penatesztől, Youth-tól ill. akinek még megvan :)!!!

Deko, Penatesz, Youth: Titeket meg kérlek, hogy adjátok meg nekik priviben, sms-ben, e-mailben, stb. de ne nyilvánosan!!!!
    Lehet hülye kérés, de remélem számíthatok rátok, mivel nem leszek a neten és így nehéz, légyszi, ha valami változás lesz, akkor szervezkedjetek, és értesítsetek!!!
    Köszi, és 1001 hála érte!
  • Lekonel
    Hat ez büntet:DD
  • Lekonel
    Szép!:)
  • Davidka
    hát a #7684-es üzivel.
  • Phoenix007
    Davidka: Mivel is?
    Mayer: alakul már, alakul! De szerintem lehetne még ennél is vékonyabb. Nem visított nagyon, mikor fűrészelted a bajuszát?
  • youth #7821
    Ha már elefántok: Interjú Wardal
    Így készült 1
    Így készült 2

Mayer nem bosszantás kedvéért tettem be ne hidd, csak ha már felmerült a téma érdemes megnézni egy nagyot és bosszankodni, és mindig feljebb rakni a mércét, így fejlődik az ember.
  • Davidka
    Nekem nem tudna segíteni senki? Ezzel kapcs?
  • Mayer
    Phoenix: elephantban én sem vagyok valami nagy guru :), de igazad volt szal javítottam.

-vékonyabb fül
    -unszimmetrikus bevágások
    -És letörtem az egyik bajuszát is :)

Na akkó itt az ápdét.itt
  • Phoenix007
    Lekonel beelőzött...
  • Phoenix007
    Mayer: Bocs, alulművelt vagyok elefántfül téren.
    Flegos: ha nem leled sehol, szóljál, megpróbálom megszerezni.
    Oryon: Én ráérnék, bármkortól. (Meg Maroon és Lekonel írta még, ha jól emléxem.)
  • Lekonel
    én ráérek az tutta monjuk 6 7 től
  • szkoryon
    Négyen???

Na akkor újra népszámlálás!
    Ki ér rá biztosan Péntek 13.án és mikortól????
  • Lekonel
    Uhh hát lehet:)
    De teccik csak tényleg fülén sztem a bőr fura:) de ez csak szubjektív meglátás:)
  • fle go
    Udv, megint egy kis offtopic: nem tudja veletlenul valaki kozuletek hogy hol lehetne hozzajutni a WebCamDV 2.1-es progihoz? Vagy esetleg megvan valakinek?
    Koszi
  • Mayer
    Lekonel : Elepántpórus :))))lol. A textúra így is 1024*1024-e szal nagyon pici, ezt még kicsinyíteném nagyon szar lenne. Te a displacementre gondoltál nem??
  • Mayer
    köszi a kommenteket. A fül tényleg egy kicsit olyan mint egy vastagabb fajta palacsinta :). Ezt kijavítom. A 2 oldali szimmetria meg a csávókám szerint azért ven mert az afrikai elefánt ilyen füllel születik. Szimmetrikusan mindkét oldalon ugyan úgy bevágott fül . De lehet hogy belenyúlok mert szerintem is szemet szúr.

Skacok ha belenyúlok a geometriába akkor az uv nem csaszódik szét ?? Nem kell újra mappelni?
  • Phoenix007
    Oryon, miért kell elnapolni a talit? Már lettünk volna négyen.
    Mayer: nagyon baba az elefántod! De ha bele lehet pofázni: szerintem meg a füle vastag egy kicsit, az éleinél lehetne visszavenni a disp-ből. Meg túl egyformák a hasadások a fülein, azon is lehetne gyógyítani.
  • Peetmaya
    Penatesz, nappal is muszály lesz, mert be kell fejeznem a látványtervet:) KV-t már betoltam intravénásan, úgyhogy most jöhet a textúrázás, fényezés:))
    Mayer fasza lett az elefánt!
    A tali felőlem lehet valamikor szombaton, asszem rá fogok érni mostanság...
    Penatesz, jövő héten ha van kedved, akkor folytathatjuk valamikor a fejet.
    Deko, 1024x768-ban kértem a rendert, de ez ott van amúgy a versenykiírásban, tessék elolvasni. Leírtam mindent olyan egyértelműen, nem értem miért kérdez mindenki mindenre rá 2x:)
    amúgy küldd el a képet e-mailben, tökmind1 mekkora a mérete, publikálásnál lehet rontani a jpeg minőségét...
    Többiek pedig essenek neki:)
    na hajrá
  • szkoryon
    Penatesz: Küldtem privit!
    Remélem Csütörtökön ráérsz és akkor majd megejtjük azt a "tanítást"!!! :D
  • szkoryon
    Az elefánt meg tényleg
  • szkoryon
    Mayer: most és utoljára mondom el!!!
    24 óra megfeszített munka folyamán (fáradtan a tali után) nem volt időm tesztrenderekre - csak 1 mindent eldöntőre 11:20-11:55-ig (12:00 a határidő)...nem tudtam mennyire fog erős lenni, csak saccoltam - minden értéknél!!!
    De majd befejezem és akkor láthatod :DDDDDDDDD