32214
Maya
-
Ki szeretném kérni a véleményeteket a kocsimról. Véleményeket bátran... még kezdő vagyok
-
peet ez jól hangzik, lassan el kéne kezdeni a körkérdést, hogy kinek mikor jó... -
mookid ő most nyaralni van, pénteken már itthon lesz, de hirtelen minden munka a nyakába fog szakadni, úgyhogy ha nem muszály, akkor nem erőltetné. Úgyhogy legyen az, hogy valamikor a jövő hétre beszélünk meg egy talit, amire a társaság apraja-nagyja is el tud jönni, meg persze ő is, és akkor megbeszélünk mindent. -
deko: ment egy kis pénz a számlára. mennyi hiányzik még?
Lekonel: hogy érted, hogy más tészta? :)
menjen mindenki csillaghullást nézni. -
Találkozó: meló után /20:30 körül/ benézek én is egy kicsit... -
Lekonel #7840 Srácok pls valami winchester tesztelőt adjon valaki baszkszik gépem -
Lekonel #7839 Moolkid az más tészta:) -
peet: ezek szerint a sanyimano (honlapszerkesztő-tárhelybiztosító-problémamegoldó ember) sem lesz ott? akkor nem is lesz érdemi szervezés az ÜGGYEL kapcsolatban? -
Oryon, most nem leszek ott a talin, több ok miatt is, az egyik pl ilyen, hogy az elmúlt 30 órámból 25-ö5 dolgoztam, 5-öt aludtam és most megint megyek reggelig dolgozni
na mind1... szal majd máskor... jó szórakozást! -
Mayer, ilyen humánus vagy? A szemész doktornő tanulhatna tőled, most voltam nála... -
myst 4 demo. nézzétek meg, ha még nem láttátok volna... -
Phoenix: Gyorsan lekaptam neki stillel :). Meg se érezte. -
:( Megint nem tok menni. Banyek. Csak olyan 10-re érnék fel pestre. Máskor ha szervezel oryon kérlek ne keddre és péntekre. Köszi.
Youth: Miért bosszankodnék. Tudom hogy nem vagyok azon a szinten és tudom hogy még nagyon sokáig nem is leszek. Addig meg tudod hogy mindíg a maximumra törexem. -
Oryon!
Csütörtökön megyek Debrecenbe Frenkiehez, másnap meg bekunyizzuk magunkat Spotlamphoz ha minden jól megy :) Este lehet hogy elövünk a talira, de ez attól függ mennyire lesz kedvünk, nameg akkor megint csövezni kéne reggelig :/ -
Nem lehetetlen... :) -
Na meg aztán majd rákap a Mayára ő is
-
Privátok mentek a telszámmal!!
Maroon: persze, ha az kell, hogy ott legyél, hozzhatsz nyugodtan biztonsági őröket is :)
Komolyan hozhatod, nem lesz semmi problem, csak gyere!!!! -
Ja, és 18-tól érnék rá. :) -
Tali: én ráérek 13-án. És lehetünk 5-en is? Hoznék még egy embert, ha nem baj... Bár Ő nem Maya-zik, de ért a számítógépekhez, meg a programozáshoz, stb... Végül is olyan kísérő lenne (egyedül nem engednek el...). De jó fej, erről biztosíthatlak Titeket! ;) -
----Találkozó!!!----
Na megszerveztem a szállásgondomat!!!!
Akkor, lesz tali!!!
Péntek 13.-án 18:00-tól a Western Pub-ban!!!
De figyelem, mivel nem leszek csütörtök, péntek a neten, így nem tudok már utólag szervezkedni, de megkérek valakit, aki majd kapcsolatban lesz velem és majd ő közvetít!!!
Légyszi legyen valaki aki biztosra jön 18:00-ra a westbe (írja is le!!!)!
Megvárjuk a késöbb jövőket!!!!
Légyszi, aki tud jönni csak késöbb, az jöjjön annyira amennyire tud, mert mi ott leszünk!!!
Aki írta, hogy most jönne annak privátban elküldtem a telefonszámom!!!
Akinek kell még a telefonszámom, az kérje el majd deko-tól, Penatesztől, Youth-tól ill. akinek még megvan :)!!!
Deko, Penatesz, Youth: Titeket meg kérlek, hogy adjátok meg nekik priviben, sms-ben, e-mailben, stb. de ne nyilvánosan!!!!
Lehet hülye kérés, de remélem számíthatok rátok, mivel nem leszek a neten és így nehéz, légyszi, ha valami változás lesz, akkor szervezkedjetek, és értesítsetek!!!
Köszi, és 1001 hála érte! -
Lekonel #7825 Hat ez büntet:DD -
Lekonel #7824 Szép!:) -
hát a #7684-es üzivel. -
Davidka: Mivel is?
Mayer: alakul már, alakul! De szerintem lehetne még ennél is vékonyabb. Nem visított nagyon, mikor fűrészelted a bajuszát? -
Ha már elefántok: Interjú Wardal
Így készült 1
Így készült 2
Mayer nem bosszantás kedvéért tettem be ne hidd, csak ha már felmerült a téma érdemes megnézni egy nagyot és bosszankodni, és mindig feljebb rakni a mércét, így fejlődik az ember. -
Nekem nem tudna segíteni senki? Ezzel kapcs? -
Phoenix: elephantban én sem vagyok valami nagy guru :), de igazad volt szal javítottam.
-vékonyabb fül
-unszimmetrikus bevágások
-És letörtem az egyik bajuszát is :)
Na akkó itt az ápdét.itt -
Lekonel beelőzött... -
Mayer: Bocs, alulművelt vagyok elefántfül téren.
Flegos: ha nem leled sehol, szóljál, megpróbálom megszerezni.
Oryon: Én ráérnék, bármkortól. (Meg Maroon és Lekonel írta még, ha jól emléxem.) -
Lekonel #7816 én ráérek az tutta monjuk 6 7 től -
Négyen???
Na akkor újra népszámlálás!
Ki ér rá biztosan Péntek 13.án és mikortól????
-
Lekonel #7814 Uhh hát lehet:)
De teccik csak tényleg fülén sztem a bőr fura:) de ez csak szubjektív meglátás:) -
Udv, megint egy kis offtopic: nem tudja veletlenul valaki kozuletek hogy hol lehetne hozzajutni a WebCamDV 2.1-es progihoz? Vagy esetleg megvan valakinek?
Koszi -
Lekonel : Elepántpórus :))))lol. A textúra így is 1024*1024-e szal nagyon pici, ezt még kicsinyíteném nagyon szar lenne. Te a displacementre gondoltál nem?? -
köszi a kommenteket. A fül tényleg egy kicsit olyan mint egy vastagabb fajta palacsinta :). Ezt kijavítom. A 2 oldali szimmetria meg a csávókám szerint azért ven mert az afrikai elefánt ilyen füllel születik. Szimmetrikusan mindkét oldalon ugyan úgy bevágott fül
. De lehet hogy belenyúlok mert szerintem is szemet szúr.
Skacok ha belenyúlok a geometriába akkor az uv nem csaszódik szét ?? Nem kell újra mappelni? -
Oryon, miért kell elnapolni a talit? Már lettünk volna négyen.
Mayer: nagyon baba az elefántod! De ha bele lehet pofázni: szerintem meg a füle vastag egy kicsit, az éleinél lehetne visszavenni a disp-ből. Meg túl egyformák a hasadások a fülein, azon is lehetne gyógyítani. -
Penatesz, nappal is muszály lesz, mert be kell fejeznem a látványtervet:) KV-t már betoltam intravénásan, úgyhogy most jöhet a textúrázás, fényezés:))
Mayer fasza lett az elefánt!
A tali felőlem lehet valamikor szombaton, asszem rá fogok érni mostanság...
Penatesz, jövő héten ha van kedved, akkor folytathatjuk valamikor a fejet.
Deko, 1024x768-ban kértem a rendert, de ez ott van amúgy a versenykiírásban, tessék elolvasni. Leírtam mindent olyan egyértelműen, nem értem miért kérdez mindenki mindenre rá 2x:)
amúgy küldd el a képet e-mailben, tökmind1 mekkora a mérete, publikálásnál lehet rontani a jpeg minőségét...
Többiek pedig essenek neki:)
na hajrá -
Penatesz: Küldtem privit!
Remélem Csütörtökön ráérsz és akkor majd megejtjük azt a "tanítást"!!! :D -
Az elefánt meg tényleg
-
Mayer: most és utoljára mondom el!!!
24 óra megfeszített munka folyamán (fáradtan a tali után) nem volt időm tesztrenderekre - csak 1 mindent eldöntőre 11:20-11:55-ig (12:00 a határidő)...nem tudtam mennyire fog erős lenni, csak saccoltam - minden értéknél!!!
De majd befejezem és akkor láthatod :DDDDDDDDD