32214
Maya
-
zsííír:))) teccik:) jólett, de kicsit sötét a kép. -
Lekonel #8770 Szemét:D Ez kérlek raszta kesz legalábbis remélem:D -
sracok van egy kis gondom 
aki dugott mar ossze PC-t es TV-t az keressen mar meg priviben,hogy ne az OFF-ok szamat noveljem.
Lekonel a kepen nem latom jol.Ez most paroka volt,vagy valoban befonattad a hajad? -
Lekonel #8768 alap:D -
És akkor most megy a Bob Marley album folyamatosan meg füst mindenfele? :) -
hehe :))
Mayday már megvan az arc, aki csinálja a php-t, de köszönjük lelkesedésedet, meg segítőkészségedet. Tutorialok készítése terén ezt igénybe is vennénk, ha lehet kérni:)) -
Lekonel #8765 http://leko.srv.hu/Raszta.JPG
a minőség xar mer analog kamcsival van
Csak hogy dobaljam a topikot:DDD
-
Jééé! Nekem meg a mostani gimis igazgatóm volt tavaly meg tavaly előtt a matektanárom, de Ő normálisan köszönt... :) -
Nahh-miiii?!
Készülget a honlap is:)! Jó ilyenek hallani, főleg, hogy most vagyok mayas pályafutásom legelején...! Ez ilyen mindenki tervezi és beleszól honlapkészítés vagy valaki egyénileg megcsinálja? Mert én is csinálgattam ilyen olyan honlapokat és ha kell valami kisseb help akkor szívesen segítek főleg a PHP-s részben( ha lez olyen) mert ahhoz értek, nem egy mesteri szinten de csináltam már nagyobb dolgokat cégeknek! Nahh csőőőőőő, mindenkinek, álmos éjszakát és ilyeneket! -
Frenkie, max textúrák, meg általános l,eírások, pl hogyan világítsunk be, meg ilyesmik, de amúgy kifejezetten maya-ra lesz kiélezve az oldal.
Deko, Sanyimanó meg tudja csinálni, nagyon keni a dolgot, úgyhogy ez menni fog. Na akkor melyik design lesz végül? szavazzunk! (be lehetne tenni az én verziómba az üres részre a small contenst legjobb képét... csak ötlet) -
A gimis igazgatóm, aki egyben a matektanárom is volt, reggel nyolckor is úgy köszönt, hogy jóéjszakát ... na az egy fokkal idegesítőbb volt ... -
idézek: ma 17:06 - Jóreggelt! .... ??? :P
Normáális vagy Maargit? -
jólvan, jólvan... meggyőztetek, a sutba teszem a pasztel színeket. látom ez nektek nem jáccik. oké, virítok majd egy erősebb színvilággal.
Peetkicsifijjjam, kérdezd már meg Sanyimanót, hogy az outlinert megtudja-e úgy oldani, hogy méretezhető, és vonszolható legyen? ok? úgy lenne az igazi. -
Jóreggelt!
37 új üzenetet rég nem láttam már a fórumon ... Naszóval! A dizájnok teccenek nagyon nekem is, és ha lehet választani (a fejlécek színvilágát illetően), akkor inkább a Peet félét preferálnám. Viszont továbbra sem vágom, hogy az Outlinernek mi lesz a szerepe. Csak sejtem. Aztán: egy sor ikont (mondjuk a shelf-et) csak meghagynék, azoknak is lehetne valami szerepet adni. Ha máshogy nem, akkor vaami apróbetűs szöveget aláírni, hogy egyértelműbb legyen esetleg, hogy mi mire jó.
Frenkie: mire gondolsz az alatt, hogy "nem csak Mayásoknak stuff" ? Mondjuk egy kisebb Görög Zita galéria jönne elő a NURBS sphere ikonra kattintva?
Bye!
- Keresztfater - -
Gratulálok emberek, nagyon szép lesz a honlapotok. Ugye lesznek majd "nem csak Mayásoknak" stuffok is benne?! -
Csuri!
Hallom készülget a honlap! Ha bármi segítség kell akkor szóljatok, értek a PHP-hez. -
aki esetleg nem figyelte volna, jövőhét pénteken ArtistPub meeting.
Mindenkit szeretettel várunk. Aki jelenlétével emelné az est fém-pontját, az írja meg az AP topicba. -
A leegyszerűsítés is jó ötlet volt, majd tartalomtól függően meglátjuk, hogy milyen legyen az outliner mérete. Bár poén volna menet közben módosíthatónak hagyni, úgy, ahogy ez maya-ban is módosítható:) -
de persze ez lehetne szebb, de nem akartam most sokat tökölni vele. A másik, ami még piszkálja a csőrömet, azok a kereketek. Szerintem nem kell szétbontani 3 részre a logot, egybe kéne mosni őket keret nélkül. Ha el tudnád nekem juttatni a psd file-t, amin dolgozol deko, akkor meg tudnám mutatni mire gondoltam, de amúgy ez már kezd az én ízlésemnek is tetszeni:)))
Ne haragudj amúgy, hogy kukacoskodom, de mindenki csak dícsér, gondoltam legyen már valaki, aki nem ért egyet:) -
A színvilág még mindig nem elég éles szerintem, valami ilyesmire gondoltam:
-
Deko Deko: Nagyon oda meg vissza bas*ós lett a banner, meg az oldal is. Gratulálok. Részemről: Accept.
Aldaryn: Nyugodtan rontsd itt a levegőt ;). -
nekem csak a kép teteje jön le... -
Egyre jobbb!
Szerintem is lehetne csúpaszítani! Nem kell a fölösleges sallang!
Ahogyan én maya3dsite.jpg
CSak deko oldalát ollóztam!
CSak így meg az a gondom, hogy elveszítette a mayás felület feelingjét...bár a logó pótolhat érte...
Vélemény? -
Ez nem árulás, csupán felfedező út :) -
a helyi keresztapa-saga javában zajlik :) -
ÁÁÁruló! 
ÁÁÁrulóK!
-
dededeee, járasd a szád! -
részemről OK. Akkor egyszerüsítünk. valóban jobb hogy nincs annyi bizgentyű gomb fölöslegesen:) -
"Ha túl bonyinak találjátok a Maya UI-ját, használjatok MAX UI-t. :D"
Teee!!! Kerülj a szemem elé!! Hogy mondhatsz ilyet hogy MAX??? XSI!!! :) -
itt van, én ennyire gondoltam, persze a menüpontokat nem fejeztem be. lehet még finomítani, mert ez talán tényleg egy kicsit minimál, de én a totál sallangmetes, letisztult megoldásokat szeretem, szerintem ennél nem kéne több.
design
egyébként ezennel előterjesztem, hogy honosítsuk a tutoriál szót (így írva), majd szólok a suliban, és akkor benne lesz a következő 'új szavak' gyűjteményben meg az idegen szavak szótárában :) (a tanulmány nem jó, az azt hiszem, mást jelent, esetleg oktatóanyag vagy tananyag, de mindkettő elég szarul hangzik...) -
lehet, h vak vagyok, de hol van ez továbbfejlesztve? :)
nemsokára nyomom én is a tervemet -
Ah, jó ötlet ez az egybeforrasztás, de akkor legyen a bevel télleg jó kis régi windózos. :) Ne járassam itt a szám? :) -
tovább fejlesztve. -
Tudomásom szerint a MAX-os integrációk kívül csak Standalone VRay lesz, amúgy, aki próbálgatni akarja, már letölthető a Vray EXE, hülyülni érdekes, de még sokmindenre nem hazsnálható. A Standalone VRay-hez pedig első körben készül a Maya connection, s nem kizárt, hogy később teljesen platformfüggetlen rendszer lesz, s MAX-hoz is külön szoftverrel csatlakozik majd. -
Ügyes voltál! ;) A Maya3d felirat remek!
(...)
Ha túl bonyinak találjátok a Maya UI-ját, használjatok MAX UI-t. :D -
a logó nagyon tetszik, szerintem ennél jobb kompromisszumot nem is lehetne kötni, és most már megfelelően változatos. az outliner gondolom úgy lesz, hogy nagy kategóriák, amikre rákattintva előjönnek a kisebb kategóriák (mintha groupok lennének), ez jó ötlet. amin a felülettel kapcsolatban mindenképpen változtatni kéne: keményen kifakítani a nem használható részeket, ikonokat (gondoljatok bele, szegény egyszeri látogató azt sem tudja majd, hova kattintson), sőt, én így csinálnám: a status line-t és a toolboxot egyszerűen ki lehetne hagyni, túl zsúfolt így és design elemként valahogy nem működnek. tudom, hogy mayásat akarunk, de ez most nem tűnik valami jó ötletnek. a fő menüpontok maradjanak a shelf fülei, de az almenük (pl. tanulmányok/modellezés) a shelfen magán jelenjenek meg, esetleg a mayából lopott shelf ikonokként, míg a választék az outlineren.
nem vagyok jó ps-ben, de megpróbálok összehozni valamit eszerint és felteszem. -
közben olyasmik jutottak eszembe, hogy a kis képekben a fejlécben a mi saját képeinkből lehetnének részletek, ahogy én is oda tettem a sajátomat... a képre kattintva pedig a galériába lehetne eljutni ahoz a képhez, aminek az ikonja ott figyel kint. persze ezek mindíg változnának. talán lehetne a feltöltött legfrissebb képek bélyegjei. nnna, csak hangosan gondolkodom. Aztán meg jólenne kitalálni, milyen színű legyen a maya felhasználói felülete. most csak találomra adtam neki színt. Jó lenne ha már meglenne a belső levlista, akkor nem itt fárasztanánk a többieket ezzel. Remélem Sanyimanó dolgozik rajta 1000L. Ugye Peet? khhm:) -
Azt hiszem,hogy ebben mar szepen ossze lettek hozva deko otletei es peet szinvilaga.Szerintem ennel mar nem is lehetne mayasabb.Gratula!!!Felolem mehet. -
szevasztok, köszi mindenkinek a siteal kapcsolatban való reagálás, különösen Peetnek, aki ihletet adott nekem.
Jelenleg itt tart a próbálkozás.
szeretném ha tovább cincálnátok, hogy tudjam merre lépjek tovább.
Igyekeztem mindeki meglátását eddig beleügyködni, várom a további véleményezéseteket:
a próba látvány -
astrantia #8732 Na mindegy, bocsi hogy teleirkáltam az oldalt.
Most lépek haza, ha eseteg valaki kisegít, csak hétfőn tudom meg:))
Jó hétvégét, és
MAYA FOREVER!