32214
Maya
-
szerntem kis betűkkel van írva a maya3d.hu
-
Lekonel #9091 mayer picit sötét még mindig:) -
Lekonel #9090 Hali!
Nekem [email protected] jo lesz:) -
Mookid: Hozzálehet szokni, jó kis gagyi cucc, jól passzol a gép többi részéhez.
Phoenix: Pl. CGTalkon, Artistpubon, ilyen helyeken. :o) -
a képet lehagytam :) lol
Itt van -
Na jó mostmár nagyjábol olyan amilyet szeretnék.
Nemsokára lesz világítós kijelzővel is -
Phoenix telhetetlenkedünk?:))))
deko nekem [email protected] -
Mayer: nem tudom, milyen az eredeti, de szerintem ez a matt ezüst shader nagyon el van találva!
Deko: én szeretném használni a maya3d.hu-s címet, of korsz phoenix@maya3d.hu előtaggal. Esetleg ha lehet kettőt is kérni, akkor egy godfather@maya3d-t is kérnék...
Aldaryn: a te munkáidat hol lehet szemrevételezni?
inz: Te meg gyere legközelebb a fórumtalira ... akármikor is lesz az ...
KirkHammet: Te is gyere
-
Oké Oké de szerintem szarabb mint volt. Itt ülök a mobilom előtt és egyszerűen nem olyan mint az eredeti. A shadereket kéne megbuhernom de nem tom banyak. Na mindegy ez már marad ilyen. Még a kijelzőnek egy kicsit felnyomom a fényét mert már youth is mondta hogy szerinte sötét, és ha már 2-en mondjátok akkor lehet benne valami ;). -
uhhh, valóban rossz mélcímet adtam meg.
[email protected]
Kissé kapkodtam.
És mégvalami, azok akik szeretnék később használni a maya3d.hu levelezési címet, írják meg milyen user névvel szeretnék. Remélhetőleg sanyimano hamarosan elkészíti a devlistát és akkor ilyesmivel többet itt nem zavarok. -
Na ne bassssz, ahogy Jules mondaná... a képeid alapján el sem lehet képzelni, hogy nem profi körülmények között dolgozol.
akkor innentől kezdve nem rinyálok holmi hz-ek miatt. -
Én idestova 15 colon, és 60Hz-en élek már 3 éve. Csóróság rulz. De még mindig nem romlott el a szemem. ;) Bár, már stabilan 60Hz-en pislogok... -
Lekonel #9080 Nah megnéztem Én a robotot:)...hát büntet, viszont a táj szimulácíó nem tetszik...túl mű főleg a végén...de persze ha én ilyet tudnék....:) -
>amúgy meg új társaságban rémes vagyok ahogy magamat ismerem...
Ezzel ne foglalkozz, én is! A múltkorira például egy pisztollyal, és egy vadásztőrrel mentem...
-
Mayázhatsz, de a szemednek jobb a 100Hz, hidd le!
Kevésbé rongálod vele!!! :) -
bazeg ezt nem hiszem el, szar 6.0-ba épített MR
folyton kifagyasztja a maya-t, csomó funkció nem működk alatta, szar az egész...
mikor lesz már vray?
vagy átváltok rendermanra, és vissza 5.0-ás mayahoz... -
kicsit OFF, de nincs tapasztalatom: 72 hz-en ne akarjak mayázni, ugye? :) -
Pedig nekem egyre jobban tetszik... :))) -
Deko: biztos jó e-mail címet adtál meg???? -
csak vicceltem
amúgy meg új társaságban rémes vagyok ahogy magamat ismerem.. csak ülök és 
mire feloldódnék ti már rég otthon lennétek :F -
Bocsánat az OFF-ért.
A maya site alapító-tagjainak!
Kik nem vettek részt azon találkozón, ahol felírtuk a polgári nevet és mélcímet a további tájékoztató végett, kérem igen gyorsan tegye meg a [email protected] címre.
Az adatai közlése fontos, hogy a későbbiekben használhassa a levlistát, valamint a [email protected] levelezési címét.
ON -
inz miért is? -
lál
kössz, de inkább megkíméllek titeket magamtól, vagy mi
-
Mayanak van beépített BEVEL-je ami "állítólag" ugyanazt kéne hogy produkálja mint a sima CHAMFER, de ez nem így van, a maya alap/beépített BEVEL-je nagyon silány, bugos nagyon.
BPT-t még nem láttam maya 6 alá, csak 5 alá. -
>>Mivel lehet kiérdemelni a fórumtalit?
>oda kell jönni :)
Aztán majd a Keresztapa megmondja ...
>Phoenix: összedobtam neked egy kis okulni valót. Kérlek
>tekintsd meg:
Áááá, kösz Youth, pont erre gondoltam!
>ez a chamfer nem a beépített maya cucc igaz?
Öööö ... jogos kérdés ... Ez most benne van alapból a Mayában, vagy a Maya 6 alatt nem is működő BPT része? -
ez a chamfer nem a beépített maya cucc igaz? -
Phoenix: összedobtam neked egy kis okulni valót. Kérlek tekintsd meg:
1. kép
2. kép -
Mayer, hol a wire képem?!:) -
nem, előbb meg kell szervezni:))) -
oda kell jönni :) -
KirkHammett #9062 Mivel lehet kiérdemelni a fórumtalit? -
KirkHammett #9061 Kösz Panic, h próbálsz segíteni, de elég kezdő vagyok a mayában (sajna), megtennéd h bővebben is leírod nekem. Nem találtam így meg. Köszi -
Thx again inz! A legközelebbi fórumtalira csak gyere hát el!
Mayer, te meg hülye vagy ... ne haragudj, nem akarlak megsérteni, de te tiszta hülye vagy ... ez neked az "egyre szarabb és szarabb" ?!? No ha elfogadod még egy amatőr műkedvelő jótanácsait: először is a séderekhez ne nyúlj hozzá! Másodszor pedig: a kijelzőn van még egy kis finomítani való. Egyrészt pixeles, másrészt pedig vagy világítson, vagy legyen tök sötét, de ne pont ilyen.
Aztán még egy kérdés a végire: az előbbi kérdésem (edge selection/solid chamfer témakör) lényege az lett volna, hogy hogy lehet sima felületre ilyen kis bevágásokat csinálni, mint például itt a te telódon az illeszkedő panelek között, vagy Youth autóján az ajtó ill. a motorháztető illesztéseinél. Szóval ... hogy is lehet? -
Phoenix: láthattál ilyet a MODO bemutató videókban, az is tud ilyet...
inz én is köszönöm a tippet, ma lesz új monitorom, ki is próbálom.
na most megyek, mert kifolyik a szemem. -
mayer egy low poly wire-t be tudsz tolni ide? -
meg kell hogy mondjam, ez a body paint rendkívül jó program. Nagyon szép shadert fogok csinálni a telómhoz:)))
legalábbis remélem:) -
Nya update.
Csinűálom csinálom de hiába mert minél tovább optimalizálom a shadereket meg a fényeket egyre s*arabb és s*arabb lesz. :(
Asszem abba is hagyom mert már lassan kiborító hogy nem olyan amilyet szeretnék.
na itt van -
bazzzz, ez marha jó tipp volt inz, thx!!Eddig ezt nem tudtam, de nagyon is fogom használni, marha jó! Még1x köszi!
Most szarozok a body paintel, így 3. nekifutásra már nem is tűnik annyira rossz programnak, csak ki kell kísérletezgetni:) -
benne van az csak más a neve: kijelölsz egy élt és ctrl+jobbegér ~ ott a select contigous edge cucc (mayában így híjják). vagy pedig edit polygons-selection ablakot letéped és abból válogatsz
-
én az éppen készülő maya 7.0-át fogom:))
legalábbis remélem, hogy már készülget.
Na skacok, felszólítok királyi hatalmam által mindenkit arra, hogy sürgősen küldjön képet deko-nak, hogy tudjon haladni a designal. A domain a mai naptól élni fog, úgyhogy hamarosan lesz körlevél, és nem terheljük ezzel a fórumot többet, de erről az illetékesek e-mailben úgyis értesülni fognak!