32214
Maya
-
astrantia #9132 OFF
Ti is kaptatok értesítést az október 14-ei Discreet rendezvényre? Csak azt tudnám, honnan tudták a mélcímem.
Jön valaki rajtam kívül?
Ja, szerintetek Mayás rendezvény mikor lesz?
ON -
Szupi, de wiret a népnek a telódról!!!!
Légyszi, légyszi, légyszi... :) -
Inz,ha kicsit buvolod meg a lampaidat es nem hat ennyire mattnak a kocsi,akkor en habozas nelkul el fogom hinni,hogy a telefonod az sg es a kulcstarto a foto.Amugy szerintem nagyon jol eltalaltad.
Mayer nincs kedved betenni egy wire-t a telodrol? (kulonosen kiemelve a betort kijelzodet?) -
jah, monitoron nem szabad spórolni, mondták nekem is anno amikor még láttam szürkület után is :) nem hallgattam rájuk.
most meg ha esténként lemegy a gamma meg a brightness vaksi vagyok :P de innen remélem nem romlik tovább a szemem
meglepődnétek, ha a telefon lenne cg és a kulcstartó pedig módosított fotó? :)) ..áhh az a szint még odébb van :F -
A repedést modelleztem, de azt hittem már írtam. Na mindegy ha nem akkor akartam :)
Youth: Oké. Szerintem így olyan furcsa de ha azt mondod jobb..... Kamera meg még nem végleges de én ilyesmit szeretnék. még úgyis lesz pár detail. -
Mayer, szerintem meg csinálj belőle egy kis animot:) -
Mayer modellezted a repedést, vagy shader?
jó volna, ha kész lenne már az e-mail... holnap domain, rágni fogom Sanyi fülét, hogy essen neki a levlistának.
Addig is mindenki képet 1000L, töltsük fel az oldalt!:) -
Na máris jobb!
Amúgy meg játszhatnál kicsit a kamerabeállítással mivel így nem sokat látni belőle, lehet, hogy más beállítás még előnyösebb lenne. -
na akko
itt van a bekapcsolt monitor.
-
Így tönkretenni egy ilyen telót..:P
Iszonyat jó lett! :) -
Látom azért akad, aki rendes monitorral rontja a szemét :P
Döbbenet, de elsőre én sem vettem észre, hogy mi a cg a képeden.
ötletes :P -
[email protected]
köszi! -
astrantia #9120 látom, nem csak Phoenix neve okoz gondot, de sebaj:)) -
Lekonel #9119 Astrantilla eért vagy itt:)
Ha pro lennél nem lenél itt lefogadom:) -
és még itt lámát rakosgatsz be motionnak?
ejjejjjeeeejj:D
Na avass be minket a rejtélybe! -
astrantia #9117 Lekonel: köszi az infót, ezt én sem tudtam (hú, de sok, mindent nem tudok még
)
inz: tényleg tök jó lett, elsőre nekem is fejtörést okozott, de még most is csak sejtem, hogy a kis kocsi a modell (javíts ki, ha tévednék)
Mayer meg most is hozza a szokásos formáját
, gratula
deko: nem volt időm gondolkodni új néven, maradjon astrantia -
Lekonel #9116 Mayer...gratula, és a törés az is modellezve van vagy map? -
Te ez rohadtjó és mi van rajta odakompoztálva? :) Na de komolyan először tényleg nem vettem észre hogy most mi is van. Szóval okés a cucc. Szerintem egy kicsit legyen zajosabb és akkor már senki nem mondja meg ról a hogy kompzitált. Kira' lett. A fényelés ütős lett.
Deko & Penatesz: köszi :)
-
hi$
tudom, kompozitálási tudásom határa az eget nyaldossa, de valahol el kell kezdeni :)
-
ez csúcs! Mayer, te májer vagy:D -
Ez a betorott kijelzo zsenialis...
-
Astrantia: köszi erre gondoltam. -
Na egy kis update. Betört kijelző.
Itt tessék megnézni :) -
Mookid = Neményi Márton
-
ugyammár, tessék kinyomozni!
(tipp: ott van a profilomban :) -
Penatesz: Persze, még semmihez sincs késő:)))és most meg is kaptam:)
Phoenix és mookid, szánom bánom, de a ti polgári neveteket nem tudom, ezt még légyszíves juttassátok el hozzám. -
Deko nekem is valami olyasmi felelne meg,hogy [email protected] most kuldok valami kepet az meg idoben van?BOcsi csak mostanaban semmire nincs idom. :-(
-
én a hardware render buffert ismerem, az végigszámolja hw-el az egész jelenetet, gyorsan, hogy lássad az animot... -
Lekonel #9104 arra gondolt:)
de egyszerűbb ha jobb klikk a time sliderre, és ott playblast... -
astrantia #9103 Mayer:
Window -> Playblast... (kis négyzet mellette...)
ha erre gondoltál -
Akkor egy gyp-s kérdés emberek :).
Ilyet is már rég kérdeztem de az istenértse találom ott ahol régem volt :).
Na szóval szeretnék videót renderelni. De csak ilyen előnézetit hogy meg tudjam nézni milyen is lesz ha szépen lerenderelem. Tehát olyat ami a viewportpól printeli ki a képeket és azt fűzi videóvá.
Már nem emléxem hogy csináltam please segítsetek :(. Ha a billentyűkombót is tudjátok az is jöhet :).
-Mayer
-
természetesen rájöttem, öt perccel a kérdés után :) jól teszitek, hogy nem is figyeltek rám ilyenkor :)
nekem is jó lesz a nickem mailcímnek, username-nek, mindennek. most az első olyan képemen dolgozom éppen, ami vállalható lesz annyira, hogy feltegyem az oldalra, ezért nem küldök semmit. -
paint effecteket (konkrétan a fűvel kísérletezem :)) elő lehet csalni valahogy mental ray alatt, vagy ezt most felejtsem el? -
Inz: Köszi, de papír? :) tényleg nem értem de majd lesz másik nézet is elvileg.
Lekonel. Ennél nem lesz már világosabb, de a kijelzőt majd bekapcsolom. Illetve már be van csak szerintem nem valami szép.
Stone: Yoda rulez :)
Deko & maya3d alapító tagok: Nekiálltam és csinálok pár aimot, amik még valószínűleg nem holnapra lesznek kész, de 1-2 héten bellül biztos. Pár nagyon egyszerű de reményeim szerint pofás rigid meg soft bodie bemutató kis jelenet, remélem elférnek mayd a maya3d-n.
-
"mayaval készült a kép ugye?"
Ilyen szigorú ellenörzés mellett egy képem se mehet be, mivel mindegyikben max - vray/brazil a render szóval nekem lőttek :) -
A domain ügy tényleg elég gázos, nekem is 1 hét volt míg vették a fáradtságot és bereggelték, akkor 2 hetet kellett várni és utána én kértem őket hogy "légyszi adjatok már jelszót". Szóval nem törik magukat nagyon, bár gondolom 2 másik cégről beszélünk, mindegy. Amúgy meg, ne telefonálj az ügy miatt ezer forintokat, ha késik a dolog mindenki megérti, nem hibáztatunk, sőt szerintem eddig is nagyon sokat tettél és csak hálával tartozhat mindenki emiatt, meg más miatt is. Szóval köszi!! Ennyi minimum megérdemelsz, meg majd élőben egy sört, alkohol menteset tudom... valakinek vezetnie is kell :) -
jaja, egyet értek dekoval
mayaval készült a kép ugye? -
Steone: a yodád valami fantasztikus lett, köszi, hogy bedobod a "közösbe", erre csakis büszkék lehetünk! -
minden kisbetű: nemecsekerno.maya3dhu:)
Mindenkitől elnézést kérek, a domain csak hétfőtől fog üzemelni, természetesen nem a mi hibánkból, bár rámert egy fél délelőttöm, (egy rakat telefon számlám), hogy kiderítsem mi a rákfene van:( (természetesen ezzel most nem fárasztom itt a nagyközönséget) a lényeg, hogy itt szólok ha minden ok. Köszi mindenki türelmét.
Amíg még nem jelez vissza mindenki, a mélcímek az eddigi igények szerint: [email protected] lesz. Úgy látszik mindenki erre voksol, megvallom én is:) -

állat nagyon, az egyetlen dolog ami furcsa, hogy a jobb sarkában olyan mintha papírból lenne , nem érzem a formáját annyira mint az innenső részén (bocs ha zavaros). ez lehet a szög vagy a dof miatt, vagy a saját hüeségem (esetleg csak közelről nézem)
grats