Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asus p5b plus,Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600,2 gb kingmax 800Mhz, Asus GeForce EN7300GE 256MB,Samsung 400GB 7200RPM 16MB SATA2
asus p5b plus,Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600,2 gb kingmax 800Mhz, Asus GeForce EN7300GE 256MB,Samsung 400GB 7200RPM 16MB SATA2
Orion: engem a te "ujjgyakorlatod" kimondottan erdekelne,mert nagyon tetszenek az oszlopaid :-)
VanBuuren: utosnek utos,es tuti,hogy nem tudnek ilyet csinalni,csak nem az en szineim :-)
Penatesz

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Remélem jókedvüen jövök haza, ha igen akkor folytatom a képem... ha nem akkor belököm a Depresszió cdmet és megõrjítem vele a szomszédokat.../me idmádkozik:

Penatesz
ezt nehéz ûberelni gnomon videok terén...
Lessz az még úgy se...
Ujra a ringben😊
Influenza tüze emésztett😊
A gtp race car nekem is megvan ...akkor megnézem.
amit ajanlok az a poly és nurbs modelling összes része...a honlapon rajta vannak arészek érdemes dc++n ugy keresni😊
Amúgy amerikában Gnomonnak van oktató központja ahol gondolom elég sok embert tanítanak élõben, amolyan Studio21 csak mayara szakosodtak... valamelyik filmjük végén volt egy 1 órás beszélgetés velük meg bemutatták hogy megy az oktatás... akik a videót csinálták õk a fõ oktatók ha léehet ezt mondani 😊))
Youth
Amúgy köszi a linket nagyon!!! Én már regisztráltam magam 19 napra, ami kell azt leszedem addig...
Mégegyszer köszi!
Youth
Mindegyik gnomon részben tudnak valami olyat mutatni amire magadtól sose jönnél rá (mondjuk lehet h ezért csinálták? 😊)
x
Remélem mindebbõl csak pozitív dolog lesz 😊
Oryon
küldtem neked privit gnomon ügyben.
Youth
Amúgymeg nem maradtam le semmirõl ami itt történt (vagy APn vagy d21en), csak ritkán szólok hozzá 😛
x
próbáld ki bármilyen alap poly testen: szétbontja a vertexet annyi darabra ahány faceval érintkezik, és tusz "rést nyitni" a tárgyra
x
Tutor írása közben elakadtam:
------------------------------------------------------------------
Split shared vertices
You can split a shared vertex into multiple vertices-one for each polygonal face that shares it. You can them perform independent operations on the split edges.
To split a vertex
Select the vertices.
The action ignores selected vertices that are not shared.
Select Edit Polygons > Split Vertex.
------------------------------------------------------------------
Ez mit csinál akkor??
Youth
Szoval erre gondoltam.Szerintem ez egy kezdonek eleg jo,habar nem sok ujat mond egy profibbnak.
http://penatesz.uw.hu/jancsib.jpg
Penatesz
Amúgy nem azért lettem... vagyis... õõõõ 😊) És ez nem randarílozás hanem karban tartás!!! Vagy csak nem azt akarod hogy
??? 😊Youth
Amugy meg ugy gondoltam,hogy valami nagyon alap nurbs tutort csinalok,meghozza azt a jackbox-ot,amit korabban mar feltettem nektek.Ha az megfelel.
Megfelel?
Penatesz
Penatesz
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.