Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem segíthetek😊S ha kell segítséget kapok😊
deko
deko
deko --- az élet értelme: 42 ---
Nem nagyon vágom még maya bevilgítást, textúrákat meg ilyenek de megpróbálom. A modellt próbáltam szépen kidolgozni és azt hiszem ez sikerült is, de mivel rendelni nem tudok nem tudom vissza adni rendesen, hogy milyen is a modell. Az uw-zést meg most kérdeztem meg Youth-tól szal a padlót is meg tudom mostmár csinálni.
Nemesys
Amúgy a toll frankó, csak nagyon csillog, miközben a padló meg elég sötét. Az árnyékok meg legyenek softosak, és akkor rulz lesz!
Nemesys
Ja tollat had lássuk!!
Youth
Elég kezdõ vagyok, olyan 3 hete Mayázom, és most csináltam egy tollat 😊 (hát nem mondom hogy hude jó lett). A render nem lett olyan rossz viszont nem tudom hol kell bekapcsolni a final gether-t, vagy egyáltalán hol kéne átállítani a software rendert MR-re. Tudna valaki segíteni?
Ja és még valami. Hogy kell Wire framet renderelni? Elõre is köszi!
Nemesys
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
24 óra múlva írhat csak addig bírjátok ki!!!!!
Youth
Le a Kalappal Peet elõtt😊
Jo lett nagyon...
Csinálok is egy kicsi-rockert😄D
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Cloth Tutorial I
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
ez a wrap deformer olyan, mint egy tetszõleges lattice (polyháló). elõször kijelölöd a smooth obj-t, aztán a lowpolyt majd deformers/create wrap
van neki 3 tulajdonsága, envelope, max distance és weight treshold vagy mi, az uccsót nem tom mire jó, az envelope az egyes lowpoly vertexek kiterjedését jelenti, hogy mekkora területen van hatással a hipolyra, a max distance is valami hasonló, a kettõnek a kombinációjával kell kihozni hogy ha az egész low polyt mozgatod, akkor az egész hi poly 100%ig együtt mozogjon vele. nem kell vele sokat pöcsölni, ha animálni akarsz, akkor a lowpioly smooth bindjával kell szarozni sokat. amúgy érdemes megnézni a videot mert fasza nagyon
Boba gnomon deformers II - lattice, sculpt, wrap
ezen a videón rajta van. de ha nem akarod leszedni a videot kiokoskodhatom neked, hogy hogyan mûködik.
azt valaki nemtudja mozgóképet pl. avit hoghy lehet beilleszteni maya ba?
Maya 5 mb bõl kéne 3ds-t csinálnom...van erre valami rogi?
Koszonet mindenkinek a hozzaszolasokert
Penatesz
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Maya 5 mb bõl kéne 3ds-t csinálnom...van erre valami rogi?
Tudom,hogy elegge trivialis a problemam,megis mar vagy ket napja csucsulok rajta.A gondom az,hogy egy feluletre alkalmaztam a hull-t es gorbitettem,de a felulet hatarolovonala (ez is a felulet resze,tehat nem curve,hanem a surface resze) nem gorbul.
Mi a turorol feletkeztem meg??
Penatesz
Itt elég sok blueprint van, hátha találsz. Good luck!
Most kezdem az oldalat a kicsikenek...😊
Koszonom!
Szép nagyon!
Jaguár...?!
Ha nurbs akkor melyik tutorial alapjan haladsz?
Amugy szerintem szepek az iveid
Penatesz
Reg nem jartam erre..., de most belefogtam egy autoba, amilyen hulye vagyok 😊. Nem tudtam, hogy mennyi munka ez.
1-2 het es tuljutok ezen a krizisen 😄
Addig is...WIP.
ne fikazzatok..kezdo vagyok!

1 bonyolultan és macerásan: GI, FG
2 egyszerûen, beraksz egy spotlampet amivel magasról világítod meg a kívánt felületet, light linkeled a felülethez, a többi testel meg brake light link, és beállítod a spotlampnél, hogy no shadowcasting és ne legyen specular casting se