32214
Maya
-
az elképzelés frenetikus, de a megvalósítás igen gyatra. bocsííí, de a modell ok. semmi beállítás/kompozícó ... jajjj a plane, nemááá... vagy mutatna túl a horizonton, vagy lebegne a semmibe. így olyan MŰ 3D.
... aludnék én de fáj a fogam...helye. bocs a kötekedésért. -
Lekonel #9578 Srácok ez volna az a kocka amiben szala is erőlködött velem együtt...kár h 3 katt bol meglett végül:DDD
http://leko.srv.hu/Kocka.jpg -
van aki a realitásban gondolkodik, van aki elrugaszkodik a valótól, néha igen messzire, van aki tárgyakat szeret alkotni, van aki az organikus modellezést szereti. Ez alkotótól függ. Minden képbe belevisz magából valamit. A lényeg, ha alkotsz, a magad kedvére tedd, ne másokat vegyél figyelembe, hanem csináld amit szeretsz. Egész addíg megteheted, míg magad örömére teszed és nem munka. -
Tényleg nincs olyan, hogy mindenkinek tetszik, ugyanis ez szubjektív ki mit gondol egy képről, valakinek ez, valakinek amaz tetszik... -
Mayer: Talán most az egyszer ne azt valósítsd meg, hogy kinek mi az álma (kinek mi tetszik)...
Próbáld meg megvalósítani a saját álmodat...engedd szabadjára a gondolataidat. A "mindenki álmát" úgysem valósíthatod meg, de EGY álmot biztos.
-
Na végre a wire!
Már, hányszor kértem!
Köszi Penatesz, hogy te is írtad :) -
Penatesz, privit olvastad? -
egy pár helyen egészen csúnya lett de ha lesz egy kis időm akkor kijavítom. -
Jaj ne haragudj.
egy kicsit csúnya de nem akartam most húzni az időt.
wire
Tényleg bocsi csak sehol nem kérték, és én meg már úgyis ideges voltam CGtalkosokra mondom akkor azért se postolo wiret :). -
Mayer mar miota rimankodom egy wire-ert.... -
Köszi skacok & Deko :)!
Oryon: 3-mas AA- de ez máshogy van Vray-nél. Nincs minimum meg maximum érték csak egy subdiv level. A Vray-el kapcsolatos részletekért kérem keressefel adarynját, gyógyszerészét :)
Peet: ez nem verseny. Ha importálod maxba akkor a tiéd is ugyan ilyen lesz vagy még jobb. legalábbis ahogy én a modelledet néztem. Tényleg új képek?
Deko: Köszi :) Kövi projectet még nem tom. De szeretnék végre olyat ami mindenkinek egybehangzóan tetszik. Olyat ami mindenkiben megmozgat valamit. Ahh szerintem ez mindenkinek az álma nem?
Köszi a hozzászólásokat.
Ha szerveztek SG paintballt én überttuti hogy elmegyek :) -
ha valakinek válaszolni akarsz priviben, akkor klikk az user topic-fejlécén a "privát" szövegen, amúgy bejelentkezve a sg site-fejléc fórum buttonján klikkelve találod meg bal oldalt. -
Azmodan #9567 estét
lámerkedek itten, hogyan tudok belépni a privi boxomba itt??? -
Megint elkéstem... Már mindenki gratulált a telódhoz, újat én se tudok mondani, teljesen egyetértek a többiekkel: nagyon-nagyon jó lett! Áthívtam apumat és megkérdeztem, hogy szerinte milyen, erre ő: "Ez egy fénykép" :)
Szóval igazán élethű! Csak gratulálni tudok! Remélem, egyszer én is eljutok idáig... -
Jó volt a tali!
Köszi srácok és deko, hogy eljöttetek :P
Volt csövezés/bandázás/vandálkodás is a végén...de az már egy másik történet :P -
Nyami :P
Kezd tetszeni!!!
Rendezhetnénk egy SG-Paintball találkozót!!!
Godfather velem van :P -
Lekonel vannak ilyen apró mágnesek egymás mellett fönt a statusbaron, mindegyik jelképez valamit, grid snap, vertex snap satara. Lehet hogy ott van bekapcsolva valamelyik.
Knight, nem foglalkoztunk még rendermannal, nem tudjuk mi a probléma, de próbáld meg, hogy file/project/set-el beállítod az aktuális project directoryt. -
a status line-on biztos véletlenül bekapcsoltad az egyik snap funkciót. -
Lekonel #9561 Srácok segítsetek!!!
Nincs beállítva még is snappol a xar kurzor...hogy lehet kikapcsolni? -
Knight #9560 A renderman betöltésekor ezt a hibaüzit kapom: can't find project root
Tudja valaki mi lehet a gond? -
phoenix: na persze, középen azt a törött üvegű órát Mayer modellezte és renderelte:)))) 
Mayer: még nem is gratuláltam neked úgy istenigazából a telódhoz, ismét fantasztikusat alkottál. Magasra tetted a lécet, minden elismerésem!

mi lesz a következő projekted? -
Nagyonoff: Kedvcsináló a paintballhoz Oryonnak... -
Tudom,hogy Youth nem szereti a hosszu OFF-okat,most utolagos engedelmevel megis ezt fogom tenni,mivel tobben is megkerestek priviben,hogy a mai SG talalkozon tortentekrol szamoljak be nekik:
A talalkozo legnagyobb resze azzal telt,hogy a lassan beindulo Maya3d.hu design-jat beszeltuk meg.Felmerult tovabba az is,hogy ujonnan jottekkel bovuljon a maya3d.hu oldal.A jelen levok egyhangu velemenye alapjan most nem hirdetunk tagfelvetelt,mivel maceras lenne,pont most intezni az esetleges letszambovulessel jaro bonyodalmakat.Egyenlore az oldal beinditasa van napirenden es ha az megtortent,akkor jon minden mas.Szeretnem hangsulyozni,hogy ez nem azt jelenti,hogy nincs tagfelvetel,hanem azt,hogy ATMENETILEG szunetel.Remelem ez senkinek sem szegi kedvet,hisz ha a viszonyok rendezodtek,akkor az ugy folytatodik. -
én csak hatkor érek oda. -
Tuti,hogy kesni fogok
-
Mayer, elismerésem, tényleg nagyon szép lett. Ezek után nagyon fel kell kössem a gatyámat, ha versenyezni akarnék minőségben a te telóddal:))
Hamarosan én is indulok talira, ott találxunk:) -
ha kell hozzá valami flash-es kis megoldás, akkor abban is tudok segíteni.... -
jó lesz ez a maya3d.hu....... -
Mindjárt indulok a talira!!!
És te, hol leszel 16:00 után??? :P -
Csak csatlakozni tudok:
KEGYETLEN JÓ LETT!!! :)
Nagyon gratulálok hozzá! Eszeveszett jó!
Egyetlen kérdés: Mennyi AA-val számoltattad ki???
-
A 3d-s rész a Z-brushban kicsit külön van, mint a 2d!!!
Ha egy 3d-s objekttel dolgozol, akkor sok mindent a Tool-s panel alatt érsz el...mint például az Export-ot. Tud menteni többek között *.obj-be :)
Remélem segített! -
Azmodan #9548 megaköszi, a privi mellett maradok, mert nekem ez a mai nap már késő, úgy értem már el vagyok havazva mással:(
de érdekel minden fejlemény! -
Ekhm.. Milyen költségekkel "épült" a maya3d.hu?
Saját szervert raktatok össze, vagy már egy üzemelőre raktátok fel?
-
Azmon:
---Találkozó!!!---
Akkor pontosan:
Most Pénteken (15.-ödike) 16:00-tól a Western Pub-ban SG/MAYA és Maya3d.hu Találkozó!!!!
(A Western Pub ott van Petofi Hid pesti hidfonel.4-6 Villamossal kell jonni,azt hiszem,hogy a Mester utca nevu megallonal kell leszallni.)
egyere el a talalkozora es mindent megtudsz!!!
Ha pedig nem ersz ra,akkor kuldj egy privit es meselek. -
Azmodan gyere este a fórumtalira! -
Azmodan #9544 Penatesz
ööö, lemaradtam kicsit! Megy az az oldal, amiről annó, pár hónapja szó volt? Van valami fix amit fizetni kéne havonta?
És az ebből bejövő pénzből rendelnétek ilyen tutorokat?
Szivesen csatlakozom, csak eléggé lemaradtam a témáról, szal ha valaki összefoglalná hova mennyit kinek és miért kéne fizetni, akkor plíz! Köszi -
...vagy a jövő évi domainregisztrációs/tárhelyes díjra... Penatesz, nemtudom, megy-e már nálad a levlista, de ott ezt már nagyjából megtárgyaltuk (kb. így lesz, ahogy mondod :), folyt. köv. ma este, gondolom. -
Mayer azt hiszem,hogy a fenykepezogeped utan,mindenki minimum ilyen szintu es ennyire igenyes telefont vart. GRATULA
Mindenki: (Youth kedveert igyekszem viragnyelven megfogalmazni.)Tekintetbe veve,hogy az oldalunk mar uzemel,ezert erdemes lenne a kovetkezokben csatlakozoktol ugyanugy beszedni azt a penzt amit mi az indulasnal beleinvesztaltunk,es a bejovo osszeget(mint egy osztalypenzt)kolthetnenk kozosen megallapitott dolgokra,mint mondjuk Azmondan SimplyMaya tutorjaira... -
Azmodan #9541 Youth
naja, nem rossz ár szerintem sem és az általános tapasztalat a SimplyMaya tutorokról, hogy igényes, részletes cuccok! De köszi a fórum ötletet, lehet hogy megkérdem a népeket ott.
Egyébként már van 1 jelentkező az Apache tutorral, így már ketten vagyunk rá, hajrá, tessék jelentkezni, minél olcsóbb lesz:) -