Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan, amúgy az ilyen aránytalan formákban végképp a képzelet segít... na meg a cukrászda😄
deko --- az élet értelme: 42 ---
Amugy alakul
Penatesz
Esetleg ez kell neked, nemtudom. Én magam még nem néztem meg...
By the way, just a small update, i added the lights to the shape and some correction.
Bongo_render
ofkóz with PrMan... Mental ray is so slow... Prman is two times faster in this scene...
már problémát ugy is tudjátok😊
peetmaya akkor adsz linet fémhez?
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Ja és kérek mindenkit 100K-snál nagyobb képet ne rakjunk be mert modemesek is vannak köztünk.
Laci, Dani: Ha csak azért jöttetek ide hogy poénkodjatok -aminek nagy az esélyje- akkor kérlek titeket huzzatok a... Suliba poénkodjatok ne itt. Nem azért van ez a topic. Tényleg ne csináljátok, ne ezzel bosszantsatok.
Szálljatok le Hertyrõl. Téma lezárva.
Youth
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
ez a fém nem tükrözõdik csak megtöri fényt😊
a burkolat blinn a beseje kazi tarto lambert...
az üveg stimmel egyedül😊
és még müanyagot is kéne varázsolni😊
de az a link jo volna

Talán mutasd meg a hypershade-et, benne a node-okat és a Renderglobals-t is, mert így nehéz megmondani hol a hiba.
Egyenlõre úgy néz ki mint egy sreenshot. én legalábbis azt hittem az.
Ha gondolod, szívesen adok linkeket, ahonnan jó kis shadereket (akár fémet) készen free leszedhetsz. De a rendert akkor is be kell álítanod hozzá.
Mint ArtistPub Adminisztrátor kérlek meg Téged, az ott nyitott fórumodban tájékoztasd az embereket errõl, nem szeretném én leírni nekik.
Köszönöm elõre is.
Amúgy Peace😊 csak jobb a kakis pelenkát mielõbb leszedni a kölyökrõl, mielõtt kicsípné a popóját... khm😊
Attól hogy NEMESYS a mesterem attól még ezt nem lesem eltõle, de hétvégén kérek néhány TUTORT..
NAH HOLNAP MAJD FELNÉZEK
BYE
Egész addig jó móka volt, míg itt ment a dolog és ki nem tette a CGtalkra.
Egyrészt lejáratta vele a Magyar honfitársakat, fõleg akik hittek benne és védték véresen komolyan, valamint saját magát tette hiteltelenné, legalábbis ami a jövõbeni nincnevét illet.
Persze mindent jóvá lehet tenni, de az idõbe kerül és nem kevés energiába.
(hmm.... talán én vagyok konzervatív ehez az "átverés show"-hoz.)
2: Jó a mentál, de a rendermanhoz képest már ilyen alap szinten (sima blinn+nurbs surface+dof) is nagyon lassú. DOF nélkül a scene-t lényegesen jobb minõségben kb fele idõ alatt számolta le, pontos adatot most nem tudok.
Jó a mental, nemtom mi a bajod vele.
Azért sajnálom, mert a bongó jelenetemnél:
1: az alap aa sokkal de sokkal szebb és gyorsabb
2: nurbs tesszeláció mérföldekkel minõségibb, és természetesen gyorsabb
3: fények kezelése szebb
------------------------------------------
Iszonyat gyors renderelõ progi, de Én sajna nemtudom használni. Clay-re maradhat, minden másra Mental😞
A "KAPU" lehet elképzelt, lehet valóságos, mely két "másik világot köt össze".
NEM lehet elméleti kapu, mint pl. a boldogság kapuja, de lehet például a menyország kapuja, lehet elképzelt és lehet valóságos kapu. Nem használhatsz fotó alapú ráfeszített textúrákat sem. Nem díjazzák az utólagos PS-os belepiszkálást sem.
A kapunak a fókuszban kell lennie, s látszani kell honnan hova vezet. Vagy legalábbis a nézõnek meg kell mutatni, megértetni vele, mi van az elõtérben és mi van a kapu mögött.
(természetesen csak saját modelleket használhatsz, poser és társai kizárva, a kép nem publikálódhat máshol az eredmény kiírásig, s bár nem láttam most a feltételek között, de nem árt ha 1.333 aspect ratio-t használsz a kép méreténél.)
Nagyon tetszik a téma.
Mostmár csak annyi kell, hogy megálmodjam a kép témáját, vagy hogy egy múzsa homlokon csókoljon😊 Aztán senki és semmi sem tarthat vissza az alkotástól. 😊))
Remélem segítettem némileg.
Hajrá emberek, induljunk minél többen

Cm*m... passz... asszem 27,9*21 az A4-es felület, ez elvben egy pöppet nagyobb. Érzékeny szerintem, kényelmes a toll, nagyon pontos. Az egér viszont nem nekem való. Lehet, hogy jó, de a logitech mx700nál nemjobb, az biztos.😊
Egy kicsit lassabb a meló vele mint normál papíron, de pontosabb szerintem és kényelmesebb.
EZT kb 15-20 perc alatt készítettem eddíg úgy, hogy az 1ik moncsin ez, a másikon meg az eredeti, amit Feng Zhu csinált a BloodRayne játékhoz.
sajna én se érek rá, úgyhogy ebbõl is kimaradok....
ÉS muszály a háttérnek fotónak lenni?😊
ezt nem vágtam le..segitsetek mi van a háttérrel?
na és akkor zárjuk le ezt a témát, inkább ALKOSSUNK!!!!
Mentség: nincs 😊
Oszlop-csarnok Tutorialom: már majdnem kész.
Boba és akinek van digitális rajztáblája:
Mennyibe került, milyen nagy (cmxcm), beépített kijelzõs vagy nem (már láttam ilyet is olyat is 😊, mennyire érzékeny és hol lehet kapni???
Egyenlõre ennyi...
Majd jelentkezem.
Oryon
Mindenki bevette.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Render:
Egy próba render csak azért hogy lássátok hogyis állnak most a facek 😊) A másik képen nemsok látszik...
Herty: pár nap és minden rendbe jön, csak a legbosszantóbb hogy hittem benne hogy te csináltad, és drukkoltam hogy meglegyen az a fránya díj...
Na midnegy majd lenyugszom...
Youth

Nemesys
Penatesz
Már nagyon vártam, itt az újabb kihívás😊 A 3Dluvr jól megváratott minket az újabb contest-el.
Nem a mostani témába vág , de régebben másnak is volt ezzel gondja ( maya viewport üres lesz nézetváltásnál uj Nvidia driver el ) szoval tegnap kiadták a legujabb drivert, azzal hibátlan, legalábbis nekem jo vele, eddig az ujakkal nekem is gond volt.
Nemesys
Nemesys