32214
Maya
-
magoo: én megnéztem, ténylegesen részletesebb, kidolgozottabb de ez majd akkor derül ki, mikor meglátjuk élesben. -
Cricket #9740 Penatesz! Van 2 kép és az egyik átalakul a másikba rendszerint egy animált gifen keresztül. Tudom hogy nem Maya téma, de talán már vannak ilyen kiegészítők a 3d-s grafikához is. Csak úgy spontán jött elő a téma, de nincs nagyobb jelentősége. -
Skullkid #9739 Ok Peet, értem. Sorry -
honnan szerez ftp-t hitfu?
Skullkid, ez egy nagyon jó társaság, jobb ha elhiszed nekem, de ez nem az express, hogy hírdetést adj fel, és nem is az egyéb fórum, hogy minden egyéb tutoriallal foglalkozzunk. Kérdésed van Mayaval kapcsolatban, akkor válaszolunk szívesen, gyakran a photoshopos kérdésekre is válaszolunk, de az ilyen jellegű felhívásokat így szoktuk lereagálni, ne haragudj. -
Skullkid #9737 Hát azt hittem jobb itt a társaság.
A mindenféle alatt azt értem, hogy Photoshoptól kezdve HTML-en át a Maya-ig, bármi.
deko:
1, most keresem az embereket
2, már volt helyettesem, csak kilépett, amikor megtudta hogy ki lesz a dizájner
3, próbaidőre veszem fel őket (2 hét), ha jól végzik a dolgukat, maradnak.
4, más poszt: ha valamit kihagytam volna, vagy még később kellene más, akkor ideírom. -
Azmodan #9736 meglestem az Apache első videóját...hát, nekem rengeteg érdekes dolgot mondott, persze nyílván van itt olyan, akinek sok újat nem mond, de hát ez van:)
hiftu írta priviben, hogy lehet hogy lesz ftp és akkor megadjuk a letölthetőséget mindenkinek aki szeretné, persze ha addigra már nem lesz mindenkinek meg a DCről:) -
Üdv, bár a "mindenféle" téma az kicsit zavaros.
...és mit ajánlasz fel, hogy tolongjanak a népek?
Ha egy kicsit komolyabbra fogtad volna a bemutatkozásodat, talán még hiteled is lehetett volna.
1, hogyan indíthatsz oldalt ha nincsenek embereid, másképp fogalmazok, társaid!
2, admisztrátor helyettes az olyan bizalmi féle... nincs bizalmasod? Rég rossz.
3, Fórum moderátor, hmmm aztán honnan a nagy hit, hogy jól moderálna kispistaistike aki jelentkezik?
4, más poszt?
Bocs. nem kigúnyolni akartalak, csak rávilágítani arra, hogy érzékelhetően meggondolatlan a hírdetésed, az más kérdés, hogy ahogy Peet írja, rossz helyen kopogtatsz.
Peet, milyen konkurencia?
-
Skull:
Számomra nem volt teljesen érthető: Maya tutorialokra gondolsz?
(És azon belül bármi.) Vagy bármilyen tutorialra (pl: ping-pong) és azon belül lenne Maya is...
-
hehe, lehet, hogy nem a legjobb helyen kopogtatsz, épp készül a konkurenciád honlapja:)))
maya3d.hu
azért lessed meg, mert ütős lesz:)) -
Skullkid #9732 Hi all!
Keresek embereket készülő új oldalamhoz:
Az oldal témája: tutorialok
Tutorialok témája: mindenféle - nincs témához kötve, az oldal célja hogy összegyűjtsön mindenféle tutorialt.
Keresek:
- tutorial írókat
- adminisztrátor helyettest
- min. 2-3 fórum moderátort
Ha kell még valamilyen más posztra is tag, jelezni fogom.
Kérem azokat, akiknek tetszik az ötlet, hirdessék meg máshol is hogy milyen posztokra keresek embereket. Köszönöm!
Elérhetőségeim:
- email: [email protected]; [email protected]
- MSN: [email protected]
- Yahoo!: Skullkid_HUN -
---Találkozó---
Aki még nem írta le, hogy jön, vagy nem és ha igen kb. mikorra, az tegye meg, mert eddig kevesen vagyunk és akkor elmarad!!!! -
Peet: Már tegnap kipróbáltam A RAT 6.01-et. Be is lehet tölteni maya6 alá a plugint. Meg is jelenik az ikonsor. Azonban pl render globals vagy bármilyen más ablak nem jelenik meg, renderelésre lefagy, ha bevan töltve a renderman és úgy akarok scene-t betölteni szintén lefagy a maya. Nem értem:( Ha megoldottam leírom mi a gáz vele és felteszem a szerverre. Nagyon jó lenne ha menne. -
Azmodan #9729 ha tudtok ftp-t, ahova mehetne az Apache tutor első 4 videója, akkor ne kíméljetek, priviben lehetőleg:) -
Amúgy jó odafigyelni a maya könyv tutorjaira, mert amikor megvettem és átnézegettem anno, több helyen is hibás volt ahogy nálad is, vagy kihagytak lépéseket ami nélkül nem lehet megfelelő a végeredmény.
-
Meg én sem vagyok hajlandó emiatt leváltani az 5-öt :)))))
Ja meg az MR miatt sem :)))
Tudom, tudom, csak a szorzószám kérdése....majd megnézem! -
Köszi, húgi! :)
4 CD-s...hmmm, ezt nem mondta a gyerek...nos akkor sok sok üdítőre illetve egy fél pizzára és üdítőre meg leszel hívva :)))))
-
Tény, hogy nagyon nem vagyok képben, mint már mondtam: NEM ÉRTEK HOZZÁ!!!
Olyan nagy baj, hogy nem tetszik ez a keleti stílus, mi????
Attól még lehet jó, meg minden, de nekem nem a szívem csücske!!!
"Nagy szemet meg aztán végképp egy darabot sem láttam benne, úgyhogy innentől kezdve tényleg nem tudom, hogy miről beszélsz... "
Talán nézd majd meg a FF2-öt, mert én arról beszéltem!!!!!
Akkor hívjuk keleti stílusnak, jó???
Szal az FF2 már teljesen keleti stílusú lesz :(
Én csak ennyit sérelmeztem, hogy ha egyszer csinál végre egy reális, akkor miért tér vissza!!! :))))))
TÉMA LEZÁRVA!!!!! :P -
Hiftu&Astrantia : thx, így már menni fog!
Deko: ugye csak szivacc? -
Azmodan #9723 ja értem, akkor én is jól értelmeztem ezt:)
igen, én csak a 33 db avit találtam meg, nem láttam ISO-t....de hát csurok-csurog, csak leér idén :D -
tud.. lemodellezed a ket fejet, aztan blend shape :) -
Főnix:
->
-
azmodan: nem, csak neha atkapcsolnak olyan modra par orara...
masik kerdes: te videonkent szeded? mert en az iso-t.
-
Főnix: hát ezért (is) van az outliner:) -
Circket mi ez a FantaMorph??? -
Cricket #9717 Sziasztok! Nincs meg valakinek itt ennek a fullosa? A Maya tud ilyet 3D-ben, önmagától vagy pluginnel?
-
astrantia #9716 hiftu megelőzött:) -
astrantia #9715 Godfather: a Move Tool-nál kivetted a Retain Component Spacing elől a pipát? (Tool Settings -> Move Snap Settings) -
Phoenix:
Beállítottad a move tool optionjában, hogy ne legyen a
Retain component spacing bekattintva?? Mert azt ki kell szedni
a megadott működés érdekében. -
Godfather a 6.0-ás maya alá renderman artist tools megjelenéséről. -
Peet, miről van szó? -
Beírom ide is, mert bár Maxos tutor, az alapvető lényeg benne van, max Mayában máshogy kell a funkciót előcsalni. Viszont annyira alapmű, ami benne van, hogy hihetetlen. Concept car a tutorial elnevezése, én DC-ről szedtem, ezért nem tudom honnan lehet szedni, viszont akit érdekel, annak kötelező darab! Ezt írtam róla a fórumban, csakhogy érthető legyen, miről írok:
Asszem életem eddigi legjobb autómodellező tutorialját találtam! Félelmetesen jó, ami ebbe nincs benne, azt nem érdemes tudni az autómodellezésről!!! Találkozott már valaki vele? : Concept car tutor, 14 avi, kb 600 mega, és a conceptcar is nagyon ottvan benne!! Erős a gyanúm, hogy az a srác csinálta, aki anno az Elise-t. Csak most nem siet, és nem hotkeyezik, hanem mindent Modifierstackból, hogy lásd. Mindjárt az elején eldobtam az agyam. Ugye anno a planere rádobott egy see trough-t. Most más van!!! Plannek material, animautokey bekapcs 2 frame, első frameben opacity 50%, második frame opacity 10%, és kész. Ha át akarsz látni rajta huzogatod az animcsúszkát!! Ötletes! szal jó az egész!!!!! Ahogy nézem, egyre nagyobb a meggyőződésem, hogy a világ legjobb tutorialja a témában!! Tényleg hihetetlen!!!
-
Boba, ha ez a hír igaz, akkor szólj, ha megtaláltad neten, én is elkezdek rá vadászni, csak legyen végre egy perc szabadidőm:) -
Azmodan #9709 a La Taverne már csak regisztrált userekkel megy tényleg??? :( -
Azmodan #9708 estét
na első videjó lent van az Apache-ból...érdekes, és jó minőség! -
Amit Hiftu a #9484 -ben írt, az nekem nem úgy működik ... (snap to grid) Pedig most az is jó vóna... -
Hát sok csoporttal kéne mahinálnom, és télleg nagy segítség lenne az adott beállítás. Amúgy meg tuti van ilyen, az Alex mondta... (Alvarez :) )
Csak régen találkoztam már vele, és nem tudom most tőle megkérdezni... -
Minek az neked? Szerintem az az egyik olyan dolog aminek semi értelme. Így szabadon tudsz mindent kezelni, és plusz egy felgombot megnyomni azt hiszem nem fáratság. Úgy viszont ahogy te szeretnéd, ha csak egy tagját akarnád mozgatni a csoportnak akkor az egészet fel kéne bontanod.
Ez az amit Pl. max-ben nem szeretek. Mayában szerintem nem is tudod ilyenre megcsinálni, (persze megírhatod a kiegészítést mayához ha gondolod :P) épp azért mert a fejlesztők is úgy gondolkoztak mint én. Mi a fas*nak?
Ettől függetlenül lehet hogy van értelme, csak én nem jöttem rá (előfordult már :P lol). Szóval miért is akarod ezt? -
Azt hol állítom be, hogy ha egy csoport egy tagjára klittyelek, akkor az egész csoportot válassza ki, és ne kelljen még felfelényilat is nyomni? -
Na, lassan de (talán) biztosan haladok a Falcon textúrájával :D
egy kis mintát tudok mutatni összehasonlításként:
Régi textúra részlet:
http://www.tar.hu/magoo/minta_regi.JPG
Új textúra részlet:
http://www.tar.hu/magoo/minta_uj.JPG
ráadásul frankón bumpolva lesznek a sérülések is meg minden mostmár.
Ugye jobb lesz így az új textúra? :D -
Cactus Joe #9702 Hali!
Kösz a segytséget, sikerült megoldani a gondot. Csak a hülye tutorban duplikálás van, és úgy nem műxik. Eddig még nem találkoztam ilyen hibával benne, majd ezentúl kicsit más szemmel nézem... :) Nagyon kösz a segítséget mindenkinek! :)
Joe