Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a határidõ kissé szros volt ezért a bemutatóra ami kb 3 hete volt egy nem egészen tökéletes változta ment el epróbb hibákkal... de ezért mindjárt belinkelem ha sikerül
asus p5b plus,Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600,2 gb kingmax 800Mhz, Asus GeForce EN7300GE 256MB,Samsung 400GB 7200RPM 16MB SATA2
asus p5b plus,Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600,2 gb kingmax 800Mhz, Asus GeForce EN7300GE 256MB,Samsung 400GB 7200RPM 16MB SATA2
Az arányok akkor pont most jönnek jól ki. A bolygó ahova tervezem elég nagy hulámok vannak (A bongó 15méteres elvben, hullámok 35-40méteresek elvben) Kicsit olyan, mintha makett lenne:/ Végülis ez egy tesztanim (Hja, amúgy megvan az új verzió az új vízzel, csak 8 mega, nemtudom hova felrakni. Bár lehet újratömörítem és kicserélem a régi animmal.)
Hmmm egy kis 5letet szeretnék kérni egy új megrendelésemhez: egy törött üveget kellene modelleznem amit majd egy bizonyos kép elé kellene tennem... az összeillesztést pedig vmi kompozittal kellene megcsinálni.a lényeg oylan hatást kell elérnem mintha az adott kép egy repedezett üveg mögött lenne. CSak kicsit gondban vagyok ,mert én ezt úgy terveztem ,hogy egy összetett anyagot hozk létre..de nem akar sikerülni..ha vkinek esetleg van használható 5lete ,hogy hogyan lehetne megcsinálni azt megköszönném. Üdv
Akinek kellek: 145-131-952 ICQ szám... inkább itt.
2: hangcodec bajod nemlehet, nincsbenne hang.
3: hajráhajrá!;)
Komolyan mondom kivan már mindenem. Nem én dolgozom lassan, hanem egyszerûen nem érek rá. Hónapok óta annyit haladtam a varázslómmal, hogy van egy botja, meg egy félkész ruhája:(((( Na mind1, mostmár gyúrni fogom keményen. Addig is mindenki munkára fel!:)
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
nagyon jók és az attribute editorban utána kedvedre állítod és a színnek én egy világos kékes zöldet ajánlanék..
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Fluid... "F1" és hajrá... én jobban nemtudom leírni mint a Maya beépített helpje. Ott keresd meg. Ha ezek után sem vili valami, akkor kérdezz!
Kaptál egy privit, ha minden igaz...
Youth
KÉP
Most ezzel fogom ujracsinálni az animot. Ez FULL mental sajna, fluid effects-et nem támogat renderman, esetleg majd poly-bá konvertálom és akkor hajrá.
A víz shaderje jó, de kéne rá egy kis moszgás... mintha hullámozna vagy valami mert így... nos... :))
A repülõ nagyon király!
Valami adatokat elárulnál? Renderelési idõ, egy framet meddig renderelt, stb, stb...
Aldaryn: Szóval... Azért kapnak nagyobb csillogást azok a részek amelyek töredezettek, mert az frissen tört le, míg a régebbieket moha, kosz fedi azok a törés következtében még nem tudtak annyira bekoszolódni...
De ne hidd hogy láma vagy. Ezt az egész textúrázást, melyik map mire való most kóstolgatom mégcsak...
Youth
és milyen formátumot?
Ha ezzel készenvagyok, akkor jöhet a vízalatti világ, aka Gungan underwater city, az SwEp1-bõl. Ha ez is meglesz, akkor jönnek a halak, esetleges szörnyek... Majd a kasszasiker a mozikban

lesz..ne hagyd abba félorás avit akarunk!
Avi(1.8 mega körüli)
ÉS egy képet kiszedtem külön a videóból, hátha valakinek nagy az:
KÉP
+1: A diffuse mapból eltávolíthatnád az árnyékokat! Ne zavarjon, hogy így esetleg PS-ben nagyon "furcsán" néz majd ki, renderben annál inkább jobb!
per aspera ad astra
Ez lett:)
a fehér foltal ne törõdjeteke az egy planar kisérlezteztem a feliratozással:)
Lekonel: Ha nem viccbõl kérdezed, akkor nem viccesen válaszolok:) A specular map adja meg, hogy a felületen hol lesz becsillanás illetve milyen élességû/intenzitású. Például ha felraksz egy shadert, vegyük Youth tégláját. Esõben mondjuk a felsõ része csilloghat, az alsõ része nem, mert nem éri víz, vagy ott koszos, és ott kevésbé csillog. Fõleg ilyen célkora szokták használni. Én úgycsinálnám meg, hogy fognám a diffuse textúrát, (az alapot), Photoshopba benyomnám és grayscale-vé alakítanám. Innentõl meg elõvenném a darken/dodge tool-t és szépen megbûvölném a képet, hogy csak ott legyen fehér ahol kell is. (Asszem a fehér résznél fog csillogni. Ha nem akkor meg nyomsz egy invertet és kész.)
Peet: Van opera Linux alá? Winalatt tökre megszerettem és szeretném itt is azt haszálni.
még1szer bocs!
per aspera ad astra
A böngészõd támogatja a Java-t?
Itt egy közvetlen link:
http://www.freeweb.hu/oryon/tanulmanyok/ocsarnok/ocsarnok.html
Nézd meg: behozta a képeket & a szöveget?
Ha nem menne & megadod az e-mailcímed elküldöm levélben...
Oryon
De köszi, meg is nézem javít e...
Oryon
Második okoskodásom, igenis Unixot használnak több helyen. Fõleg az igennagy szerverekben.
Harmadik okoskodásom: Hagyj lógva ma.
Boba: ne okoskodj mindenbe, nem tudom mi bajod azzal a tesszalációval 1, de ha bajod van, akkor mond, hogy mi, ne csak azt, hogy csúnya. 2 a linux a unixból alakult ki, másrészt amit ma linuxnak hívunk, az kizárólag a kernel, a disztrib már lehet uhu, red hat, debian stb...
a gombok külön vannak...ahogy igazából is