Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd eldõl a végén... csak azért nem akarom kompozitálgatni mert... mert... majd meglátom :))
Youth
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Hát a textúrát meg a bevilágítást párhuzamosan fogom csinálni. MR-el renderelem, ki fog akadni a gép :)) ugyanis MR nem tud paint effectet számolni így polyba át kell rakni mindet... külön layerbe lerenderelni, kompozitálni nem akarom :/
gyraph: Nagyonjó!!!!
Youth
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Nagyon hiányoznak a textúrák, növények ,stb... de a modellezést mindjárt befejezem. Juppi!!
Youth
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Megtartják a mozgást?? Hûûha!!!
Még mindig nem tudtam megcsinálni hogy egy poly tesre fessek paint effectel :/
Youth
igen ez nagyon jo dolog a maya ban, és ezeket lehet animálni is, fa virág, fü (hamburger :o) ) kinö a földböl és hasonlo kis effektek, és ha poli vá konvertálod, akkor ugyanugy megtarja ezeket az animált paramétereket :o)
Valószínû növényzetet is MR-el rendelem... Polyvá alakítottam a Paint effectet:
Ray Tracelve...
Shadow mappal kivitelezve...
Bye :)
Youth
Youth
gondolom lehet a colormapnek mozgó képet megadni... franc se tudja
Hogy lehet test felszínére festeni fát meg ilyeneket? Nem találtam azt az opciót hogy ne gridre hanem tesre fessen :/
Elõre is köszi!
Youth
asus p5b plus,Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600,2 gb kingmax 800Mhz, Asus GeForce EN7300GE 256MB,Samsung 400GB 7200RPM 16MB SATA2
asus p5b plus,Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600,2 gb kingmax 800Mhz, Asus GeForce EN7300GE 256MB,Samsung 400GB 7200RPM 16MB SATA2
Most áttérnék egy másik témára: nem tudom a higanycseppekkel ti hogy álltok modellezés és animálás területén, de én gyakorlatilag semmit nem tudok az egészrõl és olyan részecskerendszert sem sikerült eddig készítenem ami kicsit is hasonlítana rá... ötleteket várok ,hogy ki hogyan csinálná..
pl múltkor mesélték, hogy kidobó gyerekhez odamegy a kis seggdugasz cigány és elkezd magyarázni:
"Ne póverkodjál, mi többen vagyunk!":)))))) azóta ezzel oltjuk egymást:)))
Dekó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hol lehet veled kapcsolatba lépni?:))) beszélni szeretnék veled!
kaldorfklub ha esetleg nem mûködne akkor itt a gépem innen is le lehet szedni az ftp éjjel-nappal él (máramikor a kábelem nincs megtörve:ÐÐÐ) ftp://192.168.1.12 login:anim password:anim
Quicktime jó ötlet, én is szeretném, cska linux alá nem sikerült még beüzemelni a quicktime-ot:(
Boba én ebbõl a megfontolásból nem engedem szüleimet a szobám közelébe rendrakás céljából:))
Peet: próbáld ki Quicktime-mal Boba avi-ját, nekem azzal ment. Mindenkinek jó Mayázást:)
Üdv.
Peet 2: Asszem kipróbálom a premiert valahogy és divx-be fogom tömöríteni.
Lekonel: Make boat bevan állítva, csak roszul. Nem én animáltam rá így a vízra, a maya. Csak mint mondtam, roszul van beállítva, és ezmár csak renderkor jött ki nekem...
Amúgymeg... így nemlehet dolgozni. Iskolában kiidegelnek és arra jövök haza, hogy muterom szanaszéjjel rendezte a szobámat cd-ket meg minden... 1 órámba telt mindent visszapakolni, árghh!
boba ha a vizben uszik vagy rajta akkor van fluid surface lokátor és akkor frankon lebegni fog...a vizen
a fluid tul. alat nézz körbe lokator és boat lokator a neve
Boba próbálj ki 3. kodeket:)
2: Ez a vízalatt fog úszni elvben, az animban meg a vizen úszik. De a véglegesben mindenképp a vízalatt fog közlekedni.
Tömörítsd más kodekkel mer ez szar:))) Amúgy nem lesz rossz a bongó!