Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ennek ellenére mondom hogy nagyon jó kis renderelõ a MR, mivel alap maya render GI-t ilyet lese szar 😊 Ray tracet is úgy kell beállítani hogy menjen, nahát!!! 😊
Amúgy az oldalamon semmmi design nincs ha észrevetted, valahogy ehehz sík vagyok 😞( Majd egyszer össze szeretnék dobni egy jót, de abban lesz PHP -> vendégkönyv, minden... 😊) Persze ez is álom...
SSS-t valaki megnézte?
Youth
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
De hogy az istenbe fogom lefényképezni az envoirementet a reflection map-be. Tulképpen majdnem az mint a hdri csak nem az, de nekem bõven elég volna kezdésnek😊
HDRI amúgy sokáig renderel?
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Majd szívromahamot kaptam mikor a mental ray nem renderelte le a kocsit.
Csak négyszögbõl állt a modell, de egy jelentéktelen kis háromszög a legeldugottabb helyen, grrr, na ez az a pont ahol "********** * ***** *****" (Youth helyett moderáltam 😊
Ezért utálom ha félbemarad a munka, így éjjel nappal nyomnám 😊
Itt a Wire:
Jó hibakeresést. Mint mondtam nem kevés edge-t ölel föl, úgyhogy ha valamirõl kell Zoom akkor írjatok.
Csak azért is, MENTAL RAY:

Oryon
Nenadesz: mint írtam bizti nem ilyet csinált 😊 Azért köszi. Meginterjúvolom.
Peetmaya: mail ment.
Oryon
Kis segítség kéne!
SubSurface illumination shader
Nem tudom egyszerûen behozni... hogy kell használni?
Elõre is köszi!
Youth
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ezt a reflekció fényképezést nézze már meg nekem valaki, hogy kell használni!
Youth, hogy csináltad ezt a fejet? Marha jó, szeretnék én is ilyet csinálni, mert egyszerûbb, mint elõrõl megfesteni a textúrát...
Oryon
Youth: Majd holnap belinkelem & meglátod milyen sûrû lesz. Amúgy én mindig Subdiv.-ben ellenörzöm, hogy mennyire lesz sima a felület. Ha ott egy pici kis eltérés is van akár órákat is küzködök, hogy ne legyen 😊
Oryon
Oryon: Szép, szép de mint mindig: WIRE!!! Ugyanis akkor jobban kitûnnek a hibák...
Elõre is köszi 😊
Youth
A képen az IF I CAN TURN BACK TIME jelenetem kezdeti állapota látható...
Ha nem felismerhetõ ez egy Ford Mustang Shelby Cobra GT 500 lesz - remélem nem maradt ki semmit 😊
Az elmúlt napokban csak a 350-esrõl és 500-asról készült képeket nézegettem...õrület amennyi csak az 500-asból van/volt. Végül a KR sorozatra hasonlító 500-ast választottam (nem ELEANOR-t, mert az már tuningolt és nekem egy régi, eredeti kell 😊, de ennek a kidudorodó lámpája nem tetszik...mindent úgyan olyanra szeretnék csinálni, de a lámpát egy süllyesztett lámpájú 500-asról "vettem". Ez a szép a 3D-ben. NO LIMIT 😊
A modellezés lassan megy, mert minden apró részletre 5-10 variációt csinálok "és a végén csak egy maradhat" 😊
A képen látható egy kis ablak, mely egy kattintásra átrakja a poly-t subdiv.-be és még 2-3 parancsot végrehajt, a másik meg visszaalakítja...ha kell valakinek megosztom.
UI: Végülis egy régebbi mentéssel még megy, de a ByronPolyTools Bevel még mindig nem megy...csak a Selection Loop + elmozgatás vonal mentén...de az 1000-el 😊
Oryon
Egy kis idõtöltés:
Összevágtam 3 fotóból... Valójában ezzel még szartsem értem, mert rossz minõségû a fotó, tehát még 1x át kéne festeni + reflekció, bump mapot meg minden szart festeni. De ha a csajszit csinálom úgyis megkell, mostcsak egyszerûen összevágtam, ez gyorsan megy 5 perc alatt megvolt 😊

Youth
hm valami faszántos hátteret kéne neki adni nem?😊)
😛
Srácok kell valami plug-in esetleg?
Youth
üdvelet
Youth
Mindegy énis megcsinálom a kis tutort hátha valaki modemes és nem tudja leszedni a 33 MB-ot 😊)
Youth

Segítek ebben ha kell...
Youth
Nah srácok valaki adjon már bevilágitási tanácsokat😊 meghogy élethûbb legyen!
GIJoe val probálkoztam de az nem hozott sokat konyhára...olyan lett mint makett😛
TurbinasJozsi_beta
nem haladok valami gyorsan, egyrészt mert lusta vagyok, másrészt mert csak akkor csinálom amikor már nagyon nemtudok mit kezdeni magammal 😊)
x