Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nahát, le a kalappal!! Nagyon tud a srác, dinamikát mindent ismer... 😊)
Youth
Penatesz, este meglesem egészen pontosan mit is kell beállítani, én is szívtam már ilyesmi miatt!
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
sub-dt még nem próbáltam de fogom.
--
oryon majd kesobb leirom a sss-t
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Peetmaya: Probalkozom azzal,hogy a nurbs-jaim ne legyenek ennyire szogletesek,de azon kivul,hogy a Crv Precision Shaded-t nagyon nagyra allitom,mas otlet nem jut eszembe.De ha van valami jobb otleted,akkor szivesen veszem,mivel ez engem is zavar.
Orion: azt hiszem,hogy ezt lattam a honlapodon korabban,ha jol emlekszem.

Penatesz
köszönjük Deko a linket. nagyon durva!
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
deko --- az élet értelme: 42 ---
A kocsi nagyon frankó továbbra is...
Youth
Hi. Na itt egy kis update:
ByronPolyTools érdekesség: Ha pl. egy ív 100 Edge-bõl áll és nem akarom mindet kiválasztani, akkor ha kijelölöm az általam kijelölendõ EDGE-k közül az elsõt és az utolsót, akkor a LOOP kijelöli a köztes EDGE-ket és nem mind a 100-at 😊
Nenadesz: Azt az SSs-es képet a LightWaves oldalról vagy a http://test.jzinfo.com/bssrdf.htm-ról letöltött shaderrel csináltad???
Leírnád pontosan mit hova kötögettél, és mindent részletesen...
Youth: Nem tudom meg tudtad-e oldani a LightWave3D oldalról letöltött shadert:
Nálam is kiírta, hogy Mayatomr ABORT...de csak mert elnéztem...a maya.rayrc fájlba ezt szúrtam be:
link "{MAYABASE}/lib/
mi "{MAYABASE}/include/
De ott szerepel: SHADER NAME 😊 tehát csak be kell helyettesíteni:
link "{MAYABASE}/lib/md_subScatter.{DSO}"
mi "{MAYABASE}/include/md_subScatter.mi"
Ez a jó megoldás (ha nem írtam el 😊, hátha te is elnézted.
Nálam így lerenderelte és hatása is volt a tárgyakra, de nagyon csúnya lett (no SSS).
Pedig egy Tutorban Max 6 alatt ugyan ezen a plugin mindent megcsinált!
Nézd meg hátha te többre mész vele!!!
Penatesz: Én is megcsináltam ezt a tutort. A készítõ nagyon jó dolgokat csinált még...azokat is csináld meg!!! KÖTELEZÕ!!! 😊
Boba: Szvsz csak azért szögletes, mert nem nyomta le a 3-as gombot...
Oryon
Texturazas elotti allapot:

Penatesz
Shave and Haircut se ment... nemtudom mi van de nagyon profi lehetek ha egy egyszerû plugint se tudok felrakni 😄
Youth
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
a script azt irta ki hogy hianyzik egy ket file, fel volt teve a shave and haircut is? amiatt is rinyal szerintem.
Én meg valamit felülírhattam de nagyon, mert a Mental ray már semmitse renderel le 😊 Király!! nemsokára úgyis lesz format c: újrarakom és akkor minden jó lesz 😊)
Youth
Megmarad. És még pár materiálnál is megmarad, eddíg kb 10et próbáltam ki, azok közül 3al ezt csinálja. Ha mayás blinnt használok, akkor azzal adok egy pofont a szarnak, mert csak a színt tudja átvinni, pl azt már nem, hogy tükrözõdnie is kellene.
Amúgy meg csinálj valami szépet nekünk!!! Jó nézni a képeidet! Úgyhog tessék dolgozni!!! És ne suxozzál 😊))
Youth
Tehát csíkos lesz a trágy, nemtudom miért. Bármilyen objectre rakom, mindíg ezt kapom. 5letek?
SSS szintén cool.
Aldaryn meg mostanában sux. Az nem cool. Jó ssszést.
per aspera ad astra
Na felraktam megint ugyanúgy. Mindent megcsináltam, de bármilyen sss-es fájlt megnyitok ezt írja a script editor:
// Warning: Errors have occurred while reading this scene that may result in data loss.
Please check the Script Editor for details. //
// Error: Cannot find procedure "shaveSceneLoaded". //
// Error: Error reading file. //
// Warning: File not found: render_tranvol201.xpm //
Basszus nemlehetek ekkora szar 😞
Youth
Pedig tegnap mégegyszer átvettem az instalt megcsináltam mégegyszer és ugyanaz. :/
Youth
Mert nem jol tetted fel, illetve legutolso esetben megserult valami, de mivel gondolom mentalod renderel eleg valoszinutlen.
itt a scene
(remelem maya6-ban az ablakok megjegyzik a meretuket, milyen dolog az ha minimalizalom, aztan amikor visszalonem marad az ablak minimalizalva es csak scallel lehet visszaloni, vagy maximalizalom... ejnye 😊)
Nenad: hogy jött össze a mentallal az sss?
Nem raknád fel a shadert, kielemzem 😊) Mert 2 év múlva se találom meg...
bssrdf meg igazi sss vagy csak beégeti a testet ahol több fény éri?? mert nekem úgy tûnik.
Youth
a mentalos is hasit, samplingtol fuggoen.
http://test.jzinfo.com/bssrdf.htm
mentalos : http://www.lightengine3d.com
eh megnyomtam a kicsinyites gombot a browserben 😊

A masikat meg nem probaltam ki, mindenesetre igy max utan maya elegge korulmenyes... 😊