Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toltheted.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

fasza gyors, 500k hasit felfele 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

oke 😊

Peetmaya
villamvadasz.hu
usr/pass: villamvadasz

belépsz a users/peet könyvtárba és ott lesz egy Maya 6.0 könyvtár, oda tedd fel nekem.

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

nem beta.
ha adsz szervert felteszem.

És ez már nem béta ugye?😊
leszedhetõ?😊)
nincs kedvem béta szarral veszõdni...

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

Peetmaya
bár mondjuk hülyeség, nekem linuxom van, de azért eltenném magamnak a winest is, mert kell az is😊

Peetmaya
én nem tom szedni valamiért, felteszi valaki serverre nekem?

youth
Oké azt szedem...

Youth

olyasmi, 205. Hat eddig nem ment vele egyik sss shader sem, updateltek rendesen a scripteket, meg mentalos sss sem, pedig azt hittem az azert kompatibilis.
de maga a program jobbnak tunik.

youth
200 MB-os ZIP va nneked is?

Youth

youth
Köszi, nézem...

Peet: igen

Youth

Peetmaya
6.0-ás mayáról van szó, elnézést a láma kérdésért?

youth megy a 6-s leszedtem dcc-rol (antidot) maya goldra keress ra,Ami elsore tetszik benne az pl az hogy az ablakok vegre megjegyzik a meretuket. Uj mental is van benne 3.3.1
a tobbit igy elso latasra passz.Igy az 5 utan mintha jobban ossze lenne szedve az arva.

Peetmaya
szét is hullott😞
basszus, nem tudom betölteni a file-t mert 37Mb😊)

youth
Összejött a banda 😊

Youth

Peetmaya
Na, mindenki most van itt?😊

Peetmaya
hát olyan félig real félig nem az😊)
photorealra úgyse tudom megcsinálni, de azért valahogy nézzen má ki, ne egy rajzfilm figura legyen...

youth
Okés csak kérdeztem .))

Youth

Peetmaya
Youth a shadere szerintem marad így, mert többet nem tudok egyelõre hozzátenni, bele kéne asni magam a shading utilityk használatába, de sok más dolgom is van mellette, úgyhogy...
Amúgy én is folyamatosan hesszelem az embereket, hogy hogyan csillan meg rajtuk a fény😊)
ereket rajzoltam rá, csak nem érvényesülnek sajnos😞((

szerintem ez a fej jo, nem hinnem hogy fotorealizmus lenne a lenyege.

youth
Peet:
Hol tart a fej? 😊
Amúgy mégvalami eszembe jutott:
Ha megnézel egy emberi arcot, fejet, akkor sokkal színesebb. Zöldes, kékes halvány ereket rajzolhatnál rá... Meg nézd meg magad nappali természetes fénynél tükörben. Én mondjuk most nagyon szeretnék majd szép skin shadert csinálni úgyhogy anyámat, osztálytársakat szoktam bámulni, nézni milyen a bõrük, mennyire világos, hogy éri a fény, hogy majd késõbb tudjak viszonyítani...
Ez persze csak tipp, mint tudod.

Youth

gyraph
Koszonom Boba! Ujra latok 😊.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Boba
Display - Fast interaction...

azt hittem csak szorakozol, bocs 😊

gyraph
Nem...nem viccnek szantam...abszolut kezdo vagyok. Segithetsz egyebkent cinikus kritika nelkul is.
Egyebkent koszonom 😊.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

ketlem hogy a kartyadnak lenne barmi baja. -ezt remelem csak viccnek szantad...
allatalab minden 3ds programban be van epitve automatikus degradacio, ha nem eri el a viewport mozgatasa/forgatasa az adott fpst, preferencesben talalsz vmi ilyesmit.
kulonben meg bekonfiguralhato az is hogy a kontrollpoly mennyire legyen reszletes. Jobb esetben

gyraph
Nurbs model forgatasa/szerkesztese kozben , ha a reszletesseg fullon van(3), miert degradalja vissza mindig latvanyban alacsony reszletesre(1)?
Amint megmozditom/forgatom a modelt szinte darabokra esik. Mar probalkoztam a videokartya opcioinal vonalsimitassal stb., de eredmeny nelkul. Normalis, hogy ennyire szethullik a kep, vagy kezdhetek aggodni a kartya miatt?
Az a baj, hogy ez mar nem ugy nez ki, mintha csak a kontrol polygonok huznak a nurbs modelt, hanem szornyu 😊.

youth
Na szép... 😞
Miért van az hogy az összes MAGYAR fórum errõl szól? Eddig ez kivétel volt, de ne sûlyedjünk már D21 szintre!!
Valakinek baja van a másik stílusával tessék privátban elintézni!!
Na ennyit errõl...
Újra MAYAé a fõ szerep...

Youth

Boba
Peetmaya, ezt tanácsnak szántam, de a gondolod hozzád sem szólok többet... and so on.

Peetmaya
hopp a monológom elejérõl lemaradt egy sz betû a tud.. mögül. sorry

K.András
Szerintem is Nenadnak van igaza 😊

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Peetmaya
részben egyet értek Nenad-al, Boba néha nagyon idegesítõ tud lenni, amikor olyan "kritikával" illetsz néhány embert, ami inkább menne el fikázásnak, mintsem szakértõ véleménynek. Az, hogy Youth azt mondja gumiszerû a bõr az ok, lehet az, lehet nem. De az milyen hiba, hogy túl rücskös a bõr? Láttam én már olyan rücskös bõrt, amilyet elképzelni se tudtam volna. Meg hogy vastagabb ajak kell. Hát basszus, ez így született, ne mondd már nekem, hogy ne lehetne ilyen. Szal légyszíves értelmes kritikát, ne fikázást. Oryonnak is igaza van a szájjal kapcsolatban (a belsõ fényerõ a shadowcast off miatt van, nem lesz ilyen világos😊, a fogak nagyon gányok, meg lesznek csinálva.

na mind1, tényleg ne marjuk egymást, mert attól nem leszünk elõrébb. De Nenad, nem tudtam hogy ilyen rég óta 3dzel, lenne egy kérdésem. Hogyan kéne jó skin shadert csinálni?

Penatesz
Miert nem lehet egy vitat szemelyeskedes nelkul pusztan objektiv modon ervelve folytatni?

Youth,moderalj!

Penatesz

youth
Most hogy sikerült bekötnöm az sss-t és visszacsinálni a felülírt MR-es fájlokat, volna is kérdésem 😊)
Hogyan lehet megadni azt hogy milyen mélységig hasson az sss? Brazilban megadtam a ticknesst és kész...
Itt hogyan lehet beállítani ezt?
Elõre is köszi!

Youth

tolem tobbet nem...

youth
Skacok!
Nem kell egymásnak esni... Igen Nenad balfaszok vagyunk, és azért jövünk ide hogy megtanuljunk dolgokat hogy kevésbé legyünk balfasz mint az átlag...
Nem kell szíttani itt a kedélyeket 😊
A fórum azért jött létre hogy egymást segítsük, nem fikázásból. A résztvevõk nagyonis tudják: Még fejlõdni kell...
Nenad! Örülök hogy itt vagy és segítessz nekünk, megosztod tapasztalataidat. Ne arról szóljon hogy mekkora makkerek vagyunk.

Elõre is köszi!

Youth

Boba
1: Nem muszáj hozzám szólni...
2: Másokkal példálózom... Ahogy Te is idéztél másvalakitõl.
3: Nemtudok egy egyszerû shadert bekötni... Bevallom, ég is a pofám rendesen.
4: Amigán nem 3d-ztem, méginkább ég a pofámon a bõr...
és végül 5: dõlök a röhögéstõl...

a stilusod az ami basztatja a csoromet, meg az hogy masokkal peldaulozol. arrol mar ne is beszeljunk hogy "nagy mayas" letedre - es ez a tobbiekre is vonatkozik egy egyszeru shadert nem tudtatok bekotni. De repult a flame rendesen...
Haha! 😊)
egne a pofam mint az allat...................
Mondjuk meg meg sem szulettel amikor mar 3dztem amigan.
ez csak azert irom le mert baromi vicces.

inz
gnomon >😉 de nem nehéz, csak kitartás kell hozzá (mint ált minden máshoz :F)

x

Boba
Oryon, animnak tervezem, és az összes épületet leszeretném modellezni amit a képen látsz. De az animtervet már leírtam. Meglátom mit tudok belõle megvalósítani... Sztem az animálásíg nemfogok eljutni, de próbálkozom.

Boba
Nem fontos számomra... Te szóltál hozzám, én válaszoltam. Máshol ezt párbeszédnek (párírásnak) neveznék, itt talán büntetendõ. Sorry, engedelmeddel kicsiny ponttá zsugorodom és megszûnök létezni...

Boba
Youth, icq üzi ment.

nekem nem, csak kivancsi voltam, miert olyan fontos szamodra hogy mondjal "valamit"

youth
Baj??
Ugyan...

Köszi Inz!!
AMúgy csontozást honnan tanultad meg?

Youth

Boba
és 12 leszek, baj?

Boba
Ha annyira kor függõ, akkor várj kb 2 percet. Elõkerítek a családból egy 48 éves grafikust. Német reklámstudióban dolgozik... és nem, nem takarító.

te boba, hany eves vagy, komolyan! 😊

Boba
Kitartanék én renderman mellett, de azt a hülye blinnt még mindíg nemtudom megcsinálni😞(( Ha megtudnám kisujjam nem mozdítanám MentalRay miatt. Azzal renderelek sajna most. Sajna...😞 Nem rosz az Mr, de scene specifikusan kimerem jelenteni, PrMan mérföldekkel szebb, gyorsabb nurbs eredményt hoz.

hat jah, sok az ifju errefele 😊))