Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy kis PS-es "ökörködésemmel" nyúl😊deko --- az élet értelme: 42 ---
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
amúgy megkaptad a mailemet?
Én már bulizok😊)

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Most belegondolva,a golyo lehetett volna tojas is :-)
Kellemes husvetot mindenkinek
Penatesz
Érdemlegeset most nem tudok hozzáfûzni, elég fáradt vagyok az egész napi utazástól...
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepet kívánok!! 😊
Youth
deko --- az élet értelme: 42 ---
MR miért nem rendereli le az alfa csatit?
de a sracnal baromi gyors a net, ugyhogy nem tart sokaig.. csal kerd el a cimet tole...
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
kb fél óra maya 6.0-ás hülyéskedés😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Thx Youth, kérésed teljesítése folyamatban van.
Ezek a képek a név mellett...
egy másik kérdés... mijaza avatar?
Youth, ICQ!
Boba nem tudom, hogy mi lassabb 6.0-ban, de az én 700-as procimon nem vettem észre azt, hogy lassabb volna, pedig egy lassú gépen jobban elõjönnek a hibák. Eddig semmi negatív tapasztalatom nincs a 6.0-val kapcsolatban...
Potyek privát...
ha valaki küldene egy maya 6 linket, azt megköszönném, megvizsgálnám a lassuságát én is 😮)
köszi elöre is
Peetmaya, ha azóta még nem sikerült megoldást találnod a visszafele konvertálásra prábld ki, hogy a meglévõ scene-t *.ma-ban emented és a Requires Mayaxx sort (nálad az 5.01-et) átírod 5.0-ára mindenhol. Én ezt a WinCommander F4 szerkesztõjében a replace (ctrl+H) funkciójával egy mozdulattal kicseréltem.
Valamint ha vannak pluginok, azokat is törölni kell.
A dolog szépséghibája, hogy nem minden olvasódik vissza (érthetõ okonál fogva), némi hibaüzenet is lefut, de mindezek ellenére mûködik ez a "verzió butítási" export.
Ezt én speciel a az 5.0-ból 4.5-be már alkalmaztam.
Sok siker, remélem mûködik.
deko --- az élet értelme: 42 ---
a gi/fake gi os dolog szerintem olyan mint az sss, fake sss, meg "real" sss, mindketto lehet szep, de az igazi szepseg gi-ban szamomra ahogy a feny aramlik, es ez az a feeling amt a fake gi nemigen tud visszadni. szerintem.
Oryon, ugyeugye? a fake GI
nem kell GI meg FG, anélkül is lehet szépet csinálni, és gyorsabban is😊))
na mind1, nem tépem a számat, húzok aludni, mert marha fáradt vahgyok😊)
...ha igen köszi 😊
Oryon
Ha még azt is hozzávesszük, hogy Liam Kemp egyedül, egy 1,4GHzes géppel készítette...persze a renderelés már más tészta 😊
Ami a legjobban tetszet, technikailag, hogy FAKE Gi és csak 100,000 poly volt a karakter + 200,000 a környezet.
Apropó, gondolom Csontozással irányítota a testet, de a kezet hogyan tudta ennyire jól poziciónálni a nõ arcához???
Oryon
http://www.render-time.com/vray/fart1.wmv
üdvelet mindenkinek
😊
/me halacskát modellezett a jelenetbe+2 újabb épület...
Én örülök a szünetnek, végre tudok kicsit többet mayázni.
2. nincs biciglim😊))
3. azért feltalálom én magam, este megyünk, iszunk aztán bûnözünk, de nehéz kivárni a 8 órát😊)))
addig dolgozom a varázslómon
nem tudom kitalálni a ruhájának a nyaka részét😞((
meg a nagy hátránya (legalábbis nekem) hogy dmapshadowst használ, raytrace nincs
ja, és hogy bobanak is tetszen, nagyon támogatott a rib export😊))
most olvastam az sg fõoldalán, hogy az emberek átlagban évente 333mb adatot hoznak létre. hát én ezt már jóval felülmúltam ebben az évben😊
de szerintem én maradok a shave and a haircut mellett, az szimpibb, csak marha nehéz jól belõni...
a hair post process, de mintha lattam volna valami kapcsolatot mental rayhez... holnap megnezem, alsozm eleg volt mara 😊
na meg a szûrés?
van egy ket nagyon okosan megvalasztott parameter.