Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asus p5b plus,Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600,2 gb kingmax 800Mhz, Asus GeForce EN7300GE 256MB,Samsung 400GB 7200RPM 16MB SATA2
(Probald ki, hogy epitesz egy Essemblet Clay-el, Ceramic-al, vagy akarmi massal (mind1), amjd kicsereled Blinnre es figyeled valtozik e vmi.)
Youth: hat tutorial az nemtom mikor lesz e, ill ami lesz az nem lesz akkora nagy szam amire vartok, mert kiderult, hogy a 3dluvr sitenak is kell irnom 4 tutorialt evente, es foggalmam sincs mikor tudok idot szakitani ra.
udv: w
lead Lighting TD - Weta Digital www.balazskiss.com
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Figyelj!
Szerintem unalmas a normális élet... De Te se mondhatod hogy az a tipikus otthon fõzöl egész nap és mosol órákat a patak mentén háziasszony vagy 😊
hehe 😊)
Youth
, mostmár viszont biztosra tudom.
deko --- az élet értelme: 42 ---
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
A gnomon organic modellinghez megvan valakinek a szörny fejénke blueprints je??
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Ward, Te sem tudod, hogy mi lehet gáz a blin shaderrel PrMan alatt? Nemtudom láttad-e a képeket, de ha nem a lényeg annyi, hogy csíkos lesz a tárgy, és mintha az uv-vel lenne kapcsolatban, mert ha azt mozgatom, akkor a tárgyon a csíkozódás is látszik. Ha egy alapblinn-t húzok egy alap gömbre (poly vagy nurbs mind1) risz lesz a material, csíkos. 5let?
Közlemény!
A Déli pályaudvar környékén randaríloz egy koldus, kéreget, néha öl is!!!! Vigyázzatok vele, különös ismertetõjele hogyha elordítod magad hogy Józsi, odafordul...
Wuhhahha
A tutor meg készül, a lképeket kimentettem, csak szöveg kéne de punnyadt vagyok tehát MAJD...
Ja és Ward!! Te mikor írod meg a Te saját tutorodat? Ha? 😊)
Youth
Hi Boba, bocs a kesoiert. Volt anno egy baratom Boba neven, azert gondoltam, hogy Te lehetsz esetleg hasonlo nevvel.
na bye all
ward
lead Lighting TD - Weta Digital www.balazskiss.com
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Ez a kb.4.5 honap, amiota en 3D-vel foglalkozom az edes keves a tutorhoz.
Viszont ti profibbak! Tutorra fel!!! MOST! 😄
Penatesz
Ti mikor írtok valamirõl is??? Haa??? Na errõl beszélek 😊)))
Potyek: Sajnálom nincs ötletem 😞( De mintha láttam volna neten ilyen plugint... Hogy csökkenti a polyszámot. Keress rá angolul. Nemtudok többet mondani 😞
Youth
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Hogy lehet maya val olyat megcsinálni, hogy van két testem, tök egyformák, egyszerre kéne mindkettön modositani (split edge, vertex) , de a két testen különbözö uv set van, szoval annak meg kéne maradni különbözönek modositás után is :o)
Youth
Aldarynnak köszönhetõen jutottam odaáig hogy most 3 képet publikáljak, DISPLACEMENT!!! mi más??? 😊)
A képek szerintem egyértelmûvé teszik mirõl is van szó, ha nem tessék kérdezni 😊
Youth
Mellesleg jó pár iylen izomszimulációs dologgal futottam már össze, a nagyon profi, filmes karakteranimációban nem ritkaság az ilyen, sõt. 😊
per aspera ad astra
CgTalkon olvasgatom a Body topology topicot...
Egy gyerek (stefanoTabacco) ezt írja:
"hi everybody,i really like this topic. it's getting a huge referency for body stuff.
Anyway, in these days, i am writing a very simple muscle deforming plug-in, which it's giving me some satisfaction
expecially for the fact that it is almost as fast as skinning ( it uses skinning, in fact ).
Anyway if somebody likes, i will make it public in a couple of days, just the time to write a couple of pages
on how to use it.
Ciao
Stefano.
P.S.Some test images:
the mesh "follows" the nurbs surfaces"
És a képek:
Meg mégegy csak nagyobb, nem akartam szétbaszni a fórumot...
Jólenne ez a plugin, nemtom ingyenessé tette e...
Felveszem vele a kapcsolatot aztán... szal jólenne... 😊)
Bye!
Youth
deko --- az élet értelme: 42 ---
Es a cim meg mindig ott van...
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ez a displacement map okos dolog, ahogy nekem lejött a próbálkozások során a részletesség a map felbontásától függ, tehát olyan részletes, amennyire csak akarod, és viszonylag gyorsan renderelte le... Használható dolog😊
Csak kíváncsi volnék mekkora a memória igénye.
Fluid effects-el lehet nagyon jó tüzet csinálni, meg fogom tanulni, mert nekem gagyi tûz nem kell.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Mint kiderült (Aldaryn révén) Mental ray is tud microdisplacement-et csinálni, vagyis a felületet milliónyi polyra bontja és azokat tologatja a normálok mentén el... tehát ez nagyon részletes!!!!
Viszont belehet állítani hogy polygontól fügjön, így a tényleges polykat tologatja el...
A maya software render meg a kettõ között áll egy polyt felbont kb 20-30 polyra és azokat tologatja, tehát rossz minõség, de még mindig jobb mintha nem bontaná fel... Amúgy biztos belehet állítani mennyire bontsa de nem éri el a MR szintjét...
Youth
De egy nem világos:
A diplacement részletessége a poly-n lévõ vertexek(edge-kk és face-k) "sûrûségétõl" függ, úgye???
Oryon