Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Youth: ha benned megvan a motiváció, és bennem is, már ketten vagyunk. Mindenképpen össze kéne hozni egy csapatot, mert ha van lehetõség, azt meg kell fogni, ki tudja lehet egyszer mindanyian együtt fogunk dolgozni egy nagy cg filmen😊 Csak meg kell látni a lehetõségeket!
Mayer: neked nem rácsozza össze a rendert? vagy egyátalán 6-os mayat használsz? mert ha nem, akkor nincs kérdésem. 6os alatt még nem találtam olyan krekket, amivel a render müxik.
nya mára ennyi vótam, majd leszek még😊))
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
3dluvr-on szavaztál már?? Mert én igen és nem fogod kitalálni kire 😊))
Youth
per aspera ad astra
Deko csinálnék én environmentet, csak még a textúrát se tudom szépen megcsinálni. A szürke textúrát meg képtelen vagyok egyszerûen belõni 😞. Utálom az ilyet. Malyd ma vagy holnap dobok fel képeket az eredeti textúráról, ha valaki jó ilyen textúrakészítésben, légyszi segítsen. köszi.
Shave and haircutot én is kipróbáltam tegnap. Szerintem nagyon egyszerû (persze ameddig eljutottam) és könnyû is használni. Már alkottam is 😊). Azt is linkelem holnap vagy ma este.
Peet: Az oldalba én szivesen benne lennék. Flash bannereket meg menüket tudok csinálni.
www.gaborhertelendy.com
Az oldal ötlet is tetszik...
Potyek: Hogy csináltad a fûnek hogy szépen fújja a szél? Mert nem tudtam összehozni :/
Elõre is köszi!
Youth
leszedtem zbrush-t, meg hozzá videókat
hát nem egyszerû program az biztos...
nagyon jó, mindenkinek ajánlom
asszem át fogok állni displacement map-ra és 3d festegetésre, mert marhajó!
iszonyat milyen minõséget ki lehet hozni a modellbõl!
jó kis toturt irtál, biztos hasznos a kezdõ bácsiknak néniknek : ) ,
de 1 pici hiba: "(v-raynél
micro displacement, ..." helyett micro triangle displacement.(MTD)
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Youth akármi, tutorok, leírások, minden egy helyen, letöltések ami mayaval kapcsolatos, indíthatunk egy közös projectet "SG Pictures" bandanévvel😊)
megragadom az alkalmat és megmutatom a pfx es animomat, nem egy nagy valami, sima renderelt .sorry , hogy ilyen csunya a minösége, de legalább nagy a file méret :o) probáltam csomo codec et, de ennél jobbat nem tudtam összehozni :o(
http://cg.uw.hu/pfx.avi
Nincs hát arányban, csak úgy odab@sztam... Így nem llátni, mert rosszul világítottam be, meg állítottam be a különbözõ mapokat. De a fal áll egy displacement mapból amit az átalakított fénykép alapján festettem, aztán color amibe kicsit belenyúltam, bump és specular...
Youth
Youth nincs arányban a fû mérete a téglákéval.
Deko nagyon megköszönném!!!
A Shave tutort meg én bevállalom, meg fogom csinálni dinamikára is kiterjedõen mindent, de nézzétek el nekem a csúszást, mert marhára be vagyok havazva sulival, a héten 4 zh és utána vizsgaidõszak😞((
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Lekonel és akire még tartozik: Nincs mit 😊) Bár örülnék ha más is csinálna ilyeneket mint Oryon, Peet... Vagy legalább képeket rakjatok be 😊)
Youth
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
deko --- az élet értelme: 42 ---

Yeahhh! Yupeee! Holá!
Yeeeeeeeh! Kiráááály! AAAAA!!!
Heeeee! YIIII! JÉÉÉ!!! Woááá! Hûhuhuháááá!
AZÁÁÁM! Jeeeeee! Juhééé!!!
(jó lett... szupi, jöhet a többi)
per aspera ad astra
Igaz néha csinál olyat hogy rámegyek egy gombra és szimplán lekapcsolja a mayat :/
Youth
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Youth neked meg gratu a tutorhoz, használható😊)
ps.: ha valaki talál krekket a shave-hez szóljon_😊
www.gaborhertelendy.com
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Mint modtam, még nem sikerült véges idõn bellül renderelni, mert kg 9 megás a file és annyira ki akartam dolgozni hogy már forgatni is a lig bírom 😊.

www.gaborhertelendy.com
Hát igen, lehet leváltom a PS-t és a karakter displacement-jét, color-ját +stb.-t ZB-ben csinálom meg...na jó esetleg a PS-el korrigálgatom 😊
Youth:
Egyszer "rádszólok" és már termeled is a tutorokat 😊))))
Köszi, nekem nagyon tetszik mindkettõ.
Mayer: Szia. A képeidet én is várom.
Peet: Sajna nem jött meg a levél, pedig mindkét póstafiókom stabilan müxik.
Feltennéd egy tárhelyre egy fájlba? (html, doc, txt, stb.) Köszi.
Kis érdekesség: a minap a forma1 után ottragadtam a TV-nél és a Dawson és a haverok-ban (nem néztem már vagy 3-4 éve) mit látok: a srác (aki nem látta a srác (Dawson) filmrendezõ akar lenni) polcán ott figyel egy Adobe Premier és Photoshop dobozka...😊
A Beverly Hills 90210-ben meg szétkapták a gyerek Ford Mustangját 😞(((( -ott szakadt meg a szívem 😊))
Oryon
kepet ugy tudsz beszurni,hogy
a
http://oldalad_neve.uw.hu/keped_neve.jpg
a gepedet pedig kivancsian varjuk
Penatesz
Remélem segítettem... Olvassátok 😊 aztán ha valami nem tiszta tessék kérdezni, ja és ha találtok benne hibát szóljatok, senkisem tökéletes fõleg én...
Youth
valamiért a renderre rátesz egy rácsot, hogy ne lehessen felhasználni a képet...
fenn van a shave for maya 5...
én a 6-ost próbálom most ki
Youth: köszönjük a tutort, "mégmégmégennyinemelééég" 😊
Oké, ráér... remélem jó idõ lesz és akkor mehetek focizni..
Youth
Progress messages in Mental Ray tutorial from Youth 😊)))))))
Nagyon kicsi turo itgazán nem is lehet róla sokat írni...
A displacement az terjedelmesebb lesz...
Bye!
Youth