Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetmaya
hajrá mindent bele😊)

Youth: ha benned megvan a motiváció, és bennem is, már ketten vagyunk. Mindenképpen össze kéne hozni egy csapatot, mert ha van lehetõség, azt meg kell fogni, ki tudja lehet egyszer mindanyian együtt fogunk dolgozni egy nagy cg filmen😊 Csak meg kell látni a lehetõségeket!

Mayer: neked nem rácsozza össze a rendert? vagy egyátalán 6-os mayat használsz? mert ha nem, akkor nincs kérdésem. 6os alatt még nem találtam olyan krekket, amivel a render müxik.

nya mára ennyi vótam, majd leszek még😊))

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

youth
Mester! Te nem félhetsz!!! Semmitõl és senkitõl 😊

3dluvr-on szavaztál már?? Mert én igen és nem fogod kitalálni kire 😊))

Youth

Aldaryn
Azt rebesgetik, hogy nincs veszélyérzetem... de ki tudja, azért jobb félni, nemde?

per aspera ad astra

Mayer
Davidka kb 3 hétig csináltam, de csak hétvégeken.

Deko csinálnék én environmentet, csak még a textúrát se tudom szépen megcsinálni. A szürke textúrát meg képtelen vagyok egyszerûen belõni 😞. Utálom az ilyet. Malyd ma vagy holnap dobok fel képeket az eredeti textúráról, ha valaki jó ilyen textúrakészítésben, légyszi segítsen. köszi.

Shave and haircutot én is kipróbáltam tegnap. Szerintem nagyon egyszerû (persze ameddig eljutottam) és könnyû is használni. Már alkottam is 😊). Azt is linkelem holnap vagy ma este.

Peet: Az oldalba én szivesen benne lennék. Flash bannereket meg menüket tudok csinálni.

www.gaborhertelendy.com

youth
Peet: Ezek a közös projectek akkor mûködnének ha lenne motiváció és egy keménykezû vezetõ 😊 Nos nálam megvan az elsõ mivel jó lenne egy demo realt összehozni hogy majd mutogathassam, persze ettõl függetlenül is meg kell csinálnom, de mint mondtam segítek amiben tudok...
Az oldal ötlet is tetszik...

Potyek: Hogy csináltad a fûnek hogy szépen fújja a szél? Mert nem tudtam összehozni :/
Elõre is köszi!

Youth

youth
Köszi, kijavítottam...

Mint kiderült a MR mikropoligonosra tesszelálló
displacet is tud.

Youth

Peetmaya
aztahétszázát!
leszedtem zbrush-t, meg hozzá videókat
hát nem egyszerû program az biztos...
nagyon jó, mindenkinek ajánlom
asszem át fogok állni displacement map-ra és 3d festegetésre, mert marhajó!
iszonyat milyen minõséget ki lehet hozni a modellbõl!

FRenkie
Youth:
jó kis toturt irtál, biztos hasznos a kezdõ bácsiknak néniknek : ) ,
de 1 pici hiba: "(v-raynél
micro displacement, ..." helyett micro triangle displacement.(MTD)

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Peetmaya
potyek majd írj nekem mailt!😊 tudod mirõl!
Youth akármi, tutorok, leírások, minden egy helyen, letöltések ami mayaval kapcsolatos, indíthatunk egy közös projectet "SG Pictures" bandanévvel😊)

sziasztok
megragadom az alkalmat és megmutatom a pfx es animomat, nem egy nagy valami, sima renderelt .sorry , hogy ilyen csunya a minösége, de legalább nagy a file méret :o) probáltam csomo codec et, de ennél jobbat nem tudtam összehozni :o(

http://cg.uw.hu/pfx.avi
youth
Oké nem baj ha késik csak legyen... Ezt a szerverest hogy gondoltad? Mi lenne a szerveren?

Nincs hát arányban, csak úgy odab@sztam... Így nem llátni, mert rosszul világítottam be, meg állítottam be a különbözõ mapokat. De a fal áll egy displacement mapból amit az átalakított fénykép alapján festettem, aztán color amibe kicsit belenyúltam, bump és specular...

Youth

Peetmaya
Leonkel a szerverrõl. Kéne csinálni ennek a fórumnak egy oldalt, ha gondoljátok és van kedvetek hozzá...
Youth nincs arányban a fû mérete a téglákéval.
Deko nagyon megköszönném!!!
A Shave tutort meg én bevállalom, meg fogom csinálni dinamikára is kiterjedõen mindent, de nézzétek el nekem a csúszást, mert marhára be vagyok havazva sulival, a héten 4 zh és utána vizsgaidõszak😞((

Shave and haircut ot 6.0 hoz honnalé lehet?😊

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

youth
Hi!
Estére egy kis kép:

Csak amolyan unalomûzõnek...

Youth

youth
Deko: Gondolom 😊 Ha lennél olyan kedves, megköszönném... (hagylak nyerni, tudod...)

Lekonel és akire még tartozik: Nincs mit 😊) Bár örülnék ha más is csinálna ilyeneket mint Oryon, Peet... Vagy legalább képeket rakjatok be 😊)

Youth

Hi youth thx for tutor😊

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

deko
ha gondolod egy kicsi tutort összeállíthatok róla. mármint a funkciókról. legalább menetközben én is kitapasztalom.

deko --- az élet értelme: 42 ---

deko
Gratula a géphez, valóban szép munka. azért nem ártana neki valami jó kis környezet. Ha már ilyen szép a modell megérdemelné az illõ enviromentet.

Davidka
király! Mennyi idõbe telt elkészíteni?

youth
Szerintem Te nem vagy tisztában a következményekkel 😊))))

Youth

Aldaryn

Yeahhh! Yupeee! Holá!
Yeeeeeeeh! Kiráááály! AAAAA!!!
Heeeee! YIIII! JÉÉÉ!!! Woááá! Hûhuhuháááá!
AZÁÁÁM! Jeeeeee! Juhééé!!!

(jó lett... szupi, jöhet a többi)

per aspera ad astra

youth
Na sikerült felrakni a Shave and Haircutot!!! Jeee... Márcsak tutor kéne 😄DDD Most énvagyok a 'vaszogató' szerepben, wuhhahha 😄D

Igaz néha csinál olyat hogy rámegyek egy gombra és szimplán lekapcsolja a mayat :/

Youth

deko
Peet, Nekem van, sajnos most nem tudom kitenni sehova, de holnap elküldöm neked mélben.

gyraph
Ilyen vidam kozosseg talan nincs is meg egy kerek e vilagon. 😊))

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

youth
Köszi skacok, örülök ha örültök 😄DDD

Youth

Peetmaya
Mayer gratu a képekhez!
Youth neked meg gratu a tutorhoz, használható😊)

ps.: ha valaki talál krekket a shave-hez szóljon_😊

Mayer
Kössz Gyraph! itt van még pár kép.

kép1
kép2kép3

www.gaborhertelendy.com

Mayer
Köszi Youth. Az volt a cél 😉 Egyébként elolvastam a tutorjaidat. Jók. Lényegre törõek. Igaz hogy aki most lát elõször mayát az egy szót se ért belõlük, 😊 de beginner fokozatnak tökéletes.

www.gaborhertelendy.com

gyraph
Nagyon szep a model.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Kosz a tutort Youth!!!Errol fogalmam nem volt...😄

youth
Hát jól kidolgoztad az tény! Gratula!

Youth

Mayer
Na jó. szerencsér ki lettem moderálva. 😊 Még egy próba.
Mint modtam, még nem sikerült véges idõn bellül renderelni, mert kg 9 megás a file és annyira ki akartam dolgozni hogy már forgatni is a lig bírom 😊.

www.gaborhertelendy.com

youth
Szia Mayer, linkeld újra õket lécci mert így hülyén néz ki...

Youth

oryon
Belenéztem a Zbrush Practical Manual-ba.
Hát igen, lehet leváltom a PS-t és a karakter displacement-jét, color-ját +stb.-t ZB-ben csinálom meg...na jó esetleg a PS-el korrigálgatom 😊

Youth:
Egyszer "rádszólok" és már termeled is a tutorokat 😊))))
Köszi, nekem nagyon tetszik mindkettõ.

Mayer: Szia. A képeidet én is várom.

Peet: Sajna nem jött meg a levél, pedig mindkét póstafiókom stabilan müxik.
Feltennéd egy tárhelyre egy fájlba? (html, doc, txt, stb.) Köszi.

Kis érdekesség: a minap a forma1 után ottragadtam a TV-nél és a Dawson és a haverok-ban (nem néztem már vagy 3-4 éve) mit látok: a srác (aki nem látta a srác (Dawson) filmrendezõ akar lenni) polcán ott figyel egy Adobe Premier és Photoshop dobozka...😊
A Beverly Hills 90210-ben meg szétkapták a gyerek Ford Mustangját 😞(((( -ott szakadt meg a szívem 😊))

Oryon

Penatesz
Szia Mayer legy udvozolve

kepet ugy tudsz beszurni,hogy
a makroba beteszed pl igy:

http://oldalad_neve.uw.hu/keped_neve.jpg

a gepedet pedig kivancsian varjuk

Penatesz

deko
Ez a Shave egy állati jó dolog. Kb. 1 óra próbálkozás után olyan hajakat kreáltam, mint egy hajszobrász. Bár csak 5.0-ban. a 6.0-át még nem volt alkalmam kipróbálni, pedig már "figyel" nagyon😊 A Shave-ben is vannak újítások? vagy az mûködik vele ami az 5-össel?

youth
Legközelebb este jelentkezek addig nézzétek meg aztán írjatok ha van valami problem...

Youth

Peetmaya
😞((( krekkeléssel még van némi probléma...
valamiért a renderre rátesz egy rácsot, hogy ne lehessen felhasználni a képet...

gyraph
En is nagyon szepen megkoszonom a tutort!

Peetmaya
Jelentem mûködik a shave for maya 6.0 és vannak benne fasza újítások, érdemes használni!

Peetmaya
Deko köszi, akkor jól emlékeztem
fenn van a shave for maya 5...
én a 6-ost próbálom most ki

deko
Peet: mûködik akármennyi tárgyal és fénnyel😊
Youth: köszönjük a tutort, "mégmégmégennyinemelééég" 😊

youth
Az aranyos tényleg jó szó erre 😄DD
Oké, ráér... remélem jó idõ lesz és akkor mehetek focizni..

Youth

Peetmaya
dehogynincs, hogyne lenne, majd fellövöm délután, csak most szedem a body paint videokat😊

Peetmaya
aranyos tutor Youth😊
displacement jöhetne

youth
Maya 5-höz nincs? Nem használom a 6-ot...

Youth

Peetmaya
Shave for maya 6.0 fenn van a szerveren...

youth
És elérkezett a várva várt nap:

Progress messages in Mental Ray tutorial from Youth 😊)))))))

Nagyon kicsi turo itgazán nem is lehet róla sokat írni...
A displacement az terjedelmesebb lesz...

Bye!

Youth

youth
Shave az kéne nagyon 😊

Youth