Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://cg.uw.hu/fuvecske.avi
iszonyu jol lehet hangolgatni, sajnos most melo miatt semmi idöm nincs nézegetni a funkcioit, ezen van egy vortex field, az és a hair dolog nagyjábol beállitva, többre nem futotta most 😞
Youth
De 4 megapixeles és 3x optikai zoom van beletömve, szal fasza gép, kár hogy holnap már viszi vissza :/
Youth
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
potyek, te tudtad renderelni a 6.0-ás shavvel?
potyek felteszed a 6os full mayat szerverre?
Fû az sikerül de fur-el, shave-el, painteffectel mindennel de még mindig nem tudom hogyan lehet irányítani azt hogy fújja a szél...
Youth
Youth
Aldaryn: Ez teljesen felõröl... nem bírok így élni... Holnap véget vetek hitvány életemnek, nem kell velem beszélned többé.
MIndenkinek további jó életet!!!
Majd odaát találkozunk...
Youth
per aspera ad astra
Namost mayaban van egy olyan hogy Ocean shader, szerintem ezt rakhattad rá a planere vagy valamelyik testedre, ha megnyomod a Shift + H gombot bejön a Hypershader, vagy menübõl nyisd meg ott lesz olyan hogy Ocean shader a materialok között, remélem erre gondoltál...
Bye!
Youth
Valamelyik nap miközben egy textúra feltevésével szenvedtem valahogy csináltam egy rohadt nagy tengert! Namármost az szeretném kérdezni, tudjátok-e, ogy hogy csinálhatnám meg ezt újra? Ezúttal azonban nem véletlenül akarom hogy sikerüljön 😊
Csakhogy színes legyen a fórum:
Apám kölcsönkapott egy Olympus gépet 2 napra aztán kipróbáltam. Most csináltam fél órája a képet aztán kicsit belenyúltam PS-ben, colorbalance meg ilyenek... Amúgy a gép makrója nagyon fasza! Az eredeti képet is 2288x1712 felbontásban csinálta, hûûû nagyon baba a gép...
A kép meg sehogy nem jön ide csak színcsinálásnak 😊
Bye
Youth
Elõször is most nem emlékszem milyen op.rendszered van, de elvileg mindenhol így mûködik.
Nyisd meg a Hálózati helyeket
·
Tulajdonságok
·
Hozzáadás (ez hardveres lesz még)
·
Csatoló
·
Itt lesznek a gyártó nevek a listát pörgesd le az MS-ig
·
Itt asszem három lehetõség közül választhatsz, neked a MS virtuális kell.
- bezár, majd újraindítod ...
- a hozzáadásig újra elmész ->
Ekkor majd ki kell választanod a Netbui-t -t. (ez lesz szoftveresen a hálókártyád)
- Újraindítás -
Ezután ha minden igaz egy IPconfig lefutattással már a csatoló cím a hálókártya száma.
Vagy pedig a Programs - Alias... - Common Utilites - FlexLM lisence.. megnyit és ott a system setting tab alatt megtalálod.
deko --- az élet értelme: 42 ---
per aspera ad astra
Ennek ellenére 5-öst használok, valahogy nincs kedvem 6-ban dolgozni, nem tudom miért.
5-6 közti kompatibilitás meg tényleg ennyire ratyi lenne ? ://
Youth
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ha majd kész leszek akkor szedem csak le az 5öst
Még újdonságnak számít, de sokan csalódottak a "kevés" látható újítás miatt ¢
x
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Ja és ha Déliben találkozol azzal a kéregetõssel, tudo kirõl beszélek, adj neki 10 Ft-ot majd utólag kifizetem 😊
Youth
per aspera ad astra
Jó, hogy az új szavazási rendszer miatt minden képet nagyban is meg kell nézni, mert amúgy átsiklottam rajta
Ugye szabály szerint nem szabadott használni elõregyártott hátteret, akkor ez paint effects? kajak szép a kompozíció
szorítok (és szavazok:F)x
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Hogyan lehet szelet hozzáadni?
Elõre is köszi!
Youth
, valóban indultam, de szerintem nem lenne etikus, hogy csak azért szavazz rám, mert Magyar vagyok. Ha kicsit visszanézed a topicot még a modellezés elején szúrtam be nagyon wip wire-ert a készülõ képrõl. Amúgy a képem egy térkaput ábrázol, kábelek futnak a homokba, a kapu oldalán koponyák, a kapuban meg kék bolygó. Ha már majd lehet (amikor lezárul a szavazás) akkor felteszem ide is😊 Természetesen a véleményetekre kíváncsi vagyok! 
Peet: Én bevlállalom a karaktereket, ha belejövök a karkater modellezésbe textúrázásba...
Potyek: Ehhez plugin kell vag mi hogy így fújja? Nincs valami Wind vagy hasonló mayaban amivel lehet ilyet csinálni?
Youth
Felhomályosodtam, szoval az a 6 os maya aminek a cimsorában cg felirat van az beta verzio még , én azt is probáltam, de pl a helpje nem müködött, lehet a win 2003 server miatt, viszont most felpakoltam a végleges 6 ost, és hibátlan mindene, ahogy ez el is várhato 😮)
Youth ez a grass_ornament fü a pfx böl, de a highenden is van egy a big_grassV1.0 az is nagyon szép
Péntek este AristPub sörözést tartunk, mivel "nyílt nap", szívesen látunk Titeket is körünkben.
Aki szeretne jönni, írjon ebbe a topicba: AP 4. meeting
Természetesen több infót, képeket és videókat is találhattok a régebbi összeröffenésekrõl a siteon.
Aldaryn és én ott leszünk, Youth nagyon számítunk rád is!

!