Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megérné befejezni. Komolyan!
deko --- az élet értelme: 42 ---
Youth
megtudhatunk valami részletet esetleg a dologból?😊)
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Nem...ez most csak CG-lesz... tehát a környezetet is a legapróbb részletekig ki akarom dolgozni!
Így talán 2006-ra kész lesz... 😊
Na jó - jó lenne még a nyáron is 😊
Annyit elárulok, hogy a MAGYAROKNAK extra jár majd a "mû" mellé!!! (nem pénz, csak egy szöveg 😊
Oryon
Amúgy Maya aránylag sok memóriával is betud halni... vagy csak nálam? Itt 1,5 giga ram van, mégis nagyon aludni a progi rendereléskor, ill közvetlen utána még egy kicsít.
Mennyi memóriád van???
Oryon
Részletgazdagabbá tettem a Mustang(om) hátulját.
Oryon
mégkorábbi maya verzióval próbálkoztál esetleg?
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Nekem még nem csinált ilyet de lehet hofgy rossz memória parancsokat osztogat aza szar😛
Mit csináltál vele hogy mostmeg nem megy??
Maxban rendereltem, v-rayel, nagyon rákattantam, csak tudnám használni... :/
Na mindegy majd Józsit meg Frenkiet faggatom a MTD rejtelmeirõl...
Mondjuk növényzetet kicsit macerás lesz átvinni na mindegy majd megoldom.
Youth
Ismét jó kis téma
Aldaryn, egy újabb közös koprodukció? Hm?

deko --- az élet értelme: 42 ---
Youth

uj contest a 3Dluvr-on
http://contest.3dluvr.com/assignment/current.php
tema: afrikai szavanna
vers hehe😊))
Youth majd teszek fel képet ha lesz rá idõm, ma vizsgázom😞(
Mayer a majd az nem ly-al írandó😊
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Caustic ban?
www.gaborhertelendy.com
Na én mára végeztem, megyek fürdeni... Minden jót!
Youth
Talán majd a CG-élet képeinkért nem fog fizetni semmivel
Majd a Fatal error (AZ!!!) maya ablakainkat szelid lágy csókkal zárja be.
S édes, jó Mayankat ereszti a memória süllyesztõjébe...
Köszi MaYer ez jólesett!!! 😊)
Nemrég tanultuk mi Petõfit, szal nemvolt nehéz felidézni. Már õ is keményen nyomta a dolgokat... Õ találta fel a GI-t, tudtad? 😊))))
Youth
www.gaborhertelendy.com
Átok reá ki gyávaságból vagy memóriatúlterheltség miatt elmarad, hogy míg a gép fárad, számol, ég, pehenjen õ fotelszék alatt...
Vannak hamis CG artisták akik azt hirdetik nagy gonoszan hogy már kikapcsolhatod mert itten a renderelés vége van.
hazugság, szemtelen hazugság mit millió polygonok cáfolnak meg. Mik GI hevében HDRI-tõl, causticstól szenvednek...
😊))
Youth
www.gaborhertelendy.com
Youth
"Persze rajtad is múlik, mert hát miért nem tudtad helybõl, hogy azt+ezt be kell állítani ahhoz, hogy error nélkül mennyen..." - gondolja a készítõ.
Az animátor már nem csak a CG-vel foglakozik hanem, hogy kikerülje az error-okat 😊
Oryon
Boba: Egyre jobban haladsz a dongó-s témával...
Én nem értem ezt a "fejlödõ" világot, hogy 1móFt-os hw+sw-ekkel miért ilyen nehéz egy-egy összetett jelenet...mire szánják a készítõk: csinálsz egy box-ot és az animálod!?
-Bocsi csak a pesszimizmus szólt belõlem. 😊
Oryon
6os mayában is van párkattintásos bevilágítás végre 😊 mondjuk most próbáltam ki az egyik régebbi jelenetemen és fatal errorral fagyott 😊 mind1 úgyse láttam még ilyen errormessaget (_azokon a napokon_ eddig mindig csak szó nélkül kirobbant 😛)
x
Youth
Lassan átmegyunk max fórumba 😊.
Milyen verést kapok én most a maxesektõl 😊. (bocsi fiúk én nem ám úgy gondoltam 😊)
www.gaborhertelendy.com
Peet: Mi hálátlanok??? Szerintem ne menjünk bele ebbe mi csak tervezgetjük a jövõnket, mit szeretnék... Én legszívesebben itt dolgoznék ebben az új létesítményben mint grafikus, más kérdés hogy nem vagyok ehhez jelenleg elég, tehát esélyem se lenne bekerülni ha már meglenne és már a gimin, egyetemen meg mindenen túl lennék... De ha bekerülnék se hinném hogy úgy megfizetnének mint mondjuk külföldön egy játékfejlesztõ cégnél. Na mindegy ebbe ne menjünk bele. Én csak az álmaimat írogattam, nem kell ebbe belekötni. Lehet hogy 1 év múlva már más fog érdekelni, ki tudja... Persze remélem nem. Na szóval csak semmi harag! Szent a béke! 😊
Mostanság mivel foglalkozol?
Ja meg varázsló arcáról lécci dobj fel egy wire-t hagy tanulmányozzam kicsit... Köszi!
Youth