Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
www.gaborhertelendy.com
www.gaborhertelendy.com
...Én nem tudom elképzelni, hogy a pennel hogy irányítod a mayát vagy a maxet, mondjátok el plíz.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
x
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
szal 500ezer poly jobb, mintha magától konvertálja át rendernél és kijön 5millió... Ha még így sem ok a helyzet, akkor bontsad layerekre a renderelni valót, és utólag kompozitáld össze õket psben...
mayer amúgy van ICQ-d, vagy valami hasonló?
Egy pár adat:
res: 1024*768
AA: 3
és az indirect illumination is very highon volt.
Szóval jó magas értékek. Ennek mental neki se állt volna számolni 😄.
Ui.: Youth segített exportálásban, de nem tudom az egész scenet átvinni, csak részletenként, és még úgy is kifagy az egész a francba. Polyba kéne átvinni, de ahhoz elõbb át kellene konvertálni azzá. De a konvertálás folyamán, elcseszi a felületek egy részét. Peet azthiszem te mondtad hogy minden NURBSöt polyba konvertálsz. Nem tudnál segíteni, vagy valaki aki még ért hozzá.
www.gaborhertelendy.com
www.gaborhertelendy.com
De nem vágom, hogyan lehet úgy rajzolni, hogy nem látod az eredményt, csak ha felnézel a képernyõre???
Vagy úgy mükxik, hogy nézed a monitort és ha lenyomod a tollat, odaugrik a kurzor, de nem rajzol, csak ha megnyomod a gombot és úgí húzgálod???
Mennyire kompatibilis a mayával???
Oryon
www.gaborhertelendy.com
GENIUS NewSketch 1212 HRIII digitalizáló tábla 12"x12", soros portra
Ajánlott felhasználási terület: Mûszaki tervezésre, szabadkézi rajzolásra
Felbontás: 2540 LPI
Táblaméret: 305 x 305 mm
Csatoló: soros (az egeret egyidejûleg lehet használni a másik soros- vagy a PS2 porton)
Pontosság: +- 0,025 cm
Támogatott operációs rendszerek: Windows 9x/ME/2000/NT4.0/XP, Linux
Egyéb: A táblához kétgombos ceruzát vagy többgombos (négy vagy tizenhat) szálkeresztet lehet csatlakoztatni. Az aktív felületet egy átlátszó védõfólia borítja. A tervezõi munkát rendkívüli módon megkönnyítheti a fólia alá helyezhetõ tervezõi sablonok.
Ára: 21.360 Ft +ÁFA (26.700 Ft)
Szvsz egy 30cmx30cm-es táblamérethez (bõven az A4 felett) megfelelõ ár és nem is sok...meg kell füznöm a szülõket 😊
Akit érdekel (ebolt Mûszaki Áruház: www.ebolt.hu)
Oryon
csináltam egy templomot, már eléggé a végsõ stádium környékén járok, de amikor beraktam directional lightot és depht shadowt adtam hozzá, hogy hangulatosabb legyen, akkor ilyen csúnya lett (polygont és nurbsöt keverve használtam, lehet ez a baj?):

Ez csak rövid áttekintés a pfx 2D-s részérõl.
Amiket leírtam ott szerintem Neked nem fog túl sok újdonságot mondani. Ezt teljesen a kezdõknek írtam:
PFX - help
deko --- az élet értelme: 42 ---
Majd ha kész lesz a kocsi, akkor mondom a többit is, de addig felesleges lenne elõre megmondani...
De elõbb-utóbb majd körvonalazódik a "dolog" 😊
Oryon
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Youth
(majd ha 16kt festesz, akkor panaszkodj 😊)
lead Lighting TD - Weta Digital www.balazskiss.com
deko --- az élet értelme: 42 ---
na majd valaki segítsen benne oks?😊
csaka shave key-ével szívtam még, sose volt bajom a flex LM-el
skacok deep paint 3d-hez valaki ért?
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Flego nemtom, én a virtuálius memória hiánya miatt szenvedtem a felrakással, nemtom mi köze hozzá, mindenesetre ledaráltam a fél C meghajtóm, mire sikerült😊))
de megy, és ez alényeg...
Viszont Quadronak latja a gep a videokartyam😊
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
most megyek matekból írni, majd du mondom eredményt😊))
átmentem elsõ vizsgán 4-essel😊)))
Csak else tudjátok hinni milyen unalmas 3K-s fal Displacement mapot festeni 😊 Márpedig az egész erre megy ki... Ja meg UV-zni is kéne 😞
Youth

lusta vok 😊