Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szervert megoldjuk, küldök privit😊)))))
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Impresszió
-Tükrözõdés trükkök 2 - Deszaturált és színezett tükrözõdés
-Tükrözõdés trükkök 1 - Fresnel tükrözõdés
Ezek a tutorok ugyan mayára vannak írva, de a lényeget leírják, amit én problémának vélek, az fõleg az elsõ pont. A képeden sokhelyen tükrözõdik a kocsi, viszont mintha rosz helyen lenne. Ugye minél kisebb szögben nézünk a kocsira, annál erõsebb a tükrözõdés. Ezt kéne valahogy megoldani, remélem a mayás tutor elméletét áttudod ültetni v-ray alá is! Nekem leginkább az szúrja a szemem... ott tükrözõdik jobban, ahol életben legkevésbé tükrözõdne, itt az orra és a szélvédõre gondolok.
Amúgy eddíg nekem ez a szín tetszik legjobban a 3 közül!
Penatesz: Fõ állásban 3Dzek de nem vagyok animátor. Inkább a modellezésben textúrázásban szoktam dolgozni. Az animálásra van nálunk külön ember. Persze mindenbe bele tudok nyúlni de igazán csak az megy amivel napmintnap foglalkozom 😊
Peetmaya: Shave videótutort csináltam már, de majd 400 megás lett és nem tudok szervert ahova feltölthetném... doksit meg nincs idõm összedobni sajnos...
Youth: Mi bajod a géppel? Szerintem nagyon pöpecül néz ki. A shaderek is ott vannak.
www.3dsurvival.hu
Az arc meg a kéz tényleg fura, mintha kicsit túl akartad volna hangsúlyozni azokat az izmokat 😊
Na végre ittvagy! Szórj ám minket képekkel!! 😊)
Youth
Faszom
kurva életbe, nem fogom fel, hogy ahhoz, hogy a lámpát beleégesse egy kurva semmibe, miért nem elég neki 256mb memória? Kiírja, hogy Memory exception thrown és el se kezdi, kurva anyját
shave tutort nem akarsz közzé tenni, hogy sikerült így a haj?😊) mert érdekelne😊
A modell full poly. Haly Shave and haircut...

www.3dsurvival.hu

www.3dsurvival.hu
Bocs most nem tudok mayat indítani hogy megnézzem mert gõzerõvel renderelek...
Youth
új probléma merült fel😊
Youth
amúgy gratu!😊
Még nem biztos hogy benn lesz. De majd megbeszéljük az aláírás részleteit ha mégis összejön 😊
Youth
Youth
marha idegesítõ, hogy ott van mögötte az a baszott fekete háttér...
HELP!😊
Figyu, majd csinálok még wire frame-es rendert akkor úgyis szarkodni kell azzal hogy le kell venni mindenrõl a mesh smoothot, na akkor csinálok neked 1x-esen smootholt kocsi képet 😊
Youth
és pls csinálj nekem 1-el kisebb iterációjú rendert is pls, mert marha kíváncsi vagyok az eredményre
amúgy csalás azért kell, hogy rövidüljön a render idõ...😊
Na ezzel kisegítettél ugye érzed??? Én konkrét dolgokra gondolok: reflekció nagy, kicsi; színe túl válgos vagy túlk sötét, stb...
Youth
Youth
mentés betöltés kamera mozgatás ilyesmik, lehet elnagyot a tutor, ha nem értek valamit kitökölöm.
amúgy én milyen tutorokat ígértem be a jónépnek?
Youth meg Mayer, szerintem tanuljatok meg csalni kicsit. Ami nem látszik a képen, azt felesleges olyan full részletesen kidolgozni, másrészt Youth szerintem a 2x-es simítás az nagyon sok, pls csinálj nekem 1x-esel egy rendert, akármilyen csúnya is, oks? thx😊
Youth: BMW még mindíg szép. 😊. Állítgassad még a shadereket szvsz. A piros szebbb 😄.
www.gaborhertelendy.com
A kocsim 72149 polyból áll!!! Mármint "low"polyban, ha most ha renderel akkor ezt szorozzátok be kb 16-al, merthogy 2x-es simítás van mindenen ha nem több, az 1154384 poly vagyis épphogy átlépi a cirka 1 millás álomlimitet 😊 Szeresse ám a memóriám nagyon!!! Renderelés elõtt kb 1 percig azt számolja csak hogy mit hogy kerekítsen, akkor kb 5-7 perc a skylight számolása majd további 5-7 perc a renderelés, persze még mindig alacsony kképfelbontásban (512x277) és közepesen magas beálításokkal.
Itt is egy kép msot készült el míg írtam a levelet 😊
Tudom sötét, amúgy kocsi shadereinél kinek mi nem tetszi? Mondjátok mert így tudom megcsinálni...
Elõre is köszi!
Youth
http://druglord.buzz.hu/ ;)
www.gaborhertelendy.com
ad 2 nem tudom miért kell az összes rendert ennyire túllõni, hogy egy egér 3 óráig legyen renderelve. Életem leghosszabb renderje 1 óra volt, hosszabbat én nem tudok kivárni😊))
Nem recés, viszont tényleg nem illeszkedik jól, de tudod ez az egér csak ilyen kis délutáni szórakozás volt. Nem figyeltem minden részletre.
www.gaborhertelendy.com
meg eleg furcsan illeszkedik a lyukba.
Amit Vray kidobott.
és a Ps-sel korektált:
Ui.: Nem tudom hogy van-e ilyen funkció a mayában Aldaryn. Esetleg valaki tudja? 😊
www.gaborhertelendy.com
per aspera ad astra
www.gaborhertelendy.com
www.gaborhertelendy.com
😄
per aspera ad astra
www.gaborhertelendy.com
/A modell még mindig fantasztikus!/
http://druglord.buzz.hu/ ;)