Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
? <<<Ha má vannak új smilek akkor használjuk nem 😊.www.gaborhertelendy.com
Méghogy MR nem csinál szép képet, hát beszarás!
nekem angyon bejön és gratulálok, nagyon szép!
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
a shaderelhetõsége se lehet rossz, ki lehet exportálni meshbe az egész hajat, így mr-ben árnyékokkal lehet renderelni, az kérdés, hogy így mennyi lesz a rendertime, de csak nem olyan vészes, azért shave is tud szép renderidõt futni...
www.gaborhertelendy.com
tabletet kerestem de csak highend genius volt xD ...mind1 addig is kihajtottam anyám kocsiját 😊)
-jók a szmájlik valóban, kár hogy a popup ablakomat nem tudom méretezni és csak a régieket látom (ill az újak tetejébõl 2pixelsort )

x
Holnap megyekpécsre elektro versenyre szurkoljon mindenki😊Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Remélem, hamarosan én is felfejlõdöm erre a szintre.

Penatesz
Arra gondoltam ez a hackerek miatt lehet így 2s védelmi vonaluk van ha feltörik a szervert amivel közlöd az üzit akkorse tudnak mit csinálni mert nem jut el a fõ szerverhez amit látsz... Persze lehet nem így van de nekem ez a gyanum.
Youth
kábé annyi, hogy a moderátorok elõbb megnézik az üzeneted, és csakaztán jelenítik meg. Ez akár 12 órába is kerülhet. Ne ismételd meg az üzeneted.
SEGÍTSÉÉÉGGGG: na jó ennyire nem drámai a helyzet de vlaki mondja má meg hogy mi ez és miért van ha új topicot akarok nyitni vagy hozzá akarok zólni valamihez CGtalkon? Én ugyan lefordítottam, de nem értem most mi van. Azért angolom nem túl jó 😊.
Valami szar üzi
www.gaborhertelendy.com
Vagy az egészet üti, ha a garázsban van a kiszemelt téma 😊)))))
Oryon
És bioszból is megkaptam a négyest 😊)
Anyukám mindjárt hozza is a jól megérdemelt sörömet 😊
Most nagyon jó kedvem van 😊))))
Youth
Peet: Jó a hair. Én is nyomom már vagy 10 perce 😊.
Csakhogy feldobjuk a fórumot :

www.gaborhertelendy.com
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
király lett a 6000, köszi Youth! Gratulálok mindenkinek a képekhez!
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
ez nagyon megható volt Oryon, de semmi panaszra nincs okod, a mustangod már most félkészen is marhára ütõs!
Oryon: ugyan már semmiség 😊 Néha tényleg több mint szakmai topic és ez jó!
Youth
Sorry, hogy egy régebbi wip-emet szúrtam be, de semmi idõm nem volt egy új wip-et csinálni a kocsiról.
Ezúton is szeretném megköszönni, hogy én is részese lehettem eme segítõkész, rendes, jókedvû, remek és néha már-már családias hangulatú társaságnak! Õszintén remélem lesz alkalmam megélni még legalább +6k hozzászólást. Ez több nekem mint egy egyszerû társaság.
Oryon

tesztelgetem a shave-t ezerrel, de valahogy MR-el árnyékot nem tudok belõle kihozni, a haj nagyon szép árnyékot vet, de sajnos csak saját magán, a földre semmit. Ezt hogy kell beállítani, hogy vessen árnyékot mindenhova?
meg amúgy is bufferbõl rendereli a hajat, de az árnyékot nem csinálja meg MR😞
Remélem, a 10.000-ret nem hagyjátok ki... 😊
Mayer: régen... 😊 Még talán karácsony környékén, de még 2003-ban, az biztos, a régi filecímkék akkorra szólnak. A 2004-et azért raktam rá, mert kicsit dologoztam rajta nemrég PS-ben, ki akarom rakni AP-re... amúgy odaátt a MAX topicban valahol meg van a full elkészítés is.
per aspera ad astra
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Köszönjük youthnak😊
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Okés vettem!!! 10K-ra tõled dupla képmennyiséget várunk 😄
Youth
1ebkent meg rengeteg dolgot elkezdtem es teljessen 100%-ig nincs is semmi befejezve...mindenbol hianyzik meg valami mert mostanaban sajnos nem tudtam annyit foglalkozni a Mayaval , mint szerettem volna. Ott tartok, hogy most megint lesz idom es nyomom tovabb a gnomon videokat, mert rengeteg hasznos dolgot lestem mar el beloluk es nagyon tetszenek. Ugyhogy mostanaban megint jovok a hulye kerdeseimmel 😊. Szoval mondom meg1szer, hogy viccnek szantam...tudod jol, hogy csak 1lelkes, de meg full amator vagyok es csak WIP-jeim vannak....szal majd 10k-ra. 😊.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Penatesz
Youth
1ebkent meg nagyon szepek a kepek...gratula mindenkinek!