Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayer
Jut eszembe a képemrõl légyszi mondjatok kritikát. Ki szeretném javítani az olyan hibákat amik PS-ben javíthatóak. Meg persze próbálok jobbat is renderelni de egyenlõre errõl. köszi

www.gaborhertelendy.com

Mayer
Te is ráállsz a hosszú renderekre ? 😊 jó is az. 😊

www.gaborhertelendy.com

Boba
Amint textúrákkal is letudum renderelni a képemet elküldöm😊 Jelenleg textúrák nélkül is nehezen megy, de próbálkozom, ha 10 óra akkor tíz óra, csak renderelje le...

youth
Elnézést kérek Potyektõl és PaniC-tól.
Akkor megpróbálok korrigálni:

---=== Panic ===---

Potyek képét meg majd felülírjuk...
Panic tényleg ezer bocs de sok név volt és kép, kicsit belezavarodtam :/

Youth

PaniC-
nem prob. 😊

Mayer
Ahhh ez rohadt jóóó! Mindenkié nagyon kircsi. Aldaryn ezt mikor csináltad? NAgyon nagyon nagyon tetszik. Fõleg a diffuse glow dob rajta sokat.

Youth: Írni akartam hogy rosszul írtam a majdot, de aztán mondom úgyse veszitek észre 😊

www.gaborhertelendy.com

youth
Áááá bocsi!!! :/

Youth

PaniC-
elirtad, a villamosszek az enyem volt...

youth
Jeee 😊)

Youth

youth

Sziasztok!
Hát elérkezett az a bûvös hatezres szám...
Örömmel tapasztaltam hogy ezen topic fórumozói igen termékenyek grafika terén és még ki tudja hol 😊

Nos akkor a fórumozók képei:

---=== Deko ===---

---=== Lekonel ===---

---=== Peet ===---

---=== Spotlamp ===---

---=== Szaniszló József ===---

---=== Penatesz ===---

---=== Poytek ===---

---=== Frenkie ===---

---=== Aldaryn ===---

---=== Inz ===---

---=== MaYer ===---

---=== Oryon ===---

---=== Boba ===---

---=== Youth ===---

Mindenkinek köszönöm hogy képével hozzájárult a 6000. hozzászóláshoz!
További jó alkotást kívánok mindenkinek!!
Ja és a fórumot látogassátok gõzerõvel a 10 ezredik hozzászólásra valami brutális dolgot tervezek megtébolyult elmémben 😊 De ez még odébb van...

Boba és Oryon: küldjétek el a képeket nem maradtok ki!! Elvégre jelntõsen hozzájárultatok a topic arculatához, titeket nem tudlak kihagyni...

Youth

PaniC-
lemaradt a vege 20e -ert vettem, celnak megfelelt.

youth
Megkaptam köszi!

Na Oryon és Boba: ti is benn lesztek, megoldottam...

Youth

PaniC-
de bizony azt jelenti a nyomaserzekenyseg...
olyan 256-2048-ig terjedo 2 hatvanya szokott lenni, minnel
nagyobb annal finomabban reagal a nyomaskulombsegre.

mondjuk nem mindegyik program kezeli, de ps, painter7-be pl
mukodik frankon.

de ehez nem kell 100e-es tabletet venni, anno 5-6 eves "kis gagyi" acecad tabletem 512-es erzekensegu, a6-os meretu.

Penatesz
Kaptam a LEONARDOtol levelet,eredetileg azt irtam,hogy itt is hobbi ott is hobbi,amugy meg csoro egyetemista,mire jott egy valasz: alapfoku tanfolyam indul,amibol az elso kurzus 100 ropi,a masodik (szinten az alapkurzus keretein belul) 70 ropi,ha egyszerre befizeted mindkettot,akkor 20 ropi kedvezmeny.
Ha lesz idom,kiteszem a teljes orarendet es arlistat.

Youth: kep ment

Penatesz

youth
Bazzz mindig MAJD helyett "malyd"ot írsz ááááá hajamat tépem, általánosban 1es volt a helyesírásom de ez még engem is überel... Ááááá 😊)

Youth

inz
jó én sem cintiq sx -et néztem ki 😊 (sajna :F)

x

Mayer
Igen nekem van de a nyomálérzékelõ az nem azt jelenti hogy ha erõsebben nyomod akkor vastagabban rajzol (csak azért mondom mert én azt hittem 😊). A nyomásérzékelõ az azt jelenti hogy ha hozzányomod az asztalhoz akkor az egy gombnyomásnak felel meg. Szerintem is wacom ha van rá fedezet 😊. Nekem ilyen méretbe nem volt rá 300 000-rem 😉

www.gaborhertelendy.com

inz
Mayer neked van ugye vmien Genius tableted? vhol lejjebb volt róla szó^^ nos az nem hagy aludni, hogy annak van nyomásérzékelése? mert most akarok venni egyet, de a Wacomra hergel mindenki, mondjuk van egy ára is :/ 😊

x

Mayer
Eljön a KOR!
Egy új kor, mikor majd buzgó imádság epedez százezrek ajakán 😊) (Hogy adjál munkát légyszi légyszi.....) Én meg malyd mondom hogy 100 ft/ óra 😊

www.gaborhertelendy.com

youth
Az!! Csak kihasználnak minket :/
Na de majd eljön a kor mikor majd mi basztatjuk a diákokat 😊)

Youth

Mayer
Szarszippantó a microsoft alaksori fejlesztési osztályán hmmmm. Egy álmom válna valóra 😊 Youth nekem se lessz jobb munkám nyáron. Valahol eladó leszek vagy megyek lapokat terjeszteni vagy ilyesmi. Genyó diákmeló :p

www.gaborhertelendy.com

youth
Na megint megyek vissza tanulni 5995 után ne szóljon hozzá senki, majd meglátjátok miért!

Youth

youth
ÁÁááá én is szeretnék már dolgozni mint grafikus, persze tudom sok dolgot ne mtudnék megcsinálni de akkor is jó lenne. Most abban bízom hogyha megírom a DigitArtnak a cikkemet akkor pengetnek majd pár ropit 😊 De aztán nyáron meg vagy kertészetben vagy mint ács dolgozhatok hogy így keressem meg a pénzt 😊 Nem azért mert olyan hülye vagyok hogy csak ennek vennének fel, hanem mert ezt tudtam szerezni az ismerettségbõl, ismerném Bill bácsit már a Microsoftnál lennék ablaktisztító vagy szarszippantó, és keresném a havi több százezreket 😊)

Peet elmondod mi a dolgod és máris 1 hozzászólással elõrébb járunk, ha nem mondod el akkor viszont, akkor... akkor... õõõ na ezt még kitalálom 😊

Youth

inz
fu de izgulok
Mayer ne csináld má', mert infarktust kapok 😊

x

Mayer
Illetve 23. De ha ezt is beleszámoljuk akkor csak 22. 😊

www.gaborhertelendy.com

Mayer
Már csak 24

www.gaborhertelendy.com

Peetmaya
csak annyi, hogy látványterv lesz😊

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

Mayer
Ablaktisztító ? 😊

www.gaborhertelendy.com

youth
Na milyen munkát?

Youth

deko
gratulaaaa
Publikus?

deko --- az élet értelme: 42 ---

Peetmaya
Youth jaja, aztán majd késõbb belinkelem a többit vagy valami...

KAPTAM MUNKÁT KÉPZELJÉTEK😊)))

youth
Peet: Az jó hogy a rajzodat megy egy szobás képet rakok be?

Gyraph: küldj képet! + aki még nem tette volna...

Youth

Mayer
Mindenki hozzon magával még egy embert 😊

www.gaborhertelendy.com

Peetmaya
üdvözlet Józsi, írj gyakrabban, minél többen vagyunk, annál jobb!

Peetmaya
Gyraf, icq!

Peetmaya
én már csak azért írok, mert kíváncsi vagyok a képekre, és ezzel is közelebb lesz a határ😊)))
skacok SIETNI!!!!!
spotlamp, ha vagy valamikor, pls a shave tutor 2-t😊))

Szevasztok! Nemsokan ismernek, mert nem szoktam hozzáfüzni semmit a topchoz, de mindig olvasgatom.Sajna kevés az idõm a mayara, de azért én is csinálgattam 1-2 dolgot.
youth
Nem dehogy azt küld mindenki amit akar, de ha már itt járunk Te miért nem küldessz? 😊
Tök mindegy mit lehet wip is bármi csak a kikötés hogy te alkottad.

[email protected]

még nem késõ!!! Siessetek!

Youth

gyraph
Most 1ebkent mindenki autos kepet kuld 6k-ra? Bocs mostanaban nem csekkoltam a topicot...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

youth
Mayer is elküldte, Inz is, Frenkie is Aldaryn most küldi a képet...
Oryon, Boba, Potyek, Penatesz????

Youth

Peetmaya
Deko a varázslóm még sehogy nem áll, shavet tesztelgetem, mert szõrt akarok neki csinálni minél elõbb, de valamiért kifagy a maya folyton, nem indul a render satara, szal egyelõre azzal szívok, meg referenciát kellett/kell csinálnom, amivel tudok "pályázni" majd egy melóra...

Peetmaya
hozzáteszek én is egy szöveget, ennyivel is közelebb legyünk az adott pillanathoz😊)
Gyrafnak köszönhetõen fenn van a szerveren a maya 6.0 full két cd-s verzió, a bibi csak annyi, hogy az egyik fele kinn van a gyökérben (már a peet könyvtáron belül) a másik meg benn van a helyén. Intézkedem, amint tudok, hogy a dolog a helyére kerüljön!

Mayer
Már csak 41 😊

www.gaborhertelendy.com

Mayer
Na végeztem a kompozitással szal Youth mail ment. Eddig azon egyszerû ok miatt nem csináltam meg, mivelhogy nem volt jó a Ps-em. Elindítottam az meg lecsapta magát. 😊. Már jóideje csinálta más progikkal, de amikor PS-sel is elkezdte betelt a pohár 😊 Úgyhogy Windows reinstall vót 😊.

www.gaborhertelendy.com

deko
Na ja kedves Peet😊 És a varázslód hogy áll?
vagy õ már fûszoknyás lányokat bámul a hawaii homokos parton?

Peetmaya
hmm
de jó hogy nekem már nem kell ilyen hülyeségeket tanulni😊)))))
hálistennek vége a vizsgáimnak is, úgyhogy most egy darabig még hawaii

youth
Magyarból kisérettségi holnap...

Youth

Peetmaya
Youth miért kell neked ennyire tanulnod, év vége van nemde?

youth
Na én most lépek tanulni... Fél óránként vagy mittomén nézem a fórumot 5998 után ne írjon senki!! 😊)
Bye

Youth

deko
hihi
Micsoda izgalomban vagytok már, most már csak is azért írok, hogy haladjunk a számokkal a bûvöd 6k felé