Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ha tudja, akkor én is átállok rá, eddig a maya netrender nevü progit használtam, amit a highend röl lehet ingyen letölteni
De túl közelike a képek és nincs olyan hely ahova tudnám rakni a kocsit... vagyis van meg is fogom próbálni!
De ma megyek a várba ott van szép macskaköves út meg régi házak, megnéze... de az a baj valamiért homályos ahaverom gépének felvételei... na mindegy
Mégegyszer köszi!
Youth
Youth
Youth
Muhaaahhhaaa! A szerver változatban benne van kliens is. Szeritem szupi. Szépen lehet vele más gépeket (a triálban csak 2 gépet és 3 munkát lehet beállítani)dolgoztatni.
Legalább megismeritek veszprém várát. Ugyanis oda szándékozom vezetni.
Ebola: Render Pal?? nem is hallottam még ilyenrõl? Nincs valami infód róla? Vagy valahol neten doksi? Érdekel
Törést meg ott kéne keresni ahonnan leszedted.
Youth
Igazán leköteleznétek ha tudnátok mondani egy címet ahonnan beszerezhetek egy törést a RenderPal 2004 Server Trial-hoz.
Köszi!
A gond mindig az,hogy sose modellezek olyan dolgokat amik a kozelemben vannak,hanem mindig olyanokat amik eppen az eszembe jutnak,es persze ott sose latom az aranyokat.
Penatesz
deko --- az élet értelme: 42 ---
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Penatesz
itt egy kép:
Lehet látni, hogy a mosdókagylónál nincs árnyék...
Esetleg még bekapcsolod a rendernél és a lámpáknál bekapcsolod a sugárkövetést...
Oryon
(Ráadásul miközben próbálkoztam felfedeztem még 1 dolgot
)
Az elõbb már sikerült valami kis tükrözõdést létrehoznom, de nem volt túl meggyõzõ...
(nekem is fura volt, de hát ti vagytok a profik, gondoltam így van 😊 )
Youth
Penatesz neked meg nagyon köszi hogy idõt szakítottál rá hogy csinálj képeket! megpróbálok valamit kihozni belülük...
Jó lenne ha haverom odaadná a fényképezõjét és akkor énis szadulhatnék, de vajon miért nem bíznak meg bennem az emberek? 😄DD
Youth
ha szemöldököt akarok csinálni, és a felületbõl akarom kinöveszteni, mert fontos hogy azzal együtt mozogjon a szõr, de nem facek alapján, hanem valamilyen map alapján, akkor erre van-e lehetõség, és hogy?
Na figy Penatesz felrak nekem pár képet a villámvadászra, mert kompozitálni kéne már a kocsit, utólagos engedelmeddel...
Bocsi hogy így visszaélek csak te mondtad hogy felrakhatjuk a dolgokat ami grafika, bocs de nekem nincs ilyen ftp-m. Szóval ahogy fenn van és leszdem törllöm is.
Bocsi
Youth
Tényleg, mostanság nem néztem a fórumot 😞
Peet: most mit csinálsz? Meló hogy áll?
Youth
mindig más, elemezgetjük egymás munkáit, kérdések satara....
Jo melo amit csinalsz Boba, en ugyan azt csinalom csak mas cegeknek, marmint operator vagyok
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
De igazabol az a gondom,hogy az a keveske tudasom,ami van elegge specifikus.Ertem ez alatt,hogy a modellezes legalapvetobb lepeseit mar ismerem nurbsban es polyban is,tudom,hogy nem mindig tudom megvalositani meg kurva sokszor elakadok,de a legalapvetobb lepeseket mar ismerem.Viszont texturazasban es renderelesben meg annyira bena vagyok,hogy ugy dontottem,hogy csinalok egy klasszikus borosuveg+pohar kompoziciot es megprobalom texturazni magamtol.(Ha jol sikerul,esetleg beteszek egy gyertyat is)

Penatesz
A bmw-met szeretném kompozitálni egy képre, környezetet nem kell futózni csupán pár kép kéne ahova rá tudnám illeszteni a kocsit. Írjon aki segítene rajtam és megbeszéljük mi is kéne igazándiból 😊
Elõre is köszönettel!!
Youth
Belenéztem egy fluid example-be, egy tüzet importált be. Maya 6-ban már mûködik a fluid mental ray render, marha szép eredménnyel és tükrözõdik a felületen a tûz, látszódik a refrakcióknál is, GI, FG, Caustics, mindent számol vele! Meg kell tanulni használni, mert nagyon szép!
Penatesz nincs mit, ezért vagyunk😊) min dolgozol amúgy?
SpotLamp, én addig nem szidok senkit, amíg legalább olyan jót nem tudok csinálni, mint az illetõ😊 De a te esetedben kivételezek, a vállánál tényleg mintha el lenne csúszva az izom, de amúgy le a kalappal, mert így sem rossz!