Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Youth
Milyen videokártyád van? Én most vettem radeont és nem indul el miatta :/ napok óta küzdök vele kevés sikerrel

x
szedjétek le kúrva jó, és van hozzá making of video pl hogy csinálták a matt paintegeket... nekem nagyon tetszik
Youth

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Amugy az általad linkelt tutorialban találtam egy király textúrát, megpróbálom azt feldobni a talajra😊
Gömb házikó
Lehet, hogy nemcsak 2 hanem inkább 4 irányba fognak majd a gömbök elágazni, még nemtudom pontosan, de valami hasonló lesz. Meg még ma elkezdem modellezni a következõ épitményt, meg meglátom mit tehetek, hogy kijavítsam a hibákat amiket mondtatok. A viz tisztaságát megpróbálom kijavítani volume materiallal, hátha megy. A fake caustics-ot is próbálgatom. A fénycsóvával nemtudom mit tudok majd tenni, azt photoshop-ban festettem, ahogy a "ködöt" meg a sötétséget is a képre.
Boba szépen alakul, grat! A víz lehetne kicsit ködösebb szerintem, ennyire tisztán nem lehet rajta átlátni.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Deko:
😊
Boba: írtam APra 😊) Jó lesz ez!!!
Youth
Deko: Ez úgymond szándékos, mivel nem én terveztem a modellt, sem az épületeket. Doug Chiang tervei alapján dolgozom amit a Star Wars: Episode1-hez készített. Persze nem azt a dizájnt használták fel a filmben, de nekem ez jobban tetszik. A filmbõl a jobb szélén található gömböt vettem ki és modelleztem le. A Gungant is majd lekell modelleznem, szintén nurbs-bõl.
Majd rakok fel kép
Bongó kép.
Város látkép.
Nemtudom szándékos volt-e ez modellezeskor, de a képre nézve nekem azonnal ez jön be.
A kép jobb oldalán lévõ belógó építmény olyan izgalmasnak tûnik, jobb lenne többet látni belõle. vagy ez anim lesz?
Kissé levagyok maradva.
deko --- az élet értelme: 42 ---
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Most hogy írod, vírus... Próbálom telepíteni a Norton Antivírust de ezt az üzenetet kapom: "The system administrator has policies to prevent this installation."
Eccerûen nem tudom felimádkozni a gépemre.
(na benézek valami specifikus topicba is itt az SG-n)
Bongó scene (120kb)
Nekem meg az se
.. voltam haverokkal lanozni, természetesen vírusírtót elfelejtettem felrakni, úgyhogy elkaptam valami kellemes vírust (amit azóta továbbadtam az itthoni hálózaton pár gépre :F)és azzal harcoltunk hosszú napokon át :/. okos fejemmel csináltam pl olyat is, hogy hálón volt a gép amikor újraraktam a windowst -persze egybõl felmászott megint a fíreg 😛 mind1 nagy nehezen megtisztultunk..
Pár napra rá adódott egy lehetõség, hogy jó áron megszabaduljak a régi gépemtõl, természetesen az új gép miatt is kellett még egy format c:, most fent van minden,4554634tûzfal, vírus nincs, maya induláskor befagy.
Szerencse, hogy erre az idõszakra esett az alkotói válságom is, úgyhogy nem törtem össze semmit. (még)
apropó Deko te is indulhatsz AP versenyen, vagy a szerkesztõséghez taltozol?
by
x
Igyekszem újra aktivizálni magam itt is.
Youth: lenyûgöz a munkád, ilyen rövid idõ alatt ezt véghez vinni... hmmm, gratula!

And the Bevel will be available once BPT RV, the next version of BPT, is ready.
Regards,
Byron
CgTalkon írta a szerzõ 😊
Youth
Spotlamp: nagyon de nagyon köszi. Mindjárt le is szedem.
www.gaborhertelendy.com

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Na ez a melóm:
Bocsi a vízjelért de még nem nyomták ki a nyomdában, addig meg nehogy belémkössenek, hátha épp ezt a fórumot nézi mindennap 😊)
2 napig modelleztem, 2 nap shaderelés, textúra-készítés hibák javítása. És ma kell leadnom még 2 ilyen rendert + wireframes render...
2717x2717-ben kellett volna renderelnem de kiakadt a gépem. Úgyhogy megengedte hogy CSAK 2100x2100-ban rendereljem, 2:30 perc volt a render.
Majd nyomok be képeket holnap vagy még este vagy amikor ráérek, most sietek, csak ennyire ugrottam be hogy legyen mirõl beszélni. Majd AP-on nyitok neki topicopt és akkor rekok be több képet.
Bye!
Youth
Villámvadász valami elektroteknikai dolog?!😊
Villámvadászra feltettem egy SP_HDRI_lighting.avi-t! Ha valakit érdekelne hogy lehet MR-el HDRI képeket használni.
www.3dsurvival.hu
www.gaborhertelendy.com
www.gaborhertelendy.com

Penatesz
na amíg nem rakok be képet addig maradjunk ennyiben, majd mesélek...
Youth
Youth
Ha kész lesz mutatok képeket...
Youth