Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szvsz itthon elég kevés helyen nem küldenek el ha a sz.boltban kiejted, hogy dual... kéne, szal sok sikert és ne hagyd átvágni magad 😊
Oryon
Youth: neked gratula, szep kep kerult az ujsagba, gondolom hizik a majad😊))
Ami meg az en videokartyamat illeti ez az uj verzio es most nem szarakodik a maya!!😊))
Egy kis buznyakolassal ezt ertem el😊
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
asus p5b plus,Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600,2 gb kingmax 800Mhz, Asus GeForce EN7300GE 256MB,Samsung 400GB 7200RPM 16MB SATA2
x
Mekkora kép van róla? mivan aláírva? 😊
Youth
Amugy kartyaban mit ajanlotok (ha tudtok,irhattok hozza arakat is)
Penatesz
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Flegos: gondoltál már kártyacserére? Amúgy én próbáltam már nvidia karit legújabb detonatorral (1 hetes kb) és remekül ment, nem a driverben van a hiba szerintem. Valamilyen enviromental variables lehet a bökkeni (magyarul, a helyi gépen van galiba).
Peet: nem instance objectekkel hanem influence objectekkel, és Skin>Edit smooth skin> add influence.
Mayer gondolom NURBS😊)
szerintem te nurbsben már nagyon tuti vagy, inkább a polyba kéne beleszagolnod, mert sokkal elterjedtebb és egyszerûbb a renderelése, meg ha fejlõdsz, akkor próbáld ki azt is😊 nem akarok dirigálni, de mindent ki kell próbálni😊
Youth, instance objectekkel lehet driven keyek beállításával csinálni a fura deformációk kiküszöbölését, hogy konkrétan hogyan megy, azt nem tom, csak láttam már errõl egy gnomon videót.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Az új modell is király lesz! Baromira jó úton haladsz öregem😊 És aminek nagyon örülök, nagyon sokan haladnak innen jó úton. SZóval mindenkinek hajrá, modellezésre fel, mire visszaérek a balcsiról legyen soksok szép képecske😊 Balcsira csak laptopot viszek, nemtudom ottani alkotás milyen lesz. Procreate painter +wacom tábla és Maya 6 lesz a közelemben, hátha alkotni vágy a lelkem😊
Bye hétvégéíg!
Youth
Nekiálltam Boba, de a te lelkeden szárad ha késõbb visszanézve jobb lett volna folytatni 😊. Még készítek róla képeket de már nem modellezek többet megígérem. De lehet hogy megszegem 😊. Az asztalt meg kijavítóm, bár szerintem így is szép.
Na szóval új project. Távcsõ lesz a drága, vayg valami olyasmi ha sikerül. Eddig 1 óra munka van benne, szal még eléggé WIP. Na szóval a képek:
spy-glass1
spy-glass2
spy-glass3
www.gaborhertelendy.com
Márcsak olyan kéne hogy blendet és a csontokat hogy lehet használni valamint a könyöknél és egyébb hajlatnál hogy lehet kivédeni a csúnya deformációkat?
Köszi
Youth
Meg erre adjatok nekem valaszt, ha mayaban a space gombbal vagy akarmi massal valtogatom a viewportokat, akkor a perspectivikust kiveve mindegyik ezt csinalja, ha mind a 4 viewportot mutatja akkor ok, mi lehet ennek az oka...(na jovok megint a hulye kezdo kerdeseimmel), de hat nincs kitol tanuljak csak toletek!
Es azt koszonom!

erre van pár kezdõknek és haladóknak, nameg ott van a 3dbuzz is. A többi videotutor (gnomon, lost pencil, mersmer) nem ingyenes, azokat dc++ on szedheted le (antidot.no-ip.org). pl:
x
Szerintem akit erdekel az emberis test modelezese annak hasznos lehet ez a link:
http://www.fineart.sk/
Flegos: learning-maya.com Szerintem itt elég jó tutorok vannak, a kezdõtöl a haladóíg mindenki számára😊 Jó tanulást.
Gladiátor, ha valamivel ki van a tököd, meg a tanulást szarakodásnak veszed, akkor miröl beszélünk? Ha esetleg a maya val akarsz foglakozni, indulásnak nagyon jo a saját helpje, vagy ha gáz az angol, akkor van magyar könyv rola, ami kezdéshez jo, na persze csak akkor ha ez nem szarakodás és nem lessz ettöl is ki a tököd 😮)
Nagyon beginner reszere tudtok valamilyen tutorial link gyujtemenyt?😊)
---===LowMan 1.0 ===---
Letöltés Maya 5.0-hoz és Maya 6.0-hoz
1 perces kis mozgatás után...
És ez nem nektek szól mielõtt megsértõdne bárki is 😊
Szóval nagyon jó kis kiegészítés ez... És nagyon becsülöm az alkotóban azt hogy nem a pénzért csinálta, ugyanis ingyenes.
Márcsak azt ne mtudom hogy lehet megcsinálni azt hogy egy testet deformáljon, mintha tényleg ez lenne a csontváz a test meg a bõr...
Youth
Kis idõn belül meg úgyis majd saját igényeidre szabod az UI-t, szerintem mindenki ezt teszi. Maya reinstallok után nekem az elsõ 1 órám azzal telik, hogy mindent ujra beállítok😊 (kivétel, ha én uninstalláltam, és megvannak a konfig fájlok)
Videokártyához meg letöltöttem legujabb frissitést es ok a dolog. Egyetlen probléma van...baromira nem tudok semmit mi hol van mayaban😊))
Fluid effectset ajánlom én is tûzhöz mindenképpen, vannak mintatüzek hozzá mayaban, lassan számolja le a mozgást, de gyönyörû szép eredményt ad!
Én pl az összes képemet rühellem, nézem 1 percig és látom az összes hibát, persze ismerem a geometriáját meg hol csesztem el a dolgokat hol kellett belenyúlni PSben és ezek annyira zavarnak hogy sosem tudok felhõtlenül örülni egy befejezett munkának. Kivéve ha másoknak tetszik vagy legalábbis azt írják 😊
Youth
Es ahogy boba idézte az ismeretlen 3D-s arcot, hát tényleg van úgy, hogy néha jobb lezárni egy projetet. Én sem érzem soha befejezettnek egy képemet sem, és idõvel egyre jobban látom a hibákat. de persze te tudod, te érzed, hogy mennyi idõt és energiát adsz bele egy képbe.
deko --- az élet értelme: 42 ---
PL.: remekül lehet füstbõl képzödõ ill. füstté váló szavakat kreálni, szvsz innen "csak" egy lépés, hogy a füst tûznek hasson...
Oryon
Na végre...mi volt a megoldás?
-Az akadozás (ha Spaceval váltogatod az ablakokat) a videókártya driver-e is okozhatja... Milyen régi???
Oryon
2: lemodellezed a lángot és shadereled (könnyen elkészíthetõ, nehezen animálható)
Link a második módszerhez.