Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fogok feltölteni cloth video tutort a digital tutorstól. most végignézegetem, hogy mi van benne, szerintem jó.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
www.s21net.com
Esetleg azt tudom javasolni (jobb ötletem nincs), hogy akkor Flego jelölje ki a szerkesztendõ faceket, és a panelablakban a Show-->Isolate select-->View selected használatával tüntesse el átmenetileg a poligon többi részét.
asus p5b plus,Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600,2 gb kingmax 800Mhz, Asus GeForce EN7300GE 256MB,Samsung 400GB 7200RPM 16MB SATA2
jo tanulast, remelem hasznos lesz 😊
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Display-->Hide-->Hide selection (Ctrl+h)
Display-->Show-->Show selection (=unhide)
Utóbbihoz elõbb ki kell jelölnöd az objektumot az Outliner-ben (Windows-->Outliner; itt alapban kék az, ami nem látható)
valamikor régen talán ebben a topicban felraktatok egy linket, amiben egy kis film volt, amit egy csávó csinált, bocs de fogalmam sincs, már hogy ki... De valami olyanról szólt, hogy egy nõ talált egy csecsemõt a folyóparton, nos, ha valaki meg tudná adni annak a linknek a címét újra, akkor nagyon megköszönném!
Hol talalhato a mayaban olyan mint maxban a hide es unhide selection?
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Youth koszi.
Mindenesetre most talaltam par kepet,ha nem talalok jobbakat akkor megprobalom azokbol.Most ugysincs sok idom mayazni,es ha lesz akkor elobb csinalok egy gyertyat az uvegemhez,mert ugy latom,hogy mar mindenki fantaziajat izgatja egy jo lang modell.
De azert koszonom

Penatesz
Hat en belevagtam valamibe...hogy mi lesz a vege, majd kiderul egyenlore igy alakul. Ha minden igaz akkor polyban keszul a dolog.

elejen hasznaltak.Mint amit az Enek az esoben c. filmben is lehetett latni a filmstudioban.(Harom labu alvanya van es spotlight fenyt ad) sehol sem talalok ilyet,de nagyon nagyon kellene,nem botlott senki sem ilyenbe?

Penatesz
szerintem ez a maya egyik legjobb része, a noderendszer, annyira pofon egyszerû az egész, ha egyszer ráérzel az ízére, magától fog mûködni az egész, adja magát!
Youth
Koszi Youth
http://www.freeweb.hu/youth/tutor/displacement/04.jpg
csak nem displacementnél vagy hanem color channelnél...
Youth
Youth már regeltem magam. Innen amúgy ki indul AP-n?
Persze most még nem fog megjelenni a testen csak rendernél, ezért nyomsz egy "6"os gombot és megjelenik a textúra a nézetablakban is.
Én így szoktam...
Youth
Kellene nekem egy kis help...mayaban a blueprintet hogyan tudom behelyezni?
Youth
Na mind1, tessék dolgozni😊 Én most az Ap-s témán dolgozom.
azt szeretném kérdezni, hogyha csinálok clothot, és olyan anyagnak szánom, ami a négy sarkánál fogva lóg, nos olyat hogyan csináljak? próbáltam, hogy simán kijelölöm a face-eket és lockolom a pozíciót, de nem lehet... valami más tipp?
www.gaborhertelendy.com
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
amúgy ezt tényleg így mondják?
Peet: Naná hogy NURBS 😊. Még megtanulom organic NURBS-öt is, aztán jön a poly. Még tervezek egy inorganikus NURBS modellt ez után, és aztán állok neki az organikusnak.
www.gaborhertelendy.com
R300 as GPUs radeonokból (9xxx kivéve 9600,9800asszem) meg softFireGL-t lehet csinálni 😊
nekem persze 9600xt van
itt a részletes leírás ha netán valakinek kellene 😊
x