Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Ez a displ teszt tök érdekes. low polyban 1:31 a render idõ, smootholva meg 1:29, hogy van ez? több poly, kevesebb rendertime? érdekes... Amúgy Oryon, ez már marhára érdekel engem, hol lehet megnézni, hogy pontosan mennyi volt a rendertime? Sehol nem találtam rá választ, az output ablakom sem írja ki, szal pls hlp!
Na és akkor még1x, csináljunk egy full mayaval foglalkozó oldalt, tutorokkal, írásokkal, készülõ projectekkel, videokkal, újdonságokkal, hírekkel, még akár versenyt is indíthatunk magunk között, vagyis azok között, akik nézik az oldalt. Megkérdem havert, hogy ez a winyós dolog mûködik-e, de azért mondjatok valamit ti is, hogy milyen ötletnek tartjátok.
Apropó, hamarosan 7000. ki hogy halad a képekkel?😊)
Holnap leírom egy word file-ban az instrukciókat, hogy mi az elképzelésem, stilizált képekkel illusztrálva, s ha valakit érdekel, elküldöm neki mélben. Az oldal feltölthetõsége szinte ingyen bármeddig bõvíthetõ lehet, ez a tagok számától függ.😊 Való igaz ezt pár sorban nem lehet elmagyarázni itt, igyekszem ésszerû konceptként majd megfogalmazni, közérthetõvé tenni.
deko --- az élet értelme: 42 ---
Megint egy teszt....most a displacement under maya volt a téma...
Nos mint látható, nem mindenre jó a Subdiv.
A lowpoly és a smooth-olt változata szinte nem különbözik semmiben egymástõl, így mindegy melyiket használjuk.
DE a subdiv, már lényegesen rosszabb eredménnyel bír - leszámítva, hogy konvetáláskor a simítandó részeket geometrialilag javítja, de nem igazítja utána az UV-t, így ezt kezdhetjük elõröl. MR Subdiv. Approximation Spartial, min.:6 max.:6 beállítással lényegesen rossz minõséget produkált a displacement, míg a Spartial, min.:7, max.:7 (ami (elméletileg) maximum beállítás!!!) értékekkel is messze elmarad a low-, smooth poly-tól, mind szépségben, mind pedig renderidõben (!).,
- A idõ formátuma: perc:másodperc.századmásodperc
Oryon
Dekonak igaza van!
Annyi oldal van ami foglalkozik a 3d minden szoftverével.
Csináljunk egy CSAK MAYA oldalt, de azt orrvérzésig tuningolnánk!!!
Én benne lennék, segítenék amiben tudnék!!!
Még valaki?
A tárhely-probléma: Induljunk minél többen az AP Contesten és aki nyer az felajánlja! 😛
Ha én nyerek megteszem 😛
Oryon
asszem www.thiswonderfullife.com de nem biztos.
Számomra meghatározó!!!!
Oryon
)Penatesz
Penatesz
Csak azt látom, hogy itt sokaknak van tutoriálja, meg rengeteg hasznos infója, MINDEN AMI MAYA.
Egy Mayás tutoriál összefûzésben simán benne vagyok, a többi nem hoz lázba.
butákok vagytok, hogy ilyenrõl megfeledkeztek😊
Youth utoljára gratu a koriért, szép lett, tessék új projectet indítani😊
Flegos, nem nagyobb guru, ez nem errõl szól, mindenki alkot, amihez kedve van, amihez ihletet kap, ami neki tetszik, mi csak tanácsot adunk egymásnak, hogy mindenki fejlõdjön, és ezzel mi is fejlõdünk, kialakul egy szakmai érzék mindenkiben, hogy mit, hogy, merre kell nézni, mit mennyire satara.
Deko, ha tényleg akarsz csinálni egy maya-s oldalt, akkor velem beszélj, a tárhelyet el tudom intézni!
De akkor ezt gondoljuk komolyan, és szálljon be néhány ember az oldal fejlesztésébe, és csináljunk egy fasza maya, meg úgy egyátalán 3dvel foglalkozó oldalt, ki tudja hova növi ki magát. És a lényeg, mindenkinek lehet saját galériája, ami reklám szempontjából nem rossz!
Esetleg megosztánad ezt a Turtle renderert velünk?
Annak bíz nagyon tunnék örülni

amúgy az atw 500 mb tárhelyet biztosít, csinálunk egy maya tárhelyet ott, oszt' csókolom
Amúgy az atw-nél nem láttam, hogy kikötés lenne más oldalakra a link beszúrás (fõleg ha a sajátjára, akkor nem hiszem, hogy pattognának).
Szépen összelinkelünk pár reggelt oldalt azonos design-al és had szóljon a menet. Ebben persze páran össze kell hogy fogjunk...
Hétfõn összedobok egy kisebb dezájnt, és akkor megmutatom, hogyan lehet ezt megoldani mûködõképesen webre ültetve. hm

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ismeritek ezt? Kár hogy fizetõs... bár van pár ingyenes tutor is.
Youth
Én ezeket nem nagyon tanulom inkább kilesem tutorokból, vagy magamtól jövök rá. ha valakit isteníteni akarsz az ne én legyek hanem Aldaryn. Õ aztán mindent tud... Kész ha valakire fel lehe nézni, nos én rá nézek 😊 Ha látnád miket csinál nem felõlem kérdezgetnél...
Youth
Ami feltunt, direktbe be lehet kotni a hdri kepet.
ftp-re mehet?
Ami feltunt, direktbe be lehet kotni a hdri kepet.
ftp-re mehet?
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Itt a kori wireframeje, egy kis körbeforgathatós játék:
Skate.mov (1,05 M😎 (Úgy tánik mintha vibrálna a kép, de mindjárt összefûzöm rendesen és akkor megtudom hogy újra kell e renderelni 😊 nagy szopás lenne...)
Igen Maxban renderelek V-ray társoságában...
Nálam is jó a villamvadasz!
Youth
nalatok muxik?
Penatesz
youth asszem maxba nyomja a rendereket.
This Wonderful Live
Aki még eddig nem látta, kötelezõen nézze meg!

Potyek: altalanos felzudulast keltett,mikor az oldal megszunt.(nem tudok rola,hogy atkoltozott volna)de dc-n a kovetkezo hubokat keresd:Grafixlab,Dinomedia
Penatesz
a maxbol meg nem lett elegem csak kiprobaltam mayat(igaz eloszor nem tetszett) aztan jobban atneztem és megtetszett😊 nade nem fényezek és nem szolok le semmit...
meg is mutatom minek alltam neki: (komolyabb dolog ebbol se lesz de gyakorlasnak megfelel)

www.dw69.tk
Youth
Amúgy mi ez a hirtelen váltás a mayara? csak nem te is azon táborba kívánsz tartozni akiknek elegük lett a maxból? 😊)
Youth
Na engedélyt kaptam a legútóbbi "mûvem" publikálására...
Hátsó nézete a kiri-korinak 😊
És szembõl...
Most renderelek róla egy animációt, tudjátok, hogy körbeforog, wireframeként, aztán átmegy shaderes változatba...
Na majd még rakok fel képet a wire-rõl, úgyis most számol róla a gép egy 360 fokos körbeforgást...
Youth
sorry, toroljetek
tehát:
hi all
Nezem mar par napja a forumot, mondom mostmar regelnem kell😊
Majd neha lesz 1-2 kerdesem...
Ja, sas vagyok😊
www.dw69.tk
Nezem mar par napja a forumot, mondom mostmar regelnem kell😊
Majd neha lesz 1-2 kerdesem maya-val kapcsolatban...
Ja, sas vagyok😊
www.dw69.tk
azt honnan tudom meg, hogy hány poligon van a képemen?? És wire-ös képet hogyan rendereljek? elõre is köszi!