Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem, ha van domainünk, akkor az lesz, csak a villamvadaszon keresztül fog menni. Na haverral kapcsolatban az az 1-etlen megjegyzésem volna, hogy õ sem jótékonysági intézmény, úgyhogy ha komolyan gondoljuk a servert, akkor ez havi kb 5-10 eft költségbe kerülne. Valószínû le lehet faragni 5-re, de azt mondta, hogy egyedi eset lennénk, mert keveset akarunk, úgyhogy kialakít majd egy árkonstrukciót.
A rebuild curve-nél még nem is annyira, de a rebuild surface-nél az is fontos, hogy a textúra map UV-it helyrerakja.
A rebuild curve-nél még nem is annyira, de a rebuild surface-nél az is fontos, hogy a textúra map UV-it helyrerakja.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Ha nem olyan sok élrõl lenne szó akkor vagdosd splittel, beállítod a toleranciát 50%ra így ha ráböksz egy élre akkor azt a közepénél vágja el.
Amúgy próbáld meg felrakni az MJpolytoolst 6-hoz hátha jó vagy már próbáltad?
Amúgy próbáld meg felrakni az MJpolytoolst 6-hoz hátha jó vagy már próbáltad?
Youth
maya6-hoz letezik mar mjpolytools? vagy valami mas plugin amiben van connect edge?
elore is koszi
elore is koszi
www.dw69.tk
Peet: Bart azt mondta állja a winyót bár ezt nem tudom hogy gondolta 20 ezret kipengetne? Na meg kéne ezt vele beszélni.
Annyi lenne hogy ezt a winyót be kéne rakni a villamvadasz szerverébe, haveroddal beszéld meg hogy mehet e...
Ha ez megvan akkor intézzük csak a többit.
Ja és megleeht azt csinálni hogy mondjuk ez lesz az elérése a winyónknak hogy http://villamvadasz.hu/maya/
például? és akkor erre reggelünk egy domaint és ha valaki beírja azt hogy www.mayasgyerekek.hu akkor odaugrik erre a linkre vagy hogy oldgató meg?
Mayer: gratulálok szép lett nagyon!
Annyi lenne hogy ezt a winyót be kéne rakni a villamvadasz szerverébe, haveroddal beszéld meg hogy mehet e...
Ha ez megvan akkor intézzük csak a többit.
Ja és megleeht azt csinálni hogy mondjuk ez lesz az elérése a winyónknak hogy http://villamvadasz.hu/maya/
például? és akkor erre reggelünk egy domaint és ha valaki beírja azt hogy www.mayasgyerekek.hu akkor odaugrik erre a linkre vagy hogy oldgató meg?
Mayer: gratulálok szép lett nagyon!
Youth
3 vonal köré nem illik felületet illeszteni. 4 köré illik😊
Amúgy mi a különbség az insert knot-hoz képest? Hogy uniform módban építi ujra a görbét, tehát a CV-k azonos távolságra lesznek egymástól. Ezáltal az ilyen görbékbõl épített modell valszleg egy kicsit egyenletesebb lesz.
Fontos: rebuild curve és rebuild surface után MINDÍG delete history. Minden után egy history, a crasht is távoltartja... tartja a mondás😄
Amúgy mi a különbség az insert knot-hoz képest? Hogy uniform módban építi ujra a görbét, tehát a CV-k azonos távolságra lesznek egymástól. Ezáltal az ilyen görbékbõl épített modell valszleg egy kicsit egyenletesebb lesz.
Fontos: rebuild curve és rebuild surface után MINDÍG delete history. Minden után egy history, a crasht is távoltartja... tartja a mondás😄
a rebuild csak a vonalra hat (mármint a rebuild curve) nem befolyásolja a felületeket. Viszont ha a 2 vonal amikbõl a felületet létrehozod nem egyforma vertexszámú akkor deformálódhat a felület, tehát ebbõl a szempontból fontos.
És igen helyettesíthetõ, viszont az insert kontnak megvan az az elõnye, hogy oda helyezed a pontodat a vonalon ahova akarod, a rebuild viszont egymástól egyenlõ távolságra pozícionálja a vertexeket.
Remélemérthetõ voltam
És igen helyettesíthetõ, viszont az insert kontnak megvan az az elõnye, hogy oda helyezed a pontodat a vonalon ahova akarod, a rebuild viszont egymástól egyenlõ távolságra pozícionálja a vertexeket.
Remélemérthetõ voltam
www.gaborhertelendy.com
igen ezt idaig is lattam,de akkor ez helyettesitheto az insert kont-tal,felteve ha sok idom van?nekem idaig az volt az erzesem,hogy a rebulidnek szerepe van abban is,ha kifeszitek mondjuk 3 EP curve koze egy feluletet
Penatesz
Rebuild curve funkciónak az a lényege, hogy mint a neve is mutatja újraépíti a vonalat. Például van egy köröd, és kevéc a vertexeinek a száma akkor rebuild cirve, beálítod hogy mennyi vertex legyen, áés voila, kész az újrakonstruált vonal 😊
www.gaborhertelendy.com
Sracok,rebuild curve funkcioval nem vagyok tisztaban.Tudom,hogy alap lenne,de meg mindig nem 100%-ig vilagos,hogy mifele ertelme van.Valami tutornak vagy hozzaszolasnak orulnek. 

Penatesz
Na skacok, akkor tárhellyel kapcsolatban, milyen igények vannak, mert akkor ezt én tudnám intézni, és természetesen én is beszállok a team-be, mert ez mindenképpen fontos, hogy létrejöjjön!
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
jé, itt is van fórum? ezt nem tudtam. a képet submitoltad galériába, vagy majd onnan teszik be ha úgy ondolják?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Ja, egyébként 5 csillagom van 3dtotalon 😊. Juppi 😊
Itt a link
Itt a link
www.gaborhertelendy.com
Na én meg felraktam a korit AP-ra ha érdekel valakit: topicja nekííjje
Youth
Hmm... újabb NURBS próbálgatások részemrõl😊
Deeppaint 3d-ben akkor is megtudom festeni a modellt, ha nem 1 darabból áll. 2 nurbs patch-t poly-vá konvertáltam és kiexportáltam obj-ként. Megfestettem mindkettõt deeppaint3d-ben, kiexportáltam a képeket majd feldobtam mayában a nurbs patchekre. és tádám, sikerült. Tehát, semmivel sem hosszadalmasabb deeppaint 3d-ben textúrázni nurbs-t mind poly-t. Najoh, 2 lépéssel😊
Felõlem is mehet ez a maya3d.hu, de én elvben egy másik 3d-s oldal szerkesztését is magamra vállaltam régebben. Most kezd ujra éledezni az az oldal, és szeretnék segíteni a többieknek.
Deeppaint 3d-ben akkor is megtudom festeni a modellt, ha nem 1 darabból áll. 2 nurbs patch-t poly-vá konvertáltam és kiexportáltam obj-ként. Megfestettem mindkettõt deeppaint3d-ben, kiexportáltam a képeket majd feldobtam mayában a nurbs patchekre. és tádám, sikerült. Tehát, semmivel sem hosszadalmasabb deeppaint 3d-ben textúrázni nurbs-t mind poly-t. Najoh, 2 lépéssel😊
Felõlem is mehet ez a maya3d.hu, de én elvben egy másik 3d-s oldal szerkesztését is magamra vállaltam régebben. Most kezd ujra éledezni az az oldal, és szeretnék segíteni a többieknek.
maya-maya.hu 😊 <<< csak mániákusoknak 😊
only-maya.hu
maya-overall.hu 😊)
mayer.hu ja ez nem jo bocsi 😊
nem tok többet kifáradtan 😊
only-maya.hu
maya-overall.hu 😊)
mayer.hu ja ez nem jo bocsi 😊
nem tok többet kifáradtan 😊
www.gaborhertelendy.com
Meg Mayer nek is😊
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Nah gratula dekonak!😊
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Tudassal sajna meg nem nagyon fogok tudni beszallni,de erkolcsi es nemi anyagi tamogatassal en is benne vagyok.

Penatesz
Kezdek pipa lenni erre a kiscsajra. Hívom a CSALÁDOT la maya maffia
Az árba meg persze én is beszállok 😊.
Az árba meg persze én is beszállok 😊.
www.gaborhertelendy.com
nem akarom letorni a nagy lelkesedest, de:
A maya.hu domain név állapota: Bejegyzett
További információk:
* DNS rekord
* Domain-igénylõ vagy domain-használó -- Domonkos Eszter
itt
A maya.hu domain név állapota: Bejegyzett
További információk:
* DNS rekord
* Domain-igénylõ vagy domain-használó -- Domonkos Eszter
itt
Könnyelmû igéret volt Youth: Deko igényes szolgáltatáskör miatt 150000Ft/év!!!
Szal fejenként 50000Ft.
Na jó mielött szívroham lenne, talált egy egész olcsót és jót 😛
Szal fejenként 50000Ft.
Na jó mielött szívroham lenne, talált egy egész olcsót és jót 😛
Oryon
Amennyiben nem szállna be más így a költségek felét állom én, most megengedhetem magamnak 😄DDD
Youth
mielõtt lestipistopizzák, a www.maya.hu domain-t saját költségemre lefoglalom. ennyit az én "beleadásomról" anyagilag. nos skacok, mostmár ti jöttök😊 futó lép....
deko --- az élet értelme: 42 ---
Hali!
ObjectWorkx vagy mi aa progi neve ha kell majd küldöm e-mailben meg úgyis tervezek róla egy pici tutort írni... ugyanis a progi is kicsi van 5 lépés megcsinálod és kész..
Igen megkaptam.
Inz: igen kaptam hozzá elõlrõl oldalról stb meg közti szögekben is képet
ObjectWorkx vagy mi aa progi neve ha kell majd küldöm e-mailben meg úgyis tervezek róla egy pici tutort írni... ugyanis a progi is kicsi van 5 lépés megcsinálod és kész..
Igen megkaptam.
Inz: igen kaptam hozzá elõlrõl oldalról stb meg közti szögekben is képet
Youth
www.gaborhertelendy.com
Illumination (asszem)= csak önmegvilágító (a környezetet nem világítja meg, míg FG-t nem használsz)
Oryon
Az meglehet, akkor gondolom amiatt lett fénnyel túltelített a jeleneted.
Illum object. Nemtudom így hívják-e, én rövidítettem most😄 Az a lényeg, hogy érted. Olyan object, ami világít a sötétben😄
Illum object. Nemtudom így hívják-e, én rövidítettem most😄 Az a lényeg, hogy érted. Olyan object, ami világít a sötétben😄
nem azt mondtam, hogy nincs értelme, hanem hogy félek attól csak a lelkesedés szól még a háttérben. Amúgy persze hogy "alfa", hiszen 1 óra alatt csaptam össze, olyan "mostmutasdmegmiregondolsz" stílusban, csak egy ceruza firka a papíron. Addíg nincs értelme nagyobb energiát belefektetni, míg nincs pozitív visszajelzés.
deko --- az élet értelme: 42 ---
ahham akkor az volt a baj, hogy én csináltam illumi objectet ha egyáltalán így hívják 😊
www.gaborhertelendy.com
Mayer, pedíg ponthogy Turtleban egyszerûbb az FG.Ott csak bekapcsolod és megy. Mentalban kell, hogy legyen egy illum object is a jelenetben asszem. Nálam amúgy fáintosan megy.
Oryon: Köszönöm de azért ez annyira nem jó. Egyebkent meg ez ne fájdítsa a szívedet, mert ez elég szar fajta fényképezõ 😊. Neked már biztos jobb lesz
Vrayrõl valaki pontosabb infot nem tud minthogy "hamarosan"?
Deko: Nem azt mondtad hogy elhaló project szagú 😊? Egyébként nekem teteszik a designe ötleted. A megvalósítás még valóban alfa verziósnak tûnik 😊. Én benne leszek mindenképpen ha összejön !!
Turtle nagyon teteszik emberek. FG-t még nem tom használni mert valahogy mindenm kép ködös lesz, de a többi funkció jónak tûnik, és nagyon egyszerûnek is egyben. Mindenki próbálja ki aki még nem tette!
Fényképezõ Artist Pubon a Befejezet munkák közt van ahol van róla egy újabb render hátulnézetbõl.
Artist Pub
Vrayrõl valaki pontosabb infot nem tud minthogy "hamarosan"?
Deko: Nem azt mondtad hogy elhaló project szagú 😊? Egyébként nekem teteszik a designe ötleted. A megvalósítás még valóban alfa verziósnak tûnik 😊. Én benne leszek mindenképpen ha összejön !!
Turtle nagyon teteszik emberek. FG-t még nem tom használni mert valahogy mindenm kép ködös lesz, de a többi funkció jónak tûnik, és nagyon egyszerûnek is egyben. Mindenki próbálja ki aki még nem tette!
Fényképezõ Artist Pubon a Befejezet munkák közt van ahol van róla egy újabb render hátulnézetbõl.
Artist Pub
www.gaborhertelendy.com
-------Figyelem-------
Deko ez FANTASZTIKUS!!!!
Szvsz ez jó layout az oldalnak...ötletes, érthetõ, és a kezdõk már itt tanulhatják a maya kezelését 😛
Ha sokan benne lennétek MEG KELL csinálnunk ezt a Minden ami maya oldalt!!!
Szvsz:
Csak saját Tutorokkal!!!
Saját videó tutor csak akkor ha modemmel is véges idõn belül lejön.
Az integrált SG az alap.
Linkgyüjtemény a legjobb oldalakkal tele!!! (AP, etc.)
Lehet még:
Wip és kész mûvek galériája.
Tippek trükkök.
Egy mondatban: MINDEN AMI MAYA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ONLY MAYA!!!!
Én beválalom, hogy segítek, és TE???????????
Beválalod?
Igen vagy nem?????
Deko ez FANTASZTIKUS!!!!
Szvsz ez jó layout az oldalnak...ötletes, érthetõ, és a kezdõk már itt tanulhatják a maya kezelését 😛
Ha sokan benne lennétek MEG KELL csinálnunk ezt a Minden ami maya oldalt!!!
Szvsz:
Csak saját Tutorokkal!!!
Saját videó tutor csak akkor ha modemmel is véges idõn belül lejön.
Az integrált SG az alap.
Linkgyüjtemény a legjobb oldalakkal tele!!! (AP, etc.)
Lehet még:
Wip és kész mûvek galériája.
Tippek trükkök.
Egy mondatban: MINDEN AMI MAYA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ONLY MAYA!!!!
Én beválalom, hogy segítek, és TE???????????
Beválalod?
Igen vagy nem?????
Oryon