Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosítok:
Hétfõn 17:30-kor a Western Pub-ban!!!
(4,6os villamosról a Mester utcában kell leszállni, és ha leszálltál ne mozdulj, csak néz körül, mert látnod kell egy igazi western filmbe illõ pub-ot!!!)
Na, ha már ott vagy elötte, akkor merj bemenni és kutasd fel a helyet, mert mi (Deko, Oryon) ott leszünk, BENN!!!!!!!!!!
Kb. 90% (10% ha földrengés lesz, stb... 😊
Oryon
Mit hallottatok a byronpoly 6 os maya verzios változatárol?
...persze Ildinek 20 embernyi van + Youth másik fele...😛
-Persze, köszi, hogy bizol az izlésemben 😊
Oryon
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Nurbs: ahogy minden más felületet összedobsz. Elõször attach, majd detach, majd stitch.
Poly: mirror geometry és beállítod, hogy merge vertices. Kész.
szjozsef: koszi neked is,az elejen tenyleg voltak ilyen problemaim,de mivel minden feluletet meretre vagok es az uv-k szama is megegyezik a ket feluleten,ezert ilyen gondjaim mar nincsenek.
Penatesz
:
http://penatesz.uw.hu/hiba1.JPG
http://penatesz.uw.hu/hiba2.JPG
Penatesz
(lasd abrak),azon kivul hasznalom a rebuild curves es surfaces dolgokat,delete-t is nyomok gyakran,tudom,hogy az UV-ket teszi rendbe,es a delete-el a szarmazast torlom,de ennek ellenere irjon valaki valami oldalt,hogy hol olvashatom el az elmeletet hozza.
Penatesz
A West sörözõ elõtt vagy bent. A kedvenc törzshelyem😊
Oryon, Flegos nektek már ismerõs a hely, ugye? 😛
deko --- az élet értelme: 42 ---
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
AW Rigid body Dynamics
AW Polygon Lighting and Shading
AW Flow Workflows
AW Pre-Vizualization
AW Paint FX Techniques
AW Fluid and Dynamics
AW Maya 5 Rendering
AW Production Pipeline
AW Paint Effects
AW Mental Ray Games
AW Non-Organic Surface Modeling
AW Subdivision Surface Texturing
AW Advanced Shading Networks
AW Using Mental Ray for Maya
AW APIDISC2 Anatomy of a Maya Character
AW Maya Techniques Modeling Human Head
AW Maya Techniques Mental Ray Custom Shaders
Digital Tutors Fluid Training Kit
Digital Tutors Cloth Training Kit
Digital Tutors Fur Training Kit
Digital.Tutors.Insider.1
Digital.Tutors.Insider.2
Digital.Tutors.Insider.3
Digital.Tutors.Insider.4
Mesmer
• Mental Ray I
• Mental Ray II
• Mental Ray III
Gnomon
• Intro to Maya
• Intro To Nurbs
• Nurbs I
• Nurbs II
• Nurbs III
• Freeform Modelling
• Polygon I
• Polygon II
• Organic I
• Organic II
• Texture I
• Texture II
• Texture IV
• Texture V
• Rendering I
• Rendering II
• Rendering III
• Rendering IV
• Deformers I
• Deformers II
• Deformers III
• Kinematics I
• Kinematics II
• Kinematics III
• Kinematics IV
• Skining I
• Skining II
• Skining III
• Skining IV
• Constrains I
• Character Animations I
• Character Animations II
• Expressions I
• Expressions II
• Dynamics I
• Dynamics II
• Dynamics III
• Dynamics IV
• Dynamics V
• Dynamics VI
• Dynamics VII
• Dynamics VIII
• Dynamics IX
• Dynamics X
• Dynamics XI
• Dynamics XII
• Dynamics XIII
• Dynamics XIV
New Riders Digital Texturing and Painting
Lost Pencil Elephant (4 cd)
• Modeling CD Set
• UV Mapping and Texturing CD Set
Divinion head modeling
Plussz ha majd lesz ftp, szivesen töltögetek fel havi 2-3 videot, de sajan chellos vagyok és ugye van az a frány korlát. Na csak ennyit akartam.
Üdv!
Youth
lehet csinálni az oldalon portfóliókat is, saját galériát berendezni meg ilyenek. szerintem ezek is mind fontos dolgok.
Aztán a kicsit távolabbi terv, hogy ebbõl a bandából egy csapat alakuljon és közösen tudjunk dolgozni egy projecten. Remélem elõbb vagy utóbb megjön ehhez a társaság kedve és akarata...😊
Oryon
Ha jösz a "bulira", akkor majd ott, ha nem akkor majd ICQ-n faggatlak!
A Turtle meg nagyon állat!!!
Pár kattintás és tényleg jó minõség...de nincs benne SSS 😛
Szal addig kitart míg nem jön a VRAY FOR MAYA 😛
Oryon
Oryon
-Fordítások
Szvsz lehet minden, de csak saját "kézzel" készített mû, mert annak nincs érteleme, hogy minden oldalról összelopkodjuk az összes külföldi tutorokat!!!
Oryon
Nagyban!!!
A lényeg, hogy minden Fõtémához, amit a maya alapmenüszerkezetébõl vettem (F2-F7), logó és nagyobb "vizuális" kép ill. Tanulmányokhoz is nagyobb "vizuális" kép is tartozik...egy lépcsõ a látvány felé.
Így töltés elött kaphatunk izelítõt az aktuális tanulmányból.
Vagy maradhat egyszerûbb is, mondjuk, csak a Fõtéma képe jelenne csak meg.
Ha meg rákattint valaki a neki tetszõ tanulmányra, akkor a "vizuális" panel helyett tölti be a tanulmányt.
Nos, vélemény?
Egyébként gondolkozzatok el mi legyen az oldal fõprofilja???
Mert ha fõként csak tutorialokat helyezünk el, akkor eléggé túlzás lenne a címben a "Minden ami maya", nem???
A találkozón - eddig még - ott leszek és remélem nem egyedül 😛
Aki tud jöjjön és akkor minden L-dõl 😊
Mikor és hol lesz pontosan???
Oryon
Az utóbbi verziókben ekkor a megfogott pont elkezd összevissza ugrálni 😞 (viszont, ha magát a pontot fogom meg + v, akkor simán rá tudom illeszteni az másik pontra)
NA AKKOR ENGEDELMETEKKEL PONTOSITOM A DATUMOT!!!!!!
TEHAT DEKO JAVASLATA ALAPJAN:
07.19. 17:30h, BP, PETOFI HID PESTI HIDFO,4-6 VILLAMOS MEGALLOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Penatesz
Ha csak reflekciókat számoltatod már akkor minimum pár percig számol, ha szórt fénnyel csinálod az árnyékokat akkor akár pár óra is lehet, a DoF meg eleve az AA függvényében lassítja be a rendert szal ne csodálkozz.
Szép a távcsõ!!!
Emberek nekem van Lost Penciltõl 9 CDnyi videóm. vagy mennyi... Egy elefántot csinál az elejétõl a végéig minden benne van UV-zás minden kivéve a textúra festés de csontozás is van ha jól emlékszem. Majd ha összejön a vinyós dolog és kell valakinek...
Youth
www.gaborhertelendy.com
tünés dolgozni😊)
vagy csinálj mr dof tesztet😊))
Lohi egyet értek veled, ennek ellenére én azért win alól használom a mayat, mert sokat használok mellette ps-t, és nem fogok fél percenként oprendszert váltani, mert most ps-ben van dolgom, most meg mayaban. Amúgy használtam linux alatt mayat elég sokáig, igaz red hat és fedora alatt, de az lényegtelen. A problémádra a megoldást a vezérlõközpontban keressed, az ablakmûveleteknél be van állítva, hogy az alt lenyomása mellett mozgatod az ablakot, ezt ki kell szedni, és utána pörögni fog a maya. A Space-es problémára nem tudom a választ, igazából nem is teljesen világos, hogy mi nem jó...
Panic: Persze biztosan. ez most high minõségû dof, de van még ennél 1 el jobb minõség is, és 3 mal rosszabb is, + ugye a render globals beállítások stb stb. Ja és a shaderek se mindegyek (na ez jó mondat volt 😊.
www.gaborhertelendy.com
de gondolom akkor lehet jatszani a beallitasokkal meg, hogy hasonlo eredmenyt rovidebb idovel
Ennek a képnek a renderideje 6 óra volt, de 800*600 as felbontáson, és szerintem azért mert turtle alapbeállításai nagyon magasak, a reflekciókat és a HDRI qualityt tekintve, és én ezeket nem nagyon állítottam át 😉.
www.gaborhertelendy.com