Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
Deko nem azért mondtam, jéézusom, ne kövezzetek meg ezért!😊
Boba az sms-el csak õ tudná beszedni, én nem, úgyhogy maradjon az átutalásos módszer. Csak meg kell csináltatnom a számlámat😊)
és mennyit szánsz amúgy a nemes célra?
ez a mai agyszüleményem😊
deko --- az élet értelme: 42 ---

Tegnap chaten sikerült dekonak meg haveromnak megegyeztetnie a dolgokat, a lényeg az, hogy 20 rongyot kell összeszednünk erre az évre, és lesz winyó is meg szerver is, minden ami kell!
Úgyhogy skacok harjá, gyûjjön az a pénz!
Astrantia felírtalak a névsorba!
) a dolgokról. Majd kiesett a szemem
1. Flego és Frenkie, nektek így utólag: még sok-sok boldog szülinapot!
2. Maroon, Mookid: én is csatlakozom azokhoz, akik örömmel üdvözölnek benneteket a mayások népes táborában!
3. Deko: nagyon szép és ötletes a "romos híd" témád, bár tõled nem is vártam mást.
Bár én is így tudnék!
4. Mayer: MESTER!!! A képed:
5. Deko: a chat nagyon jó ötlet volt tõled, ne szomorkodj, ha az elején még nem indul be. Ígérem, mikor csak netközelben vagyok, mindig fenn leszek.
6. A honlap eddig csúcsszuper
, nehogy félbehagyjátok! Sajna én nem könnyen tudok elmenni a találkozóra, 200 km választ el tõletek. De az anyagiakba én is beszállok 3000-el, ha nem gond. Csak még nem tudom, hogy juttassam el. Mondjuk csekken jó?
Igen, a mostani pénteken TALÁLKOZÓ!!!!
MEGHÍVLAK Titeket:
Augusztus 6. (Péntek) 18:00-tól a Western Pub-ban!
Részletek:
Sokak unszolására elválaltam ÚJRA e feladatot, hogy megszervezzem, legyen tali...!
Aki tud jöjjön!
HATÁROZOTTAN és MOST:
Ki TUD jönni a találkozóra!!! (100%-ban)
Aki "talán", "lehet", "még nem tudom" + stb. mer írni, azt megkeresem és ****** * *******, ******** !!!
Természetesen megértem, ha valakinek "TÉNYLEG KOMOLY DOLGA VAN" és EMIATT nem tud jönni!
Az újaknak, hogy hol van a Pub:
4,6-os villamos vonalán a Mester utca-i megállóban kell leszállni (Petõfi híd pesti hídfõtõl 1 megálló) és ha körülnézel az egyik oldalon ott kell lenni-e egy Híd Western Pub-nak (valódi western kocsma kinézetû hely)!
Ne felejts el bemenni, mert ott leszünk :-P
Egyéb kérdésekkel/kérésekkel/mondandóval ENGEM illene megkeresni!!!
Ha nem lennék elérhetõ, akkor még Deko-t.
Oryon
Bartot elõkapjuk a föld alól is megígérte hogy álja a 80-as vinyót...
Youth
mookid nem kell gyorsan lecsapni rá, egész egyszerûen erre szükségünk van ennyiért, ha csinálni akarunk valamit, akkor azt csináljuk korrektül, kultúráltan. Youth winyót hogyan akarsz ingyen szerezni?
2. A fórumtalival kapcsolatban, Mayer és én jövõ héten érünk rá kedd és péntek kivételével bármelyik nap. Ha most pénteken akarjátok akkor megint nem leszünk :/
Youth
Ha akarjátok megcsinálom, hogy képet kapjatok, hogy mi legyen!!!!
Oryon
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
De ha lehet és vagyunk elegen igazságosan elosztva, maradjunk ez alatt /fõ!!!
Oryon
De most szólok, hogy ha összejön a pénz, figyelve lesz a szerver, és aki most kussol nagyban, meg neki nemkell, de aztán elkunyerálja, és baszik az egészre, csak leszedi önzõ módon, azt kiherélem!
csak vicc volt😊)
szóval nem hiszem el, hogy fejenként akár 500Ft-ot ne tudna beleadni mindenki a közös cél érdekében. 14 rongyért tudok szerezni 80gb-os winyót. Próbáljuk meg komolyan venni ezt a dolgot ha már belekezdtünk.
Azt kéne hogy akik beleadtak azoknak lenne egy user nevük és jelszavuk a szerverre... na mindegy csak felvetettem
Jó lenne ha összejönnénk 6-7en és akkor dúrván 3000-t kéne fizetni... vagy ha már 10-en lennénk akkor évi 2 ezer az nagyon jó. Szólok Spotlampnak is...
Youth
azért kell több ember, hogy hirtelen össze tudjuk szedni a dolgot, és elinduljon a dolog.
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Leonkel most az a stájsz, hogy évi 20 rongyot kell összeszednünk, úgyhogy most ezt kéne összeszedni
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
valaki meg kerítse elõ bart barátunkat (már ha tudja😊