Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
Inz: szeva újra itt.
Na megyek és készülök, mert a végén nem érek oda a találkozóra. by😊
deko --- az élet értelme: 42 ---
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
újra itthon véégre, már kezdtek elvonási tüneteim lenni 😊
Látom beindult a fórum rendesen, reggel óta olvasgatok
Ja igen, aki ircen szólt volna hozzám annak üzenem, h nem azért nem válaszoltam mert bunker vagyok, hanem mert nem voltam otthon 😛 pénteken otthagytam a letöltést, aztán anyám csak kedden kapcsolta ki a gépet..
talira sajna mos se tudok menni
Üdv az újaknak
by
x
Má tegnap regisztráltam, gondoltam végre írok, erre aszongya 24 órát várjak legalább😊 Na remek😊
Szóval jómagam régóta LW-vel foglalkoztam, de szégyen, nem szégyen nem tudok 1rõl a 2re jutni, fõleg idõhiány miatt😞 Most a Maya van terítéken pár hónapja, mert volt valami kis project, ami miatt választanom kellett Max és Maya között...nos, választottam!
Tetszik a fórum, mert nagyon segítõkészek vagytok! Haladni elég nehéz úgy, hogy ha valami kínod van, akkor nincs kit megkérdezni. Remélem segítséget kapok néha itt Tõletet😊
...Ki tudja, az is lehet hogy valaki megismeri itt a nevem, dolgoztam játékszoftver cégnél (nem mint grafikus), és ki tudja kik bújkálnak itt😊
Szó ami szó, üdv mindenkinek!
u.i. Láttam, hogy sokszor érdeklõdtetek DC Hub-ok iránt, leírok párat, ami itt nem volt említve nagyon:
4fx.no-ip.com
gorehide.mine.nu
lataverne.dyndns.org
Azmodan, akit csak Azmo-nak hívnak
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
És még szép is?😊
Maroon, az odáig totál rendben van, hogy nem vagy beképzelt, de azért az érdemeidet el kell ismerned magad elõtt is, hogy tovább léphess. Amúgy meg jajj annak, aki csúfolni mer😊)
Oryon, közbejött nekem egy munka, nem tudom meddig fog tartani, mindenképpen megyek a találkozóra, de lehet, hogy csak este 10 fele esek be, ha az megfelel nektek. Ha nem, akkor szóljatok idõben, hogy már felesleges. De az is lehet, hogy idõben ott leszek, még nem tudom elõre ne hari. Azért számítsatok rám, és a pizza fele az enyém😊)))
üdv
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Ha megismerünk tuti, hogy normális embernek tartunk majd...
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
cg-ben (is) buta
Szal szerintem azért vesztettünk!
Én is kishitû vagyok!
De már javuló tendencián vagyok 😊
Augusztus 6. (Péntek) 18:00-tól a Western Pub-ban!
Meghívlak Titeket a találkozóra és elvben lesz meglepetés is!!!
Nem nagy valami, de õszinte és tõlem, nektek!
Nektek, akik a második családomhoz tartoztok 😛
Aki nem tud eljönni, az lélekben lesz ott! 😊
Nem tehet róla senki, és emiatt nem is marad ki a buliból 😊
Aki tud azért jöjjön, mert élõben jobb!
Ja holnap, mint az utóbbi hetekben 9 órát dolgozom és eléggé fáradt leszek!
Ezért elõre elnézést, de mindent megteszek!
És persze tõletek is függ.! 😛
Akkor holnap!
Ha valaki észrevette, akkor újjáéledtem!
Nézzétek meg a nevem!!!
Az új e-mailcímem: [email protected] !!!!!
deko --- az élet értelme: 42 ---
tegnap egy haveromnak segitettem koltozkodni,aztan egy masiknak,aki nyelvvizsgazott ma (egesz nap nem voltam gep kozelben) ma pedig egyszeruen nem volt aram reggel ota.hat csodalkozik barki is,hogy remeg a kezem?
Itt szeretnem megjegyezni Oryon,hogy szereny szemelyem nelkul nem kerul megrendezesre ez a talalka

Penatesz
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
(win xp-t már ismerem nagyjából, win 2003-mal még nem foglalkoztam, meg az most nincs is meg😊)
Joideig nem voltam, de most ismetelten jelen😊
Olvasvan itt a dolgokat, ugy erzem nekem se kellene kimaradnom ebbol a server dologbol, ugy hogy azt gondoltam, par ezer Ft-al en is tudnam tamogatni a dolgot.
Holnapi nappal (talalka) kacsolatban meg nem tudok 100%-os valaszt adni, a munkam miatt, nalam nincs olyan hogy elore tudom, mikor lesz vege a melonak, merthogy mindig a flancos grafikusunktol fuggok. Szoval nem tudom holnap lenne-e a penzbeszedes meg ilyesmi, az jo lenne ha errol valak par mondatban tajekoztatna.
Udv mindenkit, es 1000 bocs ha holnap nem fogok tudni elmenni a talira!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Azt is hittem h lassubb és azért is de be kell vallanom valami szaraxik mer az pl. mitõl van hogy bemegyek sajátgépbe és talozza a dolgokat azzal a kis körte fény gecivel. aztán meg leefagy, bezárom és eltûnik. lehet h szaraxik a még 1 éves sincs vincseszterem?😞(((
majd este see you😊
De másnap meg persze 8 kor kelek😊
GL