Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még nem igazán tudok textúrázni, és gondoltam, mélyebben belevetem magam a dologba, de nem lett sikeres 😞
Gondoltam hátha tudtok segíteni. Az alias oldalán találtam egy lemodellezett templomot, és azt, hogy hogyan csinálták. Teccett, ahogy a vakolat le van omolva, és alatta láccik a tégla, meg akartam csinálni, de sehogy sem sikerült... Nem elég részletes a tutor, és az angolom se a legfényesebb... Szal a bumpolásig megvan a dolog, de nem tudom hozzácsatolni a fekete pöttyökkel ellátott textúrát, amire késõbb be lenne rakva a téglatextúra... Valami alphaoffseteket, meg hasonlókat láttam...
Nos, ha valaki részletesebben el tudná mondani a dolgot, vagy adna egy részletesebb tutort (lehet angol is), akkor nagyon hálás lennék!
Elõre is thx!
Dávid

Azmodan, akit csak Azmo-nak hívnak
a nézetekért meg bocsi😄D
deko is említette minek nézett engem😄DD
Lassacskán tudok majd a projectemrõl képeket mutatni csak kéne egy normális render😊
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Vagy ez csak eredmenyhirdetes utan lehetseges?
Penatesz
Deko koszonom a rajzokat,mindent leszedtem es legkesobb hetfon neki is fogok ulni,ha torik,ha szakad.
Peet:akkor holnap csorgok ugy ahogy megbeszeltuk.
Lekonel:az meg hagyjan,hogy 14 evesnek neztel,de meg tudalekosnak is????
Amugy megkerdeztem fatert a fickot illetoen,akit te is emlitettel.Ugy hivjak,hogy Simonyi Karoly.(Charls Simonyi)Remelem egyre gondoltunk.
Maroon:ez a forum a mayarol szol...

Penatesz
Ez egy maya fórum.
deko --- az élet értelme: 42 ---
\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
Azér ne rohanjon már el az a paripa😊
És ezt itt be is fejeztük...pff:/
köszi az üdvöt belém, mint ahogy mindenki másnak!
Jelenleg kutatom nagy hevesen ama helyet, ahol találhatok amolyan elhagyatott, romos házakról képet, rajzot, fotót stb. Esetleg tudtok ilyesmirõl? Persze nagyon nem akarok elhagyatott, összedõlt házat, csak kicsit lestrapáltat😊
Ezt a blöki tutorialt merre találhatom meg?
Azmodan, akit csak Azmo-nak hívnak

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
viszont nem értem mire volt jó a kezdeti nurbs szüttyügés, mikoris polyban tolod be a célba. node a lényeg a finish, szerintem zsír lesz. Ugye textúrázod is?
Gyraph: ilyen frizõr a tutorban van a kobakján?

De tanulni jo dolog!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Vegre volt egy kis idom a modelezesre is.
Jelenleg befejezettnek tekintheto a kutya, mar csak egy kis utomunka van es finomitas, es veglegesen elkeszul maga a modell.
Mi a velemenyetek? Elso dologa amit mayaban kezdtem el.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Na most aamit hátrább akarsz és ne legyek részletes annyira ott meg kisebb tesseláciot állítasz.
a tegnapit nagyon élveztem, ha nem bánjátok, részemrõl ebbõl rendszer lesz 😊
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
A flörtöléssel meg mi bajod? Had bimbózzon a szerelem a fórumon😊
Maroon a talik nagyon késõ délutántól hajnalig szoktak tartani, úgyhogy próbáld meg így szerverzni😊
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
(...)
Nem bírok leállni. Megint NURBSözni fogok 😊. Hazajöttem és muszáj NURBSöznöm 😊 Na nem baj, gyorsan lemodellezek valamit, hátha elmúlik 😊 ehh.
-mayer
www.gaborhertelendy.com
Te ne kezdjél ki velem!!!
Amuyg telleg nem értettem de hagyjuk...inkább alkoss😛
Lekonel: hogy hoyg értettem? Magyarul... 😊 szerintem érted azt Te is 😊
TALI: könyörgöm, ha lesz jövõhéten, akkor NE pénteken délután legyen, meg ne is délelõtt (angolozni fogok hétfõtõl). De még hétfõn írok, hogy ez az angol hogy is lesz, mert lehet, hogy hétvégén jó lenne.
Bryan életét meg aki nem látta az marhagyorsan pótolja 😊.
www.gaborhertelendy.com
Lovagoltam egy hetet a mártában, szóval megjött a kedvem lovat modellezni, miután befejeztem az elefántot.
Na az van hogy most pipa vagyok az egész bagázsra.....Ha jól olvasom, ti nélkülem partyztatok már megint!
Húúúú de mérges vagyok. Miért kérdezitek meg hogy mikor érek rá, ha totál beszerveztek más idõpontra 😞(.
Azmodan örülök hogy regiztél. Mivel most jöttem haza még nem írtam vissza, de legkésõbb holnap írok.
MaYer
www.gaborhertelendy.com
Penatesz, akkor vasárnap hívjál fel, addigra én is bõvebb infóval rendelkezem a jövõ heti programomról, és akkor mindenképpen össze kéne futnunk!
Srácok, nagyon jó volt a találkozó ismételten, remélem ti is jól éreztétek magatokat, lesz legközelebb is, ezt garantálom!😊
Arra számítottam h beállít egy kis nyüzüge 14 éves tudáloks gyerkõc...😊) (már bocs)
DE nagyon "arc" vagy 😊
Legközelebb kifejtegetjük a világgazdaságot is😄D
Sajnalom hogy tegnap nem tudtam megjelenni a talalkozon!
Melo volt,tudom erre a legkonnyebb hivatkozni.
Mas en csak most hallok errol a maya chatrol, hol milyen cimen erheto el az odal? Tajekoztassatok.
Jovo het elejen ugy kb szerdara tudom igerni hogy feladom a penzt amit igertem. En 2000Ft-ra gondoltam. Meg annyi hogy ezt rozsaszin csekken vagy bankon keresztul kell atutalni?
deko: jol alakul a boxmodeling😊!
Penatesz, beformáztam a leányzó arcát neked az image plane-hez:
Front face
Side face
jó munkát, várom a fejleményeket.
Oryon: ugyeugye??? Khhm...
Penatesz: Fantasztikus voltál, szerintem esze ágában sem volt senkinek lekapcsolni Téged.😊 Amúgy meg lemerült magától a duracel elemed😛

Igy utolag kerek bocsanatot mindenkitol,kicsit elragadott a hev.Ilyenkor csak le kell kapcsolni,de ugy tunik,hogy a csapat mar ahhoz is faradt volt a vegen.
Peet-et feltettuk Oryonnal a buszra,Oryont pedig vittem kemeny 200 m kocsival,hogy visszasetaljon olyan 100 m mielott agyba esik.
Lekonel,Mookid orulok,hogy eljottetek.
Mookid mikor legkozelebb jossz,ne felejts el szolni,hogy masoljak neked CD-t!!!(Magamtol tuti elfelejtem)
Peet utana neztem a videonak es az AW-Using Mental Ray for Maya c. van meg nekem.
Oryon neked elvileg priviben elment a lista arrol,amivel szolgalhatok.
Penatesz
bárhova nézek csak ap-betûket látok
mondjuk rég aludtam.. de akkoris befejezem a képet, nem gyõzhet le holmi displacement map

x
Azmodan üdv a csapatban!😊
na srácok, látjátok, gyûlik a pénz mint az állat, küldjétek a többit, és ami "fölöslegbe" gyûlne össze, azt beruházzuk a szerver kifizetése utáni soron következõ fórumtalálkozóra, hogy mindenki jól érezhesse magát😊)
Na most viszont megyek szunya, mert marha fáradt vagyok😊
jóccakát mindenkinek, és hajrá AP contest, még így a célegyenesben is!😊
Végre megismerhettük Lekonelt és Mookid-ot személyesen is😊
Penatesz új oldaláról mutatkozott meg a késõi órákon, fantasztikus elõadássorozatot hallottunk Tõle!
(ugye tanárúr?😊
Oryon, Peet, ismét remek este volt.😊
Rövid helyzetjelentés:
1,
gyûlik a pénz, a jelenlegi adományozók eddigi névsora:
Astrantia: 3000,-
Penatesz: 5000,-
Oryon: 2500,-
Peet: 2000,-
Deko: 3000,-
A számlaszámot kiteszem a #maya chat bannerébe, és aki befizet rá összeget, kérem küldjön egy scannelt bizonylatot a mélcímemre. (az is a chat bannerében lesz)
2,
Valaki keresse meg légyszíves a maya.hu domain név bitorlóját és juttassa el hozzám az adatait, felveszem vele a kapcsolatot, talán átvehetjük tõle a nevet. (eddig semmi tartalom sincs a neten ez alatt a cím alatt)
De mivel hölgyrõl van szó, lehet, hogy egy kellemes hangú "basszbariton" közületek nagyobb hatással lenne rá, mint én (???). 😄
3,
már nem tudom mit akartam, mert mire az elõzõ mondat végére értem már elfelejtettem, de ami késik, nem múlik. na nyekk az ágyba....
Ami a villámvadászon volt😊
az mit jelent?😄D

Látjátok nekem eddig tart😊)
Jo volt tali GG legközelebb is😊