Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
deko --- az élet értelme: 42 ---
Maya 6.0.1 is now available for download at:
>
> http://www.alias.com/maya/updates
(majd akkor adom meg, ha tényleg lesz találkozó!!!)
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
Vallami update :-))
Penatesz: nem tudunk valamikor összefutni? hétköznapokon ráérek, úgyhogy rajtad múlik, mikor és hol...
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
légyszi linkeld be ide újra a smallcontestet, hogy letöltsem a filet újra.
Deko:az AP-n lattam olyan 5-8 kimondottan igenyes kepet is,amikkel szerintem gond nelkul lehetne indulni nemzetkozi contesten is.
Penatesz
Phoenix: Western Pub: Budapesten a Petõfi híd pesti hídfõnél!
Ha a 4.6-os villamossal jösz, akkor a Mester utcánál leszállsz és körbenézel...pont szembe veled lesz egy western stílusú pub...
Na oda kell BEMENNED!
Gondolom tegnap együtt nyomtátok a Polygonos modellezést Peet-el. Naaanaaana? Mire jutottatok? Készítetettek valami szemmel láthatót?
A mayaponthu.hu-t csak az "olcsóverzió"-hoz gondoltam, de mivel olyan infantilis alapból, ha valóban reggelünk, nem árt ha kicsit komolyan vesszük (még ha mi magunk nem is vagyunk azok😛 😊 A maya3d.hu Youth és az én 5letem volt. de ha van jobb 5let, akkor ne tartsátok magatokban😊
Oryon: a talira nem tudok még válaszolni, de nagyobb az esély arra, hogy nem tudok ott lenni, mint arra hogy igen. sorry.

Viszont itt vannak az AP Contest kepei:
http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=652
Penatesz
----ÚJRA TALI!!!----
Most rajtatok a sor!
Aug. Péntek 13.-án (most péntek 😊 a Western Pubban!
Aki szeretne/tud jönni, az a jelentkezése mellett írja le, mikor tudna legkorábban odajönni!
Mivel én ráérek egész Pénteken (legalábbis eddig még 😊, így csak tõletek függ, hogy mikor kezdõdjön!!!
A legtöbb szavazatot kapott idõpont nyer!
-Mivel keveset leszek a hónapban a neten, mindenki gyorsan álmodja meg!!!
Maya autoversenyzo??? hm..
hat nalam a mehecskenel nem hiresebb !!!
es most at is adnam a szot Peetnek:
Deko ki beszélt rá a maya3d-re? Te elsõ fórumtalin nagyon erõltetted a mayaponthu.hu-t😊 mondjuk nekem a maya3d jobban tetszik és a keresõk is inkább ezt írják be.
Na skacok, gyerünk a gyûjtéssel, már nem kell sok, kb 3/4-ednél tartunk. Meg kéne beszélni egy idõpontot, hogy kinek mikor jó egy talit összehozni, ahova Sanyi is eljönne és megbeszélnénk a részleteket. ---labda feldobva---
Penatesz
mindegy, a keresõkben úgyis elsõ helyen leszünk...
Penatesz: remélem, még nem írtál nekem cd-t, mert inkább a polygonos gnomon videókat kérném 😊 ezeket töltöttem egész nap, és hibásak a fájlok... a nurbs most várhat 😊
deko: holnap megy a lovetta (2000). csekkes fizetés lesz, ugye ilyenkor elég rá a számlaszám, nem kellenek további adatok a címzetthez?
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

úgytûnik marad a maya3d.hu.
irc.godollo.hu ha jól tudom
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
En meg mindig felkapom a vizet,ha valaki ilyen kis "artos"...

Penatesz
Deko ha legkozelebb beszelsz a kislannyal,kerdezd meg,hogy melyik egyetemre jar,mert ha a muegyetemre,akkor elintezem,hogy ne vezegezze el soha.

Penatesz
Deko, kíváncsi vagyok, a hölgyikénél mennyibe kerül a domain, de szerintem az ukránok olcsóbbak lesznek
- Phoenix -
x
be akarom fejezni, csak újra kell kezdenem az egész textúrázást mert 1:rémesen néz ki 800x600 fölött, 2:a részletek is elvesznek pl a szoborról a jelenlegi textúrák miatt (tehát a lényegrõl).
most erõt gyûjtök, majd kb egy hét múlva nekiülök megint, hátha akkor sikerül vmi .)

x
beszéltem a hölgy édesanyjával, de nagyon úgy vettem ki a szavaiból, hogy ragaszkodik ehez a névhez. Végülis úgy váltunk el, hogy én késõbb keresem még, erre a muterka azért benyögte gyorsan, hogy próbálkozzak, mert "jópénzért" biztos átadja. Khhhmmmm😞
Phoenix,koszi a felajanlast,de mostmar lassan a celegyenesben vagyunk,es innen mar nem nagyon lenne ertelme visszakozni es egy tok uj dologba kezdeni.De persze ha csatlakozol hozzank,azt nagyon szivesen vesszuk.
Penatesz
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
thnx
mindenki tolja fel a forumra a jobbnal jobb kepeit,en meg itt allok es semmit sem csinalok.de ennek most vege!!!!!
Penatesz