Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Youth: Miért bosszankodnék. Tudom hogy nem vagyok azon a szinten és tudom hogy még nagyon sokáig nem is leszek. Addig meg tudod hogy mindíg a maximumra törexem.
www.gaborhertelendy.com
Csütörtökön megyek Debrecenbe Frenkiehez, másnap meg bekunyizzuk magunkat Spotlamphoz ha minden jól megy 😊 Este lehet hogy elövünk a talira, de ez attól függ mennyire lesz kedvünk, nameg akkor megint csövezni kéne reggelig :/
Youth
Maroon: persze, ha az kell, hogy ott legyél, hozzhatsz nyugodtan biztonsági õröket is 😊
Komolyan hozhatod, nem lesz semmi problem, csak gyere!!!!
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
Na megszerveztem a szállásgondomat!!!!
Akkor, lesz tali!!!
Péntek 13.-án 18:00-tól a Western Pub-ban!!!
De figyelem, mivel nem leszek csütörtök, péntek a neten, így nem tudok már utólag szervezkedni, de megkérek valakit, aki majd kapcsolatban lesz velem és majd õ közvetít!!!
Légyszi legyen valaki aki biztosra jön 18:00-ra a westbe (írja is le!!!)!
Megvárjuk a késöbb jövõket!!!!
Légyszi, aki tud jönni csak késöbb, az jöjjön annyira amennyire tud, mert mi ott leszünk!!!
Aki írta, hogy most jönne annak privátban elküldtem a telefonszámom!!!
Akinek kell még a telefonszámom, az kérje el majd deko-tól, Penatesztõl, Youth-tól ill. akinek még megvan 😊!!!
Deko, Penatesz, Youth: Titeket meg kérlek, hogy adjátok meg nekik priviben, sms-ben, e-mailben, stb. de ne nyilvánosan!!!!
Lehet hülye kérés, de remélem számíthatok rátok, mivel nem leszek a neten és így nehéz, légyszi, ha valami változás lesz, akkor szervezkedjetek, és értesítsetek!!!
Köszi, és 1001 hála érte!
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Mayer: alakul már, alakul! De szerintem lehetne még ennél is vékonyabb. Nem visított nagyon, mikor fûrészelted a bajuszát?
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Így készült 1
Így készült 2
Mayer nem bosszantás kedvéért tettem be ne hidd, csak ha már felmerült a téma érdemes megnézni egy nagyot és bosszankodni, és mindig feljebb rakni a mércét, így fejlõdik az ember.
Youth
Flegos: ha nem leled sehol, szóljál, megpróbálom megszerezni.
Oryon: Én ráérnék, bármkortól. (Meg Maroon és Lekonel írta még, ha jól emléxem.)
Na akkor újra népszámlálás!
Ki ér rá biztosan Péntek 13.án és mikortól????
De teccik csak tényleg fülén sztem a bõr fura😊 de ez csak szubjektív meglátás😊
Koszi
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
www.gaborhertelendy.com
. De lehet hogy belenyúlok mert szerintem is szemet szúr.
Skacok ha belenyúlok a geometriába akkor az uv nem csaszódik szét ?? Nem kell újra mappelni?
www.gaborhertelendy.com
Mayer: nagyon baba az elefántod! De ha bele lehet pofázni: szerintem meg a füle vastag egy kicsit, az éleinél lehetne visszavenni a disp-bõl. Meg túl egyformák a hasadások a fülein, azon is lehetne gyógyítani.
Mayer fasza lett az elefánt!
A tali felõlem lehet valamikor szombaton, asszem rá fogok érni mostanság...
Penatesz, jövõ héten ha van kedved, akkor folytathatjuk valamikor a fejet.
Deko, 1024x768-ban kértem a rendert, de ez ott van amúgy a versenykiírásban, tessék elolvasni. Leírtam mindent olyan egyértelmûen, nem értem miért kérdez mindenki mindenre rá 2x😊
amúgy küldd el a képet e-mailben, tökmind1 mekkora a mérete, publikálásnál lehet rontani a jpeg minõségét...
Többiek pedig essenek neki😊
na hajrá
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Remélem Csütörtökön ráérsz és akkor majd megejtjük azt a "tanítást"!!! 😄
24 óra megfeszített munka folyamán (fáradtan a tali után) nem volt idõm tesztrenderekre - csak 1 mindent eldöntõre 11:20-11:55-ig (12:00 a határidõ)...nem tudtam mennyire fog erõs lenni, csak saccoltam - minden értéknél!!!
De majd befejezem és akkor láthatod 😄DDDDDDDD
Sajna a tali elmarad. 😞
Pedig tök állat az idõpont : Péntek 13 😊))))
Igen nagy porusai vannak az elfinek😊
Na mindegy más: Megnéztem a hidas képeket.
Oryon: Miért glowol az a híd olyan eszeveszettül? Nem látni azokat a szép gerendákat.
Szala: Wow a kocsi nagyon baba lesz.
Más: Egy kicsit haladtam az elefánttal. kész van a modell, az Uv, és a textúra. De a textúra még ugye nem befejezett.
És itt van õ 😊
Holnap tanulok csontozni 😊)
MaYer
www.gaborhertelendy.com
Megcsináltam végre netemet😊
A talira most pénteken én is ráérnék...de mennél többen vagyunk annál jobb volna, ez nyílvánvaló...és hát oryon akkor szavadon kell fogjalak...virrasztanod kell😄D
viszont az itt közölhetõ látvány nem közelíti meg az értékelhetõség színvonalát... én 800x600-ban leszámoltam, csak tudnom kell mennyiben adjam neked Peet.
deko --- az élet értelme: 42 ---
No tépek vissza angolozni... holnapra még kell írnom 2 fogalmazást meg egy hivatalos levelet (és ez csak egy töredéke a házinak...). Még csak a 2. nap és már fáradt vagyok... mi lesz augusztus 19-re?? 😊
10-re megyek szigetre nagyszínpadot bontani, olyan hulla vagyok már most, hogy csak na, reggel 7-8ig nyomom, aztán vissza ide befejezni a munkát,és csak dél körül fogok lefeküdni aludni. brrr na mind1, jók legyetek!
Nem volt net 3 napig, nézte valaki a Siggraphot? mert mintha 8-10 ig lett volna amit lehet élõben nézni vagy az Exhibition részét is mutogatják?
Youth
Neked vagy dolgoznod,vagy aludnod kellene,nem pedig itt lustizni!!!
De amennyiben szabadidod van,azonnal varom hogy visszagyere es befejezd a modelezest velem!!!
Oryon:mivel te vagy a fo szerveznok es idaig ha jol lattam Phoneixen kivul senkinek sem jo az idopont,ezert javaslom az eheti partit elnapolni mondjuk jovo hetre,vagy kesobbre,mikor mindenki raer.
Penatesz
A talira jössz???
-mayázni úgysem tudsz -.p
gyerünk srácok, mostmár nem kifogás az AP contest😊
Deko gyõzködésére: nem kötelezõ mind3 témát megcsinálni, azt választjátok, amelyiket akarjátok, a lényeg, hogy szép legyen.