Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mookid
myst 4 demo. nézzétek meg, ha még nem láttátok volna...

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

Mayer
Phoenix: Gyorsan lekaptam neki stillel 😊. Meg se érezte.

www.gaborhertelendy.com

Mayer
😞 Megint nem tok menni. Banyek. Csak olyan 10-re érnék fel pestre. Máskor ha szervezel oryon kérlek ne keddre és péntekre. Köszi.

Youth: Miért bosszankodnék. Tudom hogy nem vagyok azon a szinten és tudom hogy még nagyon sokáig nem is leszek. Addig meg tudod hogy mindíg a maximumra törexem.

www.gaborhertelendy.com

youth
Oryon!
Csütörtökön megyek Debrecenbe Frenkiehez, másnap meg bekunyizzuk magunkat Spotlamphoz ha minden jól megy 😊 Este lehet hogy elövünk a talira, de ez attól függ mennyire lesz kedvünk, nameg akkor megint csövezni kéne reggelig :/

Youth

maroon
Nem lehetetlen... 😊

\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"

Phoenix007
Na meg aztán majd rákap a Mayára õ is

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

szkoryon
Privátok mentek a telszámmal!!

Maroon: persze, ha az kell, hogy ott legyél, hozzhatsz nyugodtan biztonsági õröket is 😊
Komolyan hozhatod, nem lesz semmi problem, csak gyere!!!!

Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"

maroon
Ja, és 18-tól érnék rá. 😊

maroon
Tali: én ráérek 13-án. És lehetünk 5-en is? Hoznék még egy embert, ha nem baj... Bár Õ nem Maya-zik, de ért a számítógépekhez, meg a programozáshoz, stb... Végül is olyan kísérõ lenne (egyedül nem engednek el...). De jó fej, errõl biztosíthatlak Titeket! 😉

szkoryon
----Találkozó!!!----

Na megszerveztem a szállásgondomat!!!!
Akkor, lesz tali!!!

Péntek 13.-án 18:00-tól a Western Pub-ban!!!

De figyelem, mivel nem leszek csütörtök, péntek a neten, így nem tudok már utólag szervezkedni, de megkérek valakit, aki majd kapcsolatban lesz velem és majd õ közvetít!!!

Légyszi legyen valaki aki biztosra jön 18:00-ra a westbe (írja is le!!!)!

Megvárjuk a késöbb jövõket!!!!
Légyszi, aki tud jönni csak késöbb, az jöjjön annyira amennyire tud, mert mi ott leszünk!!!

Aki írta, hogy most jönne annak privátban elküldtem a telefonszámom!!!

Akinek kell még a telefonszámom, az kérje el majd deko-tól, Penatesztõl, Youth-tól ill. akinek még megvan 😊!!!

Deko, Penatesz, Youth: Titeket meg kérlek, hogy adjátok meg nekik priviben, sms-ben, e-mailben, stb. de ne nyilvánosan!!!!
Lehet hülye kérés, de remélem számíthatok rátok, mivel nem leszek a neten és így nehéz, légyszi, ha valami változás lesz, akkor szervezkedjetek, és értesítsetek!!!
Köszi, és 1001 hála érte!

Hat ez büntet😄D

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

Szép!😊

Davidka
hát a #7684-es üzivel.

Phoenix007
Davidka: Mivel is?
Mayer: alakul már, alakul! De szerintem lehetne még ennél is vékonyabb. Nem visított nagyon, mikor fûrészelted a bajuszát?

youth
Ha már elefántok: Interjú Wardal
Így készült 1
Így készült 2

Mayer nem bosszantás kedvéért tettem be ne hidd, csak ha már felmerült a téma érdemes megnézni egy nagyot és bosszankodni, és mindig feljebb rakni a mércét, így fejlõdik az ember.

Youth

Davidka
Nekem nem tudna segíteni senki? Ezzel kapcs?

Mayer
Phoenix: elephantban én sem vagyok valami nagy guru 😊, de igazad volt szal javítottam.

-vékonyabb fül
-unszimmetrikus bevágások
-És letörtem az egyik bajuszát is 😊

Na akkó itt az ápdét.itt

www.gaborhertelendy.com

Phoenix007
Lekonel beelõzött...

Phoenix007
Mayer: Bocs, alulmûvelt vagyok elefántfül téren.
Flegos: ha nem leled sehol, szóljál, megpróbálom megszerezni.
Oryon: Én ráérnék, bármkortól. (Meg Maroon és Lekonel írta még, ha jól emléxem.)

én ráérek az tutta monjuk 6 7 tõl

szkoryon
Négyen???

Na akkor újra népszámlálás!
Ki ér rá biztosan Péntek 13.án és mikortól????

Uhh hát lehet😊
De teccik csak tényleg fülén sztem a bõr fura😊 de ez csak szubjektív meglátás😊

fle go
Udv, megint egy kis offtopic: nem tudja veletlenul valaki kozuletek hogy hol lehetne hozzajutni a WebCamDV 2.1-es progihoz? Vagy esetleg megvan valakinek?
Koszi

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Mayer
Lekonel : Elepántpórus 😊)))lol. A textúra így is 1024*1024-e szal nagyon pici, ezt még kicsinyíteném nagyon szar lenne. Te a displacementre gondoltál nem??

www.gaborhertelendy.com

Mayer
köszi a kommenteket. A fül tényleg egy kicsit olyan mint egy vastagabb fajta palacsinta 😊. Ezt kijavítom. A 2 oldali szimmetria meg a csávókám szerint azért ven mert az afrikai elefánt ilyen füllel születik. Szimmetrikusan mindkét oldalon ugyan úgy bevágott fül . De lehet hogy belenyúlok mert szerintem is szemet szúr.

Skacok ha belenyúlok a geometriába akkor az uv nem csaszódik szét ?? Nem kell újra mappelni?

www.gaborhertelendy.com

Phoenix007
Oryon, miért kell elnapolni a talit? Már lettünk volna négyen.
Mayer: nagyon baba az elefántod! De ha bele lehet pofázni: szerintem meg a füle vastag egy kicsit, az éleinél lehetne visszavenni a disp-bõl. Meg túl egyformák a hasadások a fülein, azon is lehetne gyógyítani.

Peetmaya
Penatesz, nappal is muszály lesz, mert be kell fejeznem a látványtervet😊 KV-t már betoltam intravénásan, úgyhogy most jöhet a textúrázás, fényezés😊)
Mayer fasza lett az elefánt!
A tali felõlem lehet valamikor szombaton, asszem rá fogok érni mostanság...
Penatesz, jövõ héten ha van kedved, akkor folytathatjuk valamikor a fejet.
Deko, 1024x768-ban kértem a rendert, de ez ott van amúgy a versenykiírásban, tessék elolvasni. Leírtam mindent olyan egyértelmûen, nem értem miért kérdez mindenki mindenre rá 2x😊
amúgy küldd el a képet e-mailben, tökmind1 mekkora a mérete, publikálásnál lehet rontani a jpeg minõségét...
Többiek pedig essenek neki😊
na hajrá

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

szkoryon
Penatesz: Küldtem privit!
Remélem Csütörtökön ráérsz és akkor majd megejtjük azt a "tanítást"!!! 😄

szkoryon
Az elefánt meg tényleg

szkoryon
Mayer: most és utoljára mondom el!!!
24 óra megfeszített munka folyamán (fáradtan a tali után) nem volt idõm tesztrenderekre - csak 1 mindent eldöntõre 11:20-11:55-ig (12:00 a határidõ)...nem tudtam mennyire fog erõs lenni, csak saccoltam - minden értéknél!!!
De majd befejezem és akkor láthatod 😄DDDDDDDD

szkoryon
----A TALI ELNAPOLVA!!!----

Sajna a tali elmarad. 😞
Pedig tök állat az idõpont : Péntek 13 😊))))

szkoryon
😞
Akkor majd legközelebb...jó utazást!

Na szevasztok!Akit érdekel, a villámon megtalálja a Turtlet, kipróbáltam, megy, biztos! :-)
Mayer azt a texturát kicsinyitsd le egy picit nem?
Igen nagy porusai vannak az elfinek😊

Mayer
Én már egyszer írtam hogy nekem a kedd és a péntek nem jó, de azon kívül bármi, de ha másik nap nem jó nektek akkor én megint nem tudok menni 😞(. Szombat miért nem jó?

Na mindegy más: Megnéztem a hidas képeket.

Oryon: Miért glowol az a híd olyan eszeveszettül? Nem látni azokat a szép gerendákat.

Szala: Wow a kocsi nagyon baba lesz.

Más: Egy kicsit haladtam az elefánttal. kész van a modell, az Uv, és a textúra. De a textúra még ugye nem befejezett.
És itt van õ 😊
Holnap tanulok csontozni 😊)

MaYer

www.gaborhertelendy.com

Üdvelet Ujra mindekinek😊
Megcsináltam végre netemet😊
A talira most pénteken én is ráérnék...de mennél többen vagyunk annál jobb volna, ez nyílvánvaló...és hát oryon akkor szavadon kell fogjalak...virrasztanod kell😄D

deko
Elkészült a smallcontest képem ma, ahogy igértem, de nem tudom mekkora legyen a méret..600 nál ne sokkal nagyobb???, ha ebben a fórumban is közölnéd.
viszont az itt közölhetõ látvány nem közelíti meg az értékelhetõség színvonalát... én 800x600-ban leszámoltam, csak tudnom kell mennyiben adjam neked Peet.

deko --- az élet értelme: 42 ---

Penatesz
Ismered a mondast...
Aki este ur,az legyen nappal is az

Penatesz

maroon
Tali:[/] Mondjuk nem tudnék hajnalig maradni... Így is elég fáradt leszek, de ha lesz tali, megyek!!!
No tépek vissza angolozni... holnapra még kell írnom 2 fogalmazást meg egy hivatalos levelet (és ez csak egy töredéke a házinak...). Még csak a 2. nap és már fáradt vagyok... mi lesz augusztus 19-re?? 😊

Peetmaya
én még nem tudom mi lesz pénteken. amúgy látványtervet csinálok Penatesz, úgyhogy netközelben vagyok, és bebe nézegetek azért, nehogy unatkozzatok😊))
10-re megyek szigetre nagyszínpadot bontani, olyan hulla vagyok már most, hogy csak na, reggel 7-8ig nyomom, aztán vissza ide befejezni a munkát,és csak dél körül fogok lefeküdni aludni. brrr na mind1, jók legyetek!

Phoenix007
Na ha már vagyunk hárman, tényleg ne hagyjuk veszni a dolgot!

youth
Üdv!
Nem volt net 3 napig, nézte valaki a Siggraphot? mert mintha 8-10 ig lett volna amit lehet élõben nézni vagy az Exhibition részét is mutogatják?

Youth

maroon
Tali: én ráérnék pénteken is, 18 órakkor.

Phoenix007
Hát úgy télleg nem lenne túl izgalmas... Esetleg hétvégén? Vagy hétközben valamelyik este?

Penatesz
Peet:te mi a turot csinalsz itt?????
Neked vagy dolgoznod,vagy aludnod kellene,nem pedig itt lustizni!!!De amennyiben szabadidod van,azonnal varom hogy visszagyere es befejezd a modelezest velem!!!

Oryon:mivel te vagy a fo szerveznok es idaig ha jol lattam Phoneixen kivul senkinek sem jo az idopont,ezert javaslom az eheti partit elnapolni mondjuk jovo hetre,vagy kesobbre,mikor mindenki raer.

Penatesz

Boba
Talira senemtudok... hamarosan lépek horvátországba.

szkoryon
Majd "rászállok" a témára!!! 😛

szkoryon
Boba 😞 Szegény...nem tudom mi lenne, ha elszállna a monitorom...

A talira jössz???
-mayázni úgysem tudsz -.p

Peetmaya
Small Contest
gyerünk srácok, mostmár nem kifogás az AP contest😊
Deko gyõzködésére: nem kötelezõ mind3 témát megcsinálni, azt választjátok, amelyiket akarjátok, a lényeg, hogy szép legyen.

Boba
Tökéletes sosenem lesz... Amúgy mayázásnak lõttek egy idõre. Elszállt a monitorom. Laptopon nemfogom eröltetni😄 Fatertól meg nincsen pofám elkunyizni valamelyik monitort... lévén, hogy az övét kell most is gariba vinni😄 Szóval majd monitorcsere után back... Iyama forever😊