Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
En meg mar vagy 3 hete nem modeleztem, es ez most mar elegge zavar engem, szakitanom kell ra idot!
Na majd jelentkezem. Talalkozo holnap? Ne mar...nem tudok menni, basszus!
Udv
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Mayer mi ez a D21 napi render?(Amugy nagyon jo,talan egy picit tul sotetre sikeredett.)
Penatesz
Én tuti nem jövök, ez a nyelvvizsga teljesen felõröl, meg más is... legyetek jók, boldogak!
Youth
Egyébként a total textures-öket egy idõben keresgéltem dc-n, megvan az 1,2,3 és a 6.... Azokat nagyjábõl átnéztem, de nem volt jó... Asztalnak semmilyen jó nem volt... Nekem olyan barna, vízszintes vonalkás asztal kell 😊 ha értitek mire gondolok 😊 falból volt 1-2 majdnem jó, de a színük zöld volt... lehet majd valahogy megpróbálom átalakítani fehérre....
"Holnap hova megyünk? Meging Western Pub? 😊 "
Fõnix😄DD
Ha lesz tali szoljatok légyszíves bár az éjszakázás elmarad most már nekem de szívesen ott lennék😊
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
D21 napi renderre csináltam. 20 perc volt az elkészítése. Természetesen Mental.
itt
-Mayer
www.gaborhertelendy.com
Köszi😊http://leko.srv.hu/Haz.jpg
itt van két link ami a bugot mutatja.(Boolean közben)
http://leko.srv.hu/elotte.JPG
http://leko.srv.hu/utana.JPG
Nem a kocsimodellezõst csináltam 😊 egy hajót, meg egy fürdõszobát csinált benne a csávó, egyébként az éleket asszem tudnám tompítani, asszem benne volt az elsõ hónapos tanulmányaimban 😊
Tök jó ez a bogár (bár én tudnék csinálni hasonlót 😊 ).... Egy bajom van vele, pl amikor mosolyog, akkor olyan, mintha valami öregember idétlenül mosolyogna 😊 hiába vannak fogai, valahogy az álla olyan idétlen öregemberre hasonlít 😄
Orrlyukszerûség nem lesz rajta?
Én pedig hoztam nektek ajándékot 😊. Egy kicsit blendelgettem, és kész az arc mimikáinak a fele kb. Szal még LIRB (low imotion range bug 😊). Na de holnap csinálok még neki pár csodálkozós meg meglepõdõs fejet.
Itt a kép.
-Mayer
www.gaborhertelendy.com
Szal végülis télleg nem csak két videó alapján, mer maya tanulásom elsõ hónapjában is foglalkozta vele 😊
Míg nem írtam, azért én is modellezgettem egy kicsit 😊 Szóval a története a vonatnak, az, hogy én a 4 hónapos mayázásom alatt nem nagyon használtam Nurbsöt, és múlt héten elhatároztam, hogy kicsit a nurbsbe is beletanulok, így megnéztem 2 gnomon nurbs tutort. Aztán elkezdtem modellezni ezt a vonatot, és gondoltam, majd belehelyezem egy olyan környezetbe, amiben makettnek fog tûnni. Erre ma került sor, de akadt egy kis problémám... nincs megfelelõ textúrám... 😞 Próbáltam magam csinálni, de az lett a baj, hogy bump mapot nem tuttam hozzá csinálni, mer nem tudom hogy kell 😊 Úgyhogy azt reméltem ti tudtok adni 1-2 lapcímet, ahol van jó asztal ill. faltextúra, és hozá bump.
A vonat majdnem készen, nagyban:
Makettformában, tectúra nélkül:
(ezen is látni, milyen csúnyák a textúrák, plussz el vannak mosódva 😞 )...
A bill és a monitor egyébként régebbi munka, újrahasznosítva 😊
persze, jó. ha elég kitartó vagy, ismered kicsit az elméletet és tudsz angolul, akkor nincs túl bonyolult program 😊 sok sikert.
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Most kezdenék Hobbi szinten Modellezni és most ülök elõször modellezõ progi elé. A Maya PLE 6.0-át töltöm, azt szeretném kérdezni hogy ez jó hogy gyakoroljak? Vagy egyszerübb progi kell?
Youth
deko --- az élet értelme: 42 ---
Remélem nincs kifogása, hogy így együtt bemutatom:

deko --- az élet értelme: 42 ---
Nagyon!
Ha meglesz az öreg, akkor összerakva az egészet tökre családias feelingje lesz! 😛
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
Válasz: NEM!
Tehát nem állíthattam át a Normálokat softra és kénytelen voltam megcsinálni így 😞
Most maradjon, vagy kirendereljem újra az egészet???
-A maya6 alatt a gi eszméletlenül hülyén megy...csak irreális értékekkel hajlandó dolgozni 😞
-A Turtle Render leállt (expired), véletlenül nem tudna vk segíteni ebben?
A bogárkám meg alakul szépen ha valakit érdekel. 😊. Holnap 4 körül mikor hazajövök befejezem és illetve elkezdem rendesen megcsinálni a blendelést az arcon, a csontváz és az UV-zás valamint a modell is kész szal nemsokára ha az influenzáltam (szépen magyarul) 😊 a mesht akkor utána dobok fel képeket mindenrõl.
Na végre pörög a fórum 😊 Nagyon jó, mindenki befelé azokkal a képekkel és Let's create. hiszen Can you imagine 😊 Na jó leállok 😊.
-Mayer
www.gaborhertelendy.com
határok?
www.gaborhertelendy.com
ja, persze, borderek: display/custom polygon display opcióablak, highlight border edges beikszel, alatta a csúszkával megvastagít. vagy ha ojjektumonként akarod ki-be kapcsolni: ojjektum kijelöl, attribute editor, mesh component display, display borders.
Ahogy beszélsz te nagyon nagy pro lehecc mokid nem vicc😛
szék
mielõtt kisebbrendûségi komplexus alakulna ki nálam, csatlakozom:

Youth
mi lehet ez?😊
youth: nagyon ügyes az arc geometriája, ami hiba van benne, az simán menthetõ. nem küldenéd el esetleg a referencia fotókat? nekem nincs egy sem, nyugi, nem akarlak lenyomni szakmailag 😊
peet: köszi a villámvadász infókat! lehet már tudni, mikor lesz elõrelépés szerverügyben?

Itt van egy pár hetes próbálkozásom:
Nagyban.
Természetesen nem folytatom mivel mesh nem tökéletes, meg majd egyszer újracsinálom, most kaptam nagy felbontású fotókat, úgyhogy majd inkább arra összpontosítok így egy 20-30 év körüli csávót modellezek le... Nem tudom ki látta Kisbe munkáját ITT szóval nagyon megtetszett és jó lenne hasonlót alkotni ami nagyon nehéz és nem fog sikerülni de megpróbálom...
És többiek, ki mit alkot?
Youth